[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: به روح استقلال صلوات! /نظرسنجی رنگ پیراهن

عابدینی: به روح استقلال صلوات! /نظرسنجی رنگ پیراهن

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با تغییر رنگ پیراهن اصلی داماش از آبی به قرمز موافقید؟

بله
13
13%
خیر
87
87%

کل آرا : 100

عابدینی: به روح استقلال صلوات! /نظرسنجی رنگ پیراهن

پستتوسط 888 » شنبه فبريه 11, 2012 5:41 pm

[size=18:c20b3baf9e]عابدینی: به روح استقلال صلوات!
امیر عابدینی می‌گوید داماش ارتباطی با استقلال رشت ندارد.[/size:c20b3baf9e]

[color=black:c20b3baf9e]به گزارش خبرآنلاین؛ داماش گیلان همان تیمی است كه سال‌ها قبل با نام استقلال رشت شناخته می‌شد و هواداران زیادی هم داشت. اما این تیم حالا برخی اوقات لباس قرمز بر تن می‌كند . امیر عابدینی مدیرعامل باشگاه داماش گیلان در مورد این‌كه چرا داماش لباس قرمز می‌پوشد و مثل استقلال رشت لباس آبی برتن نمی‌كند می‌گوید: «ای به روح استقلال صلوات! كی می‌گوید این تیم استقلال رشت است؟ ما تیم را از پگاه گرفتیم. این تیم چه زمانی استقلال بوده؟ خیلی سال قبل. اما تیم ما داماش است و مردم شهر هم برایشان فرق نمی‌كند كه تیم قرمز می‌پوشد یا آبی. البته لباس اصلی ما آبی است اما در برخی مسابقات لباس قرمز هم می‌پوشیم. با این حال مردم رشت فقط دوست دارند یك تیم در لیگ برتر داشته باشند و رنگ ها برایشان مهم نیست.»[/color:c20b3baf9e]

[color=red:c20b3baf9e]باتوجه به اظهارات مهندس عابدینی (مردم شهر هم برایشان فرق نمی‌كند كه تیم قرمز می‌پوشد یا آبی) ایا باتغییر رنگ پیراهن اصلی داماش ازابی به رنگ دیگری موافقید؟
[/color:c20b3baf9e]
1-بلی
2-خیر
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

Re: عابدینی: به روح استقلال صلوات! /نظرسنجی

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 11, 2012 5:49 pm

قرمز که هرگز نباید باشه.فعلا آبی بمونه بهتره.قرمز بشه آبرو واسمون نمیمونه،همونطوری که اسم تیم کلا عوض شه آبرومون میره :?
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در شنبه فبريه 11, 2012 5:53 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » شنبه فبريه 11, 2012 5:51 pm

فقط میتونم بگم واقعا متاسفم:::جناب عابدینی شما چطور از طرف ما اظهار نظر میکنی ریشه تیم ما برمیگرده به استقلال رشت و برای ما اتفاقا"هم مهم هست رنگ پیراهم تیم محببمون ابی باشه...شمایی که از دل ما هوادرا در مورد اسم و رنگ پیراهن خبر نداری لطفا" خودتو نماینده ما ندون و به ریشه تیم ما توهین نکن...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » شنبه فبريه 11, 2012 5:56 pm

دیگه داری چرت و پرت میگی مهندس /9/
این تیم همون استقلال رشت قدیمی ماست
رنگشم آبیه تا ابد همونطور که سپیدرود تاابد قرمزه ضمنا هیچ ربطیم به زرت پولیس شما و استفراغ تهران نداره
ضمنا ما رشتیا گدای تیم لیگ برتری نیستیم که به هر قیمتی بخوایم داشته باشیم
ضمنا یادتون باشه این حرفهای شما تو ذهنمون میمونه آقای مهندس :(
اگه رنگ لباس رو عوض کنین دهن کجی به خواست قلبی هوادارهاست
با سپاس از مدیریت سایت
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه فبريه 11, 2012 5:58 pm

اقاي عابديني اگه رنگ لباس تيم در رشت قرمز باشه 500 نفر ام ورزشگاه نمي ان حالا تيم قرمز بپوشه .... ما هم بلديم راه و شيوه اعتصاب خوداري از حضور در ورزشگاه داماشي هايي كه پاين بگن يا علي /11/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 11, 2012 6:02 pm

منظور از تغییر رنگ از آبی به قرمزه((نظر آقای هدایتی)).پس هرگز فکر فیروزه ای رو نکنید واشتباهی بله نزنید.جون رنگ پیراهنو در صورت تغییر قرمز میکنن و هرگز فیروزه ای نمیشه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeedod_67 » شنبه فبريه 11, 2012 6:04 pm

بچه هایی که منو میشناسن میدونن که من از روز اول با این تفکرات مشکل داشتم واسه همین اصلا از عابدینی بدم میاد من فقط زمانایی که لازمه نظر میدم شاید به مزاق خیلیا خوش نیاد ولی در درجه اول مشکل از ماست که یه مدیر بومی لایق نداریم در درجه دوم خود شخص عابدینییه این تیم رو تو بحران اخیر ما نجات دادیم نه عابدینی دلایل من برای حرفم زمانی که تیم والیبال کامل غیربومی شد و بعد منحل شد روشن شد الانم به همین دلیل با عابدینی مخالفم
saeedod_67
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه فبريه 11, 2012 6:10 pm

نظر من اینه که ما داریم برای خودمون حاشیه درست میکنیم اصلا هیچکدام از بچه ها تمرکز روی بازی مهم با شاهین ندارند فایده ای نداره رنگ آبی باشه تیم لیگ 1 رنگ پیراهن میشه فشار آورد به مدیریت تا عوض نشه ولی 3امتیاز بازی ها از دست بدیم دیگه جبران نمیشه کرد از من گفتن بود
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » شنبه فبريه 11, 2012 6:15 pm

شما میگی تیم رو به حاشیه نبرید "من میگم اینا رکن اصلی تیم هستش که هوادارای دیگه این حرص خوردن ها رو ندارن .
لباس عید نیست که دم به ساعت عوض میشه .توی فوتبال عرف داریم یعنی این لباس و اسم جز عرف هستش .مثل جابجایی تیم از شهری به شهر دیگه که کل کشور با این ناهنجار جنگیدن .
یه تیم در حد سپیدرود همیشه محبوبه توی رشت چون ثبات داشته و خواهد داشته .این فوتبال زدگی میاره .این * رو که عاشق شهرم هستم زده میکنه تا دیگه ورزشگاه نیام .چون به من به شهر به عقیده همشهریم به تاریخ تیم شهرم اهمیت داده نشده و چون یک نفر لنگی هستش.
استبداد و دیکتاتوری هستش دقیقا مثل یه حاکم که به عقیده خودش عقیده اکثریت رو له میکنه .
این آقای هدایتی با تمام تشکری که ازش دارم غیر فوتبالی هستش و از تیفوسی و عشق فوتبال چیزی سر در نمیاره .
نمیفهمه بچه ای که میاد استادیوم لباس داماش به زور پیدا میکنه عذاب میکشه برای ای عقیده ها شخصی.
کسی که 100تا شعر و شعار برای داماش (تاکید میکنم داماش) درست کرده و میبینه همه دود شد رفت هوا سر عقیده ی
اینا حس من رشتی به تیم خودمه .شهری که عاشقش هستم .
اما دوست داری نظر مردم ایران رو در مورد داماش الان بگم (منهای این تغییرات در راه )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منهای توهین و لودگی شهرک همسایه .
کم زیز فشاریم دوشنبه شبها ؟به چی نگاه میکنی دوست عزیز .چند سال آینده یه تهرانی نمیگن یادتونه دهه فجر بود راه آهن با داماش توی اکباتان داشت رشتی بازی رو از وارش اسپرت نگاه میکردن (اینا رو میگن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟) و بازی رو بردن چون هواداران حاشیه درست نکردن (اصلا یادشون میمونه ؟
اما دقیقا میگن یادتونه که داماشی بود که بار ا اسمش عوض شد رنگ لباس هم عوض شد .این توی حافظه میمونه دوست فوتبالی من .
اگه میبینی کسی به فکر رنگ نیست چون قرار نیست عوض کنن رنگ رو .کرمان و قم در عین نداشتن فوتبال و چرت بودن اما ثبات دارن اما ....
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه فبريه 11, 2012 6:17 pm

اولا که من احتمال میدم این مصاحبه جعلی باشه.ثانیا بچه ها خوهشا به مدیریت باشگاه کسی توهین نکنه.یادتون رفته تا همین دو هفته پیش داشتیم بال بال میزدیم از بی پولی.کفران نعمت نکنین.خییییلی تیم ها از جمله ملوان آرزوی داشتن همچین مدیریتیو دارن.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه فبريه 11, 2012 6:24 pm

من تو این نظرسنجی نظرم خیر هست ولی باید بگم این نظرسنجی چندان هم به این مصاحبه مربوط نمی شد که یه شور حسینی افتاد چون توش حرفی از تغییر حالت فعلی گفته نشد . البته در مورد بخشی از حرف هاش شاید نظرات مختلف وجود داشته باشه اما لااقل توی این مصاحبه حرفی از تغییر رنگ پیراهن اصلی به میان نیومده و کل امسال تیم هم آّبی پوشیده هم قرمز.

حالا اگر گفت داریم رنگ رو عوض می کنیم یا مثلا تو این بازی خانگی رنگ قرمز پوشیدند اونوقت طرفداران این تغییر می تونند اظهار رضایت داشته باشند یا مخالفانش اظهار نارضایتی (نه توهین).
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه فبريه 11, 2012 6:32 pm

قزمز باشه یا ابی ؟ چه فرقی داره مهم تیمه داماشه /7/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه فبريه 11, 2012 6:43 pm

بچها ناراحت نشین. پیراهن استقلال رشت ابی بود. پگاه فیروزه ای شد. داماش اول تو لیگ یک قرمز میپوشید بعد وقتی لیگ برتر اومد هم ابی پوشید هم قرمز مهم تیمه داماشه نه رنگ تیم اصلا رنگه تیم رو کنین بارسلونا هم ابی هم قرمز /7/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه فبريه 11, 2012 6:44 pm

ali_damashi :حق کپی رایت بده :).جملاتت چقدر شبیه منه :) :lol:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » شنبه فبريه 11, 2012 6:46 pm

من خودم به شخصه تیم با هویت لیگ یکی رو ترجیح میدم به تیمه بی هویتی که هر کی هر روز بخواد رنگشو عوض کنه.اگه قرمز بپوشیم مسخره میشیم.اگه قرمز بپوشیم دیگه هر کی راجع به هویت تیم ما چرت بگه ما جوابی نداریم.نظر من صد در صد خیرررررررر
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان