[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظرمحمدی:با بقال و قصاب قرار داد بستند ولی با من.....

نظرمحمدی:با بقال و قصاب قرار داد بستند ولی با من.....

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

نظرمحمدی:با بقال و قصاب قرار داد بستند ولی با من.....

پستتوسط amir131 » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:29 pm

سرانجام پس از مذاكرات فراوان داماش با
دروازه با ن هاي مختلف اين تيم با محمد محمدي درواز ه بان
فصل گذشته قرارداد امضا كرد تا نفر اول را براي فصل
آينده در درون دروازه انتخاب كند. البته مدتي بود كه علي
نظرمحمدي دروازه بان پرسابقه گيلان و كاپيتان دوم داماش
در تمرينات حضور داشت ولي باشگاه با او قرارداد مناسبت
نمی بست، حال چرا اينگونه شد، از زبان خودش بخوانيد.
علي آقا تبريك، ظاهرا با پاس همدان قرارداد
بستي؟
بله من دو هفت هاي بود از پاس پيشنهاد داشتم و خوشحالم
كه سرمربي مثل آقاي كمالوند در اين تيم حضور دارد و
افتخار ميكنم در خدمت مردم خوب همدان فصل آينده
خواهم بود.
تا دو روز پيش در تمرينات داماش حضور داشتي
ولي به يكباره از پاس سر در آوردي؟
آقاي دينورزاده از من خواست در تمرينات شركت كنم
و من هم چون دوست داشتم در شهر خودم باشم و به
داماش خدمت كنم، قبول كردم بدون عقد قرارداد تمرين
كنم ولي ديدم با همه قرارداد می بندند و حتي با بقال و
قصاب سر كوچه هم قرارداد امضا كردند و من همچنان
بلاتكليف بودم.
مگر دينورزاده نگفته بود بيا سر تمرين، من
م يخواهمت؟
در تيم داماش دينورزاده كار هاي نيست و همه كار را
عابديني انجام م يدهد او بايد می گفت كه با من قرارداد
امضا كنند يا نه.
يعني مشكل فني داشتي؟
من فصل گذشته 15 بازي براي داماش انجام دادم كه يك
باخت هم نداشتيم و دو هفته جلوتر نيز تيم را به ليگ برتر
آورديم. هواداران و كادر فني م يتوانند عملكرد من را تاييد
كنند. من حرفي در اين خصوص نمی زنم.
فكر نميكني در برنامه نود صحب تهايي كه كردي
و فردوس يپور هم به طعنه گفت: قراردادت تمديد شد؟
تاثيري در قرارداد امضا نكردن تو داشت؟
من در آن برنامه از آقاي عابديني تعريف و تمجيد كردم و
حتي او گفت علي جان قراردادت را 5 سال تمديد كردي.
چرا نشد؟
نميدانم چرا نشد ولي اين را ميدانم در رشت محبوبيت
من زيادتر از عابديني است و او از اين محبوبيت ميترسيد
و نخواست من در داماش باشم. در كل اين آقايان دوست
نداشتند من بيشتر از آنها تشويق شوم.
شايد خيل يها اعتقاد داشتند چون محمد محمدي
آمد، نظرمحمدي رفت؟
اين ديگر واقعا خنده دار است! من دو هفته از پاسيها
مهلت خواستم تا تكليفم با داماش روشن شود ولي هيچ
كسي به من جواب نداد. آنها با بازيكنان قديمي و چند
بازيكن جديد قرارداد بستند و داشتند با حيثيت من بازي
م يكردند كه ديگر نخواستم بيش از اين...
واقعا آمدن محمد محمدي تاثيري نداشت؟
ببينيد وقتي رادونوويچ از تيم رفت طبيعتا بايد يكي را به
جاي او ميگرفتند و محمد محمدي را گرفتند. من مگر
گفتم چرا درواز ه بان آوردند؟ حرف من اين بود چرا تكليفم
را مشخص نكردند و باز يام دادند. اگر جيجي بوفون هم
م يآمد، داما ش م يماندم و م يجنگيدم و حقم را م يگرفتم.
بگذاريد يك چيزي را روشن كنم عابديني دوست نداشت
900 ميليوني ذخيره يك دروازه بان 300 - يك درواز هبان 800
ميليوني باشد چون هفته سوم فيكس م يشدم.
اعتماد به نفس خوبي داري؟
من اين اعتماد به نفس را در گذشته نشان دادم.
حرف پاياني؟
از هواداران خوب گيلاني، كادر فني بخصوصي آقاي
ناظمي و بازيكنان قديمي داماش تشكر ميكنم كه تا آخرين
لحظه از من حمايت كردند و اميدوارم فصل آينده درواز ه بان
خوبي براي آقاي كمالوند و هواداران پاس باشم. فقط يك
چيزي كه يادم نرفته بگويم حر فهاي زيادي دارم و در
آينده نزديك ميزنم تا همه بدانند چه اتفاقي در داماش
افتاد و من نماندم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amir131 در چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:37 pm .
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:37 pm

8O :? 8O :? 8O :? خیلی اعصابم خورده واقعا حیف این ضعیف ترین عمل داماش بود علی جون من که عاشقتم /9/
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_king » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:41 pm

علی نظر محمدی :P :P :P :P /3/ /3/ /3/ /3/ /3/
اگر خون ما را D N A بگیرند نتیجه ی آن داماش گیلان است
نماد کاربر
ali_king
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:46 pm

علی خیلی دوست داریم هرجا هستی موفق باشی ابره :P /3/
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:47 pm

:?
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:49 pm

اشتباه کردی... ای کاش نمیرفتی... من تقریبا مطمئنم اگر میموندی باهات قرارداد میبستند. منتهی....!
حالا دیگه حاشیه نساز برای تیم.. مخصوصا که امروز یه خبر بد شنیدم که امیدوارم به واقعیت نپیونده!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط behnam » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 5:58 pm

متاسفم برا نظر محمدی این حرفا چیه واقعا که بی تجربست ،داره بهونه میده تیم بره حاشیه ،اگه به تیم تعصب داشتی این چرندیاتو نمیگفتی، اون از 90 اینجا هم... نشون دهنده اینه که پاچه خاره /12/
لطفا تو ورزشگاه سیگار نکشید
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 15, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:04 pm

کاشکی علی میموند اخر نفهمیدیم عابدینی اونو نمیخواست یا خودش میخواست بره علی با حضورش به هوادارا روحیه و انگیزه تشویق کردن میداد
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط behnam » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:05 pm

چه خبر مهرداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ /21/
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:33 pm

اجازه بده در این مورد فعلا چیزی نگم...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط behnam » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:38 pm

اجازه ندم چی؟ میگی؟؟؟؟؟ :!:
نماد کاربر
behnam
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط wolfman_741 » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:48 pm

:? /4/ /3/
نماد کاربر
wolfman_741
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 06, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:48 pm

علي مرسي ازت بخاطره فقط همون 15 بازي كه خودت گفتي و تيم باخت نداشت ووووو خيلي حيف شد و حق داري ناراحت باشي و هرگز نخواهيم و نخواهي فهميد كه چرا باهات قرار داد نبستن انشاالله به حقت برسي در فوتبالت تو همدان شايدم بار برگردي تو تيم خودت دوست دارم بياد اينجا بخونه و بدونه كه ما از رفتنش ناراحت شديم دوس ندارم فكر كنم كه تو داماشم باند بازي هست و ديگه نميخوام بشنوم كه بچه هاي رشت تو تيم خودشون حقشون خورده شه
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:53 pm

من فکر می کنم این حق مدیران تیم است که بهترین گزینه ها را برای تیم در پستهای مختلف استفاده کنند همانطور که علی نظرمحمدی 2سال پیش باداماش قرارداد سفیدامضاء کرده بود ودرجاهای مختلف از عابدینی تعریف می کرد اما وقتی پیشنهاد استیل بهش شد همه چیزو از یاد برد اگه ان دو سال پیش تو تیم می موند ما شاید یه سال اضافه تر تو لیگ 1نبودیم.پارسال هم چون استیل اینو نخواست امد رشت. تا یهچند ماه پیش هم که فقط پاچه خواری عابدینی را می کرد چی شد الان عابدینی بد شد؟پارسال خیلی گلهای بدی خورد این نظرمحمدی .اما چون تو رشت اینو میزاشت تو دروازه تیم طبیعتا" تو رشت باخت نداشت. ولی گل بد کم نخورد
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه ژوئن 29, 2011 6:59 pm

[quote:090e28d90b="behnam"]متاسفم برا نظر محمدی این حرفا چیه واقعا که بی تجربست ،داره بهونه میده تیم بره حاشیه ،اگه به تیم تعصب داشتی این چرندیاتو نمیگفتی، اون از 90 اینجا هم... نشون دهنده اینه که پاچه خاره /12/[/quote:090e28d90b] اگه تو بودي جاي علي كه فك كنم تيم حاشيه كه چي بگم به جنجال ميكشوندي با اين حرفات تو تو تمرينات داماش اومدي ديدي كه داشت تمرين ميكرد پس دلش با تيم بود اگه هر كي بود با همه همتيمياش قرارداد ميبستن اين كه بزرگ تيم بود كشكم حساب نميشود ديگه تو تمريناتم نميومد بعد چند جلسه تمرين بازم انگار نه انگار چيكار ميخواستي كنه
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان