[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هواداران جهانیگر شاه(عسگری)

تالار هواداران جهانیگر شاه(عسگری)

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

تالار هواداران جهانیگر شاه(عسگری)

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 21, 2011 5:47 pm

اینجا تالار هواداران جهانگیر شاه بازیکن غیر بومیه داماشه با این گلی که به ملوان زد مطمئنا خیلی محبوب خواهد شد بین هواداران

اینم یکی از مصاحبه هاش با وارش اسپورت
جهانگیر عسگری : افتخار میکنم به گیلان و شهر رشت آمدم
دون هیچ توضیحی مصاحبه اختصاصی وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان با هافبک مهاجم تازه وارد و سرعتی تیم فوتبال داماش گیلان را بخوانید تا بیشتر با او و تفکراتش آشنا شوید.

varesh-sport.com : ضمن عرض خوش آمد به شما يه بيوگرافي از خودتون براي خوانندگان وارش اسپرت-تارنماي هواداران داماش گيلان بفرمائيد.

جهانگير عسگري هستم متولد 1/9/1365 . در تيم هاي جوانان استقلال ، اميدها و بزرگسالان صباباتري ، نيروي زميني ، پيکان بازي کردم و الان هم در خدمت تيم داماش گيلان هستم.

varesh-sport.com : اصليت تون کجاييه؟!

يه جورايي هم کردم هم لر.

varesh-sport.com : تو چه پستي بازي ميکنيد؟

من توي چند تا پست بازي کردم هافبک چپ ، راست و فوروارد هم بازي کردم.

varesh-sport.com : فکر ميکنيد کادر فني تو چه پستي روي شما نظر داره؟

براي من فرقي نميکنه که توي کدوم پست بازي کنم. سعي ميکنم توي هر پستي که هستم براي تيم مثمر ثمر باشم.

varesh-sport.com : من فکر ميکنم کادر فني بيشتر روي سرعت شما حساب باز کنند و در جناحين ازتون استفاده بشه، خودتون چي فکر ميکنيد؟

بله خب من بازيکن سرعتي هستم و آقاي دينورزاده هم که با من صحبت ميکرد به نظر چنين نظري رو داره و ممکنه از من براي فوروارد راست استفاده کنه تا بتونم به تيم کمک کنم.

متن کامل مصاحبه در ادامه مطلب

varesh-sport.com : تمرينات داماش رو تو اين يک هفته اي که حضور داشتيد چطور ديدي؟

خدا رو شکر تمرينات خوبي رو از زير نظر کادر فني و آقاي خداداد که از بهترين مربيان ايران هستند انجام داديم و از اين هفته هم تمرينات سخت تر ميشه که اميدوارم اين سختي رو بچه ها بتونند براحتي تحمل کنند که براي بازيها آماده بشند.

varesh-sport.com : فکر ميکني بتوني چند تا گل بزني تو اين فصل؟ میل هجومیت بالایی داری درسته؟

شک نکنید!من از بچگي هم فوروارد بازي ميکردم حالا به دليل اينکه پارسال تيم مون کمبود بازيکن داشت من رو به عنوان هافبک چپ و راست استفاده ميکردند. حالا نميگم چند تا گل ميزنم چون اين مهم نيست و مهم اينه که تم خوب کار کنه و من هم براي تيم مثمر ثمر باشم و گل زدن يا نزدن من اهميت چنداني رو نداره.

varesh-sport.com : در مورد بازيکناني که امسال به داماش جذب شدند و سطح فني شون نظرتون چيه؟

داماش جدا از اين خريدها تيم خيلي خوبي رو داشته و البته خريدهاي خيلي خوبي رو هم انجام داده و بازيکنان بزرگي روجذب کرده که ميتونند به اين تيم کمک کنند و هدف همشون هم کمک کردن به تيم هست.

varesh-sport.com : و نظر شما در خصوص مقايسه با استيل آذين سال گذشته...

نه نميشه اين مقايسه رو کرد. هر تيمي بالاخره خريدهايي رو انجام ميده ولي به نظر من يکي از مشکلات استيل آذين سال گذشته اين بود که تمام خريدهاش رو تو خط هافبک و مهاجم انجام داده بود و من نديدم دفاع آنچناني تو بخش تدافعي جذب کنه.داماش درسته که تو خط هافبک و مهاجم بازيکن گرفته اما از قبل هم مدافعان خيلي خوبي رو داشته و داره و چند نفر ديگه هم احتمالا به تيم اضافه بشن. به هر حال ما اميدواريم که تيم با اين خريدها موفق باشه.

varesh-sport.com : و البته هواداران داماش هم روي تيم تاثير خودشون رو بذارند..

يکي از دلايلي که داماش امسال تونست به ليگ برتر صعود کنه همين تماشاگران پرشور بودندکه واقعا هم شنيدم و هم ديدم که براي تيمشون سنگ تموم ميذارند.
من فکر ميکنم يکي از فاکتورهاي سقوط استيل آذين سال قبل هم نداشتن تماشاگر بود و فکر ميکنم داماش با اين تماشاگران پرشوري که داره مقام خوب و بالايي رو تو ليگ بدست بياره

varesh-sport.com : با اين اوصاف چه رتبه اي رو براي داماش پيش بيني ميکني؟

والله پيش بيني که سخته ولي با اين تيمي که من ميبينم فکر ميکنم جز 5-6 تيم بالاي جدول باشيم.

varesh-sport.com : درسته که سال اول حضور توي ليگ برتره ولي فکر ميکنم اکثر هواداران يه گوشه چشمي به جام حذفي و همينطور سهيمه آسيا توي ليگ برتر داشته باشند.فکر ميکني تا چه حد ميتونه به واقعيت نزديک باشه؟

خب تماشاگر حق داره... اين که مياد توي سرما و گرما از تيمش حمايت ميکنه بايد هم انتظار داشته باشه که تيمش توي رتبه هاي بالاي جدول قرار بگيره اما خب واقعيت هاي فوتبال هم اينه که همه چيز توي زمين مشخص ميشه . من معتقدم اگر تماشاگران مثل قبل بيان و از اين تيم به خوبي حمايت کنند ما جز 5-6 تيم اول جدول خواهيم بود.
من يه چيزي به شما ميگم که شايد از نظر خيلي ها غيرقابل باور باشه اما از نظر من بدست آوردن سهميه آسيايي هم خيلي راحته و اگر جز 4 تا تيم اول جدول ليگ هم نشيم توي جام حذفي خيلي راحت تر ميشه به اين مهم دست پيدا کرد چرا که يک تيم توي جام حذفي ميتونه با 4-5 بازي قهرمان بشه و ديديد که همين امسال ملوان بندانزلي تا فينال هم رسيد. البته منظورم اين نيست که ملوان شانسي اومده بالا، بلکه منظورم اينکه تونستند با چند بازي اين شانس آسيايي شدن رو به خودشون نزديک کنند. اميدوارم که امسال با کمک هواداران ما هم بتونيم اين سهميه روبگيريم.

varesh-sport.com : در مورد سقوط پيکان، تيم سال قبل چه نظري داري؟ فکر ميکني براي چي اين اتفاق افتاد؟!

پيکان تيم خوبي از جوانان و باتجربه ها بسته بود اما من تو مصاحبه هاي قبليم با جاهاي ديگه هم گفته بودم که تيم ما خيلي بدشانسي آورد. ما تو هر بازي حداقل 2-3 تا موقعيت صد در صد گل رو داشتيم که با بي دقتي مهاجمان يا با بدشانسي نتونستيم ازش استفاده کنيم. به هر حال قسمت اين بود که پيکان سقوط کنه ولي واقعا حق اين تيم سقوط نبود چون واقعا تيم خيلي خوبي داشتيم.

varesh-sport.com : شايد اين تمرين توي تهران و بازي توي قزوين هم بي تاثير نبوده که حتي تماشاگران هم انگيزه چنداني رو نداشتند که به استاديوم بيان..

نه من اصلا به چنين چيزي اعتقاد ندارم! ميومدن و از تيم حمايت ميکردند اما خب ما چون بعضي از بازيها رو نتيجه نميگرفتيم اين استقبال کمتر شد.خب معمولا تو ايران اينطوره که وقتي يه تيم نتيجه نميگيره تماشاگر يهو ناپديد ميشه و پيش خودش ميگه اصلا براي چي بيام وقتي که تيمم نتيجه نميگيره؟!

تيم پارسال ما هم يه همچين وضعيتي پيدا کرده بود وگرنه وقتي که نتيجه ميگرفيتم همه ميومدند و حمايت ميکردند. ولي با اين همه من قبلا هم تو مصاحبه هاي ديگم گفتم که به نظر من تيم ما فقط و فقط به خاطر بدشانسي بود که نتيجه نگرفت و من هيچ کدوم از عوامل؛ چه مديريتي ، چه کادر فني و بازيکنان رو مقصر نميدونم . همه تلاش خودشون رو کردند اما متاسفانه اون تيم سقوط کرد.

varesh-sport.com : و صحبت پاياني...

ممنون از شما .جا داره اينجا از هواداران بخوام که مثل سال هاي گذشته بيان و از اين تيم حمايت خوبي رو داشته باشند. قصد ندارم که کار فني يک تيم رو زير سوال ببرم اما من معتقدم که 50 درصد از نتيجه يک بازي رو تماشاگرانش ميتونند رقم بزنند . افتخار ميکنم که به گيلان و شهر رشت اومدم و قراره براي اين تيم بازي کنم و اميدوارم که با حمايت هواداران داماش بتونيم يکي از سهميه هاي آسيايي رو بدست بياريم.

جهانگیر دروگبا /23/
جهانگیر *# سوراخ کن /23/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amir131 در جمعه اکتبر 21, 2011 5:49 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه اکتبر 21, 2011 5:49 pm

جها نگیر عاشقتم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » جمعه اکتبر 21, 2011 5:49 pm

جهانگير با اين گلي كه زد جاشو تو دل همه ي هوادارا باز كرد...
آفرين كه اينقدر با تعصب بازي كرد.
جهانگير دروگبا /23/
جهانگير دروگبا /23/
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه اکتبر 21, 2011 5:50 pm

بازیکن خوبیه و جزو بهترین خرید های امسال داماشه همچنین ابوذر
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه اکتبر 21, 2011 5:51 pm

وای وای جهانگیر عسگری دیدی چی کار کرد *# رو سسسسوراخ کرد وای وای...... چار راه گلسار که بودم اتبوس داماش به سمت شهرداری میرفت و ماشینها پشت سرش بوق میزدن تو اتبوس جالب بود جهانگیر عسگری داشت میرقصید بازیکنای داماش دست میزدن.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 21, 2011 5:59 pm

دمت گرم جهانگیر جان.خیلی حال بدایی داداش.ا گل امارا خیلی با ارزش بو.فقط حیفا بوست جلوی لنگی پار پاره جهانگیرو ناریم :o 8O
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 21, 2011 6:00 pm

خیلی جالبه...
داشتیم با محمدرضا مهدوی از بازی حرف میزدیم که این بازی رو ببرید که خود جهان گفت من خودم یک گل تو این بازی می زنم... هر سری می دیدمش این حرفش رو بهش یادآوری می کردم و اونم می گفت مطمئن باش و حالا هم تک گل ما رو زد :lol:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه اکتبر 21, 2011 6:00 pm

آقا اتوبوس داماش داشت از چهار راه گلسار رد میشد جهانگیر عسگری داشت توش می رقصید.خیلی جالب بود /10/ /10/ /10/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه اکتبر 21, 2011 6:01 pm

/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/

جهانگیر عسگری دوست داریم مااااااااااا ، دوست داریم ماااااااااااااااا

عجب هدی زد ...
/11/
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه اکتبر 21, 2011 6:02 pm

[quote:5fb8937571="armin5"]آقا اتوبوس داماش داشت از چهار راه گلسار رد میشد جهانگیر عسگری داشت توش می رقصید.خیلی جالب بود /10/ /10/ /10/[/quote:5fb8937571] اره جهانگیر اصغری میرقصید منم دیدم بازیکنا دست میزدن ماشینا پشته سرش بوق :lol: داماششششه انزلیچی سوراخ کن
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه اکتبر 21, 2011 6:04 pm

جهانگیر دوبله سوبله /23/ /23/ /23/ :wink:

بعد تمرین تو سردار وقتی منو پزمان و اروند کنارش بودیم می گفتش که خیالتون راحت حتما به این تیم گل می زنم :oops:
دمش گرم :P
پ.ن: وای بچه ها اصلا حال تایپ کردم ندارم .مرداندرم بررررررره
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه اکتبر 21, 2011 6:05 pm

جهانگیر دمت گرم ...... ابرار قوربان /23/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 21, 2011 6:29 pm

اول فصل اومده بود فکرنمی کردم اینقدر خوب کار کنه واقعا متعصب بازی می کنه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 21, 2011 6:32 pm

جهانگیر عسگری ه rashti_sarvar.چاکون اونا
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه اکتبر 21, 2011 6:45 pm

خداییش امسال عابدینی 4 تا خرید خوب داشت که عسگری و غلامی و ابوذر رحیمی و میلاد زنیدپور هستن ، بقیه فیشاااااااااان بشه
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان