مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mahyarmaya » يکشنبه فبريه 05, 2012 9:40 am
چند روزی هست که حواشی منحل شدن داماش به گوش نمیخورد و اون استرس های روز و شب از دوش مان برداشته شده و دیگه به این فکر نمی کنیم که سال آینده تیمی داریم؟ یا باید دلمان را به سپیدرود عزیز خوش کنیم که در باتلاق ظالمان گیر کرده است .چند روزی است دیگر مثل سابق سرمان را بالا گرفته ایم و بی نیاز شدیم و نیازی به ترحم استاندار و عواملشان نداریم .حتی دیگر نگرانی این رو هم نداریم که نام تیمان دستخوش سلیقه افراد یا کارخانه های متفاوت بشود .این روزها مدیون کسی هستیم که با سابقه و تجربه اش داماش را حفظ کرد و مدیون کسی هستیم که توی سایت و فیسبوک "حکم آب خنک برایمان را داشت و هر وقت داغ میکردیم عطش عصبانیتمان را با متانت میداد و همیشه دوست داشتیم ((علی یارتان ))را دیرتر بگوید تا بیشتر از تیم با خبر شویم .
این روزها مثل زمانی است که تیم به لیگ برتر آماده مثل زمانی که بچه ها دوره زمین با پرچم داماش میدویدن و هواداران یورش آورده بودن به زمین مثل اون روزها که همه یقین داشتیم که داماش با وجود عابدینی روزهای خوبی رو سپری میکنه .
این روزها با وجود این که داماش پسوند استیل آذین رو گرفته مثل بقیه تیم های ایرانی مثل ((مـــــــــلـــــــوان.سپاهان.فجر.و ...))اما باید خوشحال بود که داماش هنوز همون داماشـــه .آبی از آب تکون نخورده و همه چیز داره به خوبی پیش میره تا زمانی مشکلی خودمان ایجاد نکنیم.داماش همیشه دشمن داشته با ورود هدایتی و عابدینی و آقای سراوانی میشه کم کم توی هر زمینه ای جلوی این مشکلات ایستادگی کرد .
زمانی که سر صدای منحل شدن داماش میآمد ما همه بسیج شدیم و همه تشویقمان همه دست نوشت هایمان سمت و سوی ایستادگی و مقابله با این ظلم رو داشت و فریاد زدیم که داماش تنها یک تیم نیست بلکه هویت و ریشه گیلان است "الان دیگر همه کابوس ها تمام شد و تیمی داریم با نام داماش.
همون چیزی که میخواستیم شد وجود سرمایه (هدایتی)همراه با مدیر مدبر(عابدینی)و مسول رشتی و دل سوز(سراوانی) و می ماند یک امر تکراری که همه خوب آن را بلدیم .آن هم حمایت ما هواداران است .هوادارانی که کسی جلودار آنها نیست کسی نمیتواند جلوی عشق مردم بارانی را نسبت به تیم و شهرشان بگیرد .
نوبت ما هستش وظیفه خودمان را انجام بدیم "خوش آمد گفتن به هدایتی و تشکر از عابدینی و سراوانی" با همان کیفیت و شدت که زمانی که داماش رفتی بود حنجرمان را پاره کردیم "باید تشکر کرد از این مردان دل سوز.
این روزها همه چیز آرومه جز در شهر ها و دل های کسانی که با داماش و رشت دشمنی دارن .
در آخر باید گفت توی دل رشتیها انزلیچی.......
شاید توجه نکرده باشید اما با وجود حذف شدن پسوند گیلان و اصرار ما هواداران در تشویق ها بر گیلانی بودن تیم همه توجه رو جلب میکند که داماشی ها هنوز عاشق گیلان و دیارشان هستن.شاید قبلا فریاد میزدیم داماش گیلان کسی توجه نمیکرد اما الان همه متوجه میشون که نوه های حضرت میرزا عاشق دیارشان هستن .((این تیم گیلانه ....یا دانا علی .یاران میرزایه ....یا دانا علی ....این شیر شیرانه ...یا دانا علی ))
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط The_King_of_rasht » يکشنبه فبريه 05, 2012 9:45 am
[color=olive:6386b49b0b][size=24:6386b49b0b]یا دانای علی[/size:6386b49b0b][/color:6386b49b0b]
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط shahreman » يکشنبه فبريه 05, 2012 9:52 am
خدایا شکر که تا وقتی از نازنینی چون تو استمداد می طلبیم اسیر این کم همتان عاشق مقام نمیشویم در ابتدای راه خود رابه تو سپردیم تا انتها به لطفت که ازما دریغش نکردی با تو بودیم این هدیه ای از طرف تو برای پاکی دل هوادارانی بود که تنها تو در تمام لحظات بیم وامیدشان یاورشان بودی
داماش کشتی عشق است
یارب ناخدایش باش
-

shahreman
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am
توسط neye_kabir » يکشنبه فبريه 05, 2012 10:03 am
یعنی انزلیچی به کوچه ما هم اومد؟!
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
-

neye_kabir
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » يکشنبه فبريه 05, 2012 10:21 am
بازی بعدی ما توی عضدی قبل از هر چیزی باید از این 3 نفر تشکر کنیم .خدایی عابدینی خیلی زحمت کشی و جا داره همون طوری که پرده نوشتیم برای منحل نشدن داماش الانم باید از عابدینی و هدایتی تشکر کرد .باید استقبال کرد از این سرمایه گذاری.مردم شهر باید فرقی با این مسولین داشته باشن .مسولین که برای سرمایه گذاران نقش منجنیق رو دارن و فقط سنگ جلوی پا اونها میدازن .ما باید نک گیرشان کنیم .باید هدایتی آن قدر رضایت داشته باشه از رشت و رشتی تا گیلان رو مثل عابدینی ترجیح بده به هر جای دیگه .
باید کاری کنیم تا توی این اقتصاد داغون این افراد توی گیلان سرمایه گذاری کنن.اونقدر توان آقای هدایتی تا کم کم گیلان با فکر و هزینه اش از این اقتصاد در بیاد .
باید ازش استقبال شه تا به بهونه فوتبال شهرمون هم نجات بدی .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط saravani » يکشنبه فبريه 05, 2012 11:39 am
دیشب نتوانستم با عابدینی صحبت کنم هیچ کسی نمی توانست با او صحبت کنه انگار دنیا را رو سرش خراب کرده بودند اما پیش از آن تمام حرفهاتون و درددلاتون رو براش فرستاده بودم (کاری که همیشه میکردم) شرایط رشت و هواداران رو اعلام کردم و گلایه ها رو بصورتی منطقی ابراز کردم اما وقتی دیروز عصر از جریانی که شما الان متوجه آن شدید باخبر شدم دنیا رو سرمن هم خراب شد نتونستم با عابدینی صحبت کنم اما یک سوال ازش پرسیدم و پاسخش رو با واسطه شنیدم که آیا به بن بست رسیدیم؟ گفت: من هیچ وقت تو هیچ کوچه بن بست گیر نکردم از این کوچه هم بیرون میام. مطمئن باشید دوستان همانطور که از ته دل گفتید این تیم داماشه این شیرشیرانه یا دانای علی مطمئن باشید ما تا آخرش هستیم حتی وقتی با بعضی از الفاظ و گفتارها برنجیم. شما حقتان هست انتقاد کنید و من براین باور دارم. من و عابدینی و مجموعه داماش عاشق این تیم هستیم و مثل همه آدمها و مثل شما ها ما هم در پی باخت تیم عصبانی می شویم و مطمئن باشید حرفهای عابدینی پس از باخت از سپاهان از روی عصبانیت باخت بود دوستتان دارم علی یارتان
-

saravani
- کاربر افتخاری

-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am
توسط Fan » يکشنبه فبريه 05, 2012 11:47 am
آخه چرا اينقدر ما رو اذيت ميكنن خدا...
-

Fan
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am
توسط golsar » يکشنبه فبريه 05, 2012 12:49 pm
آقای سراوانی عزیز مطمئن باشید کسانی که چوب لایه چرخ کارهای این مجموعه میزارن 1 روزی چوب کارهاشونم میخورن ...
ما شما و آقای عابدینی رو قبول داریم و از این که عاشقانه و خالصانه به فکر ما و تیم شهر ما هستین از شما متشکریم . . .
-

golsar
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط golsar » يکشنبه فبريه 05, 2012 12:54 pm
[quote:3205d574e5="mahyarmaya"]بازی بعدی ما توی عضدی قبل از هر چیزی باید از این 3 نفر تشکر کنیم .خدایی عابدینی خیلی زحمت کشی و جا داره همون طوری که پرده نوشتیم برای منحل نشدن داماش الانم باید از عابدینی و هدایتی تشکر کرد .باید استقبال کرد از این سرمایه گذاری.مردم شهر باید فرقی با این مسولین داشته باشن .مسولین که برای سرمایه گذاران نقش منجنیق رو دارن و فقط سنگ جلوی پا اونها میدازن .ما باید نک گیرشان کنیم .باید هدایتی آن قدر رضایت داشته باشه از رشت و رشتی تا گیلان رو مثل عابدینی ترجیح بده به هر جای دیگه .
باید کاری کنیم تا توی این اقتصاد داغون این افراد توی گیلان سرمایه گذاری کنن.اونقدر توان آقای هدایتی تا کم کم گیلان با فکر و هزینه اش از این اقتصاد در بیاد .
باید ازش استقبال شه تا به بهونه فوتبال شهرمون هم نجات بدی .[/quote:3205d574e5]
با مهیار کاملا موافقم
باید حسابی از آقای عابدینی و کسایی که برای تیممون زحمت کشیدن تشکر کنیم و این رو تشکر و علاقه رو به همه نشون بدیم ...
همچنین از آقای هدایتی که به نوبه خودش با اومدنش تونست تا حدی آرامش رو به این تیم برگردونه . . .
-

golsar
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان