به نظر شما اينده داماش چي ميشه؟؟

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

به نظر شما اينده داماش چي ميشه؟؟

پستتوسط havadarehamishegi » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:51 am

سلام به نظر شما اگه داماش مربي جون بخواد بياره چه شخصي مناسبه؟{تارتار.افشين ناظمي.افشين پيرواني يا يه مربي خارجي؟}واقعا اينده داماش چي ميشه؟اصلا ادامه ميده يا نه؟يا مثه كمپاني هاي ديگه بعد دوسال امتيازش و ميفروشه و ميره ما هوادارا ميمونيمو دله سوخته نظر شما چيه؟
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 8:55 am

بجای اینکه این همه فکر و خیال کنیم چی میشه؟چی باید کرد؟
اینده به زمان بسپاریم تا روزهای دیگه خیلی چیزها معلوم میشه بازی با راه اهن شروع دوباره داماش من به اینده امیدوارم مثل همون موقعی که توی دسته 1 وسط های جدول بودیم و گفتم لیگ برتری میشیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه سپتامبر 19, 2011 9:04 am

[quote:348c51be1c="raincityboy"]بجای اینکه این همه فکر و خیال کنیم چی میشه؟چی باید کرد؟
اینده به زمان بسپاریم تا روزهای دیگه خیلی چیزها معلوم میشه بازی با راه اهن شروع دوباره داماش من به اینده امیدوارم مثل همون موقعی که توی دسته 1 وسط های جدول بودیم و گفتم لیگ برتری میشیم[/quote:348c51be1c]
واقعا" باید از شما چندین تشکر جانانه به جا آورد،عالی بود.بنده هم به شخصه موافقم و آینده رو خوب میبینم،البته اگه حاشیه هایی مثل مسائل اختلاس و ..... وارد کار نشه،از لحاظ فنی تیم جمع و جور میشه.ما باید بازی راه آهن ورزشگاه رو پر کنیم و حتی یک دقیقه هم دست از تشویق نکشیم.متاسفانه بعضی دوستان که با مدیریت و مربی و بازیکن و ...... مشکل دارن،وقتی میان ورزشگاه انگار اومدن فوتبال ببینن،خب آدم از خونه هم راحتتر و بهتر میتونه تماشا کنه.ورزشگاه جای حمایته.امیدوارم با یه برد خانگی خوب همه مشکلات رفع بشه
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان