[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلان vs ملوان انزلی (الگیلانو)/ تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط arsalan27 » جمعه مارس 23, 2012 7:23 pm

امروز خیلی منو عذاب داد بخاطر چند چیز.چرا باید اینقد فحش میدادن بچه ها.خون رو نباید با خون نشست رست به ما هم تو تنزلی فحاشی شد ولی من این انتظار رو از بچه ها نداشتم تو این وضعیت.بازم میگم امیدوارم روزی تمام مشکل ها هم حل بشه.دست همه ی بچه ها هم درد نکنه.به ممد غلامی هم زیاد گیرندید من از حالش خبر دارم بعد از بازی چجوری بود
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armin » جمعه مارس 23, 2012 7:24 pm

بچه ها تورو خدا کسی نمیدونه خلاصه بازی رو از کجا دانلود کنم ؟ ؟
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه مارس 23, 2012 7:27 pm

زاكان، آبراران ،،من تومام گودئم ؛بيخيال؛ همه چي چگوده به؛
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه مارس 23, 2012 7:29 pm

عجب بازی کرد داماش 7موقعیت عجب شانسی دارن این انزلیچی ها داماش باید 3 تا میزد بخدا
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 7:32 pm

حضور اصغر کاردوست،افتخار و غروز جامعه بسکتبال و ورزش گیلان در جمع هواداران پشت دروازه از نکات جالب برای من بود.
حضور محسن فروزان که نشان از تعصب این بازیکن به داماش رو داره و همچنین برگشت احتمالی علی چیلاورت میتونه دروازه سال دیگه داماش رو بیمه کنه.
هیچ وقت ندیده بودن یک استادیوم یه بازیکن رو اینقدر منظم تشویق کنند و واقعا حضور علی برای تماشاگرا یک سوپرایز بود و هواداران هم با تشویق بی امان علی چیلاورت خواسته خودشون رو به گوش مهندس عابدینی رسوندند.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه مارس 23, 2012 7:38 pm

حیف فقط حیف امروز باستی ملوان رو 3 تایی می کردیم نمی دونم یه تیم چقدر می تونه شانس داشته باشه و برعکس یه تیم دیگه چقدر بدشانس باشه امروز روز مانبود اگه روز ما بود باید این تیم شهر ک نشین زیر توپ زن رو 3/4 تایی می کردیم 8O
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 22, 2012 12:00 am

پستتوسط majid13 » جمعه مارس 23, 2012 7:43 pm

ولی امروز حسین ابراهیمی عجب انگیزهی داشت، واقعا بهترین بود.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه مارس 23, 2012 7:47 pm

من منکر فحاشی نیم ولی ا فحاشیان بو و متاسفانه مانه و کار با تایپیک و امی صحبتان چاکوده نبه ... امان خیلی تایپیک بزئیم از اوایل تاسیس سایت تا به امروز که ا فحاشیان ارزش نره و امان گیلانیم ولی چی ببوسته اخر ؟ تا الگیلانو فارِسِ همه چی توماما بوسته ... از بین بردن فحاشی امی کار نیه , یعنی امان امی تلاشا بوکدیم ولی به می نظر که فایده نرِ!! باید امی مسئولین ایتا فکر بوکونید که ا فحاشیان تومام به ....

---------------------
ممد غلامی ضعیبفترین بازیا امرا بوکوده و نخوایم نظری فدم ...

-----------------------
اصغر کاردوست و فروزان و علیا بیدم خیلی حال بوکودم.

امیدوارم علی سال دیگه واگردِ خو تیم ولی فروزانا خوایم ایتا تیم دورون بئسِ که خو احتمال ملی پوش بوئستنا بوجور ببر ... مربیان تیم ملی خوشان جومانا تیمانی غیر از لنگیو تاجی و سپاهان تراکتور دودید
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه مارس 23, 2012 7:50 pm

[quote:29b32fe2e7="arvand"][quote:29b32fe2e7="civilboy"][quote:29b32fe2e7="arvand"]من راضی بودم واسه نیمکت ملوان گل میبرد ولی مثه ادم بازیشو میکرد تو زمین.یه صحنه حسین ابراهیمی سرش داد زد.اصلا تابلو بود بازی نمیکنه[/quote:29b32fe2e7]
بابا اينقد دمدمي مزاج نباشين، اخه كجاش بد كار كرد، يه بار ميگين خوبه يه بار ميگين كم فروشي كرده
نزنين اين حرفارو[/quote:29b32fe2e7]
"ویرایش شد"[/quote:29b32fe2e7]

[color=red:29b32fe2e7]اخطار به اروند و تمام کاربران:[/color:29b32fe2e7]
[color=black:29b32fe2e7]در صورت ادامه چنین جر و بحث هایی ناچار میشیم تایپیک رو قفل کنیم.اینجا کسی با کسی دعوا نداره و جنبه انتقاد و حرف مخالف رو داشته باشید![/color:29b32fe2e7]

[color=darkblue:29b32fe2e7]پ ن : آقای اروند خان وقتی نظرت پاک میشه یعنی بر خلاف قوانین سایت هست و این اجازه رو ندارید دوباره تکرار کنید![/color:29b32fe2e7]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه مارس 23, 2012 7:53 pm

کم کاری در کار نبود غلامی بازیکن حرفه ایی هستش در ضمن هیچ وقت نمی یاد جلوی کیروش خودشو خراب کنه بهرحال امروز جز ابراهیمی / مهدوی / مختاری و نظیف کار و چاووشی که عالی بودند بقیه تو یه سطح بودند / امروز اگه شانس داشتیم مل مل و 3 تایی می کردیم پس دوستان بحث هایی که اصلا و ابدا به واقعیت نزدیک نیست راه نندازند تا دودش تو چشم خودمون بره خواهشا !! نمی دونم چه اصراری هستش که فس فس دارین به این مسئله تاکید می کنید پس تمومش کنید .. /1/
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » جمعه مارس 23, 2012 7:53 pm

[quote:74f57df32f="siabagh"][color=red:74f57df32f][size=18:74f57df32f]داماش امروز روي سكوها كسي رو نداشت[/size:74f57df32f][/color:74f57df32f]
آقا از نظر من محمد غلامي امروز كم فروشي كرد تابلو بود؛
نكته مهمتر اين بود كه امروز هيشكي داماش رو تشويق نميكرد، همه داشتند به اونا فحش ميدادند ؛ اين يه واقعيت بود كه لحظه لحظه من رو ازار ميداد؛ پس كو 1200 كاربر با فرهنگ وارش اسپرت؟؟ يك بار فقط يك بار هم يه شعار درست حسابي داده نشد، در روزي كه تيم ما فقط نياز به برد داشت و تماشاگرا بايد تشويقشون ميكردند فقط فحش ميدادند نصف ورزشگاه اصلا بازي رو نديدند فقط رو به اونا بودند داشتند فحش ميدادند؛ فقط متاسفم ؛
هيشكي نميتونه انكار بكنه
هيشكه نميتونه به من انگ انزلي چي بودن رو بزنه چون نوشته هاي قبلي منو همه خوندن
فقط ميتونم بيشتر ننويسم تا اونا سوء استفاده نكنند وگرنه برضد تك تك همشهريام اينجا مطلب مينوشتم
تو شهر خودمون تنها هستيم، بجاي روحيه دادن به تيم ؛ فقط فحش ناموسي ، بدترين فحشا طرف رفته پول داده خرج كرده پرچم انزلیچی رو اورده تو ورزشگاه؛ فقط اينو بگم تو وضع فاجعه فرهنگي هستيم ؛ ميتونم بگم 5 درصد تماشاگرا ادماي سالمي هستند بقيه آدماي سالم شهر جرات نميكنن بيان ورزشگا..............................................................................................................[/quote:74f57df32f]

داداش من مگه اونا تیم خودشونو تشویق میکردن؟ اونا هم 90 دقیقه تا ما ساکت میشدیم فحاشی میکردن ! تو زمین خودشونم که فحاشی کردن ! بعد ما بیایم ساکت بشینیم هورا هورا کنیم؟ شک نکنید اگه بازی تو انزلی فحاشی نمیکردن الان جو ورزشگاه اینجوری نمیشد .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط sajad1985 » جمعه مارس 23, 2012 8:02 pm

اتفاقا امروز داماش بازی خوبش رو مدیون سکوها و هوادارای پرشورش بود من از ماهواره بازی رو می دیدم کلی حال کردم وقتی صدای سوتشونو میشنیدم که برای بهم زدن تمرکز ملوانیها یکپارچه انجام می دادند و هو می کردن یه لحظه فکر کردم بازی اروپایی هستش خدایی دم همتون گرم من از گیرنده نگاه می کردم اما انگار تو استادیوم بودم 90 دقیقه تشویق حالا چندتا شعار هم گه داده شد عوض بازی رفت تو انزلی تا متوجه بشن و از این به بعد خودشون رو اصلاح کنند /12/
ـــــــــــــــــــــــ
sajad1985
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » جمعه مارس 23, 2012 8:04 pm

[quote:4e8e877f25="majid13"]منم موافق ایجاد تاپیک با مضمون دوستیه رشت و انزلی هستم، اما ما امروز فقط جواب بازیه رفتو بهشون دادیم، من نمیگم که فحش ندادم ولی خدایش ما بچه های اچ کمترین فحاشی رو نسبت به جایگاهای دیگه داشتیم.[/quote:4e8e877f25]

من موافق نیستم :D
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه مارس 23, 2012 8:05 pm

[quote:63a8c995a3="sajad1985"]اتفاقا امروز داماش بازی خوبش رو مدیون سکوها و هوادارای پرشورش بود من از ماهواره بازی رو می دیدم کلی حال کردم وقتی صدای سوتشونو میشنیدم که برای بهم زدن تمرکز ملوانیها یکپارچه انجام می دادند و هو می کردن یه لحظه فکر کردم بازی اروپایی هستش خدایی دم همتون گرم من از گیرنده نگاه می کردم اما انگار تو استادیوم بودم 90 دقیقه تشویق حالا چندتا شعار هم گه داده شد عوض بازی رفت تو انزلی تا متوجه بشن و از این به بعد خودشون رو اصلاح کنند /12/[/quote:63a8c995a3]

آبرار ما از ساعت 1 تا 4 داشتیم شعار میدادیم :wink:
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » جمعه مارس 23, 2012 8:09 pm

ای کاش داماش میتونست همین بازی خوبشو جلوی بقیه تیما انجام بده ! ما بازی های حساس خوب بازی میکنیم مثل بازی تراکتر ولی بعدش یه بازی خوب نکردیم تا بازی ملوان به امید بازی های خوب داماش
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان