[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابديني: قيمت داماش کم شد اما خريدار نداريم

عابديني: قيمت داماش کم شد اما خريدار نداريم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابديني: قيمت داماش کم شد اما خريدار نداريم

پستتوسط kami666 » دوشنبه آپريل 02, 2012 6:41 pm

امیر عابدینی گفت: کارشناسان دادگستری ابتدا قیمت واگذاری تیم فوتبال داماش گیلان را ۱۲ میلیارد تومان تعیین کردند اما بعد از اعتراض ما پرونده به کارگروه رفت و در نهایت با ۴ میلیارد تومان کاهش، قیمت نهایی ۸ میلیارد تومان تعیین شد. با این حال اکنون نیز خریداری نداریم و مشتری‌ها فراری شده‌اند. آنها حق دارند چرا که با این شرایط اقتصادی انگیزه‌‌ برای سرمایه‌گذاری در ورزش کم شده است. سرمایه گذار توقع دارد از سرما‌یه‌اش برداشت داشته باشد به همین دلیل به آنها حق می‌دهم.

وی ادامه داد: در رشت هم بنگاه اقتصادی بزرگی که خریدار باشد نیست و کسی هم اجازه نمی‌دهد تیم از رشت بیرون برود. خودم هم مخالف این موضوع هستم زیرا این تیم برای جوانان رشت است. با این حال مطمئنم در فصل نقل و انتقالات این ما هستیم که ناز می‌کنیم.

عابدینی در مورد احتمال سقوط داماش به لیگ یک گفت: اگر روال طبیعی فوتبال ادامه داشته باشد ما سقوط نمی‌کنیم مگر اینکه بخواهند ما را زمین بکوبند. در شرایط عادی ما باید خیلی بد عمل کنیم و رقبای ما خیلی خوب عمل کنند تا تیم بیفتد که اینطور نمی‌شود. در دیدار داماش و ملوان گلی که به ملوان زدیم از هر طرف که نگاه می‌کردیم آفساید نبود،‌ امیدوارم دیگر از این اتفاق‌ها رخ ندهد.

مدیرعامل داماش گیلان در مورد نگرانی بازیکنان از وضعیت مالی گفت: بازیکنان نگران هستند و من هم به آنها گفته‌ام بر فرض که در این فصل پولی به شما ندهند اما این تیم در رشت می‌ماند و برای فصل آینده ابتدا باید مطالبات شما را بدهند. من تمام تعهدات مالی بازیکنان را مکتوب می‌کنم و حامی بازیکنان هستم. اگر هم پولی از فدراسیون برسد باید ابتدا به بازیکنان پرداخت شود. من بازیکنان را روی هوا رها نمی‌کنم. باید ابتدا آنها مطالباتشان را دریافت کنند.

وی در مورد اینکه گفته بود داماش در سال ۹۱ منحل می‌شود گفت: من تیم را منحل نمی‌کنم ولی اگر بدهی‌های داماش پرداخت نشود و کسی به آن رسیدگی نکند خودش منحل می‌شود. این هم از آن اتفاق‌های نادری است که امیدوارم هیچ وقت نیفتد وگرنه من قصد انحلال تیم را ندارم.

عابدینی در مورد حسین هدایتی و اینکه آیا او برای خرید پرسپولیس از خرید داماش منصرف شد اظهار داشت: به نظر من پرسپولیس فروشی نیست. هدایتی هم به من گفت که دیر به من گفته‌اید و هر بار هم یک قیمتی به من گفتید و به همین دلیل اکنون او از خرید داماش پشیمان شده است.

وی در مورد وضعیت تارتار عنوان کرد: من اگر با این شرایط باشگاه بخواهم تغییراتی در تیم ایجاد کنم گناه کبیره مرتکب شده‌ام. در این فصل من هیچ مربی را برکنار نکرده‌ام و خودشان رفته‌اند. دینورزاده خودش بعد از بازی با سپاهان گفت که می‌رود. قاسمپور هم همین طور بود و خودش رفت. تارتار هم تا این لحظه پولی نگرفته است.

مدیرعامل داماش گیلان در مورد احتمال تغییر در ریاست فدراسیون فوتبال بعد از سه ماه گفت: این مشکل در نهایت به مجمع تشخیص مصلحت می‌رود ولی اگر شرایط را نگاه کنیم متوجه می‌شویم که خودمان باید مشکل را حل کنیم. وزارت ورزش کمترین مشکل را با علی کفاشیان خواهد داشت زیرا او اهل تعامل و نشست است و تک‌تاز نیست. او با مجموعه کار می‌کند و به سیستم احترام می‌گذارد.

عابدینی افزود: سجادی و وزارت ورزش می‌گویند فدراسیون کفاشیان موفق نبوده که باید در پاسخ گفت آن زمانی که این فدراسیون موفق نبود منتخب سازمان تربیت بدنی بود ولی اکنون کفاشیان منتخب مجمع است و مجمع فدراسیون باید از او و عملکردش دفاع کند تا او برنامه‌هایش را پیش ببرد.
نماد کاربر
kami666
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 13, 2010 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه آپريل 02, 2012 8:50 pm

سیاسته. مطمئنن کارای انتقال به ناطقی در مراحل نهایی هست و برای اینکه مثل هدایتی خواهان زیاد پیدا نکنه تا قطعی نشه چیزی بروز نمیدن. این احتمال هم هست که ناطقی تیم رو به شرط موندن تو لیگ برتر خریده باشه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آپريل 02, 2012 9:26 pm

کفاشیان وقتی میاد راحت با خنده میگه داماش باید انتقال داد ! دیگه کسی نمیتونه کاری بکنه 8O 8O :? :?
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه آپريل 03, 2012 6:57 am

آبراران عزیز داماش خریدار داره ولی الان کسی نیست،فقط موندن تا تیم لیگ برتری بمونه.
برای مثال یه خریدار میاد 8 میلیارد در اینجای فصل پول میده ولی تیم بیوفته لیگ یک امتیاز تیم میشه 500 میلیون.
آبراران عزیز ما فقط یه برد میخواهیم مطمئنا اگه از سه تا بازی آخرمون 6 امتیاز می گرفتیم الان تیم فروخته شده بود ولی الان دیر نشده و اگه بچه ها همت کنند و پرسپولیس رو ببرن امکان داره فرداش تیم فروخته شه.
در حال حاضر بازیکنان تیم باید امتیازات رو جمع کنند تا افراد خریدار مثل سابق قدم بذارن جلو و مهندس عابدینی هم امروز به رشت میاد تا باز هم مثل سابق یه مقدار بازیکنان رو شارژ کنه.
من فقط موندم اون افرادی که میگن عابدینی بره چه کسی میخواست تا الان برای این تیم خرج کنه؟چرا استاندار 12 میلیون برای سفر ملوان پول میده؟ولی داماش شرایط بدتر رو داره یه نفر قدم پیش نمیذاره؟مگه اینا نمیگن داماش ماله گیلان هست پس چرا باید فقط مهندس دنبال اسپانسر بگرده پس چرا خودشون یه شرکت توی استان رو موظف نمیکنند اسپانسر داماش بشه؟
چون ملوان از قدیم دردونشون بوده و هم دولتی بوده و هم نظامی
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه آپريل 03, 2012 7:26 am

به نظرم خریدار داماش باید یکم پول به عنوان پاداش سر هر بازی بده به بازیکنان تا اینا رو شارژ کنه ... حالا اگه امروز عابدینی بیاد احتمالا یکم پول هم میاره ... ما می تونیم پرسپولیس رو ببریم و بعدش توی رشت بازی داریم با تیم هایی که زیر ما هستند ... ما هفته بعد پرسپولیس ( که امیدوارم حداقل مساوی رو بگیریم ) با سرچشمه توی رشت بازی داریم که درجین وارجینشون می کنیم ... بعد اون میریم اصفهان و با ذوب آهن بازی می کنیم که مطمئنم با امتیاز میایم حالا یا 3 یا 1 امتیاز ... بعدش میایم اینجا و با صبا بازی می کنیم که بازم برد با ماست ... بعدش میریم با نفت تو تهران که سبک بازیش دقیقا مثل صباست ( فقط می دوند ) ... آخرش هم میایم اینجا با شهرداری تبریز بازی داریم که از همین الان زیر خوابه ...

حالا با این شرایط ، و اینکه 2 تا تیم زیر ما هستند و ما باهاشون توی رشت بازی داریم ، و اگه از پرسپولیس 1 ، سرچشمه 3 ، ذوب 1 ، صبا 3 ، نفت 0 ( می تونیم جای صبا و نفت رو هم عوض کنیم ) ، شهرداری 3 امتیاز بگیریم ، 100% می مونیم ...

نکته دیگه اینه که استقلال با تمامی تیم های زیر ما بازی داره و چون پرویز مومصنوعی می خواد جایگاه خودشو نگه داره و نده به قلعه مرغی هر جوری که هست جان میده و امتیاز میگیره تازه مصدوماش هم رسیدن ... استقلال با سرچشمه ، شاهین ، شهرداری و نفت آبادان بازی داره /11/

در ضمن سرچشمه با سپاهان ،تراکتور ، هم بازی داره که هر سه تا واسه قهرمانی رفتن ... پس از الان به مردم کرمان و شخص فردوسی پور افتادن تیمشون رو تبریک می گم ...

ملوان هم با سپاهان و تراکتور بازی داره که تقریبا سرنوشتی مثل سرچشمه داره و اگه بمونه واسه این پول هایی هست که بهش دارن میدن ...

شهرداری هم با ذوب توی اصفهان بازی داره ، با نفت توی تهران ( 2 تا بازی متوالی خارج از خونه ) بعدش با آبادان توی خونه و بعدش با استقلال تو آزادی که خوج میشه ...

شاهین هم یه بازی با استقلال داره و یکی هم با سپاهان ...

راه آهن هم تمامی بازی هاش توی تهرانه !!! که با تراکتور هست ( ترکا میریزن و می برن بازی رو ) ، با پرسپولیس هم تو آزادی بازی داره که 100% می بازه ...

با این چیزی که هست من فکر می کنم با توجه به صحبت های دوستمون مازیار ، اگه عابدینی یک تکان درست به تیم امروز بده ، این تیم همونطوری که اول های فصل گفتم تکر قمی میشه اصلا شکی ندارم ... افتادن هم حداقل این فصل امکان نداره مگر اینکه از اون اتفاقات نادر فوتبالیه مخصوص ایران که هیچ جای دنیا وجود نداره بیوفته واسمون و این تیم رو بندازن ... وگرنه بازم تاکید می کنم این فصل افتادن نداریم !! /7/ /7/

ان شاالله فصل بعد هم مشکلات حل میشه و سهمیه میگیریم چون لیاقت ما ( تیم رشت و هوادارهاش و بازیکنان بومیش ) بیشتر از این حرفاست ... /11/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه آپريل 03, 2012 8:36 am

عابدینی : با این حال مطمئنم در فصل نقل و انتقالات این ما هستیم که ناز می‌کنیم.
حتماً همین طور خواهد بود ؛ فقط خدا کنه مثل پارسال ، سیاهی لشکر به تیم وارد نشه . اول از همه غیرت و تعصب برای من مهمه بعد مسائل دیگه ، چون بازیکن فوق العاده عالی هم اگه دلش با مردم و تیم نباشه ، به درد تیم نمی خوره .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » سه شنبه آپريل 03, 2012 9:43 am

واسه فصل بعد بازیکن بیغیرت نمیخوایم نمیخوایم ای دوست دارم بدونم کی پشت سر ما تو تیم حرف میزنه /9/
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط naader_sayad » سه شنبه آپريل 03, 2012 10:50 am

به نظرم بازیکن پولکی مناسب تر باشه . بازیکنی که فقط دنبال پوله تعصبش هم کم رنگ میشه .

بازیکن پولکی نمی خوایم نمی خوایم .

یه دوزار هم پیراهن . یک ریال هم به خاطر ما طرفدارا.چه اشکالی داره ؟
نماد کاربر
naader_sayad
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه فبريه 04, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه آپريل 03, 2012 1:23 pm

بچه ها بازي با مس سرچشمه رو اينقد سر سري نگيريد بازي الان امتيازاش برامون انقد مهمه كه مثل داربي ميمونه پس ورزشگاهو پر كنيم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidn » چهارشنبه آپريل 04, 2012 6:44 am

دست بچه های قلعه رودخان و تمام مردم گیلان درد نکنه.ما از شفت ،لاهیجان،خمام و ..... هم تو عضدی تماشاگر داشتیم.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان