دينورزاده: علاقه دارم در داماش بمانم
سرمربي تيم فوتبال ليگ برتري شده داماش گيلان گفت: علاقه دارم همراه با داماش براي فصل آينده به کارم ادامه دهم و در اين مورد تصميم نهايي را عابديني ميگيرد.
--------------------------------------------------------------------------------
مهدي دينورزاده در مورد صعود تيمش به رقابتهاي ليگ برتر اظهار داشت: براي پيروزي و صعود به ليگ برتر به سيرجان رفته بوديم و خوشحالم که شرايطي رقم خورد تا در فاصله دو هفته مانده به پايان رقابتها، اين امر محقق شود.
وي با بيان اينکه تساوي حق دو تيم بود؛ ادامه داد: گل گهر سيرجان نيز براي صعود در جدول به 3 امتياز اين ديدار احتياج داشت، به همين جهت بازي خوب و جذابي از سوي هر دو تيم ارائه شد و تماشاگران شاهد يک مسابقه پاياپاي بودند.
دينورزاده در مورد برنامههايش براي فصل آينده و اينکه آيا ميخواهد همچنان با داماش به کار ادامه دهد؛ گفت: بايد با باشگاه در اين مورد صحبت کنم تا در صورت توافق براي سال آينده هم با داماشيها ادامه دهم. با اعضاي تيم و امير عابديني، مديرعامل داماش مشکلي ندارم و بايد تا روزهاي آينده براي روشن شدن وضعيت صبر کرد. البته صحبتهاي لازم انجام شده، اما هنوز چيزي نهايي نشده است.
سرمربي داماش افزود: اگر عابديني بخواهد، علاقه دارم همراه با داماش براي فصل آينده به کارم ادامه دهم. در اين مورد تصميم نهايي را باشگاه و شخص عابديني ميگيرد.
دينورزاده در پايان اظهار داشت: قرار است به مناسبت ليگ برتري شدن داماش، امروز از اعضاي تيم در رشت استقبال به عمل بيايد، اما جشن اصلي پس از پايان رقابتهاي ليگ دسته اول برگزار ميشود.