[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - برای طرفداران پرشور داماش

برای طرفداران پرشور داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

برای طرفداران پرشور داماش

پستتوسط 20tak » دوشنبه آگوست 01, 2011 5:22 pm

با سلام خدمت همه دوستان رشتی عزیز

ابتدا میخوام بهتون بگم که درک میکنم که چه حس و شوری تو شهرتون برپاست ، شور و شوق و شادی ، به امید موفقیت داماش یکی از دو نماینده استان گیلان، امیدوارم نتیجه خوبی بگیرید و استارت خوبی بزنید برای شروع یک لیگ نابرابر، به همه اشکال.
فردا به استادیوم میرید ، نعمتی که ما به ناحق تا هفته سوم ازش منع شدیم ، امیدوارم با حمایت های پر شورتون انگیزه خوبی به تیم و بازیکنان تیمتون بدید، اگه الان از تیم حمایت نکنید بعضی از بازیکنان غیر بومی فکر میکنن تو رشت تعصبی وجود نداره، بهشون ثابت کنید که عاشق تیم شهرتون هستید و با هم یکدل و یکصدا باشید تا به اهدافتون برسید ، هفته اوله و انتظار نمیره نه تو انزلی و نه تو رشت جو یکباره عوض بشه ، هم به انزلی چی فحاشی میشه و هم به رشتی ، ولی از همه دوستان گل در این سایت خواهش میکنم که اگه توهینی شد شما تو این مسائل با اون دوستان شریک نباشید، همونطور که ما و عده ای از انزلی چی ها معتقدیم که هر فحشی که به رشتی ها بدیم به خودمون برمیگرده ، فاصله ما 33 کیلومتر هستش ، پس سعی کنیم این فاصله فقط یک فاصله مسافتی باشه ، نه فاصله فرهنگ و اعتقادی ، امیدوارم هم داماش و هم ملوان نتایج خوبی بگیرند تا این موضوع سبب پیشرفت فوتبال استان بشه، فارغ از تمامی اتفاقات هفته های اول و حتی تا پایان فصل ، این رو در نظر بگیریم ، که هم انزلی چی نمیتونه خودش رو از رشت جدا کنه و هم رشت نمیتونه خوداز انزلی جدا کنه، از همه دوستانی هم که باعث به وجود آمدن کنتاکت میشن خواهش میکنم کمتر به حاشیه بزنن و به تیم مورد علاقه خودشون بپردازن .

به امید موفقیت همه تیم های گیلانی
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه آگوست 01, 2011 5:33 pm

اقای 20tak سایت malavanfc که پر از حاشیست باز ما اینجا از ملوان نه حمایت میکنیم نه فحاشی کاری به ملوان نداریم ...
از هر سه مطللبی که تو سایتتون گذاشته میشه یکیش مربوط میشه به داماش اونم به حالت توهین (داماش بی هویت _ رشتی بی فرهنگ و ...)
خجالت نمیکشید با این جور صحبت هایی که میکنید .اینارو دارم بهت میگم چون خودت تو اون سایتی
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه آگوست 01, 2011 5:51 pm

ابای جان اولا ازت ممنونم دوما اکثر بچه هایه این سایت که من می شناسمشون تو ورزشگاه سعی می کنند جلویه فحاشی رو بگیرند و من ندیدم تو چند تا بازی اخیر اگر حرفی زده شده به انزلیچی ها بچه هایه ما موقع فوش دادن همراهی کنند اون افرادو .امیدوارم زمانی برسه که تو ورزشگاهایه رشت و انزلی فحاشی به دو طرف نباشه چون وقتی دو تا غریبه از استان دیگه میان اینجا بهمون می خندند
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط arad » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:02 pm

به به آقای20takسلام دوباره ای عرض میکنیم به خداحافظی شما...
من که میدونم این داستانم که با فیلم هندی شروع شده مثل دفعه پیش تموم میشه،ولی عادت ندارم حرف حقه رو نادیده بگیرم ما هم علاقه ای به توهین نداریم امیدوارم نه تو رشت نه انزلی این اتفاق نیفته
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:04 pm

[quote:e6b3e032e8="antiros"]ابای جان اولا ازت ممنونم دوما اکثر بچه هایه این سایت که من می شناسمشون تو ورزشگاه سعی می کنند جلویه فحاشی رو بگیرند و من ندیدم تو چند تا بازی اخیر اگر حرفی زده شده به انزلیچی ها بچه هایه ما موقع فوش دادن همراهی کنند اون افرادو .امیدوارم زمانی برسه که تو ورزشگاهایه رشت و انزلی فحاشی به دو طرف نباشه چون وقتی دو تا غریبه از استان دیگه میان اینجا بهمون می خندند[/quote:e6b3e032e8]

به امید خدا مشکلات برطرف میشه
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:10 pm

آقای سهیل خان من و مهرداد دیگه نمیدونیم به چه زبونی بهت تذکر بدیم.
یعنی ما حرمتت رو نگه میداریم و غیرفعالت نمیکنیم باید سواستفاده کنی.
آقای محترم اینجا استادیوم نیست که میای فحاشی میکنی.اینجا یه سایت فرهنگی هست /9/
این آخرین تذکر بود.تو که به قول خودت بچه سعدی هست و خواهشا با این حرفات فرنگ بچه محلاتو پایین نیار!!!! /9/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:18 pm

سلام اسماعیل جان.ازت ممنونم بابت حسن نیتت.امیدوارم شما هم فردا بتونید لونگیا رو در تهران به زانو در بیارید چون مطمئنا تهرانیا کمتر از آبادانیا به گیلانیا فحاشی نکردند.
مطمئنا فردا استادیوم پر میشه و امیدواریم که خاطرات تلخ گذشته تکرار نشه چون اون موقع ضربه به خودمون وارد میشه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:34 pm

مازیار جان خودت که تو سایت malavanfc میری مگه ندیدی چقدر به ما توهین میشه خداوکیلی یه بار این اقای انزلی چی اومد وسط حداقل مساله رو تمومش کنه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:34 pm

این چه مسخره بازیه ...این اقا یه ادم دورویی هستش که اون سرش نا پیداست ... یه جا میگه شهر تون فوتبالی نیست و جو فوتبالی نداره ...
فرهنگ ما سعدی ها هم خیلی بالایه .... اقای ابرار با تعصب وقتی اونا همینطوری دارن تو سایتشون به ما چرت و پرت میگن من یکی لزومی نمیبینم که این اقا بیاد اینجا و از این حرفا بزنه
من یکی خیلی خوب شناختمت .... ادم دورویی که****...واقعا برای سایتتون هم متاسفم ....
فرهنگ ما سعدی ها هم خیلی بالایه.. من نمیدونم چرا فقط این سایت باید اینطوری باشه ....
سهیل هم اینجا رو با جایه دیگه اشتباه نمی گیره .....
در مورد سعدی هم خواهشا حرفی نزنین که با روان ما بازی نشه
همیشه اینطوری بوده در مقابل ظلم اونا ما باید ساکت بشینیم و اونا هر چی میخوان بگن ..
حیف که تو رشت خودمون هم غریبه ایم

تو یکی نمیخواد به ما بگی چیکار کنیم ما خودمون میدونیم
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:37 pm

[quote:0e8bc123e5="Aberare_ba_tasob"]سلام اسماعیل جان.ازت ممنونم بابت حسن نیتت.امیدوارم شما هم فردا بتونید لونگیا رو در تهران به زانو در بیارید چون مطمئنا تهرانیا کمتر از آبادانیا به گیلانیا فحاشی نکردند.
مطمئنا فردا استادیوم پر میشه و امیدواریم که خاطرات تلخ گذشته تکرار نشه چون اون موقع ضربه به خودمون وارد میشه.[/quote:0e8bc123e5]

سلام آبرار ، چاکرم ، حتما ، به امید موفقیت هر دو تیم ، فارق از کری های بین دو شهر
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط SoHeiL-MusicIroni » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:45 pm

واقعا به قول onlyrasht ما تو شهره خودمونم غریب هستیم وقتی مازیار با این همه تعصب میاد این حرفا رو میزنه انتظاری نمیشه از این 20tak داشت

بعدش من فرهنگ سعدی رو پایین نیاوردم غیرت خودمون رو نشون دادیم در مقابل چرتای اینا ساکت نمیشیم.تا هستم هستیم رشت جاودانه

اخرین تذکر هم نخواستیم حاضرم به خاطر این ابای دو رو حذف بشم

غیرتمون رو تو ورزشگاه نشون میدیم نه جایی که ادم هایی هستند به رشت توهین می کنند و مدیران ازشون حمایت میکنند و منو بی فرهنگ جلوه می دن باشه ما بی فرهنگ

onlyrasht کاملا تلیید
نماد کاربر
SoHeiL-MusicIroni
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 12, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:47 pm

واقعا متاسفم که با چاکرم نوکرم چشمامونو داریم به واقعیت ها میبندیم
حداقل انتظار من از اونایی که تو سایت ملوان اف سی میرن خیلی بیشتر از اینه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:49 pm

یعنی سهیل تو فحاشی رو نماد غیرت می دونی ابرار؟
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه آگوست 01, 2011 6:56 pm

انزلیچی عزیز ..به ما اینهمه فحاشی کردند وما سکوت کردیم چی شد ..به ما مهر بی غیرتی زدند ....نباید سکوت کرد ... ... حالا ما میبینیم اونا بازی رفت چیکار میکنند ..من یکی تو این سایت هیچ وقت نیومدم درباره انزلی بد بگم ..ولی وقتی میبین اونا دارن همینطوری به ما انگ میزنن ...من یکی نمیتونم بگم هیچی نشده ...... یه ذره واقعیتو ببینین ...هیچ وقت ساده نباشین .... ادما دو روی سکه اند ....
بهتره اونا برن تو سایت خودشون و این چیزا رو بنویسن ..یادتون رفته تو تهران به ما فحاشی کردند ..خودشون بهتره حواسشون باشه تو تهران به ما توهین نکنن

با این تاپیک که گذاشته ..یعنی داره به ما میگه .......
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه آگوست 01, 2011 7:01 pm

[quote:f154b13679="SoHeiL-MusicIroni"]واقعا به قول onlyrasht ما تو شهره خودمونم غریب هستیم وقتی مازیار با این همه تعصب میاد این حرفا رو میزنه انتظاری نمیشه از این 20tak داشت

بعدش من فرهنگ سعدی رو پایین نیاوردم غیرت خودمون رو نشون دادیم در مقابل چرتای اینا ساکت نمیشیم.تا هستم هستیم رشت جاودانه

اخرین تذکر هم نخواستیم حاضرم به خاطر این ابای دو رو حذف بشم

غیرتمون رو تو ورزشگاه نشون میدیم نه جایی که ادم هایی هستند به رشت توهین می کنند و مدیران ازشون حمایت میکنند و منو بی فرهنگ جلوه می دن باشه ما بی فرهنگ

onlyrasht کاملا تلیید[/quote:f154b13679]

نمیخواستم جواب بدم اما مثل اینکه زبان شما زبان خشونت و توهین و فحاشی هستش

اگه فحاشی کردن غیرت میاره تبریزی ها از هر باغیرتی با غیرت ترن، آقای پویا موزیک ایراونی یکم فهم و شعور داشته باش، چقدر بی فرهنگی ، آخه * من خودم یه رشتی هستم ، یعنی با شعار یه مشت پست فطرت عوضی به رشتی ها ناراحت نمیشم ، خجالت بشک ، اگه تو ادعای رشتی بودن داری من خودم خیلی از تو رشتی ترم ، میخوای اسکن شناسنامه خودم رو واست بذارم ؟ خجالت بکش ، اگه تو تو رشت و سعدی زندگی میکنی من اصل و نصبم رشتین ، و اصالت رشتی دارم و افتخار میکنم ، اگه میبینی عاشق انزلی و ملوانم به خاطره اینه که تو این شهر به دنیا اومدم و بزرگ شدم ، و عاشقانه ملوان رو دوست دارم ، ملوان عشق منه ، و عشق همه گیلانی های اصیل ، همونطور که سپید رود رو دوست دارم ، آقای موزیک ایرونی اینجا مارموز بازی درنیار ، من تاحالا به کی تو این سایت فحاشی و بی احترامی کردم ؟ تو سایت طرفداران ملوان که خودم یکی از بنیانگذراان اون سایتم کی بهتون توهین کردم ، آقای اونلی رشت شما یه مشکل شخصی با رضا مدیر تالار گفتمان داشتی، به من چه ربطی داره، من به رضا گفتم اشتباه بعضی از دوستان رو انجام نده و وارد فاز حمایت از گروه و شخص خواصی نشو، اونم حرفمو تائید کرد، چرا بعضی ها دوست ندارن یه اتحاد نصفه و نیمه ایجاد بشه .

آقای موزیک ایرونی با شخص توام :

اگه خیلی رگ غیرتت باد کرده و رو دلت مونده برو استادیوم و به دشمنات نشون بده که چقدر فرهنگ داری، نه اینکه بیای اینجا واسه من یه مشت حرف مفت تحویل بدی.
اگه احساس میکنی خیلی باغیرتی و رشتی هستی شناسنامه خودت رو رو کن ببینم اصلتت مال کجاست ، مرد هستی این کار رو انجام بدی ، من حاظرم ، اونقد مرد هستم که فقط حرف نزنم ، پدرم رشتی ، 2 تا از خواهرام و 2 تا از برادرام رشتی هستن ، خودم متولد انزلی هستم ، حالا فهمیدی کی رشتی هستش،.

واقعا تاسف میخورم که بعضی از افراد تو این سایت دارن شخصیت آدمهای با اراده و با تعصب دیگه رو زیر سوال میبرن ، تویی که خیلی ادعا داری رگ غیرتت باد کرده ، بهم بگو ببینم حاظری مثل مهرداد و مازیار از وقت و هزینه شخصی خودت واسه تیمت بذاری ؟ نه نمیتونی ، تو و امثال تو فقط تو حرف رشتی هستن و تو حرف ادعای داماش دارن ،

واقعا واست متاسفم.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان