[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - در تبریز اکثر فحش ها بر علیه رشتیا بود

در تبریز اکثر فحش ها بر علیه رشتیا بود

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در تبریز اکثر فحش ها بر علیه رشتیا بود

پستتوسط ali-fakoori » چهارشنبه جولاي 20, 2011 6:47 am

سلام به همه همشهریای دوست داشتنیم.
من علی فکوری هستم و در فلکه ی گاز زندگی میکنم و دانشجوی تبریز هستم.
من تا به حال در این سایت نیومده بودم و شرایطم به شکلی است که نمیتونم در اینترنت بیام.روز یکشنبه بود که از فلکه توشیبا ماشین گرفتم تا برم به سمت فلکه گاز. نفر کناریم داشت با گوشی صحبت میکرد و دیدم یهو صحبت هاش به سمت تبریز و تراکتور کشیده شد.بعد از اینکه حرف زدنش تموم شد ازش پرسیدم که قضیه تبریز و تراکتور چیه؟گفتش توی تبریز به ما رشتیا و میرزا فحش دادند و ما میخوایم که هفته چهارم توی رشت جوابشون رو بدیم و ...
من زیاد آدم فوتبالی نیستم در بازی پارسال شهرداری تبریز و ملوان در تبریز حضور داشتم.یه سری از مسائل رو بهش گفتم و گفتم که چه فحاشی هایی به ما کردند و از من خواست تا بیام در سایت وارش اسپرت و خاطرات اون روزم رو بنویسم.
من به اصرار یه دوست لاهیجانیم که در تبریز دانشجو هستیم به سمت ورزشگاه رفتیم ولی متاسفانه جایگاهی رو که مختص هواداران ملوان بود رو ندیدیم و به گوشمون رسید که چون تعداد هواداران ملوان کم بود این تعداد رو به جایگاه ویژه بردند.
و ما به ناچار در میان تبریزی ها نشستیم.از مدیر سایت میخوام خواهشا هیچ کدوم از فحاشی هایی که تبریزی ها به ما کردند رو پاک نکنه تا بقیه دوستان هم متوجه چنین فحاشی هایی که در تبریز به ما رشتیا شد بشوند.
فحش ها در تبریز اکثرا بر علیه رشتیا بود شعارهایی مانند:
رشتی کله ماهی،
رشتی پدر نداره ، * خبر نداره،
رشتی چند پدر
میرزاکوچک بی غیرت
گیلانی بی * و بی غیرت
...
این تعاد از شعارها حالیم شد و بقیه لحظات بازی شعارهای ترکی برعلیه رشتیا و گیلانیا و میرزاکوچک و قایقران میدادند.
امکان داره بعضی ها از دست من ناراحت شده باشند که چرا من چنین توهین هایی رو در این سایت نوشته باشم ولی میخواستم بگم که چه شعارهای زشتی برعلیه رشتیا دادند.من خودم حتما در بازی داماش و تراکتور میام استادیوم و جواب این ترک ها رو میدم.
هنوز فحش های 90 هزار ترک در گوشم هست.فحش هایی که تمام گیلان رو خطاب میدادند.
نماد کاربر
ali-fakoori
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali-fakoori » چهارشنبه جولاي 20, 2011 6:54 am

به خدا هنوز که هنوزه اعصابم بابت اون فحش ها داغونه.دوس دارم هری تبریزی توی رشت ببینه بترکونمش.
وقتی به میرزا داشتن فحش میدادند داشت اشکم در میومد.آخه مگه میرزا باهاشون چه کرده بود.
شما جای من نبودید و بفهمید من چی کشیدم.دوست لاهیجانیم از من هم ناراحت تر بود /9/ /9/
نماد کاربر
ali-fakoori
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه جولاي 20, 2011 7:02 am

اتتحاد گیلانیها در بازی داماش تراکتور. اتحاد اتحاد گیلانی با غیرت /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » چهارشنبه جولاي 20, 2011 7:02 am

بازی با تراکتور حالیشون میکنیم
عضدی جهنم ترکهای... /10/ /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » چهارشنبه جولاي 20, 2011 7:15 am

/19/
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه جولاي 20, 2011 7:20 am

انشالله هفته چهارم وقتی هرچی که به ما گفتن اونا, ما گیلکا به صورت عملی روشون پیاده کردیم خیلی چیزا دستشون میاد . عشق است گیلان /3/ عشق است میرزا /3/ عشق است قایقران /3/
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه جولاي 20, 2011 7:41 am

ایشالا جبران میکنیم.
از همه ی رشتیا میخوام که ورزشگاه رو بترکونن
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه جولاي 20, 2011 8:10 am

باید جوابه سختی رو بهشون بدیم ... اول از همه زودتر به ورزشگاه بیاین و ورزشگاه رو پر کنیم ...بقیه چیزا حل میشه ....باید ... ترکا رو ...
گیلان سرور اذربایجان
تبریزیه کله خور .. این ادامه داره
تبریزی پدر نداره ، * خبر نداره،
تبریزی چند پدر..... اینم ادامه داره
تبریزییه بی * و بی غیرت
و شعار های زیادی که به این بی پدرا باید بگیم ...و بصورت عملی هم باید باشه

اول از همه باید شعارامون تو بازی نفت ابادان بصورت حرفه ای باشه ...... تا با اینا محروم نشیم
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 20, 2011 8:41 am

از شما ممنون هستم که درخواست منو رد نکردید و اومدید مشاهداتتون رو گفتید.فقط یه مقدار تند و بدون سانسور گفتید که یه مقدار سانسور شد.چون اینجا یه سایت فرهنگی هست.
واقعا دیگه من تا این حد فکرشو نمیکردم که این فحاشی ها انجام بشه.حتی من از چند تا از انزلیچیا شنیدم که حتی اینا در سایتا به پرفسور رضا هم رحم نمیکردند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 20, 2011 8:50 am

/9/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه جولاي 20, 2011 8:55 am

اینکه بچه عصبانی باشند حق دارند.اما خوب از یه مشت ادم بی فرهنگ نمیشه بیشتر از این انتظار داشت واینها اندازه شعور نداشتشون رفتار کردند.اما ایا ماباید مثل اینها فحاشی کنیم؟ان موقعه ما هم مثل انها یشیم اما مهمتر از ان اینه که ممکنه ما را بازیهای خانگی محروم کنند واز ان مهمتر اینکه یه بهانه ای دست مسولان بی غیرت شهرمون بدیم که ما رابه سردار جنگل تبعید کنند. ما باید کار این ترکا را تلافی کنیم اما نه مثل خودشسون ماباید از تیممون 90دقیقه حمایت کنیم وبه صورت ایستاده تیممونو نتشویق کنیم.متاسفانه تو تبریز باب است که همه بیایند ورزشگاه وفحاشی کنند به همه کس وبه همه چیز از تهرانی ورشتی گرفته تا فردوسیپور والبته حرکات(سومبولیک)ومحیط ورزشگاه را با جاهای دیگه اشتباه گرفته اند وباعث تمسخر تمام ایران شده اند اینها با این رفتاراشون واز رفتارهای اینها میشه چندتا فیلم طنز 90دقیقه ای توهر بازی ساخت.خوب ما هم می خواهیم مثل اینها بشیم .واقعا" کمی فکر کنید وبه منافع خودمون وتیم(انتقال بازیها به خارج شهر) وتبعات دیگش مثل محروم شدن از بازی خانگی به حاشیه کشیدن بازی واستفاده میزبان والبته مربی جوسازش قلعه نوعی از این قضیه میتوان اشاره کرد. ما میتونیم جواب فحاشی اینها را فقط به یه صورت بدیم وان 90دقیقه تشئویق تیم بدست اوردن 3امتیاز خانگی با ارزش است.لطفا" احساسی رفتار نکنید ومنطقی باشید فقط در این صورت که میتونیم موفق باشیم.فحاشی مثل تف سربالاست وبه خوده ادم بر میگرده. دقیقا" ترکا با فحاشی در ان بازی به خودشون فحش دادند نه ما. اگه کارشون بده ما نباید همون کار و به دلایل یاد شده انجام بدیم در ان صورت ما فرقی با انها نداریم
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » چهارشنبه جولاي 20, 2011 9:01 am

بهتره مطالبی رو که میزیند ادب و حیا توش رعایت بشه . دوستانی که تشریف بردن بازی( ملوان و تراکتور) و( ملوان وشهرداری تبریز) رو دیدن!!!!! و ترکهای نادان بهشون بی احترامی کردن کاش بازی ملوان واستقلال رو هم میدیدن تا عملکرد دوستان نادان هم بررسی کنن. در کل برای جریحه دار کردن روح طرفداران رشتی !!!!راه های بهتری هم هست بهتره از الفاظ زشت دوری کنین چون زیبنده این سایت وطرفداران فوتبال رشت نیست.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » چهارشنبه جولاي 20, 2011 10:07 am

به نظر من اونا با اين كارشون فهم و شعور پايينشونو به همه نشون دادن ولي ما كه نبايد جواب فحاشي اونا رو با فحش بديم. ما بايد تو 90 دقيقه اينقدر تيم خودمونو تشويق كنيم و روحيه ي اونا رو تضعيف كنيم تا تيممون بتونه ازشون امتياز بگيره و اونا رو شكست بديم. اينجوري ميتونيم انتقاممون رو بگيريم.
البته فحاشي به اونا به احتمال زياد انجام ميشه ولي باور كنيد اين كار تيمو به حاشيه ميبره.
ما بايد بازيكنامونو تشويق كنيم. و البته بعد از بازي ميتونيم از خجالتشون در بيايم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 20, 2011 10:14 am

حتما نیازی نیست با فحاشی جواب اون توهین ها رو بدیم.میتونیم از شعارهایی که توش توهین نیست استفاده کنیم.برای مثال همین گیلان سرور آذربایجان.و یا شعارهایی شبیه این.
برای مثال دلیلی نداره ما هم به ستارخان فحاشی کنیم ما میتونیم با تشویق میرزاکوچک جواب اونا رو بدیم.
ولی اینکه ساکت باشیم و نسبت به توهین هایی که اونا کردند سکوت کنیم به نظر من بی غیرتی هست.چون توی وجود ما غیرت هست و هممون به شهر و اسطوره هامون غیرت داریم پس دلیلی نداره سکوت کنیم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه جولاي 20, 2011 10:25 am

در ضمن اگر اونا در رشت باعث تحریک ما شدند(بعید هم نیست)دیگه قضیه جداست.
در ضمن برای تبریزیا فوتبال مهم نیست.اینجا دعوای گیلان و آذربایجان هست

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان