بیشتر خبرگزاری ها با پیش درآمدی بر بازی استقلال – داماش گیلان در استادیوم آزادی ، این بازی را مهمترین دیدار هفته ارزیابی کرده اند. برای اطلاع از آخرین تحلیل های خبرگزاری ها در باره بازی استقلال و داماش گیلان که در چهارچوب دومین هفته از رقابت های لیگ برتر فصل جاری در استادیوم ازادی برگزار خواهد شد ، مطالب این خبرگزاری ها در ادامه نقل می شود .
ایسنا
رقابتهاي هفته دوم ليگ برتر فوتبال دوشنبه شب با انجام چهار بازي ديگر به پايان ميرسد و در مهمترين ديدار استقلال در خانه ميزبان داماش گيلان است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هفته دوم ليگ برتر يازدهم يكشنبه شب با برگزاري پنچ ديدار آغاز مي شود و با انجام 4 ديدار باقيمانده در روز دوشنبه به پايان مي رسد. در مهمترين ديدار اين شب، استقلال تهران در ورزشگاه آزادي پذيراي داماش گيلان خواهد بود.
** استقلال تهران ـ داماش گيلان؛ به ياد داربيهاي گذشته
در مهمترين ديدار دوشنبه شب ، استقلال تهران و داماش گيلان، مصاف يكديگر ميروند. آبي پوشان تهراني در اين ديدار با تيمي روبرو هستند كه توانست فصل گذشته با اقتدار به ليگ برتر صعود كند. استقلال فصل جديد را با كسب يك نتيجه نسبتا خوب شروع كرد. اين تيم توانست در اصفهان ، مدافع عنوان قهرماني را متوقف كند. بايد ديد آبي پوشان تهراني كه با خريدهاي جديدشان لقب كهكشانيها را به دوش ميكشند، در ورزشگاه آزادي برابر تيم سختكوش داماش چه نتيجهاي خواهند گرفت.
در سوي ديگر ميدان، داماش گيلان با هدايت مهدي دينورزاده اميد زيادي دارد كه در تهران به نتيجهاي شگفت آور دست پيدا كند. امير عابديني، مدير عامل اين باشگاه نيز كه تلاش زيادي كرد با خريدهاي بزرگ، ديگر تيم كهكشاني ليگ باشد، اميدوار است تيمش با يك بازي خوب خاطره داربيهاي گذشته را براي او زنده كند؛ داربيهايي كه او به عنوان مدير عامل سرخپوشان پايتخت هنوز آنها را فراموش نكرده است. مهدوي كيا هم با پيراهن قرمز و البته در تيمي غير از پرسپوليس مقابل استقلال قرار مي گيرد.
ديدار دو تيم دوشنبه شب ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي تهران برگزار ميشود.
از سویی دیگر ، خبرگزاری ایسنا گفتگویی با جواد شیرزاد بازیکن استقلال انجام داده است :
هافبك تيم استقلال معتقد است كه بازي مقابل داماش سخت است و داماش هم توانسته بازيكنان خوبي را جذب كند.
جواد شيرزاد در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شرايط استقلال براي رويارويي با داماش اظهار كرد: شرايط كلي تيم خوب است. فقط يكي، دو مصدوم داريم كه اگر بتوانند به اين بازي برسند با وضعيت بهتري به مصاف داماش ميرويم.
وي افزود: هماهنگي در طول بازيها بيشتر ميشود. البته در بازي اول هم خوب بوديم. اميدوارم كه در ادامه بازيها اين هماهنگي را حفظ كنيم تا بتوانيم نتيجه بهتري بگيريم.
شيرازد در مورد وضعيت خودش بيان كرد: شرايط من خوب است و تلاش ميكنم كه اين وضعيت را حفظ كنم. اگر كادر فني صلاح بداند كه بازي كنم سعي ميكنم روز به روز بهتر شوم.
هافبك استقلال در مورد بازي تيمش مقابل داماش عنوان كرد: مقابل داماش بازي سختي داريم. امروز يك جلسه تمرين داريم و پس از آن به آناليز داماش ميپردازيم تا به آشنايي بيشتري از اين تيم برسيم. داماش هم تيم خوبي است و بازيكنان خوبي را هم جذب كرده است.
شيرزاد در مورد حضور تماشاگران در فصل جديد گفت: تماشاگران هميشه به ما كمك كردند. انشاءالله امسال هم نتيجههاي خوبي ميگيريم و اميدوارم كه هواداران هم پشتوانه خوبي براي ما باشند.
اما خبرآنلاین با مهدی مهدوی کیا در آستانه بازی دو تیم استقلال – داماش گیلان مصاحبه ایی انجام داده است که در ادامه ملاحظه می کنید :
کاپیتان کیا در آستانه بازی با استقلال: پارسال هم به استیل آذین ما می گفتند کهکشانی!
ورزش > لیگ برتر - گفت و گویی ویژه با مهدی مهدوی کیا، کاپیتان سابق تیم ملی در آستانه بازی داماش با استقلال
مهدیه جباری : کاپیتان کیا که بازوبند نمی بندد باید در ورزشگاه آزادی به مصاف استقلال برود. کیا ،یکی از افسانه های پرسپولیس که پرسپولیسی ها برای امسال برش نداشتند ، حالا روبروی رقیب سنتی به میدان می رود. گفت و گو با مهدی اگرچه او همیشه محتاط حرف می زند ، خالی از لطف نیست.
س : از بازی اول شروع کنیم. بازی کسل کننده با نفت در زمین عضدی رشت
مهدوی کیا : راستش قبول دارم که بازی اول مان خوب از آب در نیامد. یک مقدار بدن های مان سنگین بود و فشار تمرینات بدنسازی نمی گذاشت خوب بدویم. البته رطوبت 96 درصد رشت هم مزید بر علت شده بود.
س : چند درصد؟ 96 درصد؟ یک دفعه بگو از آسمان آب می ریخته دیگر!
مهدوی کیا : والله چیزی که به ما گفتند این بود. راستش اینجا شرجی هوایش شب ها بیشتر هم می شود. این یکی، دو هفته که گرما و شرجی هوا کشنده بود اما چند روزی هست که هوا 10 درجه ای خنک تر شده و شرایط مان بهتر شده است. راستش من که به بازی در آن رطوبت عادت نداشتم و خیلی برایم سخت بود.
س : فقط رطوبت هوا یا بازی در چمن مصنوعی شهید عضدی؟
مهدوی کیا : البته این هم کمی دشواری داشت. مثلا زمین خانگی ما بود اما فکر می کنم آبادانی ها از ما راحت تر بودند روی چمن مصنوعی (می خندد)
س : البته این احتمالا یکی از حربه های عابدینی است برای سخت کردن کار به حریفان.
مهدوی کیا : من دلیلش را نمی دانم ولی شنیدم چون ورزشگاه سردار جنگل دور است، بازی ها را اینجا می گذارند تا مردم به استادیوم بیایند. به هر حال باید بیشتر روی این چمن بازی کنیم تا شیوه اش دست مان بیاید. بازی روی چمن مصنوعی کمی سخت است.
س : قرار است روی چمن مصنوعی از رشت قلعه عقاب ها بسازید؟
مهدوی کیا : فعلا در بازی اول که آبادانی ها توپ را راحت روی چمن مصنوعی حرکت می دادند ( می خندد) امیدوارم در بازی های بعدی ما بهتر یاد بگیریم رو این چمن چطور بازی کنیم! شما گیر دادید و من هم خیلی دوست ندارم راجع به چمن صحبت کنم.
س : راستی چرا مهدوی کیا کاپیتان داماش نیست؟
مهدوی کیا : این را که قبلا هم گفته بودم . من بازوبند نمی بندم چون این تیم باید یک کاپیتان بومی داشته باشد. اتفاقا محمدرضا مهدوی هم لطف داشت و می گفت من باید بازوبند ببندم اما قبول نکردم.
س : برسیم به بازی با استقلال. بازی سختی دارید
مهدوی کیا : همیشه بازی کردن با تیم های بزرگ آن هم در خانه های شان خیلی سخت است.
س : به خصوص استقلال امسال که در بازی اول هم خیلی آماده نشان می داد!
مهدوی کیا : بازی شان برابر سپاهان را دیدم. انصافا تیم خوبی دارند و از همین هفته اول هم بازی روانی را به نمایش گذاشته بودند. آنها در بازی دوشنبه شب می خواهند از تیم جدیدشان در آزادی رونمایی کنند و فکر می کنم این باعث می شود طرفداران خیلی زیادی به استادیوم بیایند. کار سختی در این بازی داریم. باید خیلی باهوش بازی کنیم که دست خالی به رشت برنگردیم.
س : پس کار سختی جلوی کهکشانی ها دارید
مهدوی کیا : این لقب جالبی نیست . من که خاطره خوشی از این لقب ندارم. پارسال هم به استیل آذین ما می گفتند کهکشانی اما آخرش چه اتفاقی افتاد؟
س : یعنی باید منتظر رفتن استقلال به دسته دوم باشیم؟
مهدوی کیا : ( می خندد) نه بابا خدا نکند. استقلال و پرسپولیس با بقیه تیم ها فرق دارند اما این القاب فقط فشار را روی مربی و بازیکنان زیاد می کنند. توقع ها بالا می رود و روی نتایج تیم اگر چند نتیجه خوب نگیری ، اثر عکس می گذارد. فعلا که دو سه سالی هست این لقب را در فوتبال مان جا انداخته اید.
س : فتح الله زاده گفته از تیم کهکشانی اش قهرمانی می خواهد.
مهدوی کیا : ببین قهرمان آخر بازی ها و در زمین بازی مشخص می شود. 1000 تا عامل غیر از بازیکن وجود دارد که نتایج را رقم می زند. استقلال تیم پر مهره ای است ، درست اما فکر می کنم امسال بازیکنان خوب در تیم های مختلف لیگ پخش شدند. پرسپولیس کم مهره ندارد. سپاهان و ذوب آهن خوب هستند و داماش هم تیم خوبی را بسته. ملوان از قبل خوب بوده ، مس ، تراکتور و راه آهن هم تیم های بدی نیستند. این یعنی باید بازی ها را چند هفته دید و بعد درباره اش حرف زد. این القابی که گفتم به تیم ها داده می شود ، فقط کار یک تیم را سخت تر از بقیه می کند. امیدوارم این لقب روی کار استقلال اثر منفی نگذارد.
س : خودت برای بازی با استقلال چه حسی داری. کلا جلوی این تیم همیشه خوب بودی.
مهدوی کیا : فکر کنم تعداد بردهایم بیشتر از باخت هایم باشد. 2 بار در پرسپولیس بازی کردم که هر دو بار را بردیم. 3 بار هم در استیل که یک بار را بردیم. در کل 2 گل هم به استقلالی ها زدم. امیدوارم این بار هم بتوانم بازی خوبی برابر این تیم داشته باشم. البته بازی جلوی تماشاگران استقلال ، کار ساده ای هم نیست.
س : و برای سئوال آخر؛ پرسپولیس؟
مهدوی کیا : خب؟ پرسپولیس چی؟
س : نظرت دیگر. مگر می شود از پرسپولیس با مهدوی کیاحرف نزد!
مهدوی کیا : حرفی ندارم. امیدوارم این تیم موفق باشد.
س : همین؟
مهدوی کیا : پس چی؟ بابا درست است که پرسپولیس را دوست دارم اما چه حرفی الان باید بزنم. گفتم آرزویم موفقیت تیم و خوشحالی هواداران است. همین.
همچنین خبرگزاری مهر ضمن تحلیل بازی دو تیم ، گفتگویی نیز با مهدی دینورزاده سرمربی داماش گیلان انجام داده است :
خبرگزاری مهر : نبرد ستارههای نقلوانتقالات در نیمه شب آزادی
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: دومین هفته از مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور درحالی دوشنبه شب با برگزاری چهار مسابقه به اتمام می رسد که در حساسترین بازی این شب تیمهای استقلال و داماش گیلان در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می روند.
به گزارش خبرنگار مهر، بدون تردید استقلال و داماش گیلان از بهترین تیمهای فصل نقل و انتقالات لیگ برتر بودهاند که نفرات شاخص فصل گذشته لیگ را به خدمت درآوردهاند. در این بین استقلال با صید ملی پوشان فوتبال ایران لقب کهکشانیها را از آن خود کرده و از مدعیان اصلی قهرمانی است.
شاگردان پرویز مظلومی که در هفته اول مقابل سپاهان اصفهان، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر به نتیجه تساوی رضایت دادند، در مصاف خانگی با داماش گیلان به کمتر از پیروزی فکر نمی کنند. برای این تیم که مدعی عنوان قهرمانی است، دیدارهای خانگی از اهمیت بالایی برخوردار است و پیروزی در آنها تضمین کننده رسیدن آبی پوشان به هدفی است که به خاطر آن "ریخت و پاش" زیادی کردهاند.
مهمترین دغدغه مظلومی و دستیارانش تا پیش از برگزاری دیدار دوشنبه شب مشکل خسرو حیدری است که هنوز مشخص نیست چه زمانی برطرف می شود. مسئولان باشگاه استقلال که با مشکلات مالی دست به گریبان هستند، در عمل به خواسته باشگاه سپاهان عاجز ماندهاند که این مسئله باعث ممانعت از حضور خسرو حیدری در ترکیب آبی پوشان شده است.
استقلال که در مصاف با داماش گیلان بطور حتم جاسم کرار و اسماعیل شریفات را در اختیار نخواهد داشت، مقابل تیمی صف آرایی می کنند که امسال با هدف ایستادن در میانه بالای جدول پای به میدان رقابت با لیگ برتریها گذاشته است. تقویت تیم فصل گذشته و جذب نفرات شاخصی چون مهدی مهدوی کیا، محمد محمدی، محمد غلامی و ... نیز اقدامی در این جهت است.
آبی پوشان گیلانی نیز همچون استقلال در هفته اول با نتیجه تساوی دیدار خود را به اتمام رساندهاند و در هفته دوم نتیجه مطلوب برای آنها کسب امتیاز در ورزشگاه آزادی است.
در گفتگو با مهر عنوان شد: پیروزی برابر استقلال غیرممکن نیست/ به تیم داماش نگویید "ستاره"! سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان به کار بردن لفظ "ستاره" برای تیمش را نادرست خواند و گفت: پیروزی برابر استقلال در ورزشگاه آزادی غیرممکن نیست.
مهدی دینورزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال داماش پیش از دیدار با استقلال ضمن بیان مطلب فوق گفت: شرایط تیم طبیعی است و پس از گذشت چند هفته و هماهنگی بیشتر بازیکنان با همدیگر، شرایط تیم عادی شده و تیم میتواند نتایج دلخواهش را بدست آورد.
وی با اشاره به غیبت افشین چاووشی به دلیل مصدومیت در این دیدار افزود: همیشه استقلال، استقلال است و قطعا دیدار ما با این تیم در ورزشگاه آزادی بازی زیبا و جذابی خواهد بود. ضمن اینکه باید به این مسئله اشاره کرد که استقلال نسبت به تیم فصل گذشته شرایط بهتری دارد.
سرمربی تیم فوتبال داماش گیلان این دیدار را تقابل ستارهها ندانست و اظهار داشت: بکار بردن لفظ ستاره خصوصا برای تیم ما ظلم به تیمها دیگر است، ضمن اینکه توقع هواداران را بالاتر برده و این مسئله کارمان را سختتر میکند.
وی با اشاره به شرایط مطلوب تیمش اضافه کرد: صددرصد برای پیروزی به تهران آمدهایم و میتوانیم به چنین موفقیت بزرگی دست یابیم زیرا در فوتبال هیچ چیز غیر ممکن نیست. قطعا داماش هم تیمی نیست که برابر استقلال آنهم در ورزشگاه آزادی از پیش باخته باشد.
دینورزاده در پایان گفت: داماش نه پرسپولیس است و نه تیمهای پگاه و استقلال رشت، ما تیم داماش هستیم و در این فصل تمام تلاشمان را به کار میبندیم تا جایگاه خودمان را در لیگ ایران بدست آوریم.
دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و داماش گیلان در هفته دوم رقابتهای فوتبال لیگ برتر ساعت 22:30 دوشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
فارس
خبرگزاری فارس : تقابل موشك و كهكشان در آزادي
خبرگزاري فارس: در شب دوم از هفته دوم ليگ برتر، تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه آزادي پذيراي داماش گيلان خواهد بود.
*استقلال - داماش گيلاش
استقلال در هفته اول ليگ ، فوتبال خوبي به نمايش گذاشت. پرويز مظلومي فردا شب و در بازي برابر داماش برد ميخواهد و دوست دارد تيمي كه لقب كهكشانيها را به خود اختصاص داده در اولين بازياش در ورزشگاه آزادي پيروز از ميدان خارج شود.
دينورزاده در هفته اول در خانه برابر نفت آبادان متوقف شد، با اين حال گرفتن يك امتياز از استقلال در تهران نيز شايد خيلي بد نباشد هرچند آنها با حضور بازيكناني نظير مهدويكيا كه لقب موشك را به خود اختصاص داده، محمد محمدي، محمد غلامي و ميلاد زنيدپور نيم نگاهي به سه امتياز نيز دارند.
از حاشيههاي ديدني اين بازي، ديدار عابديني و فتحاللهزاده است، مديران دو باشگاه كه زماني بر صندلي مديرعاملي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تكيه زده بودند و با جذب بازيكنان از تيمهاي يكديگر بمبهاي خبري منفجر ميكردند. البته رويارويي محمدي و استقلال هم نكته قابل توجهاي است.
فارس با دینورزاده نیز گفتگویی ترتیب داده است :
داماش را با استقلال رشت و پگاه مقايسه نكنيد
دينورزاده: اميدوارم استقلال هميشه كهكشاني باشد
خبرگزاري فارس: سرمربي داماش گيلان گفت: اميدوارم استقلال هميشه كهكشاني باشد زيرا اين مسئله به فوتبال ملي ما كمك ميكند.
مهدي دينورزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد ديدار دوشنبه شب با استقلال گفت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. استقلال تيم بزرگي است كه تماشاگران خوب و پرشماري دارد با اين حال هيچ تيمي براي شكست وارد ميدان مسابقه نميشود و همه اميد دارند كه پيروز شوند.
وي در مورد اينكه گفته ميشود استقلال تيم كهكشاني ليگ است گفت: اميدوارم استقلال هميشه كهكشاني باشد زيرا اين مسئله به فوتبال ما كمك ميكند.
سرمربي داماش گيلان در مورد اينكه اين تيم در اين فصل نيز شرايط آسانسوري و پرنوسان خواهد داشت يا نه گفت: نميدانم چرا روزنامهنگارن داماش را با استقلال رشت و پگاه گيلان مقايسه ميكنند. اين كار درستي نيست. ما تيم داماش هستيم و يك تيم مستقل كه هيچ ارتباطي به تيمهايي كه اسم بردم نداريم.
وي در مورد اينكه برخي رسانهها از انتقاد عابديني از مربي بدنساز تيم داماش خبر دادهاند و اينكه بازيكنان اين تيم سنگين بودهاند يا نه گفت: تمام تيمها تقريبا اين شرايط را دارند و برخي براي اينكه مطلبي داشته باشند چنين مسائلي را عنوان ميكنند. ما هم كار خودمان را انجام ميدهيم.
سایت گل نیز ضمن پرداختن به دیدار دو تیم ؛ گفتگویی با محمد غلامی انجام داده است.
محمد غلامی: شش بار به استقلال گل زدم، شش بار به رحمتی!/ مجیدی و جباری خطرناک هستند/ از استقلال در آزادی امتیاز میگیریم
برای من خیلی مهم است به تیم ملی برگردم و باید بهترین بازیها را انجام بدهم.
سایت گل – محمد غلامی مهاجم سابق استیل آذین انگیزه زیادی دارد و در بازی فردا شب مقابل استقلال تهران برای تیمش " داماش گیلان " بازی میکند. غلامی در آستانه این بازی به سوالات خبرنگار سایت گل پاسخ داد. جالب اینجاست مصاحبهاش خواندنی از آب در آمد.
*بازی با استقلال را چطور میبینی؟
غلامی : بازی خیلی سختی است. ما به دلیل تمرینات بدنسازی بازی خوبی را مقابل صنعتنفت انجام ندادیم و حالا باید مقابل استقلال امتیاز بگیریم. به نظر من استقلال تنها تیمی بوده که در فصل نقل و انتقالات خیلی خوب یارگیری کرده است. من فکر میکردم استقلال به دلیل تغییرات زیاد ناهماهنگ باشد، ولی آنها مقابل سپاهان تیم یکدستی نشان دادند. فکر میکنم بازی سختی داشته باشیم.
*تا حالا چند بار مقابل استقلال گلزنی کردهای؟
غلامی : شش بار. من دو بار با پیراهن ملوان، 2 بار با پیراهن پاسهمدان و دو بار هم با پیراهن استیلآذین مقابل استقلال گلزنی کردهام.
* پس گربه سیاه این تیم هستی؟
غلامی : بله همینطور است.
* چند بار مقابل مهدی رحمتی موفق به گلزنی شدی؟
غلامی : من تا به حال شش بار به مهدی رحمتی گل زدهام. او زمانی که در مس کرمان بود دو گل از من خورد. در استقلال هم که بازی میکرد 2 گل خورد و دو گل هم زمانی به او زدم که در سپاهان بازی میکرد.
*فکر میکنی در این بازی هم گلزنی کنی؟
غلامی : خیلی سخت است. تمام تلاشم را انجام میدهم. برای من خیلی مهم است به تیم ملی برگردم و باید بهترین بازیها را انجام بدهم.
*به نظر تو خطرناکترین بازیکن استقلال چه کسی است؟
غلامی : فکر میکنم فرهاد مجیدی و مجتبی جباری خطرناک هستند.
* پیشبینی تو از نتیجه بازی چیست؟
غلامی : فکر میکنم در آزادی از استقلال امتیاز خواهیم گرفت. مطمئن باشید اگر برای پیروزی بازی کنیم، شکست دادن استقلال دور از دسترس نخواهد
سایت گل همچنین با محمدی گفتگویی کوتاه دارد.
محمد محمدی: به احترام هواداران استقلال مصاحبه نمیکنم
به احترام هواداران استقلال قرار نیست مصاحبه کنم.
سایت گل – محمد محمدی، در آستانه بازی استقلال – داماش گیلان سوژه جالب توجهی برای رسانهها است. او سال گذشته عملکرد موفقیتآمیزی در استقلال داشت و حالا باید با پیراهن داماش گیلان مقابل تیم سابقش به میدان برود.
در این میان شنیدن صحبتهای محمدی در مورد رویارویی با تیم سابقش میتواند جالب باشد، ولی او تصمیم گرفته مصاحبه نکند. دروازهبان داماش در گفتوگو با خبرنگار سایت گل در مورد این موضوع میگوید: «من به احترام هواداران استقلال قرار نیست مصاحبه کنم و اگر آنها در هر روزنامه یا سایتی از قول من مصاحبه دیدند، بدانند که دروغ بوده، چون من به هیچ عنوان قصد ندارم در آستانه این دیدار مصاحبه کنم.»
سایت گل – رقابتهای لیگ برتر یازدهم فردا شب با چهار دیدار دیگر پیگیری خواهد شد و پرونده دومین هفته این رقابتها هم بسته خواهد شد.
در مهمترین بازیهای فردا شب، در ورزشگاه آزادی استقلال میزبان تیم تازه صعود کرده به لیگ برتر داماش خواهد بود. داماشی که با مدیریت امیر عابدینی و جذب بازیکنان باتجربه و نامدار، قصد ماندن در لیگ و حتی بالانشینان لیگ را دارد. تیم داماش که در هفته اول در ورزشگاه خانگی خود میزبان صنعت نفت آبادان بود تن به تساوی بدون گل داد و حالا در دومین دیدار باید به مصاف استقلالی برود که در اصفهان از قهرمان دوره قبل لیگ یک امتیاز اندوخت.