مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط 888 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 7:41 am
[color=green:9ae857a228][size=18:9ae857a228]عابدینی: پول نداریم تیم را بفرستیم شهرهای دیگر/داماش بعد از بازی با سایپا منحل می شود!/نه چک شخصی می دهم و نه پول قرض می گیرم [/size:9ae857a228][/color:9ae857a228]
[color=black:9ae857a228]داماش این روزها وضعیت خوبی ندارد؛طوری که مدیر عامل این تیم از منحل شدن آن حرف می زند.
از رشت خبر رسید عابدینی قصد دارد استعفا بدهد اما وقتی از او در این باره می پرسیم، می گوید: «استعفا چیست، اگر قرار به رفتن باشد، باید رها کنم و بروم. مگر کسی هست استعفایم را به او بدهم؟» عابدینی در گفت و گویی مفصل از تعطیلی داماش خبر می دهد و می گوید به احتمال فراوان از هفته آتی، دیگر این تیم در لیگ برتر حضور نخواهد داشت. او توضیح می دهد که وضعیت در این باشگاه بسیار بحرانی است و دولت باید هر چه زودتر، تکلیف اسپانسر آنها را مشخص کند.
آقای عابدینی از وضعیت داماش خبرهای زیادی شنیده می شود.
همه چیز بستگی به بازی امروز دارد. اگر ببازیم به احتمال فراون دیگر در لیگ شرکت نمی کنیم. وضعیت مالی در باشگاه بسیار اسفناک است ولی داریم یک معجزه در تیم می بینیم. پول نداریم ولی بچه ها بی اندازه انگیزه دارند.
شما مثل خیلی از مدیرها از جیب خودتان هزینه نمی کنید؟
من نه چک شخصی می دهم و نه پول قرض می گیریم. اهل این چیزها نیستم و از این حرفها هم نمی زنم. ولی بالاخره باید یک کاری کرد. ما الان در مقابل مردم مسئولیت داریم. همین بازیکنان هم مسئولیت دارند و بر حسب وظیفه دارند بازی می کنند وگرنه اوضاع ما بحرانی است.
الان شما منتظر هستید از کجا پول بگیرید؟
جایی نیست که به ما پول بدهد. در به در یک اسپانسر هستیم. اگر بتوانیم پیدا کنیم، از این وضعیت خلاص می شویم.
خبر استعفای شما جدی بود؟
من که برای رفتن از داماش نباید استعفا بدهم. اصلا کسی در باشگاه نیست که بخواهد آن را قبول کند. بحث رها کردن است. من باید همه چیز را رها کنم. اگر واقعا اتفاقی نیفتد و پولی در هفته بعد به ما نرسد کل تیم رها می کنیم و می رویم.
یعنی داماش تعطیل می شود؟
بله، بعید است دیگر بتوانیم با این شرایط ادامه بدهیم. به احتمال زیاد امروز آخرین بازی ما در لیگ برتر خواهد بود و از لیگ برتر انصراف می دهیم. قرار است بعد از بازی جلسه ای با بازیکنان و مربیان داشته باشیم. از همین حالا همه با هم هستیم. با هم تصمیم می گیریم و اگر قرار به رفتن باشد، همه با هم رها می کنیم و می رویم. تا الان هر اتفاقی افتاده کنار هم بوده ایم. مگر الان اینقدر قیمت دلار بالا رفته چه اتفاقی افتاده؟ داماش هم منحل می شود!
پس ممکن است دیگر داماش را نبینیم.
داماش که یک شهر کوهستانی است و حتما دیده خواهد شد ولی تیم داماش احتمالش کم است! نمی دانید در این 4،5 ماه من چقدر زجر کشیدم. دیگر خواب ندارم. واقعا شرایط نامشخصی داریم.
فصل نقل و انتقالات تمام شده. بی شک بازیکنان شما ترجیح می دهند مجانی بازی کنند تا اینکه همه شان 13 بازی بیرون باشند.
نمی دانم، شاید بچه ها بازی کنند. اصلا شاید در جلسه بعد از بازی بگویند که ما از جیب خودمان پول سفرها را می دهیم چون واقعا پول نداریم بچه ها را به شهرهای دیگر بفرستیم. شما باور نمی کنید، ما حتی نمی توانیم به بچه ها حقوق ماهیانه بدهیم. این بازیکنان، مظلوم ترین بچه های لیگ برتر هستند. اصلا پول نمی گیرند ولی با تمام قدرت می روند و بازی می کنند. واقعا دولت باید تکلیف ما را روشن کند. نمی شود هویت یک استان را از بین برد.
قرار است با آقای اژه ای دیداری داشته باشید؟
نمایندگان شهر در مجلس قصد دارند جلسه ای با ایشان بگذارند تا شاید وی را مجاب کنند تا قطره چکانی از پول بلوکه شده مربوط به باشگاه را در اختیار ما قرار دهند یا حداقل مقداری از پول بلوکه شده استقلال صنعتی اهواز را به داماش بدهند. الان این پول برای ما بسیار مهم است. اگر این کارها را هم نمی کنند مجوز بدهند تا ما بتوانیم باشگاه را به اشخاص دیگری واگذار کنیم. الان نه پول می دهند و نه می گذارند باشگاه را واگذار کنیم. این نهایت بلاتکلیفی است.
ما سوال های زیادی داشتیم درباره انتخابات فدراسیون اما ظاهرا اوضاع تیم خودتان بحرانی تر از همه جاست!
بله، به قول معروف ما بیل زنیم، باغچه خودمان را بیل بزنیم!
درباره آقای تارتار هم یک سوال داشتیم و عملکرد ایشان.
مهدی پا گذاشته روی خرده شیشه. همین که بزرگواری کرده و آمده، باید از او تشکر کرد. من واقعا از مهدی و تمام بچه های تیم تشکر می کنم.[/color:9ae857a228]
خبرانلاین
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
توسط aryanrecord » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 7:47 am
ای بابا تازه داشت مجلس یه کارایی میکرد واسمون.... مگه میشه هر روز یه حرف میزنن؟ 100% بعد از بازی با سایپا هیچ اتفاقی نمی افته و تیم منحل نمیشه
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
aryanrecord در چهارشنبه ژانويه 25, 2012 7:48 am .
-

aryanrecord
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am
توسط Saeeed » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 7:47 am
جان هر کی دوس داری آخه مهندس چرا قبل بازی این حرفارو میزنی.......
-

Saeeed
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am
توسط 888 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 7:51 am
به احتمال زیاد این حرفا برای اینه که مسئولین به خوشون بیان وجدی بگیرن چون مطمئنا وسط فصل که نمیزارن یه تیم ازلیگ کنار بکشه در هر صورت اگه عابدینی هم بره استاندار وبقیه مسئولین بالاخر ه بلایی سر تیم میارن دیگه نمیتونن تیمو ول کنن که .
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط 888 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 8:14 am
درخواست مجلس برای تعیین تکلیف مسئولان داماش توسط قوه قضائیه
نماینده مردم رشت در مجلس با تاکید براینکه مشکلات باشگاه داماش باید هرچه زودتر برطرف شود از مسئولان قوه قضایه خواست تکلیف برخی از مدیران شرکتی که حامی مالی این باشگاه بوده است را مشخص کنند.
حسن تامینی لیچایی، نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص راهکارهایی برای حل بحران مالی تیم فوتبال داماش گیلان، اظهار داشت: متاسفانه وضعیت تیم فوتبال داماش به دلیل بازداشت برخی از مسئولان شرکت آب معدنی داماش گیلان به علت ارتباط با عامل تخلف اقتصادی سه هزار میلیاردی نامشخص است.
وی با اعلام اینکه باشگاه فوتبال داماش گیلان خریداران زیادی دارد که به دلیل بازداشت برخی از مسئولان مربوطه از نظر قانونی نمیتوان امتیاز این باشگاه را واگذار کرد، گفت: قوه قضائیه باید هرچه زودتر تکلیف مسئولان داماش گیلان را مشخص کند تا آنها بتوانند با اختیاراتی که دارند یا امتیاز باشگاه فوتبال داماش گیلان را واگذار کنند یا اینکه به نحوی بتوانند در قالب سهام این باشگاه فوتبال را به متقاضیان مربوطه واگذار کنند و آن را از مشکل مالی به وجود آمده نجات دهند.
این نماینده مجلس هشتم در ادامه درخصوص راهکارهای کمک به ورزش حرفهای کشور نیز گفت: به هر میزان که در عرصه ورزش کشور به ویژه ورزش حرفهای سرمایه گذاری شود باز هم کم است چون تاثیرات ورزش در جسم و روح آدمی به گونهای است که جامعه را از آسیبهای اجتماعی و بزهکاری مصون نگه می دارد.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
توسط ARYANST122 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 8:19 am
خدایا خودت به داد برس بابا این طورشو دیگه ما ندیده بودیم
جان دهم اما نمیرد خاک من
-

ARYANST122
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 07, 2011 12:00 am
توسط Damash1 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 8:30 am
[b:2698e093cb] همیشه ماها باید حرص بخوریم
اه [/b:2698e093cb]

-

Damash1
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am
توسط mehrshad » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 8:36 am
فکر کنم تنها ترین راه فحشه دیگه اینا با زبون خوش حالیشون نمیشه
-

mehrshad
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am
توسط payam_baran » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 8:58 am
[quote:a197cc62a1="mehrshad"]فکر کنم تنها ترین راه فحشه دیگه اینا با زبون خوش حالیشون نمیشه[/quote:a197cc62a1]
پ

فحش چیسه آخه برار. الان تیمه محروم کونن د کار بدتره به

-

payam_baran
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am
توسط monfared » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 9:03 am
[color=red:070644b0ec]ولی داریم یک معجزه در تیم می بینیم. پول نداریم ولی بچه ها بی اندازه انگیزه دارند....[/color:070644b0ec]
آقای عابدینی!
این که اسمش را گذشته اید معجزه، همان تعصب و غیرت است.
توی آن مستطیل سبز، 11 بازیکن، سرمربی و نیمکت ...
بیرون زمین، روی سکو ها، هزاران هوادار ...
اقای عابدینی!
حتی اگر این تیم منحل شود، چیزی از عزت و احترام، و محبتی که از شما در دل این مردم و هواداران هست کم نخواهد شد،
ما ایستاده ایم ...
بایستید ...
شماره حساب بدهید بگویید برای هر بازی باید چه قدر بدهیم...
هر اندازه وسع مان اجازه می دهد ما تقبل می کنیم.
بی شک ناچیز است و کفاف نمی دهد.
اما بگذارید نشان داده باشیم حتی یک لحظه و در هیچ لحظه ای از حمایت تیم دست نخواهیم کشید.
این شعار ما فقط یک شعار نیست؛ صدای برآمده از دل و جان هواداران است ...
[align=center:070644b0ec][size=24:070644b0ec]می خوام فوتبال نباشه ... اگه داماش نباشه ...[/size:070644b0ec][/align:070644b0ec]
-

monfared
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am
-
توسط Rashti0131 » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 9:04 am
اه خدای من این دیگه چه خبری بود.
خدایا به امید تو.خودت به دادمون برس.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط havadarehamishegi » چهارشنبه ژانويه 25, 2012 9:08 am
من میگم خبر کذبی بیش نیست
داماش داماش شعار ماست /عابدینی توووو قلب ماست
عمرا تیم تا پایان لیگ خواهد ماند

فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره