[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جواب این همه محبت این نبود آقای مهدوی کیه!!!/بگو می خوام برم پرسپولیس چرا ...

جواب این همه محبت این نبود آقای مهدوی کیه!!!/بگو می خوام برم پرسپولیس چرا ...

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

جواب این همه محبت این نبود آقای مهدوی کیه!!!/بگو می خوام برم پرسپولیس چرا ...

پستتوسط elyasbbc » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:57 pm

[size=12:a9b353c291]جواب این همه محبت این نبود آقای مهدوی کیا/این همه شما رو تشویق کردن ملت حالا 4 تا آدم به شما یه چیزی گفتند که البته اشتباه هم کرده اند یعنی شما باید این حرف ها رو میزدی در نود /بعدش هم شما اصلا قرار نبود بیای داماش/ دوستان اطمینان داشته باشید این آقا می خواد بره پرسپولیس این حرف ها رو میزنه/ بازیکن حرفه ای نباید این حرف ها رو بزنه که/تو قرارداد بستی تیم روی تو حساب باز کرده یعنی چی وسط راه میگی ساکم رو برداشتم رفتن خونه خالست مگه اینجا!!! آلمان هم ازین کارها بلد بودی/بله شما 6 پاس گل دادی دمتون هم گرم بجاش باعث باخت ما در چند بازی هم شدی ما هم هیچ گله ای از شما نداشتیم /بجای اینکه بگب من اشتباه کردم داماش به نفت و پیروزی باخته الان داری اینجوری حرف میزنی!!! /9/ [/size:a9b353c291]
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:01 am

ایران اومده همچین جرات ها پیدا کرده توی آلمان با همچین کارهایی به شدت برخورد میشه و خرج ها و که برای بازیکن انجام داده شده رو ازش میگیرن ، ایران اومد بی قانونی دید خودشم بی خیال شد ... ... ...
ولی حیف اون همه تشویق کاش برای یک بار واسه ی داماش با جوون و دل بازی میکردی ... ... ...
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:14 am

دیروز سایت کذایی گل ، در خصوص جدایی مهدوی کیا ، یکبار نوشت
بخاطر کلاس مربیگری در المان می خواد بره ، بار دیگر نوشت بخاطر توهین تماشاگران رشتی می خواد بره !، یکبار نوشت بخاطر فرزندانش می خواد بره ! ولی دیشب همه دیدیم که دل کوچیییییک آقا پیش لنگی های تهرووووون هستش . اینم از اسطوره فوتبال آسیا :(
قابل توجه کسایی که ایشان رو بیش از کاپیتان توتی تشویق می کردند و لی لی به لا لاش می گذاشتند ، حالا تحویل بگیرید . /9/ پس پس با جذب این بازیکن ها می خواد نتیجه بگیره ؟ ببینیم و تعریف کنیم /10/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:19 am

بی نهایت ناراحت شدم از صحبت های مهدوی کیا و به عبارتی خدایی قلبم شکست ! من قبل از اینکه مهدوی کیا بیاد اینجا خیلی دوستش داشتم ولی الان به جرات میگم اگه ببینمش تف میندازم تو صورتش ! خیلی خیلی خیلی ... بی چشم و رویی مهدوی کیا ... کم تشویق شدی ؟؟ کم تیم رو به چنگ دادی ؟؟ دوستمون میگه 6 تا پاس گل من میگم 60 تا اصلا 600 تا پاس گل داده باشی ، وظیفه ات بوده چون پول گرفتی تا بازی کنی واسمون .... از خانواده ات دور بودی ؟! مگه مجبورت کردند بیای اینجا ؟ تو اگه یه تیم تو ایران ( در هر سطحی ) تو رو می خواست که تا آخرین روز نقل و انتقالات بی تیم نبودی و روی آشنایی و رفیق بازیت با عابدینی نمیومدی اینجا ...
باز هم ما رشتی ها چوب اهمیت و یا به قول خودمون به ک... آوردن غریبه ها رو خوردیم و بعد از این هم می خوریم ... اون از پژمان نوری و این هم از اسطوره آسیا که اینقدر حنجره واسش پاره کردیم !! اینقدری که این رو تشویق کردیم باغیرتهایی مثل حاجتی و آبشک و نظیفکار و مهدوی و ابوذر و حتی آلوز و غلامی رو تشویق نکردیم ...
آقای مهدوی کیا تو تو یاسوج نرفته بودی ها ... تو توی رشت بودی که با فرهنگترین و با کلاس ترین و همچنین بالاترین سطح زندگی در ایران رو داره پس مطمئن باش این صحبتهایی که کردی یادمون میمونه حداقل یادم میمونه ... مطمئنم اینجا چیزی به جز احترام بهش نشد و به قول دوستمون دلیل این صحبتها رفتن به پرسپولیسه ...
در مورد کلاس مربی گری هم باید بگم کدوم کلاس هست که وسط فصل شروع میشه ؟ یعنی آلمانی ها اینقدر بی برنامه هستند که وسط فصلشون یک دوره مربی گری می ذارن ؟!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:39 am

این حــرفهــا همش بهانه است ..
توهین هوادار چیــه ! کدوم توهین ؟ چــند تا بچه 30 ثانیه گفتن مهدی برو بیرون شـــد توهیــن ؟؟!
یعنی یه بازیکن فوتبال تو این سطح اینقدر نازک نارنجی میـــشه ؟؟! اینقدر حرف گوش کن بود مهدوی کیا ما خبر نداشتیم ؟!
این وقتی اومد ایران از همون اولش هدفش پرسپولیس بود ، بعد که دید استیلی نیمخوادش ، از اونجایی که رابطه ی خوبی با عابدینی داشت برای اینکه بی تیم نمونه اومد داماش ؛ همیشه هم نیم نگاهی به پرسپولیس داشت تا اینکه بالاخره استیلی استعفا داد و بهترین شرایط برای حضور دوباره اش تو پرسپولیس مهیــا شد ..اصلا من که فکر میکنم اون دنبال هدفهای خیلی بزرگتری هم تو پرسپولیس باشه نه فقط صرفا بازی کردن یه نیم فصل برای پرسپولیس..
این حــرفها که هوادارهــا منو نمیخواستن هم ، همش بهانه است ..
مطمن باشین اگه اینم نبود یه مورد دیگه رو بهانه قرار میداد..
اینجا کسی بهش از گل نازک تر نگفت همه هم همیشه بهش احترام میذاشتن..
بهانه خوبی برای رفتن انتخاب نکرد ..الان شاید همه مردم فکر کنن اینجا چیکارش کردن یا چه تــــــــــــــــوهیـــنهــای بدی به این اســـــطوری ی فوتبال ایــران تو رشت شد که به حالت فـــرار رفــت !
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:50 am

دیگه شکی ندارم که اون بازی پرسپولیس از عمد توپ رو داد به حریف تا گل سوم رو بزنن!!!

این آقا فقط یک بازی خوب بازی کرد، اونم تو بازی استقلال که فکر کنم میخواست بین هوادارهای پرسپولیس محبوب بشه، این آقا اینجا رو با پرسپولیس اشتباه گرفته.
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط behnam » سه شنبه دسامبر 20, 2011 6:47 am

صحبتهای مهدوی کیا رو که شنیدم تو برنامه 90 یاده دخترای 12 ، 13 ساله افتادم که زرتی قهر میکنن. یعنی تو اروپا بازی کردی؟!، آقــــــــــــــا ما منگول ما یـــــــــــــــــــــــــــول ما شوتـــــــــــــــــــــــــــــ تو برو تیمت پرسپولیس که 3 امتیازم تو رشت بهش دادی
لطفا تو ورزشگاه سیگار نکشید
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه دسامبر 20, 2011 7:04 am

دیشب از حرفش خندم گرفته بود !! اخه این دلیل بود که 4 نفر بهش اعتراض کردن از اینجا بره؟!!!!!!! اگر جای استیلی بود احتمالا خودکشی می کرد !! ...
من از همون روزه اول که این و محمدی امدن تو تیم , خدا شاهده یه بارم تو بازی ها تشویقشون نکردم چون از همون روزه اول پیش بینی همچین روزی رو می کردم البته بجز روزه قبل از بازی با ملوان تو سردار که دیگه اونجا مجبور شدم تشویقشون کنم ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Fan » سه شنبه دسامبر 20, 2011 7:35 am

بعضى اوقات شما يه بهانه اى ميارى براى كارت خوبه همه قبول ميكنن بعضى اوقاتم به شعوره مخاطبت توهين ميكنى ، بخدا فوتبال اين مملكت فقط شده سردرد فقط شده درجا زدن ، اين حالا بازيكن با تجربه المان بازى كردشه ، اون يكى كه ميكه من مجم درد ميكنه رو اين زمين مرديكه حالا خوبه تو دروازهاى سر جات وايسادى ازين بهانه ها ميارى بقيه ادم نيستن شما فقط ادمى ، نه اينكه تا بدنيا اومدين شما رو بردن تو برنابئو تمرين دادن اخي .
بهترين حرف رو عابدينى زد ديشب محمدى همه مبلغ و عودت بده كيا هم معاوضه شه .

راستى يادتونه بازى با نفت قبل از بازى كيا رو تشويقش كرديم زحمت نداد به خودش حتى بياد طرف ما ،ازون حركتش خيلى بدم اومده بود  
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:11 am

چرا بهانه میاری آخه؟ میدونی چیه؟همش تقصیر خودمونه،بجای اینکه بازیکنای شهره خودمونو تشویق کنیم هی میگیم اسطوره ی آسیا،اسطوره ی آسیا،ایناهم سریع خر میشن،مثله بزمان نوری /9/ /9/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:12 am

[quote:35c9fee62a="antiros"]دیشب از حرفش خندم گرفته بود !! اخه این دلیل بود که 4 نفر بهش اعتراض کردن از اینجا بره؟!!!!!!! اگر جای استیلی بود احتمالا خودکشی می کرد !! ...
من از همون روزه اول که این و محمدی امدن تو تیم , خدا شاهده یه بارم تو بازی ها تشویقشون نکردم چون از همون روزه اول پیش بینی همچین روزی رو می کردم البته بجز روزه قبل از بازی با ملوان تو سردار که دیگه اونجا مجبور شدم تشویقشون کنم ...[/quote:35c9fee62a]
همونروز که از رو فنس پریدم شلوارم پاره شد :lol: :lol: :lol: :lol:
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:16 am

[quote:ce40d08c28="arvand"][quote:ce40d08c28="antiros"]دیشب از حرفش خندم گرفته بود !! اخه این دلیل بود که 4 نفر بهش اعتراض کردن از اینجا بره؟!!!!!!! اگر جای استیلی بود احتمالا خودکشی می کرد !! ...
من از همون روزه اول که این و محمدی امدن تو تیم , خدا شاهده یه بارم تو بازی ها تشویقشون نکردم چون از همون روزه اول پیش بینی همچین روزی رو می کردم البته بجز روزه قبل از بازی با ملوان تو سردار که دیگه اونجا مجبور شدم تشویقشون کنم ...[/quote:ce40d08c28]
همونروز که از رو فنس پریدم شلوارم پاره شد :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:ce40d08c28] اره همون روز :lol: :D چه جانی دادیم تا رفتیم اون روز تمرینو دیدیم بره !!! یه شلوارم تلافات دادیم که شلوار تو بود :lol: :lol:
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط zxzx » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:32 am

خدا شاهد از اول حرفاش متوجه شدم بوی پرسپولیس خورده به دماغش
این هم از بازیکن حرفه ای ما
ساکمو برداشتم اومدم تهران وای مامامنم اینا حالا برو پرسپولیس دو تا لایی که خوردی تماشگرهای لات پرسپولیس فحش خواهر مادر بهت دادند حالیت میشه فحش چیه
انگار نه انگار با یک تیم قرارداد بسته اون فردوسی پور ... کش وا میسته نگاش میکنه نمیگه اقا اخلاق حرفه ای این چیزهارو بر نمیداره
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:42 am

بچه اینقدر پشت سر مهدی جون حرف نزنین گناه داره طفلی! آخه اون روز خیلی بهش توهین شد حتی من خودم شنیدم یکی بهش گفته بود لوس! یکی دیگه هم میخواست بگه بهش بی تربیت! مامی جونش دعواش میکنه آخه!
مهدوی کیا = مشتی خانم!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 20, 2011 10:11 am

این مهدی جوون اول فصل بوی کباب از داماش خورد به دماغش دیگه نمیدونست اینجا خر داغ میکنن. !!! /10/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان