[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 23, 2012 9:09 pm

نه، یعنی اگه گل داماش سالم بوده باشه دیگه دق میکنم. :o
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » جمعه مارس 23, 2012 9:13 pm

کسی لحظه زدن گل آفساید داماش رو نداره بزاره واسه دانلود یا عکسش رو البته من دارم ولی حجمش خیلی زیاده حدود 300 مگ
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » جمعه مارس 23, 2012 9:15 pm

[quote:7dec91659d="majid13"]نه، یعنی اگه گل داماش سالم بوده باشه دیگه دق میکنم. :o[/quote:7dec91659d]

به نقل از سايت داماش
http://www.damashsc.com/fa/index.php?op ... &Itemid=77
ظاهرا گل درست بود (البته بعضي از كارشناسا گفتن)
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه مارس 23, 2012 9:17 pm

[quote:799780b6b3="only_abarar"][quote:799780b6b3="arvand"][quote:799780b6b3="only_abarar"]نمیشه گفت امروز در مجموع عالی بودیم ولی در مقابل بازی ملوان فوقلعاده عالی بودیم.واقعا ملوان هیچ حرفی برای گفتن نداشت و بهترین نتیجه ممکن واسشون تساوی بود.وقتی بازی تموم شد و اونطور حجوم اوردن به سمت دروازبانشون و سرتاپاشو بوس کردن یعنی با تمام وجود حس کردن که از ..... اوردن!!!مثل دربی های گذشته بازم بدشانس بودیم.در بدترین حالت ممکن باید با اختلاف یک گل میبردیم.نمی دونم این سریال بیارهای ملوان تا کی ادامه داره؟؟!!!حسین ابراهیمی که کل فصل واقعا ضعیف بود امروز فوقلعاده بود و با تمام وجود بازی میکرد.حاجتی هم با اینکه بازیش به چشم نمیاد ولی عالی و بدون نقص بازی کرد و این دوتا بهترین های ما بودن و بعد از اون هم مختاری و نظیف کار بدون اشتباه بودن و جزو خوبها.ولی افشین و غلامی اصلا در حد انتظار نبودن.در مورده افشین میشه گفت چون تو پست تخصصیش نبود ولی غلامی واقعا دوست دارم بگم که اماده نبود ولی هرچقدرم به خودم فشار میارم نمیتونم به خودم بقبولونم که واقعا اماده نبود و نه اینکه نمیخواست بازی نکنه.خلاصه این اولین فوتبالی نبود که دارم میبنم و از نحوه بازی یه بازیکن میشه خیلی چیزهارو فهمید.بازی رفت خودمون رو به زور راضی کردیم که نه از قصد اخطار نگرفت ولی این بازی..........امیدوارم اشتباه کنم و حداقل در ادامه فصل مثل امروز نا اماده نباشه!!!!حظور هوادارا که فوقلعاده بود و به انزلیچیا نشون داد حتی هواداراشون در حد مقایسه کردن با هوادارا ما نیستن ولی شعارهای حین بازی بنظرم یه مقدار زیادی دیگه روش کلید کردیم و هیچ تشویقی نکردیم مثل همه بازیهای مهم دیگمون که کلا از تشویق غافل میشیم که این نشون دهنده ضعف لیدر هاست.در مورده نیروی به اصطلاح نظامی هم باید فقط بگم متاسفم!!!خدایی جایه پاتوماشون کاملا رو پشتم مونده و وقتی تو اینه نگاه کردم خودم تعجب کردم که چقدر سیاه شده!!!!در کل نمیگم اگه خوش شانس بودیم بلکه اگه واقعا عدالت رعایت میشد با اختلاف دوتا باید میبردیم[/quote:799780b6b3]
سالار کل حرفاتو قبول دارم.یعنی از اول تا اخرشووووو.راستی ساق پای منم کبود شد ناجورررررررر.ولی از خجالت یه مینی بوس در اودم.دقیقا همون کاری که با مینی بوسمون تو بازی رفت کردنو انجام دادم[/quote:799780b6b3]
بره ولی بعد بازی بهم حال نداد.پشت منظریه چهارتا انزلیچی رو دنبال کردیم فرار کردن رفتن تو کوچه بنبست گیر کردن و همونجا یه نفر داشت ماشینو میبرد تو پارکینگ و اینا هم رفتن تو پارکینگ مرده و بهشون جا داد..............و یه اتفاقاتی افتاد که حالا بعدا دیدمت بهت میگم!!![/quote:799780b6b3]

داداش بقیشم بگو دیگه ! :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

الگیلانو

پستتوسط arminaberar » جمعه مارس 23, 2012 9:19 pm

کسی اینجا خبر نداره تماشاگرای ملوان و تیم ملوان بالاخره کی از ورزشگاه رفتن؟
نماد کاربر
arminaberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 09, 2012 12:00 am

پستتوسط maryamdamash » جمعه مارس 23, 2012 9:37 pm

واقعا این مل ملا همیشه شانس دارن /9/
نماد کاربر
maryamdamash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژانويه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 23, 2012 10:17 pm

[quote:6cbbd89246="MAZIYAR"]دوستان عزیز یه کم انصاف داشته باشید.محمد غلامی اگه میخواست به داماش خیانت بکنه مثل رضا نیک نظر(سال 87)میرفت برای انزلیچیا گل میبرد!!!
و حتی وقتی من بهش آخر بازی گفتم بهم گفت هیچ وقت چنین کاری نمیکنم.
محمد در این فصل برامون کم از جون مایه نذاشت.
ولی به نظر من در این بازی مختاری و نظیف کار جبران علی حسینی و کوشکی رو کرده بودند و واقعا مثل سیم خاردار و صخره جلوی ملوان ایستاده بودند و در میانه میدان هم حاجتی و مهدوی بسیار بی نقص بازی کردند و ابشک هم جنگندگی خوبی داشت و بهترین بازیکن ما هم در این بازی حسین ابراهیمی بود که واقعا بعد از چند سال اون حسین ابراهیمی که انتظار داشتیم شد و افشین هم تلاشش رو کرد ولی ازش بیشتر انتظار میرفت.
روی سکوها هم نکته جالب اینجاست که اکثرا هواداران حریف باعث تحریک هواداران میشدند در حالی که ما در انزلی هیچ حرکت تحریک آمیزی انجام ندادیم ولی مهم ترین نکته در متشنج شدن سکوها نیروی انتظامی(!) بود که هواداران هم کاسه ی صبرشون سر اومد و چه از لحاظ برخورد فیزیکی و چه گفتاری خوب از خجالت آقایان در اومدند و با این کارشون نشون دادند اگه رشتی متحد بشه هیچ کاری نمیتونند بکنند و حتی یه نفر هم نمیتونند با خودشون ببرند!!![/quote:6cbbd89246]

دوست عزیزم MAZIYAR در این بحث من حقو به arvand میدم . غلامی یا تعمدا" یا غیر عمد امروز مثل همیشه نبود ، درست برعکس همه بومیای دیگه . هیچکس نمیتونه منکر غیرت و انرژی گذاشتنش در این فصل بشه ، اما دو بازی با ملوان (حتی غیر عمد) ضعیف بود ، در حالیکه وظیفش بود برای اثبات انکار این موضوع 100 برابر تلاش میکرد ، کار به جایی رسید که چاووشی (ضعیف در این بازی) که در پست هافبک چپ خسته شده بود و به نوک منتقل کرد ........
اما نهایتا" با majid13 موافقم . بهتره جهت جلوگیری از سوء استفاده و پیشگیری از حاشیه ادامه ندیم /13/ /13/ /13/
جای زنیدپور هم انصافا" خالی بود ، اگه بود حداقل مثل بازی راه آهن دوتا گل داشتیم ! /11/ /11/ /11/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 23, 2012 10:32 pm

[quote:4c55efd9f5="sajad1985"]کم کاری در کار نبود غلامی بازیکن حرفه ایی هستش در ضمن هیچ وقت نمی یاد جلوی کیروش خودشو خراب کنه بهرحال امروز جز ابراهیمی / مهدوی / مختاری و نظیف کار و چاووشی که عالی بودند بقیه تو یه سطح بودند / امروز اگه شانس داشتیم مل مل و 3 تایی می کردیم پس دوستان بحث هایی که اصلا و ابدا به واقعیت نزدیک نیست راه نندازند تا دودش تو چشم خودمون بره خواهشا !! نمی دونم چه اصراری هستش که فس فس دارین به این مسئله تاکید می کنید پس تمومش کنید .. /1/[/quote:4c55efd9f5]

در مورد بازیکنای خوب میدان چاووشی رو خوب اومدی :lol: :lol: کجاش خوب بود خدایی ؟؟؟ غلامی و چاووشی انصافا" جز ضعیفترین ها بودن .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » جمعه مارس 23, 2012 10:49 pm

[quote:1f4c7af6d2="civilboy"][quote:1f4c7af6d2="majid13"]نه، یعنی اگه گل داماش سالم بوده باشه دیگه دق میکنم. :o[/quote:1f4c7af6d2]

به نقل از سايت داماش
http://www.damashsc.com/fa/index.php?op ... &Itemid=77
ظاهرا گل درست بود (البته بعضي از كارشناسا گفتن)[/quote:1f4c7af6d2]

دوستم تو جایگاه H از لحظه ضربه ایستگاهی فیلم گرفت ، منم از زمان لحظه چشمم به حسین ابراهی بود ، همون وقع هم گفتم : به نظر من آفساید نبود .....
وقتی اومدم خونه یه برنامه ویژه عید شبکه باران با وهابی (بووووووووووق) تماس گرفت و از داربی و حواشی و اون گل مردود و ........ پرسید و اون گفت که : دوتا از کارشناسا ، یه رشتی یه ازلیچی گفتن آفساید بووووود !!!! اما من تا خودم از TV نبینم و قضاوت نکنم ، باورم نمیشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط vahidn » شنبه مارس 24, 2012 5:20 am

ملوان شانس آورد.
انشاالله
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط vahidn » شنبه مارس 24, 2012 5:21 am

انشاالله داماش هر روز موفق تر و بهتر بشه
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abere » شنبه مارس 24, 2012 5:56 am

سکوی هواداران ملوان !
ادعای دو هزار هوادار ملوانی نیز در نوع خود جالب است در حالی که کل این جایگاه 1200 نفر (سمت چپ 500 صندلی دارد) ظرفیت دارد !
هر بیننده ای به راحتی می تواند با حسابی سرانگشتی حتی از روی همین عکس متوجه شود که زیر هزار هوادار در سکوی مهمان حضور دارند.
[img:d41aff0127]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/67149473491304507166.jpg[/img:d41aff0127]

جفت تر از این انزلیچی ها بازهم خودشون هستند فقط توشهر خودشون بلدن هارتو پورت بکنن،باید میدید چطوری پرده مینی بوس کشیده بودن از ترس،لامضب * اومد رشت این طوری جانش در خطر نبود که سکورتش کنند،بازهم تو این جو باید به عرض شما برسانم که 5 مینی بوس انزلیچی ها همراه با یک تاکسی قرمز رنک در خیابان منظریه شیشه هاش پودر شد که حتی یک ماشین هم بخاطر ریخته شدن شیشه در خیابان پنچر کرد
[img:d41aff0127]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up2/26800428785770766599.jpg[/img:d41aff0127]
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه مارس 24, 2012 5:57 am

در حالت کلی خوب بودیم ... اگه شانس داشتیم و توپ هامون هم گل میشد ، نتیجه رو هم گرفته بودیم ... به هر حال این انزلی چی ها رو خوب پنچر کردیم ...
بهترین بازیکن از نظر من کاپیتان ما بود که خدایی عالی بازی کرد و غیرتش رو نشون داد
/23/ /23/ /23/ /23/ توتی شهر باران /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط metall » شنبه مارس 24, 2012 7:31 am

[quote:8a857a3792="civilboy"][quote:8a857a3792="metall"][quote:8a857a3792="majid13"]بنظرم بازیهای قبلی غلامی به هیچ وج کم کاری نکرد، این بازی هم جز اون موقعیت خدایی موقعیت دیگهی بهش نرسید، فکر نکنم عمدی بوده باشه چون نیمه اولو واقعا خوب دوید، ولی نمیه دوم یکم ضعیف ظاهر شد.[/quote:8a857a3792] دوست من دویدن که مهم نیست اگه همین کارهم نمیکرد که نیمه اول بیرون میرفت حتی عابدینی هم گفته بود که غلامی داره کم کاری میکنه[/quote:8a857a3792]

كجا گفت؟[/quote:8a857a3792] شما شاید نشنیدید برین تحقیق کنید متوجه میشید عابدینی چند بار اعلام کرد که غلامی داره کم کاری میکنه مثل گذشته نیست فقط تو بازی با ملوان که کم کاری نکرده اگه چند بازی گذشته رو دیده باشین کاملا متوجه مشین
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط reza_932 » شنبه مارس 24, 2012 7:45 am

جفت تر از این انزلیچی ها بازهم خودشون هستند فقط توشهر خودشون بلدن هارتو پورت بکنن،باید میدید چطوری پرده مینی بوس کشیده بودن از ترس،لامضب * اومد رشت این طوری جانش در خطر نبود که سکورتش کنند،بازهم تو این جو باید به عرض شما برسانم که 5 مینی بوس انزلیچی ها همراه با یک تاکسی قرمز رنک در خیابان منظریه شیشه هاش پودر شد که حتی یک ماشین هم بخاطر ریخته شدن شیشه در خیابان پنچر کرد

دمش گرم هرکسی که این کارو کرد.
نماد کاربر
reza_932
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه دسامبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان