[color=blue:e661c7e528][size=18:e661c7e528]امیدوارم در بازی با فولاد نتیجه مطلوب را بدست آوریم...
افشین ناظمی:داماش مثل خانواده ام می ماند
[/size:e661c7e528][/color:e661c7e528]
*آقاي ناظمي ، از وضعيت داماش براي ما توضيح دهيد ...
ما بعد از بازي با شاهين بوشهر چند روز تمرين را تعطيل كرديم تا انشاالله بعد از تعطيلات تمرين خودمان را شروع كنيم.چند روز بدنسازي انجام مي دهيم و بعد شروع مي كنيم به تمرين تاكتيكي و نقاط ضعف و قوت تيم خودمان را بررسي خواهيم كرد.
*در بازي با شاهين بوشهر خيلي ها از بازي داماش ناراضي بودند و هواداران نگران هستند.دليل افت تيم داماش چه مي باشد؟
قبول داريم بد بازي كرديم،آن چيزي كه ما از بازيكنان خواستيم متاسفانه نتوانستند انجام دهند،با توجه به اينكه ما براي برد و كسب سه امتياز وارد زمين شده بوديم که جايگاه خودمان را در جدول بهتر كنيم ولي متاسفانه آن پيش بيني هايي كه كرده بوديم و نكاتي كه درباره بازي با شاهين بوشهر به بچه ها گوشزد كرده بوديم متاسفانه بچه ها نتوانستند انجام بدهند. انشاالله از بازي هاي آينده كه هم در رشت و هم در خارج از خانه داريم بهتر بازي كنيم و امتيازات لازم را بگيريم.
*يك موضوعي كه چند بار است تكرار مي شود اين است كه بازيكناني مثل جهانگير عسكري بعد از تعويض اعتراض مي كنند و به رختكن مي روند يا پيراهن خود را پرتاب مي كنند و يا با مربي درگير مي شوند.به نظر شما درست است که يك فوتباليست حرفه اي همچين برخوردي داشته باشد؟
در فوتبال حرفه اي اين برخوردها را رد مي كنند،سرمربي تشخيص مي دهد که براساس تفكرات تاكتيكي كه دارد کدام بازيكن را تعويض كند.بازيكن هم موظف است از دستورات مربي اطاعت كند و آن رفتار حرفه اي را انجام دهد و روحيه بدهد به بازيكني كه جايگزين خود مي شود.به هر حال آقاي عسكري يك اشتباهي كرده و باشگاه هم در حال بررسي اين موضوع است و در آينده بايد ببينيم چه مي شود.
*آقاي تارتار گفته اند كه جهانگير عسكري به هيچ وجه به تيم بر نمي گردد و ميلاد زنيدپور هم تا اطلاع ثانوي در تيم من جايي ندارد.نظر شما بعنوان مربي تيم داماش چيست؟
به هر حال من يكي از مربيان تيم داماش هستم و هر دستوري كه سرمربي تيم بدهد ما تابع دستورات او مي باشيم و هر خواسته اي كه آقاي تارتار دارد انجام مي دهيم.
*بعد از بازي با شاهين بوشهر تماشاگران اعتراض داشتند و حتي وارد رختكن هم شدند .در فوتبال حرفه اي درست است كه تماشاچي تيم را تحريم كند يا بگويد كه كدام بازيكن وارد زمين شود يا كدام بازيكن بازي نكند؟
در فوتبال حرفه اي خير.ولي تماشاگران يك سري نگراني هايي داشتند كه با جلسه اي كه با آقاي تارتار گذاشتند و نشستند صحبت كردند خوشبختانه رفع شد و همان تماشاگران يار هميشگي ما هستند كه روز و شب به طرفداري تيم خود مي آمدند و در آينده هم همينطور خواهد بود.طي جلسه يك ساعته با آقاي تارتار مشكل حل شد و در بازي هاي آينده بهتر از گذشته از تيم حمايت خواهند كرد و به داد و ياري تيم ما خواهند رسيد.
*يك بحث اين بود كه آقاي تارتار گفته بودند كه من شناختي از آقاي ناظمي ندارم و اما الان مي گويند كه كاملاً فهميدم كه افشين ناظمي مي تواند به تيم كمك كند و يار و ياور خوبي براي تيم ما باشد.در این مورد چه نظری دارید؟
اين مشكلات براي هر شخصي كه وارد رشت مي شود وجود دارد ،زمان همه چيز را حل مي كند و آقاي تارتار هم احتياج به آن زمان داشتند.خوشبختانه آقاي تارتار هم به آن جايگاه رسيدند كه فهميدند در مرام من نيست در كنار شخصي که هستم به وی نامردي كنم و مي دانند كه من به تيم رشت تعصب دارم و مثل خانواده خودم مي دانم وهيچوقت نمي توانم به خانواده خودم خيانت كنم.هركسي كه باشگاه صلاح بداند و بعنوان سرمربي بياورد بنده اطاعت مي كنم و تا جايي كه بتوانم براي تيم و شهرم تلاش خواهم كرد.
*افشين چاووشي در بازي با راه آهن باعث شد داماش سه امتياز بگيرد. حيف نيست چنين بازيكناني روي نيمكت بنشينند و از لحاظ روحي و رواني تضعیف شوند؟ نظر شما چيست؟
از زماني كه آقاي تارتار آمدند چاووشي را در بازي با صنعت نفت بازي دادند اما بعد در بازي هاي دیگر افشين چاووشي نيمكت نشين شد.به هر حال چاووشي از سرمايه هاي اين استان است و در گذشته فوتبال قابل قبولي براي اين شهر انجام داده و گلهاي زيادي هم به ثمر رسانده . خوشبختانه در چندهفته قبل قابليتهاي خود را به سرمربي تيم نشان داده و به جايگاه خود رسيده است و اميدوارم در هفته هاي آينده گل هاي بيشتري براي تيم بزند.
*در حال حاضر برنامه تيم چيست،قصد برپایی اردويي نداريد؟
ما پيش بيني يك اردوی برون شهری را داشتیم ولي متاسفانه مشكلات مالي اجازه اينكار را به ما نمي دهد و همان برنامه ها را مي خواهيم در شهر خودمان انجام دهيم و مشكلات فني و بدني خودمان را در رشت رفع كنيم و با دست پر از اهواز برگرديم.
* بحث دیگری بود كه وقتی آقاي تارتار اوايل آمده بودند در يكي از بازي ها شما را به همراه تیم نبرده بودند.هيچ نظري از شما نمي پرسيد و يك ذهنيت بدي نسبت به شما داشت ولي بعد فهميد كه اشتباه مي كند... اين واقعيت دارد؟
نه اين شايعه است.در تمام بازي ها با من مشورت مي كنند ،مي نشينيم و بحث فني مي كنيم.در آن بازي هم كه در تبريز انجام شد و شما اشاره کردید شش تا از بازيكنانمان در رشت بودند كه چهارتا از آنها از بازيكنان اصلي تیم محسوب می شدند .مثل آقاي حاجتي،نظيف كار و آقايي . چون چهار روز بعد بازي مهمتر در رشت داشتيم بايد يك نفر مي ماند اين بازيكنان را تمرين مي داد و طبق دستوري كه سرمربي تيم داد من اطاعت كردم و در رشت ماندم و با بازيكنان تمرين كردم و هيچ مشكلي هم پيش نيامد.
*بازيكناني مثل نظيف كار ،حاجتي،چاووشي ،مهدوي و ابراهيمي بازيكنان بومي خوب داماش هستند و جايگزين خوبي براي اين بازيكنان وجود ندارد.چرا بازيكناني از تيمهاي پايه داماش به تيم اضافه نمي شود؟
در تيم اميد،بازيكنان خيلي خوبي داريم که اميدوارم بعد از پايان اين فصل ، در فصل آينده تعدادی از این نفرات به تیم اضافه كنيم كه تجربيات خود را زياد كنند و هرجا كه احتياج شد از آنها مثل دوراني كه از ابراهيمي،هادي سهرابي،مسعود ميكائيلي استفاده مي كرديم، استفاده كنيم كه بتوانيم سرمايه هاي استان را بيشتر كنيم.
*دربي گيلان نزديك است،بازي با فولاد و ملوان را چگونه مي بينيد؟
هدف اصلي ما بازي با فولاد است .اميدواريم بتوانيم نقاط ضعف خودمان را برطرف كنيم و تيم فولاد را آناليز كنيم كه بتوانيم در بازي با فولاد سربلند بيرون بياييم.بازی با ملوان یک دربی گیلانی به حساب می آید،هم داماش و هم ملوان از افتخارات استان گيلان هستند،اميدوارم يك بازي تماشاچي پسند برگزار كنيم.هر تيمي كه بتواند از موقعيت ها استفاده كند پيروز ميدان خواهد بود،اميدوارم كه بازي خيلي خوبي باشد.
*امتيازات داماش كه پايين مي آيد وبه ته جدول نزديك مي شود مردم نگران هستند و ياد تيمهاي استقلال رشت و پگاه مي افتند كه يك سال در ليگ برتر و سال بعد در دسته يك بود.و امسال هم مردم نگرانند...
مردم حق دارند،ما شرمنده مردم هستيم،به هر حال مشكلاتي سر راه اين تيم قرار مي گيرد كه اين مسائل رقم مي خورد،ما اميدواريم بازيهاي آينده بتوانيم امتيازات لازم را كسب كنيم و برويم در جدول جايگاه بهتري كسب كنيم كه از شرمندگي طرفداران بيرون بيایيم.
*داماش در ليگ برتر مي ماند ؟
صد درصد.
*هشت بازي آينده را چگونه مي بينيد؟
اميدوارم بتوانيم با درايتي كه مسئولين باشگاه و استان دارند امكانات را فراهم كنند براي تيم و كادر فني هم تمام تلاش خود را مي كند تا نقاط ضعف ها را برطرف كنند تا امتيازات لازم را بگيریم.
*تيم داماش از لحاظ مالي مشكل دارد استانداري،فرمانداري،هيئت فوتبال،تربيت بدني هيچ اقدامي نكرده اند؟
من از همينجا از همه مسئولين استان ،در راس آنها استاندار محترم ،مدير كل تربيت بدني،رئيس هيأت فوتبال استان خواهش مي كنم هر كمكي كه از دستشان بر مي آيد براي تيم انجام دهند،چون داماش از سرمايه های اين استان مي باشد.