تارتار : علی دایی نباید پیامکم را در برنامه 90 می خواند / من تصمیم می گیرم زنیدپور کی بازی کند!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تارتار : علی دایی نباید پیامکم را در برنامه 90 می خواند / من تصمیم می گیرم زنیدپور کی بازی کند!

پستتوسط Amir0131 » يکشنبه فبريه 26, 2012 11:42 am

[align=center:4ed3485952][img:4ed3485952]http://www.pana.ir/Images/News/Smal_Pic/5-12-1390/IMAGE634657804405257575.jpg[/img:4ed3485952][/align:4ed3485952]

خبرگزاری پانا: سرمربی داماش گیلان گفت: پیامک من به علی دایی غیرطبیعی نبود چون ما با هم رابطه ی دوستانه ای داشتیم و خوشایند نبود که او پیامکم را در برنامه 90 دو هفته پیش بخواند.

[b:4ed3485952]مهدی تارتار در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری پانا در خصوص اعتصاب بازیکنان داماش گیلان، اخراج زنیدپور و عسگری، درگیری لفظی با غلامپور و علی دایی به سوالات پاسخ داد .[/b:4ed3485952]

چطور شد که بازیکنان داماش اعتصاب را شکستند و حاضر به بازگشت شدند؟
کاره ای نبودم و بحث صحبت من نبود. بچه ها خودشان با عابدینی جلسه گذاشتند و مردانگی کردند. آنها به خاطر مردم و هواداران خونگرم داماش به تمرینات برگشتند و قبول کردند تا 2 بازی حساسی که قبل از عید نوروز داریم، تمرین و بازی کنند. فکر می کنم بعد از بازی با ملوان دوباره پیگیر مطالبات خود باشند. الان هم داریم صبح و بعدازظهر کار می کنیم تا شرایط خوبی پیدا کنیم.

چرا تیم هایی را می گیرید که در مخمصه مالی هستند؟
این را بدشانسی نمی دانم و به نوعی اسمش را می گذارم لطف خدا . چون اول مربیگری دست و پنجه نرم کردن با این مشکلات باعث می شود تجربه گرانبهایی بدست بیاورم. درست است که خیلی سختی می کشم ولی این تجربه ای می شود برای آینده. بالاخره شغل ما پراسترس است و باید با آن کنار بیاییم مخصصوصا که مشکل مالی هم پیش آید.

به غیر از مشکلات مالی، داماش حواشی زیادی داشت. از جمله اخراج زنیدپور و عسگری.
با اتفاقاتی که افتاد، ما بازیکنان را در اختیار باشگاه گذاشتیم و باشگاه هم تصمیم گرفت که آنها را جریمه کند. از زنیدپور و عسگری انتظار نداشتم که این رفتارها را بکنند. بازیکن باید سعه صدر داشته باشد. من تصمیم می گیرم که زنیدپور چه زمانی بازی کند و چه زمانی روی نیمکت بنشیند. برای عسگری هم همین طور. بازیکن باید تابع و مطیع دستورات کادر فنی باشد. در فوتبالی که نظم حاکم نباشد مشکل زیاد پیش می آید. ما هم نمی خواهیم نظم تیم به هم بریزد چون کار فردی نمی کنیم.

حالا امید دارید مشکل مالی حل شود؟
امیدواریم حل شود. همه به امید زنده اند. این تیم هواداران زیادی دارد و یکی باید به داد این تیم برسد و آنها را از بلاتکلیفی دربیاورد.

غلامپور هم به خاطر مصاحبه علیه شما محروم شده.

من دیگر با غلامپور بحثی ندارم. غلامپور پیشکسوت من است و برایش احترام قائلم. بالاخره کمیته انضباطی طبق بررسی ها صلاح دیده و تصمیم خودش را گرفته است.

جریان درگیری لفظی شما با دایی چه بود؟
فوتبال این قدر استرس دارد که ممکن است هراتفاقی بیفتد. این مسابقه هم خیلی حساس بود و یک سری مسائل پیش آمد که نمی خواهم بیشتر حرف بزنم.

دوستی شما و دایی هنوز پابرجاست؟
ما با هم دوستیم و مشکلی با دایی و هیچ کس ندارم. از کسی هم دلگیر نیستم. مهم این است که حرمت ها حفظ شود.

دایی پیامکی که شما به او داده بودید را در برنامه 90 دو هفته پیش خواند. آیا کارش درست بود؟
بگذارید من قضیه این پیامک را برای شما بگویم. زمانی که من در راه آهن بودم، نیکجو سرپرست تیم بود و اوایل فصل هم همکار دایی بود. او دوست مشترک من و علی دایی است. بعد از بازی داماش و راه آهن، نیکجو به عنوان دوست مشترک به من زنگ زد که علی دایی از دست تو ناراحت است و با او تماس بگیر. من هم به علی دایی SMS دادم و گفتم زیر فشارم ولی به شما بی احترامی نکردم که از دستم ناراحتی. می خواستم از دلش دربیاورم . فکر نمی کنم در عالم دوستی پیامک فرستادن به رفیق غیرطبیعی باشد. بالاخره هردوستی به رفیقش زنگ می زند یا پیامک می فرستد. اصلا خوشایند نبود که علی دایی پیامکی که من به او داده بودم را در برنامه 90 بخواند.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه فبريه 26, 2012 12:18 pm

نمی دونم این داماش چه چیزی داره که بعضی ها پس از باخت برابر این تیم به مراکز سوانح و سوختگی مراجعه می کنند ،
افرادی نظیر قلعه نوعی ، پورغلامی ، دایی و غلامپور و . . . جزو همون بعضی ها هستند .
بسوزه هر کسی که نتونه موفقیت داماش شهرباران رو ببینه .
در ضمن غلامپور بهتره مثل بازی با کره حنوبی بهتره بره مرغ بگیره اونو چی به فوتبال !
غلام جان ، حرف پروین یادت نره .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » يکشنبه فبريه 26, 2012 12:33 pm

از آقا مهرداد مدیر سایت ممنونم که سرتیتر خبر رو که یه جاییش رو ننوشته بودم درست کرد. مرسی /13/

آقا جمعه یادم رفت تو ورزشگاه به تارتار بگم این دایی آدمه که تو غصه اونو میخوری! اون اگه آدم بود و رفاقت حالیش میشد بخاطر 3 امتیاز اون حرفای بربط رو تو نود بر علیهت نمیزد.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط tifoosi » يکشنبه فبريه 26, 2012 2:01 pm

دیگه تو ورزشگاه بنر میلاد رو نمیبینید /13/ /13/ توی یکی از تمرینات قراره بنرشو جلوی بازیکنا اتیش بزنیم :evil: :evil: تا دیگه کسی تو رشت به بازیکنای بومی توهین نکنه وادعای بزرگی نکنه /2/ /2/ /16/
تصوير
نماد کاربر
tifoosi
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » يکشنبه فبريه 26, 2012 3:03 pm

[quote:8b21f4c54e="RASHTBOY"]نمی دونم این داماش چه چیزی داره که بعضی ها پس از باخت برابر این تیم به مراکز سوانح و سوختگی مراجعه می کنند ،
افرادی نظیر قلعه نوعی ، پورغلامی ، دایی و غلامپور و . . . جزو همون بعضی ها هستند .
در ضمن غلامپور بهتره مثل بازی با کره حنوبی بهتره بره مرغ بگیره اونو چی به فوتبال !
غلام جان ، حرف پروین یادت نره .[/quote:8b21f4c54e]
مگه پروین چی گفت؟این حرفا درباره سر مربی ملوانه؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه فبريه 26, 2012 3:10 pm

[quote:47fb978399="tifoosi"]دیگه تو ورزشگاه بنر میلاد رو نمیبینید /13/ /13/ توی یکی از تمرینات قراره بنرشو جلوی بازیکنا اتیش بزنیم :evil: :evil: تا دیگه کسی تو رشت به بازیکنای بومی توهین نکنه وادعای بزرگی نکنه /2/ /2/ /16/[/quote:47fb978399]
آتیش زدن بنر بازیکنا و کادر فنی تیم حتی اگه کوچکترین زحمتی هم واسه تیم نکشیده باشن اصلا کار درستی نیست و خلاف شخصیت مردم این شهره...... میلاد زنیدپور اگه کار اشتباهی کرده باید جریمه بشه اما نه با این حرکات بدوی ,, یادمون نره که 3 امتیاز بازی رفت با راه آهن رو از این بازیکن داریم ,, یادمون نره که تک امتیاز بازی با ذوب آهن رو از این بازیکن داریم ,,, گل قشنگی که به شاهین زدو اونو به خود ماها تقدیم کردو فراموش نکنیم ,,,,,, پنالتیه زیبایی که به نفت تهران زدو گل کردو تیم به مرحله بعد صعود کردو یادمون نره و یادمون نره که نباید کاری کنیم که باز مسئله مهدوی کیا توی اذهان زنده بشه ,,,,,,,,,,,,,,, خواهشا خودسر کاری رو انجام ندید ,,, این برخلاف فرهنگ شهرمونه
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » يکشنبه فبريه 26, 2012 3:25 pm

دوستان من نمی خوام بگم که میلاد زنیدپور یا جهانگیر عسگری در حد مسی یا رونالدو هستند و با بودن اونها ما قهرمان دنیا می شیم، ولی این نکته رو باید توجه کنید که فعلا با این آشفته بازار بودن اونها از نبودنشون بهتره.حالا چه خوب و چه بد باید قبول کنیم که این بازیکنا همونایی بودن که زمان قاسمپور بازی می کردن.بازیهاشون رو که دیدیم. متوجه شدیم که تیم ما بچه هاش تاکتیک پذیرند. نمی شه گفت فقط ما مشکل مالی داریم.چه بسا زمان دینورزاده پول برامون اهمیت نداشت ولی تیم گیج بود و برنامه نداشت.
الان هم همینطوره بازیکن کنترلشو از دست می ده، من سالها فوتبال روی چمن بازی کردم و می دونم تیم بدون تاکتیک هیچ معنی نداره.حالا شما برو مسی رو بیار اینجا بازی کنه اون هم از کوره در میره به خاطر تعویض اشتباه و بی برنامگی.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه فبريه 26, 2012 3:26 pm

واقعا بهتر نیست توی یه همچین مواقعی که اعتراضی نسبت به یک بازیکن داریم , هم پستشو اسمشو صدا بزنیم؟؟؟ مثلا به جای فحاشی و انجام حرکات زشت بر ضد بازیکنی مثل زنیدپور همه بیاییم اسم حسین ابراهیمی رو صدا بزنیم تا میلاد زنیدپور بفهمه زمانی هوادارا کلمه میلاد آرپیجی زن رو به زبون میارن که تمام تلاششو واسه موفقیت تیم بکنه....
همین کاری که الان باب شده توی ورزشگاها که زمانی که تیم نتیجه نمیگیره برای اعتراض به سرمربی همه میان اسم علی دایی رو صدا میزنن.
به هر حال میلاد زنیدپور 3هفته محروم شده اگه اشتباه نکنم ,, بعد این سه هفته , با آتیش زدن بنرش آیا واقعا این بازیکن حاضر میشه دوباره واسه تیم زحمت بکشه؟؟؟
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط onelove » يکشنبه فبريه 26, 2012 6:56 pm

آتیش چیه بره ؟؟؟ یه رشتی هیچوقت چنین کاری نمیکنه چون در فرهنگ رشتی چنین چیزی نداریم. باشگاه خودش میدونه چیکار کنه !!
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » يکشنبه فبريه 26, 2012 8:31 pm

[quote:9772db32e9="onelove"]آتیش چیه بره ؟؟؟ یه رشتی هیچوقت چنین کاری نمیکنه چون در فرهنگ رشتی چنین چیزی نداریم. باشگاه خودش میدونه چیکار کنه !![/quote:9772db32e9]
منم همینو میگم ,,, بازیکنا اگه اشتباهی کردن باید باشگاه جریمشون کنه ,,,,, اگه هر کسی بخواد بنر کسیو سر تمرین یا توی بازی آتیش بزنه باید جلوشو خودمون بگیریم
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط iman1978 » يکشنبه فبريه 26, 2012 9:07 pm

این حرفا چیه هر چی باشه میلاد هنوز بازیکن ماست و تا وقتی که هست باید توی زمین ازش حمایت کنیم
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » يکشنبه فبريه 26, 2012 9:08 pm

من نمیدونم ما چرا اینقدر زود جو زده میشیم؟چرا بازیکن تا دو تا گل میزنه میبریمش در حد بهترین بازیکن تاریخ بالا و تا دو تا کار اشتباه میکنه با مخ میزنیمش زمین؟چرا نمیخوایم یاد بگیریم که یه ذره اعتدال داشته باشیم؟!!!!
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه فبريه 27, 2012 5:13 am

[quote="armin_punisher6"][quote="RASHTBOY"]نمی دونم این داماش چه چیزی داره که بعضی ها پس از باخت برابر این تیم به مراکز سوانح و سوختگی مراجعه می کنند ،
غلام جان ، حرف پروین یادت نره .[/quote]
مگه پروین چی گفت؟این حرفا درباره سر مربی ملوانه؟[/quote]
دوست عزیز ، بهزاد غلامپور زمان کوتاهی بهترین دروازبان ایران بود اما درست در بازی ایران - کره جنوبی سوتی های داد که علی پروین سرمربی وقت تیم ملی با توجه به عادت همیشگی خودش ، به اون حرف هایی زد که واقعاً نمیشه در اینجا بهش اشاره کرد بعبارت دیگر بهش بد جور فحاشی و توهین کرد .اما در مورد پورغلامی باید عنوان کنم پس از باخت برابر داماش از این باخت بعنوان بدترین خاطره خودش در طول دوران ورزشی اش یاد کرد در حالی که سال قبل در تبریز 90 دقیقه به صغیر و کبیر انزلی چی فحاشی آنچنانی کرده بودند ؛ به نظر شما جای تعجب نداره ؟! این آقا حاضره 90 دقیقه فحش بخوره اما از داماش نبازه ؟! دشمنی ، بی غیرتی ، تنگ نظری تا چه حد ؟
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط majid13 » دوشنبه فبريه 27, 2012 5:26 pm

علی دایی: خیلی ببخسید، پیس پیس /10/
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط keivan » دوشنبه فبريه 27, 2012 8:19 pm

حرکت دایی تو برنامه نود اصلا جالب نبود................
نماد کاربر
keivan
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 26, 2012 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان