برای حمایت از داماش برپا خیزیم (در مورد برنامه ی 90)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

برای حمایت از داماش برپا خیزیم (در مورد برنامه ی 90)

پستتوسط eparsi » سه شنبه دسامبر 13, 2011 6:39 am

دیروز همه ی ما دیدم چطور در برنامه 90 حق تماشاگرهای خونگرم داماشی را پایمال کردند برای کسانی که ندیدند خلاصه عرض میکنم که در برنامه دیشب برنامه عادل فردوسی پور طوری بازی با نفت پوشش داد که مثل اینکه تومدن این همه هوادار در بازی اس اس و پس پس در رشت برای اونها سوختن زیادی دارد و از چند نفر که بقول بعضی دوستان ما هر چی میکشیم از ماست که بر ماست اگر این افراد به ظاهر تماشاگر که من اینارو تماشاگرنما می نامم حداقل کمی سیاست به خرج میدادند میگفتند داریم میریم جایی یا داریم میریم خونه نمیگفتند داریم میریم داربی .
البته من پست نذاشتم اینارو بگم گذاشتم تا راه حلی بدهم اما راه حل های من
1- همه ما می دانیم برنامه عادل فردوسی پور مسابقه نظر سنجی دارد در همین راستا ما می تونیم ما هوادارا ائتلاف کنیم و برای اعتراض به او یک گزینه را انتخاب و همه ما بدون در نظر گرفتن اینکه سوال چیست به ان گزینه رای بدهیم
2-البته راه حل اول از نظر کمیتی نمیشه منبع خوبی دانست چون افرادی دیگر غیر داماشی هم رای بدهند و احتمال دارد ما گزینه ای را انتخاب کنیم بعد گزینه در برنامه پرطرفدار باشد برای همین باید با راه حل اول راه دوم هم اجرایی شود همه ما می دونیم پنچ شنبه هوادار زیادی خواهد آمد برای همین اگه همه سعی کنیم عکس و فیلم تهیه کنیم و به برنامه نود بفرستیم هر چقدر بیشتر بهتر دوست ندارم اینو بگم ولی به عینه دیده شده قسم دادن عادل به اهل بیت (ع) سبب شده او مجبور شود این عکسها و فیلمها را نمایش دهد پس کمی هوش بخرج دهیم تا حق داماش را بگیریم با تیم را حمایت معنوی کنیم

حالا ریش و قیچی دست شماست! :wink:
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان