[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - امیر عابدینی در گفتگو با برنامه نود

امیر عابدینی در گفتگو با برنامه نود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

امیر عابدینی در گفتگو با برنامه نود

پستتوسط onelove » دوشنبه دسامبر 19, 2011 10:30 pm

[b:3b0fd0d07f]امیر عابدینی که دیشب در گفتگو با برنامه نود به بسیاری از مسائلی که برای هواداران داماش جای سوال بود را پاسخ داد [/b:3b0fd0d07f]
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:28 pm

چند نکته مهم در مورد برنامه نود:::یکی اینکه من فکر میکنم تصمیم اصلی جدایی مهدی مهدوی کیا از داماش نشون ندادن ضعف هایی هست که مهدی در حال حاظر تو فوتبالش داره و با توجه به سنش این مساله طبیعیه چون اگه دقت کرده باشین خودش گفت:میخوام همچنان همون خاطره خوبی که مردم از من دارند تو ذهنشون بمونه این یعنی که خودش درک کرده ضعف هایی هم داره که بعضا به تیم لطمه میزنه نمونه اش بازی پرسپولیس و نفت تهران در جایی دیگه گفت کلا قصد خداحافظی از فوتبال داره:::و به نظر من این مساله اعتراض تماشگران هم بهانه ای شد برای جدی بودن تصمیم خودش""" و در مورد صحبت های امیر عابدینی این جالب بود که مثل یک مدیر قاطع گفت محمد محمدی میتو نند تشریف ببرن هرجا که دوست داشتن ولی کل قرار داد ایشون اودت خواهد خورد" بهرحال از کسی مثه عابدینی غیر از این هم نمیشه انتظار داشت بازیکنی که دلش با تیم نیست موندنش فایده نداره...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:41 pm .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه دسامبر 19, 2011 11:30 pm

خـــــــــــــــــــــــــــا که چی؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arya86 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 4:36 am

عابديني برگ برنده داماش! آس پيك /2/
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:39 am

عابدینی به نظرم خوب بود اما در قضیه مهدوی کیا ای کاش بیشتر هوای مارو نگه می داشت ...
در یک جای صحبتش گفت من تمام خ..ک.. بازی های این فوتبال رو بلدم که فردوسی پور نفهمید /10/
در مورد گرفتن هادی نوروزی هم باید بگم بد نیست اما الکی می خواد بگیرتش که به قول معروف یه پولی زنده کنه وگرنه نیازی بهش نیست ... ولی گفت اون بازیکنی که خودم دادم بهش !!! از کجا داد بهشون نوروزی رو ؟!
درباره محمدی هم خوب گفت و اگه واقعا روی حرفش بایسته میتونه خوب پولی بیاره واسه داماش که مشکل مالی مارو حل کنه
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Rasht_City » سه شنبه دسامبر 20, 2011 5:58 am

[code:1:8ad5c42a6c]قاسمپور صلاح بداند در خدمتش هستيم

عابديني: مردم مهدوي‌کيا را دوست دارند

مدير عامل باشگاه داماش گيلان گفت: محمدي در صورتي که تمام پولش را برگرداند مي‌تواند به پرسپوليس برود.

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر عابدینی با انتقاد از روند داوری‌ها گفت: اتفاقاتی که در این چند هفته رخ داده باعث ایجاد ذهنیت می‌شود که داوری‌ها علیه داماش است.
از روزی که مظفری‌زاده برای ما سوت زده، بردی نداشتیم. با این حال من اعتقاد دارم جامعه داوری ما سالم است اما از لحاظ سازماندهی و مدیریت نگرانی‌هایی دارم و استنباطم این است که این قضایا طراحی شده است و اگر این روند ادامه داشته باشد حرف‌هایی خواهم زد و در هر دادگاهی از این حرف‌ها دفاع می‌کنم.

وی در ادامه در خصوص مشکلات داماش گفت: داماش از لحاظ اقتصادی شرایط بحرانی دارد و ورودی بودجه ما کاملا قطع شده است. مسئولان استان به میدان آمدند و شاید اگر در گذشته ضربات مهلکی به سرمان می‌خورد ایرادی نداشت اما حالا اگر ضربه‌ای به ما وارد کنند، آسیب پذیر هستیم و در این شرایط نمی‌توانیم وضعیت را جمع کنیم. از 2 روز قبل از بازی با شاهین مطالبی شنیدم که احساس کردم باختن ما به شاهین بوشهر قطعی شده است. اگر فدراسیون به این مسائل رسیدگی نکند، یقین بدانید حرف‌هایی می‌زنم که تا پایان تعلیق فوتبال ایران پیش برویم و آن وقت دودش به چشم فوتبال خواهد رفت.

عابدینی با انتقاد از احکامی که برای خاطیان دیدار چوکای تالش در آن مسابقه عجیب صادر شده گفت: برای تمام بازی‌های لیگ برتر کمیته انضباطی بدون استثنا جریمه فرستاده و اگر یک دیدار وجود دارد که آنها تیمی را جریمه نکرده باشند، اعلام کنند.
تا حالا از داماش بیش از 50 میلیون تومان جریمه درخواست شده در حالی که حتی برای رقم زیر 3 میلیون تومان جریمه حق اعتراض هم نخواهیم داشت. آیا نمی‌خواهند با این روند وضعیت باشگاه‌ها را بدتر کنند؟

عابدینی با اشاره به دربی جنجالی استقلال و پرسپولیس در سال 73 گفت: چگونه است که قلعه نویی و محرمی دو دوست صمیمی با هم درگیر می‌شوند و بلافاصله تماشاگران به زمین می‌ریزند اما هیچ کس کوچکترین آسیبی ندید. اگر به رای انضباطی آن مسابقه توجه کنیم، همه محروم شدند و شاید تنها آبدارچی‌های دو باشگاه با محرومیت مواجه نشدند اما حالا در یک مسابقه فوتبال به زمین می‌ریزند و داور را کتک می‌زنند و به آن شکل بازی متوقف می‌شود و این گونه رای صادر می‌شود.

وی اضافه کرد: اگر این دو قضیه را با هم قیاس کنیم متوجه می‌شویم که این احکام معنی و مفهوم دارد. من از مردم منطقه تالش شنیده‌ام که آقایان برای مجلس شورای اسلامی کاندیدا شده‌اند و شاید این مسائل به هم ارتباط داشته باشند.

عابدینی در خصوص شرایط ابراهیم قاسمپور و اعتراضاتی که او به مشکلات مالی داشت، گفت: ایشان از مربیان خوب و کارآمد ما هستند اما از او می‌خواهم نگرانی‌هایش را منتفی بداند و نیم فصل دوم در خدمت داماش باشد. قرارداد قاسمپور بسیار ناچیز است و از 20 میلیون تومان قراردادش تنها یک چهارم را دریافت کرده اما قول می‌دهم که این مسئله را تامین کنم.

مدیر عامل باشگاه داماش گیلان در خصوص آخرین وضعیت مهدوی‌کیا گفت: با او صحبت کردم و آخرین خبری که دارم این است که می‌خواست به آلمان برود. شاید مهدوی‌کیا بخواهد در تهران بماند و نگرانی‌هایی از رشت به من منتقل کرد و اعتقاد دارم مردم او را دوست دارند و ما تا به حال جایی نرفته‌ایم که این بازیکن را تشویق نکرده باشند.

وی با عنوان این مسئله که مسئولان باشگاه پرسپولیس با مهدوی‌کیا تماس گرفته‌اند، گفت: به احتمال فراوان رویانیان با او تماس گرفته و صحبت‌هایی را انجام داده است. اشکالی ندارد که آنها با بازیکن ما تماس گرفته‌اند ولی این دومین بار است که پرسپولیسی‌ها با بازیکنان ما صحبت می‌کنند. آنها با محمد محمدی نیز صحبت کردند و من موافقت می‌کنم هر دو بازیکن به پرسپولیس بروند اما شرط‌هایی دارم که اگر مهدوی‌کیا را می‌خواهند باید هادی نوروزی را به ما بدهند و اگر محمد محمدی را می‌خواهند این بازیکن باید تمام پولی که از باشگاه داماش دریافت کرده برگرداند و سپس به پرسپولیس برود.[/code:1:8ad5c42a6c]

خدا میدوونه چه حرف هایی می خواد بزنه واقعا شانس آوردیم مدیرمون عابدینیه وگرنه معلوم نبود الان وضعمون چی بود شانس که نداریم حالا که داماش خوب شده این همه مشکل داره ایجاد میشه ... ... ...
از فوتبال آلمان بايد درس زندگي گرفت

[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
Rasht_City
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 6:34 am

[quote:dcd4f4cf65="pedram_1367"]عابدینی به نظرم خوب بود اما در قضیه مهدوی کیا ای کاش بیشتر هوای مارو نگه می داشت ...
در یک جای صحبتش گفت من تمام خ..ک.. بازی های این فوتبال رو بلدم که فردوسی پور نفهمید /10/
در مورد گرفتن هادی نوروزی هم باید بگم بد نیست اما الکی می خواد بگیرتش که به قول معروف یه پولی زنده کنه وگرنه نیازی بهش نیست ... ولی گفت اون بازیکنی که خودم دادم بهش !!! از کجا داد بهشون نوروزی رو ؟!
درباره محمدی هم خوب گفت و اگه واقعا روی حرفش بایسته میتونه خوب پولی بیاره واسه داماش که مشکل مالی مارو حل کنه[/quote:dcd4f4cf65] به نظر من تنها پستی که نیاز به بازیکن نداریم همون گوش راست باوجود ابراهیمی عسگری وجهانبخش.
هادی نوروزی هم فوتبالشو تو داماش تهران زیر نظر امیر حسین پیروانی وعابدینی شروع کرد
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط onelove » سه شنبه دسامبر 20, 2011 8:21 am

هادی نوروزی که یکی از مهاجم های خوب کشورمونه و به نظر من میتونه در کنارغلامی به درد داماش بخوره . ولی من که خیلی حال کردم عابدینی خیلی واضح و صریح در مورد انتقاد از داوری و نقل و انتقالهای نیم فصل صحبت کرد . حالا هفته دیگه ی تو برنامه نود میخاد بیاد بترکونه. بد نیست به این بالایها یه ترسی هم بده.
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:19 am

خیلی قشنگ صحبت کرد مهندس واقعا به داشتن چنین مدیری افتخار میکنم.

معاوضه مهدوی کیا با هادی نوروزی خیلی خوبه.
سرلک هم که داره میره تراکتور اگه بشه با فروزان عوضش کرد خیلی عالی میشه
محمدی رو هم که گم شه بهتره(در حالی که دیروز خوب بود)اگه بتونیم از فروش محمدی یه پولی بگیریم بد نیست و بجاش یه دفاع راست بگیریم چون سید علی اصلا مطمئن نیست0
جهانبخش خوبه ولی به نظرم باید هافبک راست بازی کنه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه دسامبر 20, 2011 9:44 am

جریان جهان بخش چی شد ؟شایعه بود دیگه؟همون خیس کردن هیکل تبریزی ها رو میگم
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه دسامبر 20, 2011 10:45 am

هادی نوروزی چیه آخه؟اون بازی کن اون همه لنگ رو دوست داره باز توی لیگ یکی دو تا گل میزنه .کی یادش میاد ستاره بوده تووی این همه بازی ها ؟جای مهدوی کیا پول بگیریم خیلی بهتر هستش .پول بهتر از یه بازیکن بی فروغ و مصدومه .ما ممد غلامی رو داریم که با وجودش میتونه هر بازی خططر داشته باشیم مثل بازی با صبا .عابدینی کاش مدیریت کنه تا میلاد و جهنگیر رو نگاه داره نیاز به اون بازیکن مازندارانی نیست .
در ضمن کسی مثل فتح الله زاده وقتی میتونه اس اس رو مدیریت کنه از عابدینی بر میاد که با سوابق درخشان داماش رو مدیریت کنه .ما یه مهاجم سر زن نیاز داریم تا با وجود میلاد چپ و جاهنگیر راست که سانتر میکنن تمام کننده داشته باشیم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه دسامبر 20, 2011 10:53 am

خیلی خوب صحبت کرد.من فکر کنم دیگه داورا دور مارو فعلا خط بکشن.
ایران آسیا امیر عابدینی /23/ /23/ /23/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:16 am

صحبت های عابدینی هم خوب بود و هم بد .
بد بودنش باعث تعجب فردوسی پور هم شد و اون اینکه ، خیلی راحت عنوان کرد : اطلاع دارم رویانیان با دو بازیکن ما صحبت کرده ، اشکال نداره ، اون از دوستان هستش !!!!!
مرتیکه کله کدویی بیجا کرده که با بازیکن ما تماس گرفته ، مگه بازیکن بزرگتر نداره ؟ اگه عابدینی با بازیکن های شما صحبت می کرد ، شما چیکار می کردید ؟ یعنی اینقدر شما محق هستید ؟
اشکال نداره همین مهدوی کیا و محمدی ارزانی شما ، می خوام ببینم نیم فصل چکار می کنند ؟ اینجور مدیر عامل بی فرهنگ دارند که بازیکن هایی مثل شیث و آبای و . . . تحویل جامعه می دند ...
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:21 am

[quote:59ca325410="RASHTBOY"]صحبت های عابدینی هم خوب بود و هم بد .
بد بودنش باعث تعجب فردوسی پور هم شد و اون اینکه ، خیلی راحت عنوان کرد : اطلاع دارم رویانیان با دو بازیکن ما صحبت کرده ، اشکال نداره ، اون از دوستان هستش !!!!!
مرتیکه کله کدویی بیجا کرده که با بازیکن ما تماس گرفته ، مگه بازیکن بزرگتر نداره ؟ اگه عابدینی با بازیکن های شما صحبت می کرد ، شما چیکار می کردید ؟ یعنی اینقدر شما محق هستید ؟
اشکال نداره همین مهدوی کیا و محمدی ارزانی شما ، می خوام ببینم نیم فصل چکار می کنند ؟ اینجور مدیر عامل بی فرهنگ دارند که بازیکن هایی مثل شیث و آبای و . . . تحویل جامعه می دند ...[/quote:59ca325410]
منم اول از اینکه گفت اشکال نداره از دوستان ما هستن خوشم نیومد ولی در ادامه حرفاش فهمیدم که خیلی باحال گفته و داره میزاره رو دمه رویانیان.چون گفت مشکلی نداریم با رفتن این دوتا فقط بجای مهدوی کیا نوروزی رو بدن که کاملا هم به نفع تیمه و محمدی هم کل پولی که گرفته رو پس بده.از قضا خیلی میزان گفت.چون محمدی گفته در هر صورت رشت نمیمون و حتما میرم و چون 100% میخواد بره مجبور با باشگاه کنار بیاد و پولو بده
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط siakelach » سه شنبه دسامبر 20, 2011 11:32 am

/23/
/23/
/23/
/23/
/23/
من هم موافقم