بازيکن تيم فوتبال داماش گيلان مي خواهد فصل آينده فوتبالش را در تهران ادامه دهد. او در مقطعي از فصل با مهدي تاتار به مشکل خورد و از داماش اخراج شد اما فعلا سوءتفاهماتي که بين او و سرمربي تيمش بوده برطرف شده است.
*از بازي جنجالي پرسپوليس و داماش بگو؟
- به نظر من بازي بدي نبود.اين ديدار با حاشيه اش زيبا و ديدني شد و حاشيه هايي که اتفاق افتاد باعث شد تا بزرگ شود. همچنين بايد بگويم که پرسپوليسيها به علت حضوردر بازيهاي آسيايي خسته بودند اما ما هم خيلي بهتر و سرتر بوديم.
* چرا 80 دقيقه روي نيمکت بودي ؟
- مطمئنم دليل بازي نکردن من اصلا فني نيست، همچنين قبل از اين سوءتفاهمي که بين من و تارتار بهوجود آمده بود درست شده بود اما اين موضوع چندان مهم نيست. درآينده بازي مي کنم.
*يعني به نيمکت نشيني اعتراضي نداشتي؟
- همه جاي دنيا بازيکن نيمکت نشين وقتي بازي نکند ناراحت مي شود من هم از اين موضوع خيلي ناراحت بودم زيرا بازيکني نيستم که 80 دقيقه روي نيمکت بشينم.
*فردوسي پور هم درجريان بازي بارها اين مسأله را عنوان و ازتو به نيکي ياد کرد؟
- فردوسي پور لطف دارد اما من بعد از پايان 6 بازي آينده تصميم مي گيرم.
متن کامل مصاحبه را در بیشتر ببنید :
*حالا واقعا نصرتي روي تو خطا کرد؟
- نصرتي از دوستان خوب من به شمارمي رود وهميشه به اواحترام مي گذارم امانصرتي از پشت شارژم کرد و اگر نصرتي اخراج نمي شد حتم بدانيد آن توپ را تبديل به گل مي کردم و3 يک بازي رامي برديم و ديگر احتياجي به اين رأي نبود. همچنين قاطعانه مي گويم که روي علي عسگر به هيچ وجه خطا نکردم و ميخواستم توپ را از زير پاي او بيرون بکشم، من درآن صحنه فقط براي توپ رفتم و اينکه مي گويند قبل از اخراج نصرتي روي علي عسگر خطا کردم به هيچ وجه درست نيست.
* بگذريم، از اخراج بازيکنان غيربومي توسط تارتارصحبت کن، اول تو و عسگري و بعد آقايي و محمدي از تيم اخراج شديد. آياواقعا تارتار با شما بازيکنان غيربومي مشکل دارد؟
- اول ازاينکه بخواهم جواب سوال شما را بدهم بايد بگويم که من اخراج نشدم چون اگراخراج مي شدم يک لحظه هم در داماش نمي ماندم. به من گفتند مي خواهيم چند روز استراحت کني اما بعدا فهميدم که رسانه ها اعلام کردند اخراج شدم، شخصيت من طوري نيست که بعد از اخراج بخواهم دوباره به تيم برگردم.
* اما تو از جهانگير عسگري پشتيباني کردي در حاليکه او از کادرفني عذرخواهي کرد و به تيم برگشت وتو قرباني شدي، ازاين موضوع ناراحت نشدي؟
- خير، به هيچ وجه ناراحت نشدم. جهانگير يکي از بهترين دوستانم است که من درآن لحظه چنين تصميمي گرفتم و ليکن من ازدوستم دفاع نکرده بلکه از باشگاه حمايت کردم، تمام اين حرف وحديثها سوءتفاهم بود و حال من دوباره به داماش برگشتم.
*يعني با تاتار هيچ مشکلي نداري؟
- من نه با تارتار و نه با هيچ شخصي مشکل ندارم. کلا آدم مثبتي درفوتبال هستم و هميشه هم به مشکل ميخورم.
*شايعه حضورت در 2 تيم تهراني به خصوص پرسپوليس شنيده مي شود؟
- هر دو تيم با مديربرنامه هايم حرف زدند اما از آن جا که من تاپايان فصل بازيکن داماش هستم به هيچوجه کنجکاوي نکردم و از مديربرنامه هايم جوياي قضيه نشدم اما تاحدودي ايشان مرا در جريان امر گذاشته است.
*درروزنامه ها نوشته شده که دوست داري پرسپوليسي شوي؟
- من چنين چيزي راعنوان نکردم. براي هر 2 تيم پرسپوليس و استقلال ارزش و احترام فراواني قائلم زيرا اين 2 تيم جزو بهترين تيمهاي آسيايي به شمارمي روند اما مطمئن باشيد فصل آينده در تهران خواهم بود.
منبع : نود