به نظرم خریدار داماش باید یکم پول به عنوان پاداش سر هر بازی بده به بازیکنان تا اینا رو شارژ کنه ... حالا اگه امروز عابدینی بیاد احتمالا یکم پول هم میاره ... ما می تونیم پرسپولیس رو ببریم و بعدش توی رشت بازی داریم با تیم هایی که زیر ما هستند ... ما هفته بعد پرسپولیس ( که امیدوارم حداقل مساوی رو بگیریم ) با سرچشمه توی رشت بازی داریم که درجین وارجینشون می کنیم ... بعد اون میریم اصفهان و با ذوب آهن بازی می کنیم که مطمئنم با امتیاز میایم حالا یا 3 یا 1 امتیاز ... بعدش میایم اینجا و با صبا بازی می کنیم که بازم برد با ماست ... بعدش میریم با نفت تو تهران که سبک بازیش دقیقا مثل صباست ( فقط می دوند ) ... آخرش هم میایم اینجا با شهرداری تبریز بازی داریم که از همین الان زیر خوابه ...
حالا با این شرایط ، و اینکه 2 تا تیم زیر ما هستند و ما باهاشون توی رشت بازی داریم ، و اگه از پرسپولیس 1 ، سرچشمه 3 ، ذوب 1 ، صبا 3 ، نفت 0 ( می تونیم جای صبا و نفت رو هم عوض کنیم ) ، شهرداری 3 امتیاز بگیریم ، 100% می مونیم ...
نکته دیگه اینه که استقلال با تمامی تیم های زیر ما بازی داره و چون پرویز مومصنوعی می خواد جایگاه خودشو نگه داره و نده به قلعه مرغی هر جوری که هست جان میده و امتیاز میگیره تازه مصدوماش هم رسیدن ... استقلال با سرچشمه ، شاهین ، شهرداری و نفت آبادان بازی داره
در ضمن سرچشمه با سپاهان ،تراکتور ، هم بازی داره که هر سه تا واسه قهرمانی رفتن ... پس از الان به مردم کرمان و شخص فردوسی پور افتادن تیمشون رو تبریک می گم ...
ملوان هم با سپاهان و تراکتور بازی داره که تقریبا سرنوشتی مثل سرچشمه داره و اگه بمونه واسه این پول هایی هست که بهش دارن میدن ...
شهرداری هم با ذوب توی اصفهان بازی داره ، با نفت توی تهران ( 2 تا بازی متوالی خارج از خونه ) بعدش با آبادان توی خونه و بعدش با استقلال تو آزادی که خوج میشه ...
شاهین هم یه بازی با استقلال داره و یکی هم با سپاهان ...
راه آهن هم تمامی بازی هاش توی تهرانه !!! که با تراکتور هست ( ترکا میریزن و می برن بازی رو ) ، با پرسپولیس هم تو آزادی بازی داره که 100% می بازه ...
با این چیزی که هست من فکر می کنم با توجه به صحبت های دوستمون مازیار ، اگه عابدینی یک تکان درست به تیم امروز بده ، این تیم همونطوری که اول های فصل گفتم تکر قمی میشه اصلا شکی ندارم ... افتادن هم حداقل این فصل امکان نداره مگر اینکه از اون اتفاقات نادر فوتبالیه مخصوص ایران که هیچ جای دنیا وجود نداره بیوفته واسمون و این تیم رو بندازن ... وگرنه بازم تاکید می کنم این فصل افتادن نداریم !!
ان شاالله فصل بعد هم مشکلات حل میشه و سهمیه میگیریم چون لیاقت ما ( تیم رشت و هوادارهاش و بازیکنان بومیش ) بیشتر از این حرفاست ...