[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: با امتیاز فروشی و جریان‌سازی مقابله می‌کنم/قرار نیست با حضور هدایتی، تارتار برود

عابدینی: با امتیاز فروشی و جریان‌سازی مقابله می‌کنم/قرار نیست با حضور هدایتی، تارتار برود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابدینی: با امتیاز فروشی و جریان‌سازی مقابله می‌کنم/قرار نیست با حضور هدایتی، تارتار برود

پستتوسط Amir0131 » شنبه فبريه 04, 2012 12:52 pm

[align=center:831c733e8e][img:831c733e8e]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1390/10/06/13901006104536_PhotoA.jpg[/img:831c733e8e][/align:831c733e8e]

امیر عابدینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد حضور محمد مایلی‌کهن به جای مهدی تارتار گفت: هیچ مذاکره‌ای با مایلی‌کهن انجام ندادم. اصلا قصد تعویض مهدی تارتار را ندارم و حتی به این مسئله فکر هم نکردم. شاید مایلی‌کهن در رشت حضور داشته و برای دیدن بازی به ورزشگاه آمده است. مایلی‌کهن از جمله مربیان سالم ولی عصبی است، ما او را عصبی کرده‌ایم که البته عصبانیتش هم از سر دلسوزی است، مایلی‌کهن گرفتاری خاصی ندارد و از جمله مربیان سالم و کاربلد است.

وی در مورد شکست برابر سپاهان گفت: اگرچه بازی را به این تیم باختیم اما نظر فوتبالی تیم برتر میدان بودیم و در دقیقه 88 مهاجم حریف با دست به ما گل زد. اعتراض به داوری هم فایده‌ای ندارد زیرا 4 بازی را با پنالتی باخته‌ایم و این بازی را هم با گلی که با دست زده شد شکست خوردیم. با این حال معتقدم مدافعان ما در آن صحنه مرتکب اشتباه شدند زیرا تیر دوی ما در آن لحظه خالی بود.

عابدینی افزود: وقتی استقلال در 10 دقیقه 3 گل می‌خورد امکان دارد داماش هم ببازد. من مهدی تارتار را قبول دارم، او مربی سالمی‌است، اما متأسفانه برخی از مربیان هم آدم دارند، هم واسطه و هم به دنبال جریان سازی در اطراف تیم‌هایی هستند که خوب نتیجه نمی‌گیرند و به محض اینکه فضایی خالی می‌شود شروع به جریان‌سازی می‌کنند. جریانی در رشت می‌خواست بعد از قاسم‌پور مربی دیگری هدایت داماش را بر عهده بگیرد که من زیر بار این موضوع نرفتم. البته منظورم به هیچ عنوان مایلی‌کهن نیست چرا که او از جمله مربیان سالم فوتبال ما است.

مدیرعامل داماش تأکید کرد: وقتی برخی دلال‌ها امتیازفروشی می‌کنند باید هم مربیان سالم را بزنند تا فضا آلوده شود و آنها به هدف خودشان برسند اما من باج نمی‌دهم و پای سرمربی سالم می‌ایستم. باید با این مسایل برخورد شود. تارتار با داماش خوب کار کرده است.

وی اضافه کرد: ما با قاسم‌پور به تراکتورسازی در رشت باختیم و با تارتار در تبریز به این تیم بازنده شدیم. در دور رفت سه گل از سپاهان خوردیم و در دور برگشت با یک گل خطا باختیم. ضمن اینکه برخی از بازیکنان ما مثل محمد محمدی مصدوم شدند و یا حاجتی و چاوشی را به طور نیم‌بند در اختیار داریم. محمد غلامی هم به هر دلیلی دچار افت شده است.

عابدینی اظهار داشت: مهدی مهدوی‌کیا را هم به خاطر چهار دلال و شرط بند از دست دادیم، یعنی همان آدم‌هایی که حرف بد به مهدوی‌کیا زدند. با این حال مهدوی‌کیا در حق هوادارانش جفا کرد که در داماش نماند اما هر بازیکنی ظرفیتی دارد. حق این اسطوره نیست که حرف نامربوط بشنود.

عابدینی با اشاره به مشکلات مالی داماش عنوان کرد: از 15مرداد سال 90 تاکنون ریالی ورودی به سیستم نداشته‌ایم و اگر عزیز محمدی و فدراسیون به صورت قطره‌چکانی به ما پول نمی‌دادند شرایط ما بد می‌شد، مقداری هم طلب داشتیم که آنها را دریافت کردیم. همکاران قضایی مستقر هم با ما همکاری کردند و از بازیکنان داماش هم که برای گرفتن طلبشان صبوری کردند تشکر می‌کنم. با این شرایط ماندیم تا مشکلات حل شود.

وی در مورد واگذاری داماش به هدایتی به فارس گفت: قرار نیست پولی از هدایتی بگیریم و به باشگاه تزریق کنیم. هدایتی 5میلیارد تومان هزینه‌های باشگاه را می‌دهد و در عوض امتیاز یک تیم لیگ برتری در شهرستان را می‌خرد و این تیم هم قرار نیست از رشت خارج شود.

مدیرعامل داماش در مورد احتمال تغییر تارتار بعد از واگذاری گفت: من مدیر فنی تیم هستم و همچنان بعد از این واگذاری هم مدیر فنی تیم می‌مانم. تارتار نیز از داماش نمی‌رود.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه فبريه 04, 2012 12:59 pm

اقای عابدینی عزیز این نتیجه کل کل کردن شما با فدراسیون فوتباله. ما تو رشت 100 تا مثل تاتار مربی داریم. افتخارات تاتار تو دوران مربیگریش چیه ؟؟ همه با تاتار مخالفن جزء شما نمیدونم علتش چیه ؟ اخه تاتار کیه ؟؟؟؟ اخر سر هم واسه ما مشخص نشد و نگفتین قاسمپور چرا رفت ؟ تو رو خدا دیگه حرف پرسپولیس و استقلال رو نزنین اینجا رشته /9/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » شنبه فبريه 04, 2012 1:11 pm

بدجوری افتاده رو دنده لجبازی.از خر شیطونم که نمیخواد پیاده شه.خدا به خیر کنه
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
نماد کاربر
neye_kabir
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه فبريه 04, 2012 1:24 pm

کسی که سالم باشه نمی تونه تو این فوتبال وارد بشه ، تارتار کی هست ؟ چه هست ؟ تا سالم و نا سالم داشته باشه ؟
در مورد مهدوی کیا هم باید عنوان کنم ، آخه اگه این چهار تا دلال و شرط بند ، اینقدر قدرت داشته باشند که به این نحو بازیکن جابجا کنند ، مدیریت شما زیر سوال می ره! . ولی در هر صورت بهتر که رفت .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه فبريه 04, 2012 2:11 pm

مگه بازی با تراکتور دینورزاده مربی نبود؟؟ :roll: :roll: :roll: :roll:
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط Daniial » شنبه فبريه 04, 2012 2:13 pm

متاسفم که عابدینی از تارتار حمایت می کنه.آقای عابدینی این ره که می روی به ترکستان است
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط gholamrashti » شنبه فبريه 04, 2012 2:35 pm

در نیم فصل اول 7 بازی 5 امتیاز گرفتیم دینورزاده رو عابدینی انداخت بیرون نیم فصل دوم 7 بازی 4 امتیاز داریم تازه 3 امتاز اون با بازی فجر جهانبخش دقیقه 90 زد اون 1 امتیاز هم بازی با مس شاهکار افشین برار بود /9/ /4/
نماد کاربر
gholamrashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 03, 2012 12:00 am

پستتوسط eparsi » شنبه فبريه 04, 2012 2:44 pm

من نمیخوام نا امیدی بدم ولی تا وقتی تارتار مربی هست من ورزشگاه نمیام چون واقعا روی اعصابم راه میره من بعد چند روز اصلا اعصاب زندگی کردن ندارم و به هر کسی پرخاشگری میکنم ولی همیشه با داماش هستم و هواداراش هستم امیدوارم مهندس عابدینی هم روی منطق بیاد ببینه ما حرف بی ربط نمیزنیم و همه چی رو مشکوک و توطئه ندونه
دوستان امیدوارم دماش به روزای خوشش برگرده من هم بتونم با روحیه جدید بیام ورزشگاه و جایی باشه که مدیرعامل ما حرف هوادار گوش بده و به ما خطی و ناتوان نگه
ما دردمون اینه که فوتبال میفهمیم بخاطر همین وقتی مهندس عابدینی میگه تیم در برابر سپاهان خوب بازی کرد خنده مون میگیره منظور شما از خوب بازی کردن چیه؟
شما اسکور برد آخر بازی دیدید ما فقط 1 موقعیت گل داشتیم بابا من اشتباه میکنم اینا همه افرادی هستند که دارند از یه مربی خط میگیرند همه شون میگم
من از دست نشان تو از مایلی کهن و /15/
واقعا حق من هوادار اینه به شعورم توهین بشه و به خاطر تارتار ده ها هوادار قربانی بشند چون تارتار شجاع بود و سالم هست خب به منکرش لعنت ولی خب این داش مهرداد ما هم سالم هست خب چرا ایشون مربی نمیکنید
عجب روزگاری شده کاش هوای داماش دوباره طوفانی شود کاش.... /13/ :(
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » شنبه فبريه 04, 2012 2:46 pm

[b:e1d7be96de] از آقای عابدینی میخوام خودشون مدیرعامل باشن فقط
یکی از تکیه گاه های ما اقای عابدینی هستن
بقیه مشکلا انشاالله حل میشه [/b:e1d7be96de] /3/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط moeen_p » شنبه فبريه 04, 2012 2:54 pm

agha ma key ba ghasempour be teraktor ru rasht bakhtim akhe :O :O :O un moghe dinvarzade vase ma bud
نماد کاربر
moeen_p
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 31, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه فبريه 04, 2012 6:13 pm

جناب عابدینی ظاهرا دستی دستی میخوان زمینه سقوط داماش رو فراهم کنند!!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط alirashti » شنبه فبريه 04, 2012 7:05 pm

teraktor ke ghassempur nabud.baba in tartar ravanimun kard.ye morrabie khub biar aghaye abedini .khodaro shokr pulsm ke hasssssssssssssss
نماد کاربر
alirashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 29, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه فبريه 04, 2012 7:10 pm

اقایون فارسی تایپ کنید . فقط برای زبان مقدس گیلکی می تونید از حروف انگیلیسی استفاده کنید .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » شنبه فبريه 04, 2012 7:12 pm

اقای عابدینی حتما میخواست که ما تو خونه خودمون 3 تا از سپاهان بخوریم تا بگه تارتار ضعیفه؟ بخدا این 4 امتیاز رو شانسی گرفتیم وگرنه این تیم با این سرمربی ترسو تیم نمیشه از الانم میگم بازی بعد 100% باخت هست.
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » شنبه فبريه 04, 2012 7:25 pm

اقای عابدینی؟قصه تکراری نیست این قضیه؟ اول حسین عبدی بود الان تار تار؟واقعا جای تاسف داره واسم حمایت از این ادم با این طرز نتیجه گرفتن
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان