مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط mahyarmaya » شنبه دسامبر 24, 2011 11:02 pm
این روزها از سمتی ندای جدایی از تیم داماش میاد"یکی برای رسیدن برای تیم سابقش تلاش میکنه و خودش را پاک و بچه خوب فوتبال به همگی میشناساند و مردم شهر را بد دهن و مقصرجلوه میدهد"یکی هم از دیر وقت با گرفتن کارت تعصب خودش رو به داماش نشان داد و توی این نیم فضل انتظاری نداشیم ازش جز همین مصاحبه ها "بعضی ها با التماس از مدیریت میخواهن که از داماش جدا شوند و میخواهد هر چه زود تر پیراهن پایتختی را به تن کند تا شاید آسانسوری باشد برای رفتن به تیم ملی"و سوگلی اینها شخصیتی بنام جناب محمدی که به بهانه چمن مصنوعی ندای جدایی سر داده است"کاری به این موضوع ندارم که چه درست است چه غلط"کاری به این ندارم کی معرفت دارد و کی ندارد مهم این است که داماش در حال ضرر دیدن است از کسانی که در این تیم بوده اند و الان بوی پول بوی لباس تیم ملی و بوی محبوبیت معرفت شان را کمرنگ کرده است.
اگه واقع بینانه بخواهیم نگاه کنیم حق دارن و باید منطق را محور زندگی شان قرار بدهن "مگر چند سال بازیکن میتواند در اوج باشد ؟اصلا عمر بازکن چقدر است که بخواهد همش در زیر سایه تیم های سرخابی له شود ؟مگر چقدر میتوان از دام مصدومیت فرار کرد ؟آره حق دارن و باید برون.
اگه بخواهم واقع بینانه تر به ماجرا نگاه کنم باید از بازیکنان بومی هم انتظار این را داشته باشیم "چرا که نرفتن این افراد در پایتخت باعث عقب ماندن آن بازیکن از تیم ملی است (البته با این سیاست انتخاب بازیکن) و بارفت آنها بازیکنی از رشت در تیم ملی باشد .
اما داماش باید چه تدبیری داشته باشد تا ضرر نبیند و جلوی رقبا کم نیاورد ؟
من پیشنهادم داشتن یه آکادمی بسیار حرفه ای است .با داشتن یه مربی یا استعداد یاب بسیار مدرن (خارجی بهتر).
مزایای این پیشنهادم برای همه محسوس و نیاز به توضیح نیست اما باز من بصورت موردی میگم :
1.با داشتن آکادمی کمکی به جوانان اهل ورزش میشه که دور از تفریحات مضر باشن و تلاش
آنها جهت دارتر میشود.
2.با داشتن آکادمی بازیکنان و استعداد ها از دلالهای ورزشی بدور میشن و راحت در اختیار باشگاه قرار میگیرن
3.دارای بازیکنان زیر گروه تیم اصلی را بسیار تقویت کرده .
4.داشتن بازیکنان با تعصب"بدلیل برزگ شدن در داماش .
5.نیازمند نبودن به بازیکنان غیر بومی و صرف نکردن هزینه برای خرید بازیکنان .
6.پخش شدن بازیکنان بومی رشت به شهر های دیگر به عنوان بازیکن قرضی که دارای مزایای خاص خودش است .
7.بودن بازیکنان رشتی در رده های سنی تیم ملی و حتی خارج از کشور.
8......؟
با همه این توضیحات مثالی این بحث رو قابل درک میکنه .زمانی که به فینال جام حذفی رسیدیم از 11 تا بازیکن 9 تا رشتی بودن (بومی) و این نشان دهنده اینه که بومی بودن جوابگو میشه و نکته دیگه یه گوشزد به همه هستش که حتی من از اون روزها میترسم پایان رفتن عمر بازیکنان نسل طلایی رشته امثالی مثل ((علی نظر محمدی.مهدوی.نظیفکار.افشین.مختاری.حاجتی .افشه .آبشــــک.))بعد اینها کی رو پرورش دادیم ؟مهدوی تا کی توان دویدن در وسط داماش را دارد ؟
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » يکشنبه دسامبر 25, 2011 6:09 am
در این تاپیک امده : [u:7b69883260]اگر واقع بینانه بخواهیم . . . ؛[/u:7b69883260] من با این نظر مخالفم ، بس تعهد به امضاء خود ، به مردم ، به باشگاه چی میشه ؟ یک زمانی توی همین کشور ، مردان یک دانه سیبل خود را گرو می گذاشتند ؛ چرا سایر تیمها با این مشکل مواجه نیستند ؟ اگه اینطور باشه ، بنابراین تیمهایی که وضعشان از داماش بحرانی تر هست چه باید بکنند ؟ اگه هر بازیکنی به این فکر باشه که عمر فوتبالی من همین چند سال هست که دیگه باشگاهی رو پا نمی مونه ؟
اما با نظر پشتوانه سازی شما کاملاً موافقم ، خلاصه یک حجب و حیایی توی افراد بومی وجود داره و من شخصاً از پشتوانه چند سال بعد رشت نگرانم . امیدوارم از نظر اول من ناراحت نشده باشید .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط arya86 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 6:37 am
اين اتفاق يه روز مي افتاد بهتر كه الان افتاد تا جا براي بازيكنان بومي باز شود تا آبديده تر شوند و براي فصل بعدي تجربه اندوزي كنند ما بازيكنان مستعد(بازيكنان اميد) در سطح استان زياد داريم فقط بايد به آنان ميدان داده شود آنوقت ميتوانيم بازيكن صادر كنيم ودرآمدزا شويم
-

arya86
- کاربر نسبتا فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am
توسط mehran2010 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 6:54 am
به نظرم پیشنهاد جالبی هست و اگه عملی بشه بسیار برای فوتبال رشت و استان گیلان سودمند خواهد بود. البته با این بخش از صحبت ها که گفتی "من از اون روزها میترسم پایان رفتن عمر بازیکنان نسل طلایی رشته بعد اینها کی رو پرورش دادیم ؟" مخالفم. چون در حال حاضر هم جوان های با استعدادی مثل جهانبخش داریم که اکه بهشون میدان داده بشه قطعاً پیشرفت میکنند و میدرخشند.
-

mehran2010
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » يکشنبه دسامبر 25, 2011 8:35 am
RASHTBOY :منم باهات موافقم .اما این منطقی نیست و این حرفهایی که ششما میزنی منم قبول دارم اما اینها احساسی هستش.وقتی هاشمی نسب توی پیروزی بود 50 میلیون میگرفت اما اس اس بهش بالاتر داد یا بهتر بگم سفید داد.اما مغز حرفم وجود آکادمی بود .
arya86 :دقیـــــقا" من تعجب میکنم که لشت نشاء با حومه بودن شهر رشت چرا جوانش میرن توی م ل و ا ن ؟من دوستان از لشت نشا هستن چون توی لیست اونا پر شد فوتبال رو کنار گذاشت .چون داماش توی این مورد ها انصافا تنبلب میکنه .کل دنیا دنبال بازیکن میگردن اما ما داریم توی شهرمون پر اما ما تنبلیم .
mehran2010 :خب؟همین ؟یه جهانخش؟کو یه هافبک وسط کوان ؟کو یه دفاع وسط محکم جوان؟خوب ما اینجا ضعف داریم و باید از شهر دیگه تغذیعه بشیم اگه هم از شهر تغذیه بشیم ناز کردنش پشتش هست .مثل امسال که همه واسه ما ناز کردن .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط mahyarmaya » يکشنبه دسامبر 25, 2011 8:40 am
دوست دارم توی این بحث آقای سراوانی با عنایت خاص و دقت خاص شرکت کنه تا ما از این نگرانی بیرون بیایم.
من واقفم که با نداشتن پول حتی نفس کشیدن هم مشکله اما خیلی از باشگاهها بودجه هاشون با ماهیانه خوده بازیکنان تغذیه میشه داماش که از ین بدتر نیست ؟
این بحث شاید موضوع داغ و جذابی نداره اما بسیار مفید و نیازه و با حوصله میشه آینده خوبی برای فوتبال شهرمون رقم بزنیم .
پس هم از آقای سراوانی که رابط ما و باشگاه هستش خواهش میکنم شرکت کند و هم دوستان عزیز که دارای نظرهای منطقی هستن .
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط meelad » يکشنبه دسامبر 25, 2011 9:18 am
الان دیگه فوتبال و اصلا ورزش تو همه ی دنیا تبدیل به یه شــغل و بیزنس شـــده هر زمانی که بازیکنی ببینه بودن در فلان تیم براش از نظر مالی منفعت بیشتری داره مطمئن باشین لحظه ای صبر نمیکنه ، تعصب و از خودگذشتگی برای تیم هنوز وجود داره اما در قبال پولی که میگیرن !!
یعنی بازیکن مسول هست اما اول از همه و الویت اصلی براش اون پولی هست که میگیره ..اگه پول نباشه همه ی این تعصب داشتنها و دوست داشتنها رنگ میبازه..
یه مثال ساده بزنم .. تاکسی که سوار میشین راننده باهاتون واسه صد تومن جر و بحث میکنه تا پولش رو ندی حرکت نمیکنه براش هم مهم نیست مثلا دیرت شده یا چه مشکل و گرفتاری داری، مهم اینه که باید رضایتش جلب بشه تا حرکت کنه !
یه فوتبالیست هم همینطوره،عمر ورزشی محدودی هم داره و براش مهم هم نیست از اینکه من یا فلان هوادار ناراحت میشه از رفتنش به یه باشگاه دیگه که از نظر مالی شرایط بهتری براش ایجاد میکنه ..
-

meelad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am
توسط aryanrecord » يکشنبه دسامبر 25, 2011 9:35 am
به نظر من الان بیشتر بازیکنای ایران تعصبی روی تیم خودشون ندارن و فقط به خاطر پول میان بازی میکنن ولی در گذشته اینطور نبود بازیکنا خیلی تعصب بیشتری داشتن..امروزه اکثر بازیکنای ایرانی بی انگیزه هستن و خود من وقتی یه بازیه لیگ ایرانو از تلویزیون میبینم حالم بهم میخوره از بازیشون و وقتی این فوتبال رو با اروپا مقایسه میکنم جدا اعصاب آدمو خورد میکنه .. همینطورم که در ورزشگا ههای ایران میبینید همه فوتبال زده شدن و کسی ورزشگاه نمیاد اما در لیگ انگلیس برای بازیه مثلا فولهام با استوک سیتی کل ورزشگاه پر..در نتیجه ماهم نباید توقع داشته باشیم که بازیکنامون حرفه ای و با تعصب باشن ما هنوز خیلی کار داریم تا به اونجا برسیم
-

aryanrecord
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am
توسط Rashti0131 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:10 am
ما تو رشت خیلی استعداد داریم فقط یه مشکلیه که فکر کنم همه بدونن.البته فقط تو رشت نیست همه جای ایران.
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
-

Rashti0131
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am
توسط siakelach » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:23 am
تیم های پایه تو رشت و گیلان فقط و فقط پارتی بازی و این چیزهاست.
در ضمن مشکل هم اینه که بازیکن 17 ساله وقتی تمرین تیمش تموم میشه خونه نمیره یا میره بیرون تا دیر وقت الواتی میکنه یا میره مثلا تو جام رمضان بازی میکنه.
اولی که به خاطر کم خوابی و خیلی چیزهای دیگه تو سن 22 سالگی کلا تعطیل میشه دومی هم که اینقدر آسیب میبینه که حتی به زندگی عادیش هم نمیرسه.
شما خودتون بگید چندتا از رفیقاتون تو مدرسه توانایی بازی تو لیگ رو داشتن؟
الان اونا کجا هستن؟
-

siakelach
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am
توسط siakelach » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:24 am
راستی اینو یادم رفت بگم...
کل ایران هم مسئله آینده سازی رو داره.
یه روزی برسه از مساوی با مالدیو هم باید خوشحال بشیم.
-

siakelach
- کاربر فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:27 am
همه دوستان درست میگید اما من هدفم این نیست که بخوام بگم کار بد کدومه و خوب کدومه.من میخوام به یه جمع بندب برسیم و در مورد آکادمی بحث بشه تا باشگاه با فشار یا بهتر بگم با پیشنهاد ما یه آدکامی بزنه .هر چی باشه ما طرفداران باید از باشگاه بخوایم تا انجام بدن یا توی لیست کارهایی که باید انجام بدن بگنجونن.بچه که گریه نکنه بهش شیر نمیدن.ما باید در خواست کنیم که آکادمی داشته باشیم شاید یکی دو سال اول بازده نده اما کم کم بازده میده و همه از سودش استفاده میکنیم .
من میخوام که با وجود آقای سراوانی که بسیار کوشا و اهل منطق هست این بحث رو در میان بزاریم تا کم کم به سمت این هدف سوق داده بشیم .
ما باید از باشگاه هدف چند ساله بخوایم تا نشه مثل اس اس رشت و پگاه ...این جوری با فشار یا حمایت ما یه توفیق اجباری بر عهدی باشگاه و مسولین گذاشتیم .
و یکی از این ریشه ها وجود آکادمی هستش تا تنه اصلی رو حفظ میکنه مثل وجود هواداران
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط neye_kabir » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:33 am
پیشنهاد بسیار خوبیه اما تموم این کارا پول میخواد که تو رشت برای فوتبال اصلا خرج نمیشه
باران
خیال خیس خورده ایست
که در اوج سقوطش
مرئی شده است...
-

neye_kabir
- کاربر نیمه حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » يکشنبه دسامبر 25, 2011 10:55 am
آره این ها با نظارت درست و بجا حل میشه اما اون وجود نظارت درست کجاست ؟و کی میخاد بوجود بیاد معلوم نیست .با نظارت سن بازیکی حرفه ای افراد هم میشه بالا برد .باید ما هواداران هول بدیم باشگاه رو به قبولیت این پیشنهاد بصورت جدی.
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط 888 » يکشنبه دسامبر 25, 2011 6:06 pm
درمورد اینکه گفتی بعد اینا کی هارو پرورش دادیم هادی سهرابی فکرنکنم سن زیادی داشته باشه نهایت23-24 سال یا مسعود میکاییلی همین حدود که ایشالا سال بعد بر میگردن.
قبلا هم تو دوتا کامنت گفتم تواون تیم نوجوانان ایران که قهرمان اسیا شد 4تاازبازیکنای فیکسش بازیکن تیم پایه داماش بودن حالا به سن امید رسیدن (پورمحمددوست-گلبرگ-گوهری -افشین اسماعیل زاده ودو-سه تا دیگه که بازیکن خوبی هستن) که حسین گوهری امسال رفت سرچشمه ولی نیم فصل تو لیست مازادشون گذاشتن.فقط کافیه چند تابازی به اینااعتماد بشه که متاسفانه امسال توتمرینات هم نیستن.ایشالا سال بعد
شاید این مشکلات توفیق اجباری که این بازیکنا پرورش پیدا کنن.
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 8 مهمان