[quote:569245a2d2="hamidjavan"]البته تو داماش تهران (پارسه)ایمان گلعلی زاده هم بازی میکنه وتو 2بازی قبلی فیکس بودوبازیکن رشتی این تیم است که فکر کنم از قلم افتاده وقبلا" تو سپیدرود ،پگاه وداماش وشیرین فراز بازی کرده .
من امیدوارم تمام بازیکنان بومی ما که تو لیگ 1بازی میکنندانقدر تو تیماشون خوب بازی کنند ودرخشش داشته باشند کهبدون هیچ حرف وحدیثی به تیم برگردند مثل علی نظیفکار خودمون که از تیم تو دوره فیروز کریمی اخراج شد اما اینقدر تو ان تیم خوب بود که سال بعد با اقتدار به تیم برگشت وتو این 2سال فیکسترین وبا استمرارترین بازیکن ما بود بدون کمترین مصدومیت ودر تمام بازیهای ما فیکس بود.بهترین بازیکن ما تا اینجای لیگ است از نظر من.وفکر میکنم جاش توی تیم ملی خالی است.اگه همین روند ادامه بده صد درصد به تیم ملی هم دعوت میشه. تمام بازیکنان تبعیدی ما با علی نظیفکار را الگوی خهودشون قرار بدهند[/quote:569245a2d2]
ایمان واقعا مدافع خیلی خوبیه که شاید تعداد کمی از هواداران عام بشناسنش چون سال پیش در ترکیب قرار نگرفت ولی باور کنید که اگر ایمان و مسعود امسال هم بودند دیگه اصلا این خلع تو خط دفاعمون حس نمی شد. بچه خوبیه ها ولی تنها بدیش این بود که یه مقدار رک حرفش رو میزنه