[quote:6cbbd89246="MAZIYAR"]دوستان عزیز یه کم انصاف داشته باشید.محمد غلامی اگه میخواست به داماش خیانت بکنه مثل رضا نیک نظر(سال 87)میرفت برای انزلیچیا گل میبرد!!!
و حتی وقتی من بهش آخر بازی گفتم بهم گفت هیچ وقت چنین کاری نمیکنم.
محمد در این فصل برامون کم از جون مایه نذاشت.
ولی به نظر من در این بازی مختاری و نظیف کار جبران علی حسینی و کوشکی رو کرده بودند و واقعا مثل سیم خاردار و صخره جلوی ملوان ایستاده بودند و در میانه میدان هم حاجتی و مهدوی بسیار بی نقص بازی کردند و ابشک هم جنگندگی خوبی داشت و بهترین بازیکن ما هم در این بازی حسین ابراهیمی بود که واقعا بعد از چند سال اون حسین ابراهیمی که انتظار داشتیم شد و افشین هم تلاشش رو کرد ولی ازش بیشتر انتظار میرفت.
روی سکوها هم نکته جالب اینجاست که اکثرا هواداران حریف باعث تحریک هواداران میشدند در حالی که ما در انزلی هیچ حرکت تحریک آمیزی انجام ندادیم ولی مهم ترین نکته در متشنج شدن سکوها نیروی انتظامی(!) بود که هواداران هم کاسه ی صبرشون سر اومد و چه از لحاظ برخورد فیزیکی و چه گفتاری خوب از خجالت آقایان در اومدند و با این کارشون نشون دادند اگه رشتی متحد بشه هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه نفر هم نمیتونند با خودشون ببرند!!![/quote:6cbbd89246]
دوست عزیزم MAZIYAR در این بحث من حقو به arvand میدم . غلامی یا تعمدا" یا غیر عمد امروز مثل همیشه نبود ، درست برعکس همه بومیای دیگه . هیچکس نمیتونه منکر غیرت و انرژی گذاشتنش در این فصل بشه ، اما دو بازی با ملوان (حتی غیر عمد) ضعیف بود ، در حالیکه وظیفش بود برای اثبات انکار این موضوع 100 برابر تلاش میکرد ، کار به جایی رسید که چاووشی (ضعیف در این بازی) که در پست هافبک چپ خسته شده بود و به نوک منتقل کرد ........
اما نهایتا" با majid13 موافقم . بهتره جهت جلوگیری از سوء استفاده و پیشگیری از حاشیه ادامه ندیم
جای زنیدپور هم انصافا" خالی بود ، اگه بود حداقل مثل بازی راه آهن دوتا گل داشتیم !