[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تارتار: تماشاگراني كه خط مي‌گرفتند را شناسايي كرديم

پستتوسط Daniial » جمعه ژانويه 20, 2012 3:41 pm

[b:52725db780]سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان گفت: از نتايجي كه تاكنون گرفتيم، راضي نيستم، اما با قرعه بدي هم در ابتداي نيم فصل دوم مواجه شديم.

وي در پاسخ به اين سوال كه با حضور در داماش چه آينده‌اي را براي اين تيم در اين فصل پيش‌بيني مي‌كنيد؟ گفت: از زماني كه به اين تيم آمدم، نسبت به نتايجي كه به دست آورديم رضايت ندارم. البته با قرعه بدي هم مواجه بوده‌ايم و در اين چند هفته‌ يا با تيم‌هاي مدعي ليگ بازي داشتيم و يا با تيم‌هايي كه در حال سقوط هستند. داماش تيم خوبي است و اگر كمي از اين فشردگي مسابقات فاصله بگيريم، اوضاع تيم بهتر مي‌شود. ضمن اين كه دستمان در تركيب هم بسته است؛ به خاطر فشار بالاي بازي‌ها بعضي از بازيكنان مصدوم مي‌شوند و آن وقت ما بازيكن جايگزيني براي آن‌ها نداريم. شرايط خيلي سخت است، اما پيش‌بيني مي‌كنم پس از هفت هفته‌ اول نيم فصل دوم ليگ داماش روند صعودي جدي‌تر و مشهودي را پيدا مي‌كند. همه تلاش ما آن است كه در پايان فصل بتوانيم در نيمه بالايي جدول حضور داشته باشيم.

تارتار در پاسخ به اين سوال كه آيا امير عابديني مدير عامل باشگاه داماش در تصميمات فني تيم دخالتي دارد؟ گفت: قبل از اين كه به داماش بياييم، بعضا چنين صحبتي را از افراد مختلف مي‌شنيدم، اما واقعا چنين نبوده است. عابديني مدير با تجربه و توانمندي است كه دست من را در حوزه مسايل فني تيم داماش كاملا باز گذاشته و اختيار تام را به بنده سپرده است. او تاكنون هيچ دخالتي در امور فني تيم نكرده و اكثر تلاشش معطوف به حل مشكلات كلي باشگاه داماش بوده است. اين باشگاه با مشكلات عديده‌اي مواجه است و عابديني هم عمدتا براي حل اين مشكلات در تهران حضور داشته است.

تارتار در پاسخ به اين سوال كه با توجه به هجمه‌هايي كه از سوي بعضي تماشاگران عليه تيم شما شنيده‌ مي‌شد آيا توانسته‌ايد فضا را ملايم‌تر كنيد؟ تصريح كرد: ما آن دسته از افرادي كه شيطنت مي‌كردند و آن‌ها را جزو هواداران داماش نمي‌دانيم، شناسايي شده‌اند. افرادي بودند كه از ديگران خط مي‌گرفتند. ما از هواداران واقعي داماش و مردم فوتبال دوست رشت خواسته‌ايم و مي‌خواهيم كه در ورزشگاه گول شعارهاي چنين افرادي را نخورند. آن‌ها به دنبال موفقيت داماش نيستند، در حالي كه مردم رشت موفقيت تيمشان مي‌خواهند. از كسي انتظار ندارم تا من را حمايت كنند، بلكه فقط مي‌خواهم كه تيمشان را حمايت كنند. از تماشاگران و هواداران داماش مي‌خواهم تا آخرين دقيقه بازي، بازيكنانش را تشويق كرده و آنقدر از داماش حمايت كنند تا شاهد پيروزي تيمشان باشند، بي‌شك شعارهاي حمايتي آن‌ها روحيه بازيكنان ما را بالا مي برد. [/b:52725db780] (مطلب از ایسنا)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Daniial در جمعه ژانويه 20, 2012 6:39 pm .
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه ژانويه 20, 2012 4:08 pm

به نظر ميرسه كه اين كطلب هم ساختگيه /7/ /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 20, 2012 4:15 pm

جایی که میگه متخلفین رو شناسایی کردیم .منظورش با کیه ؟
ما که داشتیم از تلوزیون بازی با فجر رو نگاه میکردیم صدای اعتراض خیلی بلند بود وکاملا به وضوح شنیده میشد (این یعنی تعداد زیادی از تماشاگران)
درست نیست به تماشاگرانی که صبرشون کمتره این تهمت ها زده بشه باند بازی و خط گرفتن یعنی چی؟همین ها توی بازی های مختلف یار و یاور تیم بودند حالا که صداشون دراومده شدند بد؟
سر قضیه مهدوی کیا هم شعار جند تا نوجوان به شرط بندها و توتوزن ها نسبت داده شد (توی گیلان کی توتو نمیزنه یعنی همه بد هستن؟)
بهتره آقایون وقتی میخوان مصاحبه کنند حرفی از دهنشون در میاد رو بفهمند این رو هم برای این میگم که اگه راهشون به اینترنت افتاد و اتفاقی وارد این سایت شدند متوجه باشند که اینجا رشت هست !!!!!

ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 20, 2012 4:58 pm

من راجع به این مصاحبه نظر خاصی ندارم اما من نمی دونم چرا همه کاربران ما دوست دارند همه چیز رو جمع بزنند؟ مثلا یکی میگفت 50-40 نفر نبود اون همه آدم تو پشت دروازه بودندد یکی دیگه میگه هواداران کم تحمل..
من یه سوالی دارم ... کدومتون نمی دونه که توی استادیوم وقتی هواداران توی حالت خاصی هستند و جوی دارند (مثلا ناراحت اند - خوشحال اند - عصبانی اند و... ) فقط کافیه بین 5 تا 10 نفر یک شعاری رو شروع کنند و بقیه اون رو سر بدن؟! حتی شاید یک نفر شروع کنند ه باشه و فورا تصاعدی بره بالا...
چرا کل اون هوادارانی که پشت دروازه هستند رو توی کامنت ها جمع می زنید؟
چند نفر از اونایی که پشت دروازه بودند از اخراج دست نشان در دو روز قبلش باخبر بودن؟ مطمئنا شعار حیا کن و رها کن کمتر برای دیگران حساسیت ایجاد می کرد تا اون شعار! شاید هم روی عمدی نبوده باشه ولی خب باید به دیگران حق داد که درست دو روز بعد از استعفا یا اخراج نادر دستنشان چنین شعاری سر داده میشه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه ژانويه 20, 2012 5:11 pm

[quote="MEHRDAD"]من راجع به این مصاحبه نظر خاصی ندارم اما من نمی دونم چرا همه کاربران ما دوست دارند همه چیز رو جمع بزنند؟ مثلا یکی میگفت 50-40 نفر نبود اون همه آدم تو پشت دروازه بودندد یکی دیگه میگه هواداران کم تحمل..
من یه سوالی دارم ... کدومتون نمی دونه که توی استادیوم وقتی هواداران توی حالت خاصی هستند و جوی دارند (مثلا ناراحت اند - خوشحال اند - عصبانی اند و... ) فقط کافیه بین 5 تا 10 نفر یک شعاری رو شروع کنند و بقیه اون رو سر بدن؟! حتی شاید یک نفر شروع کنند ه باشه و فورا تصاعدی بره بالا...
چند نفر از اونایی که پشت دروازه بودند از اخراج دست نشان در دو روز قبلش باخبر بودن؟ مطمئنا شعار حیا کن و رها کن کمتر برای دیگران حساسیت ایجاد می کرد تا اون شعار! شاید هم روی عمدی نبوده باشه ولی خب باید به دیگران حق داد که درست دو روز بعد از استعفا یا اخراج نادر دستنشان چنین شعاری سر داده میشه![/quo
نه ابره من خودم اونجا بودم و دقیقا دیدم که کیا شروع کردن و بقیه هم همراهی کردن.مطمعن باش نه خط گرفته بودن نه مافیایی در کار بود!!!نه توتو زده بودن نه شرط بستن.همون کسایی بودن که سالهاست تو ورزشگاه چه تو رشت چه خارج رشت چاکه خودشون رو واسه این تیم پاره کردن و شاید تا حالا یه پیراهنم از باشگاه بهشون نرسیده چه برسه خط یا پول گرفته بودن.نمیدونم مصاحبه درسته یا نه ولی خواهش میکنم بطور غیر مستقیم حمایت الکی نکن.منم با اعتراض مخصوصا مخصوصا با اون شدت اصلا موافق نبودم و اصلا هم شعار ندادم ولی قضیه خیلی ساده تر از این حرفاست که شاید اگه اسمه کسایی رو که شروع کردن رو بهت بگم خودت بفهمی که هیچ چیز خاصی در کار نیست و شعار کاملا از روی عصبانیت داده شد.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه ژانويه 20, 2012 5:14 pm

[quote:c805838a55="MEHRDAD"]من راجع به این مصاحبه نظر خاصی ندارم اما من نمی دونم چرا همه کاربران ما دوست دارند همه چیز رو جمع بزنند؟ مثلا یکی میگفت 50-40 نفر نبود اون همه آدم تو پشت دروازه بودندد یکی دیگه میگه هواداران کم تحمل..
چند نفر از اونایی که پشت دروازه بودند از اخراج دست نشان در دو روز قبلش باخبر بودن؟ مطمئنا شعار حیا کن و رها کن کمتر برای دیگران حساسیت ایجاد می کرد تا اون شعار! شاید هم روی عمدی نبوده باشه ولی خب باید به دیگران حق داد که درست دو روز بعد از استعفا یا اخراج نادر دستنشان چنین شعاری سر داده میشه![/quote:c805838a55]
نه ابره من خودم اونجا بودم و دقیقا دیدم که کیا شروع کردن و بقیه هم همراهی کردن.مطمعن باش نه خط گرفته بودن نه مافیایی در کار بود!!!نه توتو زده بودن نه شرط بستن.همون کسایی بودن که سالهاست تو ورزشگاه چه تو رشت چه خارج رشت چاکه خودشون رو واسه این تیم پاره کردن و شاید تا حالا یه پیراهنم از باشگاه بهشون نرسیده چه برسه خط یا پول گرفته بودن.نمیدونم مصاحبه درسته یا نه ولی خواهش میکنم بطور غیر مستقیم حمایت الکی نکن.منم با اعتراض مخصوصا مخصوصا با اون شدت اصلا موافق نبودم و اصلا هم شعار ندادم ولی قضیه خیلی ساده تر از این حرفاست که شاید اگه اسمه کسایی رو که شروع کردن رو بهت بگم خودت بفهمی که هیچ چیز خاصی در کار نیست و شعار کاملا از روی عصبانیت داده شد.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط only_abarar » جمعه ژانويه 20, 2012 5:20 pm

واقعا ادم از این میسوزه که چه خودی ها چه غیر خودی ها هیچ دیواری کوتاه تر از دیوار هوادارای داماش پیدا نمیکنن!!!بازی با تراکتور علی رغم همه تلاشی که گزارشکر تبریز کرد که نشون بده که هودارای تراکتور فحش نمیدن و با اینکه صدای فحشارو کم کردن باز هم صدای شعار هوادارای تراکتور که میگفتن نه اینتر نه میلان فقط .... گیلان رو شنیدیم و شاید خیلی دیگه از فحشا که نشنیدیم ولی نکته جالب اینجا ست که اقای تارتار میاد میگه که از هودارای تراکتور تشکر میکنم که توهین نکردن و فقط تیم خودشونو تشویق کردن!!!بعد اون حرفارو در مورده هوادارای داماش میزنه!!!
اقای تارتار چطور فحاشی هوادارای تراکتورو نشنیدی ولی با اطمینان کامل میگی که هرکس از هوادارای ما اعتراض کرد خط گرفته بود؟؟؟!!!حتی یه درصدم اطمینان نمیدی که هوادارا از دستت و از دسته نتایج ناراحت شده باشن؟؟!!واقعا جای تاسف داره!!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه ژانويه 20, 2012 5:21 pm

با نظرت مهرداد جان موافقم خوب یه شعاری که همه گیر میشه از یه جا استارت می خوره (میتونه یک یا چند نفر باشند )
حالا اگه اون یک یا چند نفری که شعار نادر دست نشان رو راه انداختند وابسته به کسی هستند خوب بهتره که شناسایی بشن و برخورد بشه !ولی اگر وابستگی ندارن بهتره اصلا حرفی هم زده نشه چون بلافاصله بعداز پایان بازی با فجر توی کنفرانس مطبوعاتی گفته شد که این شعار ها از بیرون هدایت میشه !یعنی این قدر سریع خبر پیچید و فهمیدند که این کار عوامل بیرون زمینه !من میگم 99%خودجوش بوده یعنی اون یک یا چند نفر طراح این شعار فقط از روی جریان بازی این شعار رو دادند.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه ژانويه 20, 2012 5:23 pm

فعلا خواهشا بی خیال شیم این حرفارو تیم خودش حاشیه بی خود داره...
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 20, 2012 5:31 pm

تو این بازی من و چنتا از دوستان طبق معمول جایگاه H و زیر عکس آقا بودیم . دوستمون abarar1989 هم به همراه MEHRDAD نزدیک ما بود . من در مورد پشت دورازه نظری ندارم ، چون مازیار بهم گفت بچه های اونجا خواستار فوتبالی همچون زمان دست نشان و .......... بودند ، اما تو جایگاه H و دور و باطرافش ، یکسری بچه که فرق فوتبال و فوطبال رو تشخیص نمیدادن و کاری جز مسخره بازی و فحاشی به یارای خودی و ....... نداشتن ، اما موقع تشویق لام تا کام حرفی نمیزدن ! داشتن علیه مربی شعار میدادن .
حتی MEHRDAD به چنتا بچه گفت : آقایون مربی بید حمایت بشه و باید وقت کار با تیمو داشته باشه .............
اینو بگم که حتی یه دوستی از دوران دانشگاه باهاش آشنا شده بودم ، بهش گفتم بیا ورزشگاه ، بازیها رو یکی در میون میاد ، دیدم داره میگه : تارتار حیا......
من که خشکم زد !
خلاصه ما هرچی هوووووو کردیم در موقع شعار حیا کن ...... مثل اینکه فایده ای نداشت !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژانويه 20, 2012 5:33 pm

اولا نگفته کل هوادارانی که شعار دادند دوما من حمایت نکردم بلکه گفتم اگر تو هم بودی و بین تماشاگران حضور نداشتی چنین شعاری شائبه ایجاد می کرد برات... همین
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه ژانويه 20, 2012 5:36 pm

[quote:cee2e8e8ba="MEHRDAD"]اولا نگفته کل هوادارانی که شعار دادند دوما من حمایت نکردم بلکه گفتم اگر تو هم بودی و بین تماشاگران حضور نداشتی چنین شعاری شائبه ایجاد می کرد برات... همین[/quote:cee2e8e8ba]

ببخشید آقا مهرداد با اسم شما اقدام به نشر اکاذیب کردم !!!!!!!!!!!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه ژانويه 20, 2012 5:37 pm

من صحت و سقم اين خبر رو نمي دونم ؛ كلي عرض مي كنم : خدا اين مهدوي كيا رو بگم چكار كنه ؟ كه يك سري هجوياتي رو در خصوص[b:afad0570fd] جرياناتي يا دستهايي تو فوتبال رشت وجود داره [/b:afad0570fd]، رو علم كرد حالا هر ننه من غريبي ، چه مربي يا خبرنگار ، به خودش اجازه مي ده از اين حربه عليه مردم رشت سوء استفاده كنه .در صورت صحت اين خبر بايدبگم : موقعي مردم وقت صرف مي كنند كه قصد داشته باشند ، يك شخص يا عامل مهمي رو تخريب كنند ، آقاي تارتار تو با اون افراد مهم خيلي فاصله داري ، اگه كسي براي تو بخواد پاپوش درست كنه ، معلومه كه آدم يا آدم هاي فوق العاده بدبختي هستند .متاسفانه تاكنون خودت بزرگترين مخرب خودت بودي .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti131 » جمعه ژانويه 20, 2012 5:37 pm

به هر کی رو میدیم داره از ادم بالا میره!!خوبه 70-80 دقیقه تیمو تشویق کردیم بعد همین شعادر دستنشان برگرد به تیمت رو دادیم که همینم کاملا خود جوش بود،من البته مخالف این شعار بودم نادر دستنشان ادمه مگه تا اونو تشویق کنیم؟!اون رفتارش تو قائمشهر هیچوقت از یادم نمیره!!!
واقعاخدا شکر هوادارای ما مثل هواداری نفت ابادان نیستن و گرنه هزار تا ننگ دیگه هم به ما میچسبید!! بعضی از دوستان هم از تشویق تارتار تو بازی با سایپا صحبت میکنن که ادم واقعا خندش میگیره!!این چیکار کرده که ما تشویقش کنیم!!هنوز نیومده هزارتا چرتو پرت گفته!!تاریخم به ما گفته زیاد نباید به این غیر بومی ها رو داد که اخرش مثل نوری و دشتنشان و مهدوی کیا میشن!!!
نماد کاربر
rashti131
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه ژانويه 20, 2012 6:08 pm

[quote:ebdd29ea7f="MEHRDAD"]اولا نگفته کل هوادارانی که شعار دادند دوما من حمایت نکردم بلکه گفتم اگر تو هم بودی و بین تماشاگران حضور نداشتی چنین شعاری شائبه ایجاد می کرد برات... همین[/quote:ebdd29ea7f]
خوب این که معلومه منظورش نباید همه هوادارا باشه.چون اگرم جایی شعاری داده بشه که خط گرفته باشه یه عده مظنونن و فقط چند نفر خط گرفتن و دیگرانم تحریک میکنن.خوب مگه میشه مثلا 4/5هزار نفر با هم برن با یه نفر هماهنگ کنن و خط بگیرن؟؟؟!!اگرم خط گرفتنی باشه چند نفر محدود اینکارو کردن دیگه!!!نه بس تارتار بیاد بگه مثلا نصفه ورزشگاه خط گرفته بود!!!من مشکلم کلا با اینه که میگه خط گرفتن و حتی اگه چند نفر باشه چون اولا اینکه عقیده و حق اعتراض هوادار رو زیر سوال میبره و وقتی بعد پایان بازی و در عرض ده دقیقه با اطمینان کامل میگه که خط گرفتن در حالی که کوچکترین تحیقیقی نکرده یعنی عملا واسه عقاید هوادارا ارزشی قائل نیستم و هرکی اعتراض کنه پس خط گرفته دوما اینکه من دارم میگم دیدم که کیا شروع کردن و مطمعنم و مطمعن باشه که خط گرفتن و این حرفا همه حرفه بیخوده و مطعنم اگه خودت بودیو میدیدی که کیا دارن شعار میدن و کیا شروع کردن میفهمیدی که این قضیه خط دادن چقدر احمقانست.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان