توسط MEHRDAD » دوشنبه فبريه 27, 2012 8:14 pm
[color=black:d32920b1aa]مدير عامل باشگاه داماش گيلان با بيان اين كه زمان براي باشگاهش در حال از دست رفتن است و بايد هر چه سريعتر تكليف واگذاري آن روشن شود، گفت: مسئولان استان ميخواهند موضوع را با رييس جمهور در ميان بگذارند.
امير عابديني درباره آخرين وضعيت واگذاري باشگاه داماش اظهار كرد: هفته گذشته آنقدر منتظر مانديم تا بالاخره چهارشنبه، كارشناس قضايي گزارش خود را ارائه داد. از سوي ديگر با بازيكنان هم جلسهاي داشتم و آنها پذيرفتند كه به تمرين بازگردند. در رشت هم هواداران با حضور در ورزشگاه بازيكنان را تشويق و به دليل بازگشت آنها از ايشان تشكر كردند. آنچه در نهايت ما تصميم گرفتهايم اين است كه در ايام تعطيلات ليگ، دو بازي تداركاتي انجام دهيم و با آمادگي كامل به مصاف ملوان در ليگ برتر برويم. پس از بازي با ملوان اگر مشكل تيم حل شده بود كه هيچ وگرنه همه با هم كنار ميرويم.
وي درباره جزئيات كار واگذاري باشگاه داماش و مشكلات پيش روي اين كار خاطر نشان كرد: بخشي از قوه قضاييه كه در تشكيلات باشگاه مستقر است و مسايل را كاملا موشكافانه بررسي كرده، به اين نتيجه رسيده است كه اين واگذاري انجام شود، اما آن بخشي از قوه قضاييه كه اصلا در فوتبال نبوده و شرايط آن را نميداند و دست به قضا تصميم گيرنده اصلي هم آنجا است، بحثهاي حاشيهاي و صرفا كارشناسي را مطرح ميكند؛ بحثهايي مثل اين كه باشگاه چقدر ميارزد و اين گونه مسايل، اين در حالي است من بدهيهاي باشگاه را 6 ميليارد و 700 ميليون تومان اعلام كردهام و در اين شرايط بايد ديد ديگر چطور ميخواهند باشگاه را واگذار كنند. فكر ميكنم ملاك آقايان براي واگذاري داماش ، باشگاه راه آهن است، در حالي كه پايه ملاكشان شاهين بوشهر يا صباي قم بايد باشد. اينها بحثهاي ريز فوتبالي است كه تا كسي بخواهد متوجه شود، زمان زيادي صرف ميشود.
عابديني درباره آخرين وضعيت حضور حسين هدايتي در باشگاه داماش به عنوان اسپانسر هم گفت: بخش اجرايي ما كارش را به خوبي انجام ميدهد، ولي در بخش كارهاي ستادي هنوز با مشكل و گرفتاري مواجه هستيم و تا آنها حل نشوند، نمي توانيم تصميمي بگيريم. درباره هدايتي هم شنيدهام كه پرسپوليسيها از او خواستهاند به آن تيم برود و او هم نه جواب مثبت داده و نه منفي. مطمئنا پرسپوليسيها ظرف امروز و فردا باز هم با او جلسه ميگذارند و پيشنهادشان را دوباره مطرح ميكنند تا بودجهاي را كه قرار است او در داماش خرج كند به پرسپوليس ببرند كه در شرايط موجود فكر كنم اين مساله تقصير خودمان است، چون آنقدر معطل كرديم كه هدايتي هم فكر كرده ما مايل نيستيم و با اين شرايط حق دارد به پرسپوليس برود. [/color:d32920b1aa]
[color=darkblue:d32920b1aa]مدير عامل باشگاه داماش در ادامه با بيان اين كه مشكلات باشگاه جوانان گيلاني را سردرگم كرده است گفت: واقعا دلم براي مردم ميسوزد. من زماني گفته بودم كه چند شرط بند، روي مهدوي كيا و محمدي شرط بستهاند، ولي جايي نوشتند من گفتهام در رشت و مردم اين شهر اين كار را كردهاند كه باعث ناراحتي مردم شد. من همان زمان در سايتهاي جوانان گيلاني ديدم كه بساطشان به هم ريخته است و عصبي شدهاند و به همه بد و بيراه ميگويند. در واقع يك هنجار زيبا داشت تبديل به يك ناهنجاري مي شد و هويتي كه باشگاه براي جوانان ايجاد كرده بود، در حال از بين رفتن بود. [/color:d32920b1aa]
[color=black:d32920b1aa]عابدينی ادامه داد: يكشنبه، رييس جمهور در سفر استاني خود به گيلان مي رود و مسئولا ن استان هم گفتهاند كه ميخواهند مشكلات باشگاه را با ايشان در ميان بگذارند. مسئولان استان همچنين جلسهاي با آقاي اژهاي داشتهاند و حالا منتظر هستيم كه اين صحبتها جواب بدهد. اميدوارم هر چه زودتر اتفاقي رخ دهد.[/color:d32920b1aa]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MEHRDAD در سه شنبه فبريه 28, 2012 12:20 pm .