[quote:24476a9a15="mojtaba-dahka"][quote:24476a9a15="alex00755"]آبره دمت گرم بابته این تاپیک.
آقا شمارو به خدا...بیاید یه جوری دهنه این مرتیکه رو ببندیم....یعنی این تنهایی میتونه جلوی این همه هوادار وایسه؟؟؟شعارهای ما باعث شد وهابی حسابه کار دستش بیاد.حالا این مردک هم تنش میخاره...من از این خیلی چیزها میدونم...این یه ضده رشتیه به تمام معناست.تمامه نوشته هاشت از دوره پگاه تا الان بر ضده باشگاه بوده.هیچ نیتی هم نداره جز پول و ضربه زدن به رشتیا...بدجورم هوایه انزلی و تیمشو داره!!!یه باند بازه باج بگیره به تمام معنا...هیچ کس از هیئت فوتبالیا بگیرین تا مسئولین باشگاه حتی خوده علی آقا سراوانی تا مجتبی پوربخش و خیلی از کسایی که محبوبه ما هستن،هیچ کس دله خوشی از این یارو نداره و تنها گزینه که میتونه لهش کنه شعارهای ماست بر علیه این گذافه حرف زدناش.
همه هم که موافقه اینیم که این مرتیکه چقدر با ما بده و چقدر پسته...
raincityboy :ببخشید ولی آخ کور بشه اون کس که نمیتونه حل شدن مشکلات دامشا ببینه سند دارم ازت
iman1978 :به قول رییس جمهور: آب رو بریز اونجا که می سوزه!!!
Soheil_Rashti:خفه شو مردیکه ی بی غیرت... ما میریم بالا. با هدایتی بازم اوج میگیریم. تا چشم تو یکی در بیاد.
jamaran-city:من نانم ان چی از امی جان خایه Rolling Eyes
ده نوکون ده ره
only_abarar:وابدید بره.بس اینقدر لاب بوکونه انه چاک پاره به.کی انه حرفانه گوش کونه اخه.بیشتر ا مردکه بیماره پیله نوکونید
abarar1989:دود تی چانایا هامان خانه بی مرام عصبانی عصبانی عصبانی
یه مدت که باشگاه اوضاش داغون بود اینم لال بود حالا که داره خبرای خوب میاد دوباره نطقش وا شد!؟من پایه همه جوره اعتراض هستم.فقط یه جور دهنشو ببندیم که تا عمر داره اسم مقدسه رشت رو به دهنه کثیفش نیاره.
واقعا ازش متنفرم.اه.
کی پایه ترکوندنشه؟[/quote:24476a9a15]
منم باهات موافقم و باید این مردک رو سر جاش بنشینیم ...منم خوب اینو میشناسم از اون ضد رشتی های تیره...
بعضی ها رو اگه جوابشو ندی خودشون سر جاشون میشینن ولی این مردک چون یه تریبون دستشه هرچی به دهن کثیفش میاد درباره رشتو رشتی ها میگه و باید با شعارهامون تو ورزشگاه حساب کار رو بدیم دستش.........آخه بگو مردک تا الان که وضع داماش بد بود چرا به مسئولین استان هشدار ندادی که به فکر این تیم باشی .حالا واسه من دلواپس شده

[/quote:24476a9a15]
آره والا مجتبی جان...اینو اصلا یادم نبود،مردک تو اگه دلسوزی چرا این همه مدت لال بودی؟یه مقاله ننوشت از مشکلاته داماش.حالا که بعد از این همه فشار یکم خبرای خوب داره میاد بازم آروم نگرفت...