[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - استقبال و دیدار گرم رضا مهدی و محمد محمدی در تمرینات داماش گیلان

استقبال و دیدار گرم رضا مهدی و محمد محمدی در تمرینات داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

استقبال و دیدار گرم رضا مهدی و محمد محمدی در تمرینات داماش گیلان

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 3:12 pm

[align=center:0d2d421b8d][color=red:0d2d421b8d][b:0d2d421b8d] استقبال و دیدار گرم رضا مهدی و محمد محمدی در تمرینات داماش گیلان [/b:0d2d421b8d] [/color:0d2d421b8d][/align:0d2d421b8d]
[align=center:0d2d421b8d] [img:0d2d421b8d]http://s1.picofile.com/file/7228543652/A_4_.jpg[/img:0d2d421b8d][/align:0d2d421b8d]
[align=center:0d2d421b8d][color=blue:0d2d421b8d]
[b:0d2d421b8d] رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان خطاب به محمدی:حضور شما باعث دلگرمی بیشتر ما است. روز گذشته تمرینات داماش گیلان حال و هوایی دیگر داشت. محمد محمدی دروازه بان گیلان پس از تعطیلات نیم فصل ، روز گذشته به جمع بازیکنان داماش پیوست و تمرینات خود را از سر گرفت. در این میان رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان محمدی را در آغوش گرفت و با جملاتی بسیار دوستانه و محبت آمیز از دروازه بان داماش گیلان استقبال نمود و به نمایندگی از همه اعضای تیم حضور وی در تمرینات و در جمع بازیکنان را خوشآمد گفت. رضا مهدوی سپس به محمدی گفت:حضورشما درتمرینات باعث دلگرمی بیشتر بازیکنان تیم می شود.

رضا مهدوی کاپیتان داماش گیلان با اشاره به مصاحبه ای که اخیرا از قول او منتشر کرده بودند، خطاب به محمدی گفت: من چنین گفتگویی را به آن صورت که منتشر کرده بودند هرگز انجام نداده بودم و انتشار آن به آن شکل یک شیطنت بوده و من و همه بچه ها از حضور شما در بین خودمان بسیار خوشحالیم و امیدواریم با تلاش مشترکمان نیم فصل دوم را با موفقیت بیشتر پشت سرگذاشته و هواداران داماش گیلان را خوشحال کنیم.

آنگاه محمدی نیز ضمن اظهار خوشحالی از رفع سوء تفاهم های پیش آمده گفت: من از اینکه در کنار این تیم و این بازیکنان و مردم خوب رشت هستم بسیار خرسندم و تمام تلاش خود را خواهم کرد تا بیش از پیش بتوانم در موفقیت های داماش گیلان موثر باشم.

محمدی همچنین گفت: من در رشت دوستان خوبی پیدا کرده ام و در مدتی که در این شهر بوده ام نیز خاطرات خوبی دارم و امید وارم این دوستی ها و خاطرات خوب نیز همچنان ادامه یابد و من با سرافرازی بتوانم به تیم شهر رشت خدمت کنم.
وی در خاتمه گفت: هیچ مشکلی نمی تواند کوچکترین خللی در انگیزه من برای موفقیت داماش تاثیر گذار باشد.

منبع : www.damashsc.com

[/b:0d2d421b8d] [/color:0d2d421b8d][/align:0d2d421b8d]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 3:14 pm

من خبری مبنی بر موافقت پرسپولیس و رابین کازان انزلیچی خوندم که قراره حقیقی بره ، با این شرایط ، قائم مقام پرسپولیس (زارع) گفته که دنبال یه دروازه بان هستیم ...... اگه همه اینا صحت داشته باشه ، احتمالا" محمدی میره ، بلکه یه پولی هم دست باشگاه ما رو بگیره !
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 3:36 pm

تی سر فیدا که شه
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 3:37 pm

[quote:d319ccf1e4="aryanrecord"]تی سر فیدا که شه[/quote:d319ccf1e4]
[b:d319ccf1e4] ایپچی می سره فیدا ایپچی تی سره فیدا :lol: [/b:d319ccf1e4]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط raincityboy » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:25 pm

جالب نظرات به تایپینک ربطی نداره مگه نگفتین استقبال گرم مهدوی دیگه سرفیدا چیه؟با بازیکنهای خودمون خیلی بد صحبت می کنیم محمد محمدی هم الان جزء بازیکنهای داماش هستش
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:44 pm

[quote:ab46bec6d8="raincityboy"]جالب نظرات به تایپینک ربطی نداره مگه نگفتین استقبال گرم مهدوی دیگه سرفیدا چیه؟با بازیکنهای خودمون خیلی بد صحبت می کنیم محمد محمدی هم الان جزء بازیکنهای داماش هستش[/quote:ab46bec6d8]
[b:ab46bec6d8] اینم خصوصیات رشتی جماعته :lol: [/b:ab46bec6d8]
[b:ab46bec6d8] نکته انحراف بو :lol: [/b:ab46bec6d8]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط aryanrecord » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:47 pm

[quote:6f1621833c="Damash1"][quote:6f1621833c="aryanrecord"]تی سر فیدا که شه[/quote:6f1621833c]
[b:6f1621833c] ایپچی می سره فیدا ایپچی تی سره فیدا :lol: [/b:6f1621833c][/quote:6f1621833c]

عجب تقسیم وظایفی بوکودی :lol: :lol:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:52 pm

[quote:767d5c54f4="raincityboy"]جالب نظرات به تایپینک ربطی نداره مگه نگفتین استقبال گرم مهدوی دیگه سرفیدا چیه؟با بازیکنهای خودمون خیلی بد صحبت می کنیم محمد محمدی هم الان جزء بازیکنهای داماش هستش[/quote:767d5c54f4]

محمدی نیم فصل او هم بازیکن ما بود که هنوز به نیم فصل نرسیده تیم بعدیش رو هم انتخاب کرد ...... اما با عدم موافقت دنیزلی که مواجه شد مجددا" دست از پا کوتاهتر اینجا اومد تا حداقل پولشو زنده کنه و یا بی تیم نمونه !
امیدوارم جریان انتقال حقیقی به انزلیچی صحت و سرعت پیدا کنه تا ایشون با خیال راحت بره به تیم محبوبش و تیم ماهم تقریبا" خالی از بازیکنایی که اجباری اینجا موندن بشه !
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 4:56 pm

وقتی نظرات بچه ها را می بینم تاسف میخورم همه درجهت تخریب تیمه جان خودمون طرفدار داماش هستیم.وقتی یکی بازیکن داماش است باید ازش حمایت کنیم .مخصوصا" دروازهبانی که از نظر من خوب بود برای تیم ما تو نیم فصل یه نگاه به بازیهای که یه تنه ما را نجات داد بکنید مثل بازی با صبا -شهرداری -فجرسپاسی - مس سرچشمه وحتی بازی اول فصل با نفت ابادان به ارزشش پی می بریم .متاسفانه بچه ها اکثرشون هدفشون تخریبه ومن شک دارم که اینها به ورزشگاه بیاند.این طرز فکرها باعث فرار مربیها وبازیکنان ما میشه.مثل ان موضوعی که تو فروم بعد از باخت به پرسپولیس گفته بودند دوستان (بازی مشکوک به تبانی) که دلایل مضحکی هم اورده بود وقتی بازیکن یا مربی مورداتهام اینه میخونه روحیه ای براش نمیمونه باید از کوچکترین فرصت برای فرار استفاده میکنه. یا یه بار همینجا برای بازی با تراکتور وشهرداری هم ادعای تبانی مطرح شده بود. وقتی دلیل میاری واستدلال میکنی می گند مال کردستانی یا یه چیزهای دیگه.
بیاید برای یه بار هم شده طرفدار داماش باشیم. نه مثل انهایی که یه نیمه بازی داماش - نفت را امدند ورفتند بازی بازی تیمهای محبوبشونو ببینند
یا حتی انهایی نباشند که گل سوم خورد ورزشگاه را خالی کردند.مطمینم همانها به مهدوی کیا هم فحش دادند چون برای همین به استادیوم میاند ونه چیز دیگری.بعضی ها که وقتی میخوای تشویق کنی دهنشون باز نمیشه ولی برای فحش ویا وقتی نتیجه نگرفت چاک اسمون پاره می کنند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:12 pm

[b:43bd244647] محمدی خودشو بین هوادارا خراب کرد
ولی حالا که مونده باید دله هوادارا رو بدست بیاره
ما ازش حمایت میکنیم اما باید خودش یه حرکتی بکنه [/b:43bd244647]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط ashkan0131 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 5:22 pm

در مورد پرسپولیس به احتمال زیاد معمار زاده دروازه بان اول میشه و در وازه بان دومی خواهند گرفت
محمدی هم خب دیگه اومد طبق خبرها دلتونو خوش نکنین که دل هوادارا رو بدست بیاره این بابا می خواد تو تهران تمرین کنه و تو بازی های خارج خانه به تیم بپیونده
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:21 pm

بهتره تو این شرایط بحرانی محمدی رو دیگه از دست ندیم /14/
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:31 pm

[quote:d409ee49df="zxzx"]بهتره تو این شرایط بحرانی محمدی رو دیگه از دست ندیم /14/[/quote:d409ee49df]

محمدی فقط10تا بازی می کنه که امیدوارم خوب دروازه بانی کنه :wink:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Daniial » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 7:34 pm

خدا همه چیز رو ختم به خیر کنه
تصوير
نماد کاربر
Daniial
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 07, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » پنج شنبه دسامبر 29, 2011 8:54 pm

ما همه عاشقه مجموعه ی داماشیم و از کل تیم حمایت میکنیم . بچه ها حمایت باید همه جانبه باشه .
/23/ [b:fbfa7d8fcb]وای وای واااااااااااااااااااااای تیمه داماش حمله حمله حملــــــــــــــــــــــــه [/b:fbfa7d8fcb]/23/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان