[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه ژوئن 03, 2013 10:19 pm

با لباس آبی تا حالا ندیده بودمش با قرمز سپیدرود یادمه فقط ...ایشالله همه چی جور بشه بیاد با لباس معروف سورمه ای اناری ملاقاتش کنیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:05 am

مدافع فجر با گسترش فولاد تبريز قرارداد بست

در جلسه اي که ديشب بين رسول خطيبي سرمربي و ميرآبي سرپرست تيم گسترش فولاد تبريز و خالد شفيعي برگزار شد سرانجام مدافع فجر با گسترش فولاد به توافق رسيد و با اين تيم قرارداد يک ساله بست .

به گزارش ورزش سه ، شفيعي گفت هميشه به مردم و هواداران تبريزي علاقه داشتم و آرزو داشتم روزي در تبريز بازي کنم که امروز اين اتفاق بزرگ در زندگي ورزشي من افتاد و اميدوارم بتوانم بازيهاي خوبي براي گسترش فولاد و مردم تبريز در فصل آينده از خود به نمايش بگذارم .

خالد شفيعي تمرين خود را با تيم جديدش روز جمعه 17 خرداد در اردوي آمادگي اين تيم که در سرعين اردبيل برگزار مي شود آغاز مي کند. گسترش فولاد تبريز براي نخستين بار حضور در ليگ برتر را در فصل جديد تجربه مي کند.

شفيعي افزود : دوست داشتم در فجر بمانم و براي همشهريانم بازي کنم اما مسئولان فجر شرايطي را مطرح کردند که براي يک بازيکن ليگ هم مناسب نبود بنابراين تصميم گرفتم از فجر جدا شوم .

بازيکن گسترش فولاد تبريز در پايان براي تيم فجر آروزي موفقيت کرد .
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » سه شنبه ژوئن 04, 2013 5:59 am

نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 6:20 am

[quote:220df67e9f="Mordab"]http://gftclub.ir/team/index.php?pl=365[/quote:220df67e9f]

بايد بياريمش
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژوئن 04, 2013 9:23 am

دوستان امسال خیلی خـــوب میتونیم مـانور کنیم روی اسم داماش و هویت گیلانی بودنمون.
3 سال (3 فصل )هستش کـه توی بومی بودن توی اوج هستیم "امسال با رفتن اَمـی کوجه برار به هلند سر زبون ها بودیم و اعلام کردیم که ما برای بومی ها ارزش قائلیم.توی گل اکثریت کامنت ها سرزنشی بود که تیم پرسپولیس و انصاریفرد رو هدف قرار داده بودن که یاد بگیر از داماش و جهانبخش کـه چقدر ارزش قائل هستن برا خودشون.
تیمی کـه از سرمربی و کاپیتان بومی باشه "تیمی که هر بازی میانگین 8 بازیکن بومی داره "تیمی کـه هوادارنش با هر کسی حال نمیکنـه "یک الگویی هست کـه توی ایران نظیرش کم هستش.فهم این الگو رو توی ایران نمیفهمن چون صدر نشین ها "سپاهان سرخآبی ها"تراکتور "کمترین بومی ممکن رو دارن .
امسال اگـه بتونیم تک رقمی بیاریم و دوباره عضدی رو مثل 2 سال قبل سنگر داماش درست کنیم و اجازه عرضه اندام به هر تیمی ندیم "فشار روی تیم خیلی کم میشه و رسانه ها توان این همه سوءتبلیغ رو ندارن.
چند وقتی هست هراس شهرک نشین ها رو حس میکنم "مخصوصا بعد 90 کـه نشون دادیم چهارمین تیم پرطرفدار ایرانیم.
ترس دارن از اینکه بازیکنانی که داریم میگیریم همه از امیدمون هستن و همه گمنام و جویای نام هستن.
ترس ـشون از اینکه چندین سالهای قبل کـه رشت توی بحران فوتبالی داشت دست پا میزد مـا بودیم و محبوب بودیم امـا دامـاش داره با نداری همه مردم رو سمت خودش جذب مبکنه.
الان مازیار زارع و اولادی و نزهتی کـه غیرتمند ترین بودن ندای رفتن سر میدن و پول میخواهند"پژمان نوری با استقلال مذاکره میکنه و یک ساله با ملوان میبنده اینا در شریطی هستش که خیلی بیشتر از داماشی ها پول گرفتن و بازیکنان ما 2سال پول نگرفتن امـا این همه ساز جدای رو کوک نکردن .
عدم ثبات مالک و نداری و برتری محسوس داماش توی این چند سال هوادار رو جذب کرده"نظر و سلیقه شخصی من هستش محبوب بودن خیلی از قوی بودن و قهرمان شدن بهتره"مثالش ذوب و مس کرمان هستش "ذوب آهن توی آسیا حتی عالی بود "مس رفت آسیا امـا هرگز محبوب نیستن "امـا داماش با اینکه افتخاری نداره امـا عزتی داره که من و شما بوجودش آوردیم.
بومی بودن و با غیرت دویدن دلیل محبوبیت مـا شده و هرگز نیاز به قهرمانی نداریم وقتی این همه عزت داریم.
دامـاش امسال شاید بازیکن اسمی و نام خاصی نداره امـا آخر فصل آینده میبینیم کـه پرچم عزت مـا بالاست و این روندی هستش که خیلی ها آرزو دارن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 9:52 am

[quote:ce77a036ad="mahyarmaya"]دوستان امسال خیلی خـــوب میتونیم مـانور کنیم روی اسم داماش و هویت گیلانی بودنمون.
3 سال (3 فصل )هستش کـه توی بومی بودن توی اوج هستیم "امسال با رفتن اَمـی کوجه برار به هلند سر زبون ها بودیم و اعلام کردیم که ما برای بومی ها ارزش قائلیم.توی گل اکثریت کامنت ها سرزنشی بود که تیم پرسپولیس و انصاریفرد رو هدف قرار داده بودن که یاد بگیر از داماش و جهانبخش کـه چقدر ارزش قائل هستن برا خودشون.
تیمی کـه از سرمربی و کاپیتان بومی باشه "تیمی که هر بازی میانگین 8 بازیکن بومی داره "تیمی کـه هوادارنش با هر کسی حال نمیکنـه "یک الگویی هست کـه توی ایران نظیرش کم هستش.فهم این الگو رو توی ایران نمیفهمن چون صدر نشین ها "سپاهان سرخآبی ها"تراکتور "کمترین بومی ممکن رو دارن .
امسال اگـه بتونیم تک رقمی بیاریم و دوباره عضدی رو مثل 2 سال قبل سنگر داماش درست کنیم و اجازه عرضه اندام به هر تیمی ندیم "فشار روی تیم خیلی کم میشه و رسانه ها توان این همه سوءتبلیغ رو ندارن.
چند وقتی هست هراس شهرک نشین ها رو حس میکنم "مخصوصا بعد 90 کـه نشون دادیم چهارمین تیم پرطرفدار ایرانیم.
ترس دارن از اینکه بازیکنانی که داریم میگیریم همه از امیدمون هستن و همه گمنام و جویای نام هستن.
ترس ـشون از اینکه چندین سالهای قبل کـه رشت توی بحران فوتبالی داشت دست پا میزد مـا بودیم و محبوب بودیم امـا دامـاش داره با نداری همه مردم رو سمت خودش جذب مبکنه.
الان مازیار زارع و اولادی و نزهتی کـه غیرتمند ترین بودن ندای رفتن سر میدن و پول میخواهند"پژمان نوری با استقلال مذاکره میکنه و یک ساله با ملوان میبنده اینا در شریطی هستش که خیلی بیشتر از داماشی ها پول گرفتن و بازیکنان ما 2سال پول نگرفتن امـا این همه ساز جدای رو کوک نکردن .
عدم ثبات مالک و نداری و برتری محسوس داماش توی این چند سال هوادار رو جذب کرده"نظر و سلیقه شخصی من هستش محبوب بودن خیلی از قوی بودن و قهرمان شدن بهتره"مثالش ذوب و مس کرمان هستش "ذوب آهن توی آسیا حتی عالی بود "مس رفت آسیا امـا هرگز محبوب نیستن "امـا داماش با اینکه افتخاری نداره امـا عزتی داره که من و شما بوجودش آوردیم.
بومی بودن و با غیرت دویدن دلیل محبوبیت مـا شده و هرگز نیاز به قهرمانی نداریم وقتی این همه عزت داریم.
دامـاش امسال شاید بازیکن اسمی و نام خاصی نداره امـا آخر فصل آینده میبینیم کـه پرچم عزت مـا بالاست و این روندی هستش که خیلی ها آرزو دارن .[/quote:ce77a036ad]

واقعا آرزوی همه ما بازی دادن به جوانان گیلانی و رشتی هست,امیدوارم امیرخان و آقای ناظمی عزیز این آرزو رو هرچی بیشتر محقق کنن.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط kiavash » سه شنبه ژوئن 04, 2013 11:14 am

ما رشتیها به اینکه تیمی داریم مردمی و محبوب به خود میبالیم
برامون این مهم نیست که ستاره بیاد به تیممون یا نه.بچه هامون باغیرتن.همه میدونیم که تو 2سال وحشتناک مالی چه سختی ها که نکشیدیم.اما همه وهمه از امیرخان گرفته از بازیکنا گرفته از تدارکات و.... تا تماشاگرا همه غیرتشونو نشون دادن
پس تو این فصل هم نگران نیستیم/چون همه با هم هستیم و بازم به همه داماش رو اثبات میکنیم
/11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/ /11/
به امید روزای پر فروغ گیلان
نماد کاربر
kiavash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 30, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 11:14 am

تنها راه سریع واسه اینکه داماش دهن همه رو ببنده اینه که ما تمام انرژی رو واسه جام حذفی بزاریم
ما فصل قبل نشون دادیم که توانایی قهرمانی در حذفی رو داشتیم و اگه پرسپولیس مارو شانسی حذف نمیکرد و با سپاهان فینال بودیم الان آسیایی شده بودیم همونطور که دیدین سپاهان و استقلال رو بعد اون بازی بردیم

لیگ برتر بخاطر فرسایشی بودن و لابیگری اونقدرا به ما اجازه نمیده که از این طریق به آسیا فکر کنیم ولی حذفی یه نرده بان کوتاه برای داماش هستش که همیشه توی حذفی خوب بازی کرده

امیدوارم با تقویت نقاط ضعف و حفط اسکلت تیم فصل قبل امسال بهتر از فصل قبل باشیم
هرچند اگه امتیازات و ناداوری هایی که نتیجه بازی های مارو عوض کرد رو جمع کنیم میبینیم باید بین رتبه 4 تا 6 جا میگرفتیم
دوستان عزیز این فصل باید برای ما فصل اتحاد هوادارا از هر نظر و عقیده و حمایت از مجموعه داماش باشه
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:12 pm

ثابتي و اعتمادي رسما از تراکتورسازي جدا شدند

مهدي ثابتي و عقيل اعتمادي دو دروازه بان فصل گذشته تراکتورسازي با اعلام مجيد جلالي از اين تيم جدا شدند.

به گزارش اوج نيوز، حميد زيني زاده ضمن تاييد اين خبر افزود: از ثابتي و اعتمادي بابت زحماتي که در دوران حضورشان کشيدند سپاسگزاريم و براي آنها در ادامه دوران بازي شان آرزوي موفقيت داريم.

وي درباره وضعيت محسن فروزان اظهار داشت:با فروزان جلساتي را داشتيم و بر سر مبلغ قرارداد صحبت هايي را انجام داديم. قرار شد او فکرهايش را بکند و به ما خبر بدهد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط eshgh-damash » سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:13 pm

توافق اوليه حدادي‌فر با پرسپوليس

مسئولان باشگاه پرسپوليس با قاسم حدادي‌فر به توافقات اوليه رسيدند اما صحبت‌هاي نهايي پس از بازگشت تيم ملي از قطر موکول شده است تا نظر باشگاه ذوب‌آهن در اين باره گرفته شود و همچنين صحبت‌هاي نهايي با اين بازيکن صورت بگيرد.
فرمانروایی در جهنم بهتر از خدمت کردن در بهشت است
نماد کاربر
eshgh-damash
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 10, 2013 12:00 am

پستتوسط saleh1346 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 1:07 pm

فروزان: ذهنيت بد جلالي از من برطرف شد

دروازه‌بان تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز گفت: تراکتورسازي پيشنهاد بسيار خوبي را به من ارائه داد و براي ماندن در اين تيم به اين موضوع فکر مي‌کنم.

محسن فروزان در مورد سرانجام مذاکراتش با تراکتورسازي گفت: در يک جلسه‌ 30دقيقه‌اي با مجيد جلالي صحبت کردم و او اعلام کرد در ليستش براي فصل بعد قرار دارم. در اين جلسه ذهنيت بدي که از من پيش جلالي درست کرده بودند از بين رفت.

به گزارش فارس، وي افزود: پس از اين جلسه باشگاه تراکتورسازي نيز پيشنهاد خوبي به من داد و در کنار آن از 3 تيم شهرستاني و 2 تيم تهراني نيز پيشنهاد دارم. در حال حاضر به اين پيشنهادات فکر مي‌کنم تا بهترين تصميم را بگيرم.

دروازه‌بان تراکتورسازي خاطر نشان کرد: تراکتورسازي شرايط خوبي را براي من فراهم کرده و پيشنهاد مناسبي داده است. در بلاتکليفي قرار دارم، يکي دو روز ديگر به مشهد سفر مي‌کنم و با مدد گرفتن از امام رضا (ع) سعي مي‌کنم تصميم خوبي را اتخاذ کنم، هدف اصلي من بازگشت به تيم ملي است و مي‌خواهم همان فروزاني شوم که همه انتظار دارند.

وي در مورد پيشنهاداتش يادآور شد: پيشنهادات بسيار خوبي به من شده است، از ملوان و استقلال خوزستان به همراه چند تيم ديگر که نمي‌توانم نام آنها را ببرم پيشنهاد دارم و مي‌خواهم تصميم خوبي بگيرم. تا روز شنبه يا يکشنبه هفته بعد نظر نهايي‌ام را اعلام مي کنم.
نماد کاربر
saleh1346
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed3 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 1:11 pm

[size=12:9972b4c7f1][color=black:9972b4c7f1]فکشید بیرون از فروزان دِ زَکَن. رسوا بوکودید[/color:9972b4c7f1][/size:9972b4c7f1]
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

اي ول آبرار

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 2:16 pm

[quote:c0f685c265="mahyarmaya"]دوستان امسال خیلی خـــوب میتونیم مـانور کنیم روی اسم داماش و هویت گیلانی بودنمون.
دامـاش امسال شاید بازیکن اسمی و نام خاصی نداره امـا آخر فصل آینده میبینیم کـه پرچم عزت مـا بالاست و این روندی هستش که خیلی ها آرزو دارن .[/quote:c0f685c265]

[size=24:c0f685c265][color=green:c0f685c265]دمتگرم آبرار خيلي گل گفتي[/color:c0f685c265][/size:c0f685c265]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه ژوئن 04, 2013 3:07 pm

مهرداد اولادی به مس کرمان پیوست
به گزارش اوج نیوز مهرداد اولادی بازیکن فصل گذشته ملوان بندر انزلی با باشگاه مس کرمان به توافق ضمنی رسیده اند و شنیده ها حاکی از عقد قرارداد داخلی دوساله این بازیکن با باشگاه مس دارد.
وی به خبرنگار اوج نیوز گفت : از باشگاه مس پیشنهاد خوبی داشتم و تصمیم گرفته ام تا فصل آینده در خدمت این تیم باشم. میخواهم در جایی بدون حواشی کار کنم تا دغدغه فکری و مالی نداشته باشم.
او در باره شرایط و نحوه جداییش از ملوان گفت: اوایل در ملوان همه چیز خوب به نظر می رسید ولی کم کم حاشیه های مخربی پیدا شد سرمربی با بازیکن مشکل داشت؛بازیکن با سرمربی،مدیرعامل با هردو!!! در مورد هواداران بهتر است حرفی نزنم چون نمیخواهم بیشتر باعث حواشی آن تیم بشوم فقط همین را بگویم که جالب نیست داخل استادیوم تشویق شوی و بیرون استادیوم تهدید!!!
بعد از پایان فصل هم منتظر تماس آقای درودگر ماندم ولی خبری نشد چند روز پیش هم گفتند که مربی جدید فیلم بازیهای تیم را دیده و به بازی شما اعتقادی ندارد.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 3:55 pm

واقعا خاک تو سره ملوان دوتا بازیکن بومی خوب دیگه ندارن چسبیدن ب رشتیا فروزان،میکاییلی
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 3 مهمان