[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - لزوم کنترل بیشتر موضوعات فروم توسط مدیرت سایت

لزوم کنترل بیشتر موضوعات فروم توسط مدیرت سایت

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

لزوم کنترل بیشتر موضوعات فروم توسط مدیرت سایت

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 9:04 am

امروز صبح که من سایت هواداران باز کردم خیلی وحشتناک بود وفقط توش فحاشی نوشته شده بود که این بسیار تکاندهنده است.بچه های این سایت خیلی زحمت می کشند اما باید بیشتر از اینها فروم را کنترل کنند
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 9:19 am

متاسفانه این افراد فقط برای خالی کردن خودشون این کارارو انجام میدن
و این مدل خالی کردن ریشه در نحوه زندگی طرف داره.براشون متاسفم.
من دیروز از صبح تا شب یه سر تو سایت بودم جز اون ساعتی که برای جلسه رفته بودیم سانتیاگو عضدی,دیگه 24 ساعت نمی تونیم نظارت کنیم بالاخره ما هم کارایی برای انجام داریم.نمی دونم این افراد با این کاراشون چیو می خوان ثابت کنند که میان برای فحاشی؟
می خوان ثابت کنند به ما که من یه ادم بی فرهنگم؟یا عقده دارم امدم خودمو خالی کنم؟
انشاالله سعی می کنیم بیشتر کنترل کنیم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 10:39 am

[quote:56346ec371="antiros"]متاسفانه این افراد فقط برای خالی کردن خودشون این کارارو انجام میدن
و این مدل خالی کردن ریشه در نحوه زندگی طرف داره.براشون متاسفم.
من دیروز از صبح تا شب یه سر تو سایت بودم جز اون ساعتی که برای جلسه رفته بودیم سانتیاگو عضدی,دیگه 24 ساعت نمی تونیم نظارت کنیم بالاخره ما هم کارایی برای انجام داریم.نمی دونم این افراد با این کاراشون چیو می خوان ثابت کنند که میان برای فحاشی؟
می خوان ثابت کنند به ما که من یه ادم بی فرهنگم؟یا عقده دارم امدم خودمو خالی کنم؟
انشاالله سعی می کنیم بیشتر کنترل کنیم[/quote:56346ec371]

من هم از شما وبچه های سایت برای زحماتی که میکشید تشکر ومی کنم وبه شما خسته نباشید میگم.
اما خوب اینجوری نباشه که یکی که عضو فروم شد بتونه بلافاصله هرچی دلش خواست را بنویسه وهرچی شایسته خودش وخانوده اش است را اینجا بنویسه.
در اینکه این افراد مریض هستند شکی نیست. اما این برای سایت ما خوب نیست.
الان این فرد دوباره میتونه بایه اسم کاربری دیگر عضو بشه وبا زهم ...........................
البته شما هم تقصیری ندارید وخیلی زحمت میکشیدبرای سایت ما
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 11:09 am

بابا زیاد مهم نیست ... من خودم میخواستم چندتا فحش آبدار نثارش کنم که چون اینجا تاکید بر حفظ فرهنگمونه چیزی بهش نگفتم به جز توضیح واضحات ! فقط بچه ها باید تو بازی با فولاد به بازیکنانمون تاکید کنیم که ما برد میخوایم حالا با هر شعاری از افشین *# سوراخ کن گرفته تا انرژی هسته ای
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 11:42 am

نمیدونم چرا این کارا رو میکنن.آی پی شونو چک کنین ببینید اصلا رشتی هستن؟ /4/
رشتی ها فرهنگشون خیلی بیشتر از این هاست
به مدیر های سایت هم نمیشه خورده گرفت.اونا تمام وقتشونو واسه سایت میزارن((دسته همشون درد نکنه)).خلاصه اونا هم واسه خودشون زندگی شخصی دارن ونمیشه فقط تو سایت باشن. /3/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 11:44 am

ابرار از شهر همسایه بودن
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:11 pm

این که مثل روز روشنه ، اون [i:8c008b329d]شخص[/i:8c008b329d]!!!! مال رشت نبود ، ولی از صبح ذهنم درگیره !!! چه کسایی پیدا می شند؟! ، واقعاً جای تعجب داره !!!
این یارو صبح اول وقت ، این تاپیک مخصوص خودشو اشتباهآً توی این سایت گذاشته بود . هر چی از صبح به خودم میگم چی کار باید کرد؟ فعلاً فقط این فکر به ذهنم می رسه ، توی انزلی ، یک شکست سنگین بهشون تحمیل کنیم .
در ضمن کسی که عضو سایت هست آدم انتظار این توحش رو ازش نداره ، بنابراین با همفکری باید یک کار بنیادی انجام داد ، چون خود مسئولین سایت هم که نمی تونند چشم از تاپیک ها برندارند و امثال این تاپیک ها رو تو نطفه خفه کنند ، کار بسیار مشکلی هست ، ولی خدایی اعصابم رو بهم ریخت .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:15 pm

گفتم آخه. /7/
این کارها از رشتیها بعیده.اونا با این کارها فرهنگه خودشونو نشون میدن.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:19 pm

دوستانی که کار مدیریتی میکنن ، من یه پیشنهاد دارم ، وقتی این عزیزان بنا به هر دلیلی نمیتونن آنلاین باشن و به کارهای شخصیشون میرسن ، فروم رو طوری تنظیم کنن که نظرات مستقیم چاپ نشه و با تایید باشه
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:20 pm

فقط بچه ها اگر همچین افرادی بازم پیدا شدن که هرچه لایق خودش استو بیاد اینجا بگه , ازتون می خوام با فحاشی جوابشو ندید چون فقط کار مارو بیشتر می کنید /3/
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط meelad » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 2:08 pm

به نظر من مدیران سایت تا دیدن عضوی که تازه عضویتش در سایت تایید شده از آی پی رشت استفاده نمیکنه یا با ف ی ل ت ر شکن وارد سایت میشه بلافاصله معلق اش کنن .. البته چند وقت پیش همچین پیشنهادی دادم مهرداد گفت تا آنلاین نشن مشخص نمیشه از کجان.. به نظرم تو پذیرش عضویت هم باید یه مقدار سخت گیرانه تر عمل بشه سایت خوبیه و همه با هم دوست هستن اگه کسی هم نظر مخالفی در مورد موضوعی داره محترمانه و بدون بد و بیراه میگه و البته به جز این هم انتظار نمیره
( بالاخره یه فرقی باید بین مردم مرکز استان با بعضی از عقب افتاده هایی که تازه با اینترنت آشنا شدن و همون محیط خونشون رو میخوان تو این سایت هم بکشن باشه ) .. بعضی ها دوست ندارن همچین محیط دوستانه ای رو بین هواداران داماش ببینن و اصلا همین صمیمیت باعث همچین واکنشهایی میشه که ناشی از بدبختی و عجـــز اون عده از موجــودات فحاش هست ..
امیدوارم این کیــنه هــا یه روز خفــشون نکنــه و از یه جـاشــون بیــرون نــزنه !! و دچار بیماری های گــوارشــی نشن !!.. چون باز هم این رشــت و بیمارستانهای رشت هست که بــاید جـــور بیمار های روحی روانی و جسمی بقیه شهرستانها رو بکشـــه !!.. /13/
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 3:25 pm

اخه میان فحش میدن چی بشه ؟!
اینا کار یسری طفل هستش که تازه بزرگ شدن میخوان بگن اره من شهرمو دوس دارم ..چون حرف بلد نیستن بزنند میان فحاشی
من تو سایتشون نمیرم ولی مدیرای اون سایت هم فکر نکنم با فحاشی موافق باشن(مثل همون رضا که میومد اینجا)
اونطور که من فهمیدم بجای موضوعات دیگه چسبیدن بر علیه مرکزیت بودن و رشت و هویت و پول و امثال این موضوعات ..که همین باعث تنفر اونا شده..
..بنظرم مدیران اصلی سایت های هواداری نباید موضوعات این 2شهر رو جهت بدن تا شاهد این فحاشیا از هردو طرف نباشیم...
وگرنه ما هم بخواییم اونطور مثل اونا جهت بدیم و بدی شهر همسایه رو بکنیم 17هزار نفر تو بازی میرن ورزشگاهشون بعد بیا و درست کن !
رشت خیلی جمعیت داره ..فقط کافیه یذره کار کرد رو مخ ..بعد توی انزلی ......

الانم که روابط عمومی داماش هم گفته برای هر کسی که برای بازی میاد ماشین میزارن !
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 6:09 pm

آقا خدایی نه به خیر نه به شر با شهرای اطراف کار نداشته باشین چون اینا درست بشو نیستن و در طول تاریخ ما از این بی چشم و روها و تمامیت گیلان دفاع کردیم و اینا هم همیشه بقول خودشون به یاغی گری و اوباش گیری تو شهر خودشون مشغول بودن. اینا در حدی نیستن که بخوایم بهشون فکر کنیم.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 6:28 pm

ابرار امی تخصیره امن بایذ اجور آدمان اجازه ندیم از ا فضا سو استفاده بکنید خلاصه اشنه باید آدم چکونیم .د ر ضمن بذ خوب همه جا نهه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه اکتبر 05, 2011 8:24 pm

واقعا براشون متاسفم. 8O حالا از ليست كاربران حذف شدند يا نه؟
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان