توسط mahmood1331 » سه شنبه ژوئن 04, 2013 2:16 pm
[quote:c0f685c265="mahyarmaya"]دوستان امسال خیلی خـــوب میتونیم مـانور کنیم روی اسم داماش و هویت گیلانی بودنمون.
3 سال (3 فصل )هستش کـه توی بومی بودن توی اوج هستیم "امسال با رفتن اَمـی کوجه برار به هلند سر زبون ها بودیم و اعلام کردیم که ما برای بومی ها ارزش قائلیم.توی گل اکثریت کامنت ها سرزنشی بود که تیم پرسپولیس و انصاریفرد رو هدف قرار داده بودن که یاد بگیر از داماش و جهانبخش کـه چقدر ارزش قائل هستن برا خودشون.
تیمی کـه از سرمربی و کاپیتان بومی باشه "تیمی که هر بازی میانگین 8 بازیکن بومی داره "تیمی کـه هوادارنش با هر کسی حال نمیکنـه "یک الگویی هست کـه توی ایران نظیرش کم هستش.فهم این الگو رو توی ایران نمیفهمن چون صدر نشین ها "سپاهان سرخآبی ها"تراکتور "کمترین بومی ممکن رو دارن .
امسال اگـه بتونیم تک رقمی بیاریم و دوباره عضدی رو مثل 2 سال قبل سنگر داماش درست کنیم و اجازه عرضه اندام به هر تیمی ندیم "فشار روی تیم خیلی کم میشه و رسانه ها توان این همه سوءتبلیغ رو ندارن.
چند وقتی هست هراس شهرک نشین ها رو حس میکنم "مخصوصا بعد 90 کـه نشون دادیم چهارمین تیم پرطرفدار ایرانیم.
ترس دارن از اینکه بازیکنانی که داریم میگیریم همه از امیدمون هستن و همه گمنام و جویای نام هستن.
ترس ـشون از اینکه چندین سالهای قبل کـه رشت توی بحران فوتبالی داشت دست پا میزد مـا بودیم و محبوب بودیم امـا دامـاش داره با نداری همه مردم رو سمت خودش جذب مبکنه.
الان مازیار زارع و اولادی و نزهتی کـه غیرتمند ترین بودن ندای رفتن سر میدن و پول میخواهند"پژمان نوری با استقلال مذاکره میکنه و یک ساله با ملوان میبنده اینا در شریطی هستش که خیلی بیشتر از داماشی ها پول گرفتن و بازیکنان ما 2سال پول نگرفتن امـا این همه ساز جدای رو کوک نکردن .
عدم ثبات مالک و نداری و برتری محسوس داماش توی این چند سال هوادار رو جذب کرده"نظر و سلیقه شخصی من هستش محبوب بودن خیلی از قوی بودن و قهرمان شدن بهتره"مثالش ذوب و مس کرمان هستش "ذوب آهن توی آسیا حتی عالی بود "مس رفت آسیا امـا هرگز محبوب نیستن "امـا داماش با اینکه افتخاری نداره امـا عزتی داره که من و شما بوجودش آوردیم.
بومی بودن و با غیرت دویدن دلیل محبوبیت مـا شده و هرگز نیاز به قهرمانی نداریم وقتی این همه عزت داریم.
دامـاش امسال شاید بازیکن اسمی و نام خاصی نداره امـا آخر فصل آینده میبینیم کـه پرچم عزت مـا بالاست و این روندی هستش که خیلی ها آرزو دارن .[/quote:c0f685c265]
[size=24:c0f685c265][color=green:c0f685c265]دمتگرم آبرار خيلي گل گفتي[/color:c0f685c265][/size:c0f685c265]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند