[align=center:0d2d421b8d][color=red:0d2d421b8d][b:0d2d421b8d] استقبال و دیدار گرم رضا مهدی و محمد محمدی در تمرینات داماش گیلان [/b:0d2d421b8d] [/color:0d2d421b8d][/align:0d2d421b8d]
[align=center:0d2d421b8d] [img:0d2d421b8d]http://s1.picofile.com/file/7228543652/A_4_.jpg[/img:0d2d421b8d][/align:0d2d421b8d]
[align=center:0d2d421b8d][color=blue:0d2d421b8d]
[b:0d2d421b8d] رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان خطاب به محمدی:حضور شما باعث دلگرمی بیشتر ما است. روز گذشته تمرینات داماش گیلان حال و هوایی دیگر داشت. محمد محمدی دروازه بان گیلان پس از تعطیلات نیم فصل ، روز گذشته به جمع بازیکنان داماش پیوست و تمرینات خود را از سر گرفت. در این میان رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان محمدی را در آغوش گرفت و با جملاتی بسیار دوستانه و محبت آمیز از دروازه بان داماش گیلان استقبال نمود و به نمایندگی از همه اعضای تیم حضور وی در تمرینات و در جمع بازیکنان را خوشآمد گفت. رضا مهدوی سپس به محمدی گفت:حضورشما درتمرینات باعث دلگرمی بیشتر بازیکنان تیم می شود.
رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان با اشاره به مصاحبه ای که اخیرا از قول او منتشر کرده بودند، خطاب به محمدی گفت: من چنین گفتگویی را به آن صورت که منتشر کرده بودند هرگز انجام نداده بودم و انتشار آن به آن شکل یک شیطنت بوده و من و همه بچه ها از حضور شما در بین خودمان بسیار خوشحالیم و امیدواریم با تلاش مشترکمان نیم فصل دوم را با موفقیت بیشتر پشت سرگذاشته و هواداران داماش گیلان را خوشحال کنیم.
آنگاه محمدی نیز ضمن اظهار خوشحالی از رفع سوء تفاهم های پیش آمده گفت: من از اینکه در کنار این تیم و این بازیکنان و مردم خوب رشت هستم بسیار خرسندم و تمام تلاش خود را خواهم کرد تا بیش از پیش بتوانم در موفقیت های داماش گیلان موثر باشم.
محمدی همچنین گفت: من در رشت دوستان خوبی پیدا کرده ام و در مدتی که در این شهر بوده ام نیز خاطرات خوبی دارم و امید وارم این دوستی ها و خاطرات خوب نیز همچنان ادامه یابد و من با سرافرازی بتوانم به تیم شهر رشت خدمت کنم.
وی در خاتمه گفت: هیچ مشکلی نمی تواند کوچکترین خللی در انگیزه من برای موفقیت داماش تاثیر گذار باشد.
منبع :
www.damashsc.com
[/b:0d2d421b8d] [/color:0d2d421b8d][/align:0d2d421b8d]