اول از همه از تمامیه کاربران سایت درخواست میکنم که فرهنگ خودمون رو اینجا نشون بدیم و اینجا فقط فقط فقط فقط بحث هواداران دختر یا خانوم داماش شهر باران بشه و اینکه چجوری اونها هم میتونن از تیم شهرشون حمایت کنند.... از دس انداختن و حرفای ناشایست و غیره که خودتونم میدونید ملتمسانه میخوام دس بردارن و اینجا نزنن....
همانطور که میدونید بیش از نیمی از مردم شهرمون رشت و حتی استانمون دختر و خانوم ها هستند و مطمئنا خیلی از اونها هم طرفدار داماش هستند و تعصبی ولی من از شما میپرسم چطور میتونن حمایت کنن ؟؟؟؟بیان استادیوم !بیان سایتهای هواداری !یا بعد پیروزی بعضی بازیهای مهم مثل پسران و مردان که کارنوال شادی براه میاندازند شرکت کنند ! یا .............................................
مروری بر گذشته میکنیم :
خرداد ماه سال 84 :
33 نفر از زنان ايراني پس از بيست و هفت سال طلسم ممنوعيت حضور زنان در استاديوم ها را شکستند، و .................................. همان روز در گوشه ديگري از استاديوم آزادي، جعفر پناهي فيلم ساز پرآوازه ايراني نيز مشغول ساختن فيلمي درباره تلاش چند دختر براي ورود به اين استاديوم بود: آفسايد. پناهي، هفته پيش با اين فيلم موفق شد جايزه ويژه هيات داوران جشنواره برلين را از آن خود کرد.
بعد از اون
زنان ايراني اما هنوز اجازه ورود به استاديوم ها را نيافته اند. جمعي از آنها در فراخوان وبلاگي خود با اشاره به اينکه نيمي از جمعيت ايران را زنان تشکيل داده اند، ممنوعيت ورود زنان به استاديوم ها را محروميتي ناعادلانه خوانده و نوشته اند: "تصميم گرفتيم اين قانون رو به چالش بکشيم". در اين فراخوان تاکيد شده که در آستانه هشتم مارس، روز جهاني زن، چهارشنبه اين هفته براي تماشاي بازي تيم ملي ايران و تيم کاستاريکا به استاديوم صدهزار نفري آزادي خواهند رفت. دختران ايراني تاکيد کرده اند که در جمع شان، تعدادي از بازيکنان تيم ملي فوتبال زنان ايران نيز حضور خواهند داشت و بر آنند که نه با زور بلکه با حضور، ممنوعيت ورود به استاديوم هاي فوتبال براي زنان ايراني را براي هميشه لغو کنند..
از خرداد سال 84 تا حدودا مهر 87 خيلي چيزها در ايران تغيير کرد :
پس از ارسال شکایت دخترانی که برای دیدار سایپا کروفچی به استادیوم رفته بودند و مسوولان انتظامی مانع ورودشان شدند، اون روزها بحث در مورد چگونگی ورود دختران به استادیوم محل مناقشه جدیدی شد .
یکی از دخترانی که آن روز به استادیوم رفته بود، از ارسال شکایت شان به AFC می گوید؛ «شکایت ما کمی دیر به AFC ارسال شد چون علاوه بر صداهای ضبط شده و CD تصویری که داشتیم به بازتاب روزنامه ها هم احتیاج داشتیم. این شکایت ارسال شد و ما همچنان منتظر جواب مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا هستیم.»
این در حالی است که کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال هم در مقام پاسخگویی به این اتفاق در اون زمان برآمده و به خبرگزاری ایرنا گفته؛
از لحاظ فدراسیون فوتبال ایران نیز حضور بانوان در ورزشگاه مانعی ندارد اما باید در بازی های بزرگ شرایط لازم برای حضور بانوان در ورزشگاه فراهم شود و به طور کلی از دید ما مشکلی برای ورود آنان وجود ندارد.تعهدی برای حضور زنان در ورزشگاه ها برای تماشای فوتبال به کنفدراسیون آسیا نداده ایم.البته کفاشیان درخصوص عدم تعهدش به AFC ادعا کرد؛ «این فقط یک توصیه از طرف AFC بوده تا موضوع را کمی پررنگ تر کنیم و ما هم در جواب گفته ایم در حد توان به توصیه آنها عمل خواهیم کرد.» و آخرین صحبت های کفاشیان در همشهری آنلاین هم کمی امیدوارانه تر به نظر می رسد؛ «حضور زنان در بازی های بزرگ فعلاً امکان پذیر نیست اما قول می دهیم برای بازی های کوچک تر تمام تلاش مان را بکنیم.» همچنین تلاش برای فراهم کردن شرایط حضور دختران دیگر موردی است که کفاشیان به آن اشاره کرده است؛ «در ایران برای حضور بانوان در ورزشگاه آزادی طرح هایمان را به مسوولان ورزشگاه داده ایم و از آنها خواسته ایم با فراهم کردن تسهیلات برای خانواده ها، شرایط را فراهم کنند. تاکنون اجازه نداده ایم خانم های ایرانی به ورزشگاه آزادی بروند، مگر آنکه در بازی خاص میهمانان خارجی بیایند که در آن صورت مکانی را برای آنها فراهم می کنیم،اما حضور در این ورزشگاه قانونی نشده است.»
برای بسیاری از دختران سوال مهم این است که شرایط مد نظر کفاشیان چیست؟ کفاشیان تاکید کرده است؛ «در جایی که امکانات مناسب نیست بانوان با استقرار مشکل دارند و تسهیلات مناسب از قبیل محل استقرار، ایاب و ذهاب، ورود و خروج و... برای آنها در نظر گرفته نشده و حضورشان مشکل ساز است.»
البته بسیاری از سالن های ورزشی هستند که زنان می توانند در آنها حضور پیدا کنند مثل سالن های والیبال و بسکتبال که قسمتی از جایگاه را زنان به خود اختصاص داده اند. با این تفاسیر ظاهراً تنها فوتبال است که ورزش مردانه است و زن ها حق تماشای آن را ندارند. این در حالی است که کفاشیان هنوز مصر است که «حضور در این ورزشگاه ها برای زنان قانونی نشده است.»
مورد دوم ورود به سایت های هواداری که خودتونم دیدید که تبریزی ها تو سایت هواداریشون به خانوم ها احترام میگذارند و حتی مبحث جدا برای خانوم ها گذاشتن ..البته من سایت های دیگه ی هواداری هم رفتم و دیدم اونا هم کامنت هاشون برای خانوم ها صحیح و درست هستش...گیلان و مرکزش رشت مهد تمدن و فرهنگ هستش ما هم حالا که به لیگ برتر اومدیم هوادارامونم زیاد شدن مطمئنن هواداران خانوم زیادی هم داریم که حتما هم به سایت های هواداری سری میزنن ...