[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه میلاد زنید پور

مصاحبه میلاد زنید پور

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مصاحبه میلاد زنید پور

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آگوست 21, 2011 12:52 pm

ميلاد زنيدپور هافبك خوزستاني داماش گيلان در ادامه اعتراضاتش، در ديدار با تراكتورسازي تبريز و پس از مشاهده تابلوي تعويض با ناراحتي و عصبانيت زمين مسابقه را ترك كرد. همين حركت زنيدپور كافي بود تا امير عابديني مديرعامل باشگاه پس از بازي و در رختكن تيم، اين بازيكن را مورد انتقاد قرار دهد و حتي وي را تهديد به صدور رضايت‌نامه‌اش كند. زنيدپور واكنشي به عابديني نشان نمي‌دهد اما از گروهي در درون تيم مي‌گويد كه گويا با او مشكل دارند.
در بازي با تراكتورسازي هم كه دوباره به تعويضت معترض شدي و با ناراحتي زمين را ترك كردي؟!‌
ناراحت شدم ولي اعتراض نكردم. هر بازيكن ديگري هم جاي من بود ناراحت مي‌شد. به نظر خودم خوب بازي كردم و مستحق اين نبودم كه از بازي بيرون كشيده شوم.
ولي شنيده‌ايم امير عابديني پس از بازي و در رختكن هم به بازي بدت معترض شده و هم به نحوه خروجت از زمين مسابقه؟!‌
عادت ندارم دروغ بگويم و هرچيزي كه اتفاق افتاده باشد را عنوان مي‌كنم. آقاي عابديني پس از بازي به رختكن آمدند و از همه بازيكنان انتقاد كردند و نمي‌دانم چرا در روزنامه‌ها فقط نام من و محمدي به ميان آمده است. ضمن اينكه ايشان فقط از اعتراضم شاكي و ناراحت بودند و نه از نحوه بازي‌ام.
ظاهرا به تو گفته است كه رضايت‌نامه‌ات آماده است و اگر خيال ماندن نداري رضايت‌نامه‌ات را بگير و از تيم برو. آيا اين قضيه هم صحت دارد؟‌
بله،‌ايشان گفتند كه «ميلاد رضايت‌نامه‌ات آماده است و اگر ناراحتي پولت را تمام و كمال پرداخت كنم و برو».
تو چه واكنشي نشان دادي؟‌
فقط سكوت كردم و حرفي نزدم ولي اگر هركس ديگر جاي عابديني بود شك نكنيد كه جوابش را مي‌دادم. آقاي عابديني برايم بسيار قابل احترام هستند و هيچ وقت به خودم اجازه نمي‌دهم كه به ايشان حرفي بزنم و يا اينكه بي‌احترامي كنم.
حالا اگر قرار باشد رضايت‌نامه‌ات را صادر كنند از اين تيم جدا مي‌شوي؟
به داماش نيامده‌ام كه فصل شروع نشده رضايت‌نامه‌ام را بگيرم و بروم. خيال رفتن ندارم ولي اگر مسوولان داماش من را نخواهند بحث آن جداست. اگر آنها واقعا من را نخواهند رضايت‌نامه‌ام را مي‌گيرم و مي‌روم ولي مطمئن هستم كه آقاي عابديني از روي عصبانيت‌شان آن حرف را به زبان آوردند.
اما در صورت ادامه اين اعتراضات هيچ بعيد نيست كه عابديني اين حرف خودش را عملي و رضايت‌نامه‌ات را صادر كند!
در سه بازي گذشته تيمم مستحق تعويض نبودم و هركس فيلم بازي‌هايمان را ببيند اين حرف من را تاييد مي‌كند. براي اعتراضاتم دليل داشتم و دارم. بي‌دليل ناراحت نشدم.
چه دليلي؟
متاسفانه نمي‌توانم در اين خصوص واضح صحبت كنم. يكسري مسايل وجود دارد كه نمي‌توانم آنها را بازگو كنم چون مثل خيلي‌ها ياغي نيستم كه چشمانم را ببندم و دهانم را باز كنم فقط مي‌توانم بگويم كه تعويض من براي كادر فني تيم عادت شده است.
خب، چرا منظورت را واضح‌تر بيان نمي‌كني؟
گفتم كه دنبال ياغي شدن نيستم. احساس مي‌كنم با آمدن من جاي بعضي‌ها تنگ‌تر شده است و دنبال اين هستند تا جلوي پايم سنگ بيندازند. داماش را انتخاب كردم چون فكر مي‌كردم در اين تيم به آرامش گمشده‌ام دست پيدا خواهم كرد. اميدوار بودم پس از پشت سر گذاشتن يك فصل بد و پرتنش در داماش به آرامشي كه مي‌خواستم دست پيدا كنم ولي تاكنون چيزي جز تنش و درگيري نديدم. زحمت كشيده‌ام كه به اينجا رسيده‌ام و حالا اجازه نمي‌دهم عده‌اي توي كارم بگذارند و تمام زحماتم را برباد دهند. همه مي‌دانند كه من و غلامي از تيم‌هاي زيادي پيشنهاد داشتيم ولي داماش را به خاطر شخص آقاي عابديني و مردم رشت انتخاب كرديم. من زنيدپور آمده‌ام كه به داماش كمك كنم نيامده‌ام كه آرامش اين تيم را بر هم بزنم ولي متاسفانه يك عده اجازه نمي‌دهند كه آرامش تيم حفظ شود.
پس هنوز در داماش به آرامشي كه مي‌خواستي دست پيدا نكردي؟‌
نه، هنوز به آن آرامشي كه مي‌خواستم دست پيدا نكرده‌ام يعني آرامشي نبوده كه بخواهم از آن صحبت كنم و به آن اميدوار باشم. اميدوارم آقاي عابديني اين آرامش را به تيممان تزريق كند.
آينده تيم‌تان را چطور مي‌بيني؟‌
در دو بازي گذشته فقط به خاطر بي‌تجربگي بازيكنانمان امتياز از دست داديم. خدا را شكر اول ليگ است كه اين بلاها سرمان مي‌آيد و نتيجه مي‌گيريم. هنوز فرصت زيادي تا پايان ليگ باقي مانده است. مطمئن هستم كه هفته به هفته بهتر مي‌شويم و بازيكنانمان به تجربه لازم دست پيدا مي‌كنند. مقابل تراكتورسازي و استقلال بد بازي نكرديم و در اين دو ديدار مستحق پيروزي بوديم ولي متاسفانه روي بي‌تجربگي بازيكنانمان امتياز از دست داديم. تنها مشكل و ضعف ما بي‌تجربگي بازيكنانمان است و اگر اين مشكل برطرف شود تيم‌مان مي‌تواند اين فصل حتي در جمع مدعيان هم قرار بگيرد.[font=Arial:c0597cec34] [/font:c0597cec34][size=18:c0597cec34] [/size:c0597cec34][/size]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » يکشنبه آگوست 21, 2011 12:57 pm

گفتم كه دنبال ياغي شدن نيستم. احساس مي‌كنم با آمدن من جاي بعضي‌ها تنگ‌تر شده است و دنبال اين هستند تا جلوي پايم سنگ بيندازند.منظورش چیه؟ /4/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:03 pm

تنها مشکل تیم ما بازیکنای بی تعصبی و بی جنبه ای مثل تو هستن.آقای زنیدپور اینجا رشت هست و این تیم داماش هست و هر بازی برایش یه استادیوم لبریز از تماشاگر میشه نه مثل استیل آذین که هیچ تماشاگری نداشت.اصلا مربی تیم دوس داره تو رو تعویض کنه و حتی روی سکو بشینی تو خیلی بی جا میکنی که اعتراض میکنی.
فقط وای به حالت اگه ما رشتیا بفهمیم که منظورت به یکی از بازیکنای رشتی باشه بعد اون موقع میدونیم باهات چی کنیم.همون بلایی که پارسال در اول فصل سر دهقان آوردیم ولی امسال دیگه مثل پارسال نمیشه.
بازیکن باید غیرت و شخصیت داشته باشه.
یعنی توی بچه از امثال مهدوی کیا بزرگتری که میای هر دفعه به تعویضت اعتراض میکنی.
عشق هست افشه موشک شهرباران
عشق است حاجتی باغیرت
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در يکشنبه آگوست 21, 2011 1:04 pm .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:03 pm

نمیدونم چه کسایی رو میگه! :idea: :idea: :idea:
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:06 pm

به نظرم حرفاي عجيبي زد. يكم بايد سياست داشته باشه نه اينكه اينجوري زير و بم تيمو رو كنه پيش اين رسانه ها.
فقط خيلي برام جاي سواله كه چطوري اطلاعات داخل رختكن تيم به همين راحتي به بيرون درز پيدا ميكنه؟؟؟ يعني به همين زودي وارد حاشيه شديم؟؟؟ فرداي بازي تمام اتفاقات رختكن تو روزنامه ها بود. خيلي عجيبه!!!! /4/
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:09 pm

[quote:4acf8d4c4c="Soheil_Rashti"]به نظرم حرفاي عجيبي زد. يكم بايد سياست داشته باشه نه اينكه اينجوري زير و بم تيمو رو كنه پيش اين رسانه ها.
فقط خيلي برام جاي سواله كه چطوري اطلاعات داخل رختكن تيم به همين راحتي به بيرون درز پيدا ميكنه؟؟؟ يعني به همين زودي وارد حاشيه شديم؟؟؟ فرداي بازي تمام اتفاقات رختكن تو روزنامه ها بود. خيلي عجيبه!!!! /4/[/quote:4acf8d4c4c]
سال قبل که اون علی نظرمحمدی رو میگفتند نفوذی رسانه ها هست.امسال رو دیگه نمیدونم.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط kasra » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:10 pm

احتمالا منظورش بازیکنای هم پستش هستن یعنی افشه و حاجتی. ولی حاجتی که خیلی اروم به نظر میرسه :roll:
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:10 pm

قبول دارم خوب بازی می کنه ولی با این کاراش تیمو به حاشیه می بره
رونالدو و مسی با اون عظمتشون تعویض می شن * نمی کنند اعتراض کنند بعد این واسه ما اعتراض می کنه من از عملکرد مربی راضی نیستم ولی این حق نداره اینطوری اعتراض کنه
اگر می خواد تیمو به حاشیه ببره بهتر بره از داماش
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:13 pm

به خدا هیچ وقت از این بازیکنای غیربومی خیری ندیدیم.فقط محمد مختاری واقعا به این شهر تعصب داشت که اون هم به دلیل شهسواری(گیلانی)بودنش هست.
ما باید دم این بازیکنای غیربومی رو قیچی کنیم. /9/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط amir131 » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:13 pm

بازیکن غیر بومی رو تشویق میکنیم همین میشه دیگه بقول رشتیها خره به
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:13 pm

[quote:3e55c99c29="Aberare_ba_tasob"][quote:3e55c99c29="Soheil_Rashti"]به نظرم حرفاي عجيبي زد. يكم بايد سياست داشته باشه نه اينكه اينجوري زير و بم تيمو رو كنه پيش اين رسانه ها.
فقط خيلي برام جاي سواله كه چطوري اطلاعات داخل رختكن تيم به همين راحتي به بيرون درز پيدا ميكنه؟؟؟ يعني به همين زودي وارد حاشيه شديم؟؟؟ فرداي بازي تمام اتفاقات رختكن تو روزنامه ها بود. خيلي عجيبه!!!! /4/[/quote:3e55c99c29]
سال قبل که اون علی نظرمحمدی رو میگفتند نفوذی رسانه ها هست.امسال رو دیگه نمیدونم.[/quote:3e55c99c29]
راستش اگه دقت كني نيش جملاتش يه جورايي رو به بازيكناي بوميه. يه طوري حرف ميزنه انگار بومي ها يه باند درست كردن.
مرد واقعي مختاريه كه اگرچه بوميه ولي با 4 هفته نيمكت نشيني هيچ اعتراضي نكرده تا تيم به حاشيه نره. اونوقت اين آقا با يك تعويض... .
متاسفم.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:16 pm

من یادم میاد این زنید پور تو استیل هم که تعویض میشد اینجوری اعتراض میکرد. کلا اخلاقش خوب نیست
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط imancefa » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:26 pm

توی بازی با تراکتور دیدیم که سر ضربه ایستگاهی با ابشک درگیری داشتو توپو به زور از دست هم میگرفتنو هر کدوم میخواستن خودشون بزنن.دم کاپیتان گرم که اومدو پادر میونی کردو دست ابشکم درد نکنه که گل خیلی قشنگی زد.بنظرم مربی باید از اول تعیین کنه ضرباتو کی بزنه.زنیدپور بازیکنه فوق العاده ایه ولی یکم قدده.درستش میکنیم :wink:
نماد کاربر
imancefa
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 20, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » يکشنبه آگوست 21, 2011 1:56 pm

زنید پور حقش تعویض نبود ولی حقشم نیست که این حرفا رو بزنه تیمو به حاشیه ببره بازیکن باید حرفه ای باشه
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه آگوست 21, 2011 2:22 pm

دمت گرم داش رضای با تعصب (ابشک بچه رشتی) /2/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am