[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - رضا مهدوی :مصاحبه منتشره روز گذشته در روزنامه خبر ورزشی دروغ محض است

رضا مهدوی :مصاحبه منتشره روز گذشته در روزنامه خبر ورزشی دروغ محض است

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

رضا مهدوی :مصاحبه منتشره روز گذشته در روزنامه خبر ورزشی دروغ محض است

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 9:04 am

مهدوی گفت:من هیچگونه مصاحبه ایی با این روزنامه انجام نداده ام و هدف آنها تخریب روحیه تیم در آستانه بازی با سپاهان بوده است.

به گزارش روابط عمومی باشگاه داماش گیلان ، روز گذشته مصاحبه ایی منسوب به رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان در روزنامه خبر ورزشی منتشر شد که در آن ادعا شده بود که در جلسه ایی بین تنی چند از بازیکنان و سرمربی تیم " مهدی تارتار " دو طرف از هم عذر خواهی کرده و سرمربی تیم اشتباهاتش را پذیرفته است. هر کس این خبر را خوانده باشد به خوبی می فهمد که متن این مصاحبه به شکلی تنظیم شده است تا سرمربی داماش گیلان و بازیکنان تیم را رودرروی هم قرار دهد و از آب گل آلود ماهی بگیرد زیرا بر فرض که چنین جلسه ایی هم برگزار شده باشد اما انجام این مصاحبه که نقض غرض چنین جلسه ایی می باشد.
پس از انتشار این مصاحبه رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان اعلام کرد: من هیچگونه مصاحبه ایی با روزنامه خبر ورزشی انجام نداده ام و هر چه از قول من در این روزنامه منتشر شده دروغ محض است و در صورت لزوم حق پیگرد قانونی این روزنامه را برای خود قائل هستم زیرا هدف از این کار بهم ریختن تیم در آستانه بازی با سپاهان بوده است. رضا مهدوی همچنین گفت: روز گذشته با سرمربی تیم آقای تارتار هم تماس گرفتم و تاکید کردم آنچه به نام من در این روزنامه منتشر شده است ، دروغ محض است و من با آن روزنامه اصلا مصاحبه ایی انجام نداده ام.
در همین رابطه علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان گفت: پس از انتشار این مصاحبه در روزنامه خبر ورزشی با خبرنگار آن در رشت تماس گرفتیم تا چگونگی انتشار آن را مطلع شویم که وی پاسخ داد من مصاحبه ایی با مهدوی انجام نداده ام و چیزی در این رابطه ارسال نکرده ام .

سراوانی ادامه داد:پس از بررسی ما روشن شد که این روزنامه با تماس با فردی در رشت از برگزاری جلسه ایی بین بازیکنان و سرمربی تیم آگاه می شود و پس از آن با شاخ و برگ دادن به این خبر ، آن را تحت عنوان گفتگو با رضا مهدوی در این روزنامه منتشر می کند در حالی که آنها با کاپیتان داماش گیلان گفتگویی انجام نداده بودند. مدیر روابط عمومی باشگاه داماش گیلان در پایان گفت:اقدام این روزنامه یک کار غیر حرفه ایی و غیر اخلاقی است که تفسیری جز ضربه زدن به تیم فوتبال داماش گیلان ندارد و امیدواریم این کارغیر منطقی خود را اصلاح کنند.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه فبريه 02, 2012 11:20 am

[color=brown:a98fa2db99][font=Verdana:a98fa2db99][size=18:a98fa2db99]متن مصاحبه تکذیب شده محمدرضا مهدوی [/size:a98fa2db99][/font:a98fa2db99][/color:a98fa2db99]

[color=black:a98fa2db99]در حالي كه داماش تا دقيقه 90 بازي برابر مس‌كرمان دو بر صفر از حريفش عقب بود، افشين چاووشي به عنوان بازيكن تعويضي به زمين آمد و توانست در عرض چهار دقيقه نتيجه را به تساوي بكشاند. اما در بين نيمه و پايان بازي اتفاقات ناخوشايندي در تيم داماش افتاد كه چندان جالب نبود و بحران اين تيم را بيشتر از گذشته كرد. همين حواشي باعث شد روز دوشنبه بازيكنان بومي با تيم تمرين نكنند. براي اينكه يك پاي قضيه محمدرضا مهدوي كاپيتان بااخلاق داماش بود. مصاحبه روزنامه نود با کاپیتان تیم داماش را در ذیل بخوانید :

‌آقا رضا امروز (روز دوشنبه) تمرين داشتيد؟
داشتيم ولي تمرين نكرديم. هر چند ريكاوري بود..

چرا تمرين نكردي؟ به جز تو كس ديگري هم تمرين نكرد؟
بله، چند نفري بودند كه تمرين نكردند و منتظر هستيم فكري به حالمان كنند.

از چه لحاظ؟
هم از نظر مالي و هم از نظر مربي.

ظاهرا با مهدي تارتار به مشكل برخوردي؟
من با او مشكل ندارم، او با من مشكل دارد.

جريان رختكن چه بوده كه تعويض شدي؟
آقاي تارتار داشت از علي نظيف‌كار انتقاد مي‌كرد و علي مي‌خواست جوابش را بدهد. من به او گفتم حرف مربي را گوش كن و حرف نزد. اما نمي‌دانم چرا به سرمربي برخورد و گفت هر دو تايتان بيرون بنشينيد. اگر من به عنوان كاپيتان حرف نمي‌زدم همه مي‌گفتند چون بومي بودي حرف نزدي.

واقعا؟
بله. فكر كنم آقاي تارتار دوست نداشت از او حمايت كنم.

چرا؟
من فكر كنم قبل آمدن او به داماش، گوشش را پر كردند و اشتباهي چيزهايي را به وي رساندند.

مگر با او مشكل داري؟
من فكر مي‌كنم او با من مشكل دارد. حتي به من گفت چرا در زمين راه مي‌روي در حالي كه از خيلي‌ها بهتر بودم. بازيكني بود كه بدتر از من بود و تا پايان بازي هم در زمين باقي ماند!

نمي‌داني چه مشكلي سر راهت است؟ چه كسي گوش او را پر كرده؟
وقتي خبرنگار بومي در ماشين سرمربي را باز مي‌كند و به او مي‌گويد و مواظب بازيكنان بومي باش بايد تا آخر همه چيز را خواند!

يعني او را اينطوري پر كردند؟
قطعا اينطور است. وقتي مربي قبل بازي مصاحبه مي‌كند و مي‌گويد بازيكنان پا به سن گذاشته را كنار مي‌گذارم مشخص است كه دل پري از ما دارد...

مگر چند سالت است؟
31 سال.

زياد هم كه سن بالا نيستي؟
اينها همه‌اش بهانه است و جالب اينجاست خودش مي‌آيد و مي‌گويد من اين حرفها را نزدم و خودم تا 37 سالگي بازي كردم در صورتي كه من مي‌دانم چنين حرفهايي را زده است.

من يادم است در بدترين شراي براي داماش بازي كردي. فكر نمي‌كني عده‌اي دارند گوش مربي را پر مي‌كنند تا خرابت كنند؟
همين دو بازي را هم به زور آمپول و دارو بازي مي‌كردم در حالي كه مي‌توانستم بروم و استراحت كنم. همين ما بومي‌ها بوديم كه فصل گذشته آمديم و تيم را به كمك‌ هواداران به ليگ برتر آورديم. در اين مدت هميشه كمترين پولها را گرفتيم و بيشترين بازي‌ها را انجام داديم حالا نمي‌دانم چرا آدم بده شديم.

يك بحثي هم كه وجود دارد اين است بازيكنان بومي ناراحت هستند كه چرا بازيكنان جديدتا 60 الي 70 درصد پولشان را گرفته‌اند و آنها 30 درصد.
در گذشته اين مشكل وجود داشت ولي خيلي وقت است كه بحثي در اين مورد نشده. هر چند ما در حال حاضر نمي‌دانيم آينده‌مان چه مي‌شود. تيم‌هاي ديگري هم مثل ذوب‌آهن شرايط ما را دارند اما آنها مي‌دانند در پايان فصل به پولشان مي‌رسند چون مشخص است كه تيم از آن چه كسي است ما نمي‌دانيم تيمي وجود خواهد داشت يا نه. شايد هم امروز و فردا منحل شد. اگر اين اتفاق رخ دهد بايد چكار كنيم؟

خيلي وقت است كه پول نگرفته‌ايد؟
ما شش ماه است رنگ پول را نديديم. باور كنيد ما بازيكنان هم به افراد بي بضاعت كمك‌ مي‌كنيم، جهيزيه افراد نيازمند را مي‌دهيم و به افراد مريض مي‌رسيم. امسال به دليل شرايط بد مالي هيچ يك از اين كارها را انجام نداديم. من فكر خودم نيستم و مي‌گويم براي زندگي كردن تا حدودي پول دارم ولي آنهايي كه نيازمند هستند بايد چكار كنند؟

با عابديني صحبت نكردي؟
مدتي است كه حاجي را نديدم و او هم فكر كنم از همه چيز بريده و قطع اميد كرده، چون همه راه‌ها براي باشگاه بسته شده است.

حالا براي ادامه كار چكار مي‌كني؟
آقاي تارتار گفت يا من مي‌روم و يا تو. پس من تمرينات اختصاصي مي‌كنم تا تكليف‌مان مشخص شود.

مگر ساير بازيكنان بومي هم تمرين نمي‌كنند؟
مشكل ما بازيكنان اين است كه رشتي هستيم و همه كاسه كوزه‌ها سر ما مي‌شكند. موقع مشكلات مي‌گويند تيم را جمع و جور كنيد. موقع خوشي ما كاره‌اي نيستيم. يك چيزي را بگويم. در اين چند سال اگر يك مورد پيدا كردند كه من از تعويض شدنم به كسي اعتراض كردم و براي تيم كم گذاشتم فوتبال را كنار مي‌گذارم.[/color:a98fa2db99]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » پنج شنبه فبريه 02, 2012 11:41 am

مهدوی از با اخلاقترین بازیکنهای ماست نمیدونم این تارتار چی میگه :roll:
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 11:55 am

با سرمربي و كاپيتان درباره اتفاقات رختكن داماش

[color=brown:6e06b083aa][size=18:6e06b083aa]سوء تفاهمي كه خيلي زود برطرف شد![/size:6e06b083aa][/color:6e06b083aa]

[color=black:6e06b083aa]بعد از بازي مس كرمان- داماش كه با نتيجه 2-2 به پايان رسيد رسانه‌ها خبرهايي از درگيري در رختكن داماش و بين دو نيمه آن منتشر كردند، اينكه تني چند از بازيكنان داماش نظير محمدرضا مهدوي و عليرضا نظيف‌كار با مهدي تارتار لفظي درگير شدند. براي رسيدن به اصل ماجرا با تارتار، مهدوي و البته افشين چاووشي هم كه صحبت‌هايي مبني بر اختلاف او با سرمربي شنيده مي‌شد صحبت كرديم.
تارتار: تكذيب مي‌كنم، اصطكاكي به وجود نيامد
مهدي تارتار، سرمربي داماش گيلان اختلاف و جر و بحث لفظي با كاپيتان و يكي دو بازيكن ديگر را تكذيب مي‌كند. از نظر او رسانه‌ها در اين زمينه شيطنت كرده‌اند: «تمامي مطالب مطرح شده در اين زمينه را تكذيب مي‌كنم. ممكن است بين دو نيمه با عصبانيت نكات تاكتيكي را به بازيكنان گفته باشم اما اصطكاكي ميان ما به وجود نيامد. در ضمن همه بازيكنان متعجب هستند از اخباري كه روزنامه‌ها منتشر كرده‌اند. به نظر من افرادي در اين زمينه شيطنت مي‌كنند و اين خبرها را مي‌سازند.» تاتار درباره بازي داماش – سپاهان مي‌گويد: «بعد از تساوي روحيه‌بخش مقابل مس كرمان از هر نظر آماده‌ايم براي كسب پيروزي. بازي‌هاي آخر سپاهان را آناليز كرده‌ايم و مطمئن باشيد هجومي بازي مي‌كنيم البته سپاهان سيرصعودي را با كرانچار طي مي‌كند اما ما نياز مبرمي به برد داريم و با حمايت تماشاگران اميدواريم كه سه امتياز را بگيريم.»[/color:6e06b083aa]

[size=24:6e06b083aa][color=green:6e06b083aa]مهدوي: سوء تفاهم بود، برطرف شد![/color:6e06b083aa][/size:6e06b083aa]
[color=black:6e06b083aa]محمدرضا مهدوي كاپيتان 30 ساله داماش درباره جر و بحثي كه با تارتار انجام داده بود مي‌گويد: «نمي‌گويم بحثي نبوده،‌يك بحث كوچك ميان من، مربي و نظيف‌كار در گرفت كه البته ربط داشت به نكات فني، كه اين هم امري طبيعي است. اين سوء تفاهم خيلي زود برطرف شد و ما حالا هم‌قسم شده‌ايم تا سپاهان را ببريم. متاسفانه افرادي هستند كه از كاه كوه مي‌سازند و اين اخبار را منتشر مي‌كنند. ما مي‌خواهيم سير صعودي خود را با غلبه بر سپاهان آغاز كنيم و اميدوارم به خواسته‌مان كه همان كسب سه امتياز است برسيم.»[/color:6e06b083aa]

[color=violet:6e06b083aa][size=18:6e06b083aa]چاووشي: بومي و غيربومي ندارد، همه بايد تلاش كنيم[/size:6e06b083aa][/color:6e06b083aa]
[color=black:6e06b083aa]افشين چاووشي مدت‌ها مورد غضب تارتار قرار داشت اما مقابل مس كرمان به محض ورود به ميدان دو گل زد تا داماش شكست را با تساوي عوض كند.
چاووشي مي‌گويد: «ثابت كرده‌ام هر وقت فرصت بازي به من بدهند با جان و دل براي داماش تلاش مي‌كنم. هيچ وقت به مسائل حاشيه‌اي توجه نمي‌كنم اما معتقدم مي‌توانستم نيم فصل دوم بيشتر براي داماش بازي كنم البته تابع نظر سرمربي و مديرعامل هستم و حرفي هم در اين رابطه نمي‌زنم. در مقطع كنوني بايد تمام توانمان را براي موفقيت داماش و خوشحالي هواداران بگذاريم. اولويت ما بازيكنان بايد موفقيت داماش باشد، حالا مي‌خواهد بازيكن بومي باشد يا غير بومي.» گفتني است افشين چاووشي به خاطر سه اخطاره بودن بازي داماش- سپاهان را از دست داد.
[/color:6e06b083aa]
[color=red:6e06b083aa]ایران ورزشی[/color:6e06b083aa][color=رنگ قلم] [/color][color=رنگ قلم] [/color]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:02 pm

ديگه تو 90 نشون داده بود كه اين روزنامه ها با دلال ها دستشون تو يه كاسست .... واقعا چطوري دستشون ميره اين دروغا رو بنويسن ... اون اقا رضاي اولش جالبه /4/
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:05 pm

اگه ادعا آقای سراوانی و مهدوی صحت داشته باشه باید غرامت بگیرن .بخش حقوقی داماش چه کاری غیر این کارها میتونه داشته باشه .بهتر دفاع کنن .تنها چیزهایی که تیم رو از تیم بودن میندازه همین شایعات مسخره هستش.جلوش گرفته بشه دیکه کسی پا پیش نمیزاره برای شایعت مسخره .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:11 pm

[quote:fafcac8515="mahyarmaya"]اگه ادعا آقای سراوانی و مهدوی صحت داشته باشه باید غرامت بگیرن .بخش حقوقی داماش چه کاری غیر این کارها میتونه داشته باشه .بهتر دفاع کنن .تنها چیزهایی که تیم رو از تیم بودن میندازه همین شایعات مسخره هستش.جلوش گرفته بشه دیکه کسی پا پیش نمیزاره برای شایعت مسخره .[/quote:fafcac8515]

[color=darkblue:fafcac8515]100% موافق[/color:fafcac8515]
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:24 pm

/9/ /9/ /9/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:25 pm

[quote:6176c0659a="Fan"]ديگه تو 90 نشون داده بود كه اين روزنامه ها با دلال ها دستشون تو يه كاسست .... واقعا چطوري دستشون ميره اين دروغا رو بنويسن ... اون اقا رضاي اولش جالبه /4/[/quote:6176c0659a]

می خوای بدونی چه طور راضی میشن دروغ بنویسند .یارو اول میره جلوی آینه چند تا فحش درست و حسابی به خودش میده  و بعد میگه اگه دروغ نوشتم مردم هم نهایتا همین حرفها رو به من می زنند پس مهم نیست فوقش فحش دادن دیگه!
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:43 pm

فعلا میخوان تمرکز تیم رو بهم بریزن . . .
امیدوارم که با نتیجه خوب تو این بازی جوابشون رو بدیم !
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » پنج شنبه فبريه 02, 2012 12:49 pm

شکی نیست که این تارتار ... قصد داره بومی ها رو کنار بذاره و مطمئن باشید اگه یکم قدرت بگیره اینکار رو میکنه. الانم که ضعیفه با همه در افتاده وای به روزی که 2تا برد بیاره. این تئوری پدرزنشه. تیم بدون بومی و ورزشگاه بدون تماشاچی.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYANST122 » پنج شنبه فبريه 02, 2012 1:15 pm

به نظر من تارتار داره میسوزه که تو رشت بعد بازی بومیها بعد شکست تشویق میشن ولی خودش تشویق نمیشه بعدشم این بابا تماشاگر ندیدست بدید ندید وقتی که دید برق از سرش پرید.
جان دهم اما نمیرد خاک من
نماد کاربر
ARYANST122
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am

پستتوسط neye_kabir » پنج شنبه فبريه 02, 2012 1:17 pm

اینم برنامه جدید برای ایجاد حاشیه تو تیم
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...