توسط meraj130 » چهارشنبه آگوست 03, 2011 9:35 am
[color=black:c1f8b66509]مهدی مهدویکیا" روزهای جدیدی را در داماش گیلان تجربه میکند. او فصل ناموفقی را دراستیلآذین پشت سر گذشته اما با تیم جدیدش دنبال روزهای خوب است. تساوی در اولین بازی لیگ آن هم در خانه از نظر او طبیعی بود اما معتقد است که داماش گیلان هر هفته بهتر خواهد شد.
حرفهای مهدویکیا درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، را در ذیل میخوانید:
*اولین بازی لیگ را مقابل صنعت نفت آبادان با تساوی پشت سر گذاشتید، در مورد این مساوی خانگی صحبت میکنید؟
- بازی اول بود و زیاد جالب از کار در نیامد. هوا واقعا وحشتناک و گرم بود وحتی مردم رشت هم میگفتند که چنین گرمایی در این شهر بیسابقه بوده است. در مجموع بازی جالب نبود و هر 2 تیم فوتبالی که میخواستند را نتوانستند به نمایش بگذارند البته این اتفاق کاملا طبیعی بود چون به خاطر بدنسازی شادابی لازم در بدن بازیکنان نبود اما شرایط در هفتههای بعد بهتر خواهد شد.
*صنعت نفت آبادان را چطور تیمی دیدید؟
- به نظر من تیم خوبی بود البته به دلیل آب و هوای آبادان شاید به نوعی آنها به این آب و هوا عادت داشتند. صنعت نفت در این دیدار خیلی دوید و خیلی کار کردند اما به خاطر سنگینی بدن بازیکنان فوتبال خوبی از کار درنیامد.
*قطعا از این بازی راضی نیستید، درست است؟
- بازی خانگی ما بود و راضی نبودیم اما در شروع لیگ چنین مسائلی طبیعی است و باید چند هفته بگذرد تا شرایط بهتر شود.
*از جو استادیوم راضی بودید؟
- خیلی عالی بود. استادیوم پر شده بود و مردم خوب تشویق میکردند که واقعا باید از آنها تشکر کرد. از مردم رشت ممنون هستم که عالی تیم را حمایت کردند. فکر میکنم با این جوی که دیدم. شرایط خوبی در هفتههای آینده داشته باشیم.
*همانطور که اعلام کرده بودید، بازوبند کاپیتانی را مهدوی به بازو بست، برای شما تحمل چنین شرایطی سنگین نیست؟
- نه، خودم چنین پیشنهادی داده بودم و مشکل خاصی نیست. زیاد از بازوبند خوشمان نمیآید و به همین دلیل کنارهگیری کردم. این تصمیم را از قبل گرفته بودم و اعلام هم کردم. حرف من یکی است و 2 تا نمیشود.
*بازی بعدی شما با استقلال در تهران است، در مورد این دیدار صحبت میکنید؟
- قطعا بازی سختی است اما به آزادی میآییم تا دست پر برگردیم. ما شرایط خوبی داریم و امیدواریم نتیجه خوبی کسب کنیم.
*بازی مقابل استقلال پرتماشاگر در آزادی چندان کار راحتی هم نیست؟
- به هر حال تمام بازیکنان ما تجربه چنین بازیهایی را دارند و مشکل خاصی نیست. بازی در حضور تماشاگران زیاد لذت بیشتری دارد.
*در مورد پرسپولیس صحبت کنیم، این تیم در اولین دیدار خود مقابل ملوان خوب نبود.
- متأسفانه بازی را ندیدم چون تقریبا با بازی تیم خودمان همزمان بود. به هر حال شروع لیگ است و نتایج غیرقابل پیشبینی است و این اتفاقات میافتد.
*پس از گل ملوان علی دایی بشدت تشویق شد در این رابطه چه نظری دارید؟
- این مسائل ربطی به من ندارد. همه پیشبینی میکردند که در چنین شرایطی دایی تشویق شود. به هر حال پرسپولیس تیم خوب و پرتماشاگری است و در هفتههای بعد بهتر هم میشود. آقای دایی هم در راهآهن کارش را انجام میدهد.
*این حواشی در ادامه فصل برای پرسپولیس مشکلساز نمیشود؟
- این تیم همیشه پرحاشیه بوده و امسال حاشیههایش بیشتر هم خواهد بود اما با توجه به شرایطی که دارد هرهفته وضعیت تیم بهتر میشود.
*استیلی میتواند این حاشیهها را جمع کند؟
- نمیتوانم در این رابطه حرفی بزنم. مربیگری در پرسپولیس همیشه سخت است چون حواشی زیادی اطراف تیم است اما اگر تیم موفق باشد مردم خیلی خوب حمایت میکنند.[/color:c1f8b66509]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
meraj130 در چهارشنبه آگوست 03, 2011 9:42 am .