[color=blue:940416fbe4]
در داماش به خواستههايم نرسيدم
آقايي: با دينورزاده مشكـــل داشتم اما نميدانم چرا؟!
[/color:940416fbe4]
[color=black:940416fbe4]عباس آقايي در دوران اندك مربيگري دينورزاده وضعيت خوبي در داماش گيلان نداشت، اما با آمدن قاسمپور رفتهرفته شرايط بهتري پيدا ميكند. آقايي مشكل و اختلافنظر خود با سرمربي پيشين را كتمان نميكند اما ميگويد هرگز دليل آن را نفهميده. شرايط دست به دست هم داده تا عباس آقايي كه روزگاري نه چندان دور از فوتباليستهاي مطرح فوتبال ايران بود حالا به نوعي از شرايط و انتخاب جديدش ناراضي باشد. با اين حال او به ناچار چشم به آينده دارد تا شايد اوضاع برايش بهتر شود!
بالاخره شانس به تو هم رو کرد؟
بله، خدا را شکر که توانستم در دو باز گذشته هرچند به مدت کوتاه به مدان بروم.
چرا دنورزاده به تو کمتر باز ميداد؟
باور کند خودم هم نميدانم. ک هفته قبل از شروع بازها لگ همه چز خوب بود؛ حت در اردو ترکه آقا دنورزاده خل از شراط من راض بود اما نميدانم چه اتفاق افتاد که حت بن هفت، هشت بازکن تعوض هم نبودم. هر وقت هم از او سوال ميکردم چرا مرا بن بازکنان تعوض نميگذار هچوقت جواب قانعکنندها به من نداد و نتوانست متقاعدم کند.
پس با تو لجباز ميکرد؟
جواب ان سوال را هم نميدانم. مثلا در باز با ساپا با وجود انکه در پست هافبک راست بعد از چهار، پنج هفته به مدان رفتم عملکرد خوب داشتم، اما بن دو نمه تعوضم کرد. وقت از او سوال کردم چرا تعوضم کرد؟ به هچوجه جواب قانعکنندها نداد.
دنورزاده در مصاحبها گفته بود که آقا در تمرنات بسار خوب و آماده است اما من تصمم ميگرم که چه بازکن باد به مدان برود!
جالب است! چطور چنن چز امکان دارد؟! عن اگر کس در تمرن بسار آماده باشد نباد به مدان برود؟ درست است در زمان آقا قاسمپور کم باز کردم اما در تمام بازها حضور داشتم. به هرحال من هم سع ميکنم نظر سرمرب را جلب و کمکم حضورم را در ترکب ثابت کنم.
حت بازکنان مانند زندپور و نظفکار هم درباره عدم استفاده از تو و بعض تعوضها عله دنورزاده موضع گرفتند!
واقعا تعجبآور است؛ خودتان ميگود نظفکار هم در ان مورد حرف زده، با آنکه نظفکار خودش در زمان دنورزاده فکس بود درباره ان قضه ابراز ناراحت کرده است؛وا به حال آنها که باز نکردند و...
حال از انکه داماش را انتخاب کرد پشمان نست؟
من داماش را انتخاب کردم چون فکر ميکردم شراطم بسار بهتر از قبل خواهد شد. به خاطر مدرت و مربان تم به انجا آمدم البته تا انجا چز که ميخواستم نشده اما فقط ميتوانم خوب تمرن کنم و ان کار را به نحو احسن انجام ميدهم تا انشاءا... جزو بهترن نفرات باشم.
از دنورزاده ناراحت نست؟
آقا دنورزاده برا تم زحمت فراوان کشد،حت زمان که باز نميکردم همشه برا او احترام قائل بودم اما از لحاظ فن و فوتبال هچوقت با هم تفاهم نداشتم و نتوانستم کدگر را قانع کنم. البته همانطور که گفتم دنورزاده انسان خوب و محترمي است اما از نظر فوتبال ما حرف کدگر را هچوقت نفهمدم.
باز با ملوان انزل را چطور پيشبيني ميكني؟
ان باز دارب گلان است و برا همن از حساست بالا نزد مردم رشت برخوردار است، بنابران بازکنان انگزه فراوان دارند و مطمئنا توان زاد را برا ان باز خواهند گذاشت. پس ک از بازها حساس را شاهد خواهم بود.[/color:940416fbe4]