[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

داماش گیلان VS ملوان انزلی /تایپیک نطرات، عکس ها وخبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Rasht131 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:24 pm

فراهانی به بازی میرسه؟
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه نوامبر 30, 2013 6:26 pm

[quote:84b8f0be4c="soroosh8"]فراهانی
ابوذر/نظیفکار/مختاری/محمدی
حاجتی/کاردوست
سهرابی/مهدوی/سیف اللهی
حسن زاده(چاووشی)

متوسل زاده حتما نیمه دوم بیاد که موثرتره!
خوب بید؟؟؟؟ :lol: :lol: :lol:[/quote:84b8f0be4c]

من دوست دارم متوسل زاده فیکس باشه . افشین چاوشی نیمه دوم بیاد .

چاوشی نیمه دوم بیاد با سرعتش خیلی بیشتر میتونه به ما کمک کنه .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط Rasht131 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:27 pm

امین لوکاتونی با آقای گل لیگ فقط یه هت ریک فاصله داره :arrow:
نماد کاربر
Rasht131
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 17, 2013 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:28 pm

فراهانی برسه خیلی بهتره,چون خیلی دهقانی داغون تر از فراهانی هستش.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:38 pm

[quote:97145a7948="nima_beckham"][quote:97145a7948="soroosh8"]فراهانی
حاجتی/کاردوست
سهرابی/مهدوی/سیف اللهی
حسن زاده(چاووشی)

خوب بید؟؟؟؟ :lol: :lol: :lol:[/quote:97145a7948]

چاوشی نیمه دوم بیاد با سرعتش خیلی بیشتر میتونه به ما کمک کنه .[/quote:97145a7948]

نیما جان ولی دقت کردی هروقت امین نیمه دوم میاد ما نتیجه بهتری میگیریم؟
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » شنبه نوامبر 30, 2013 6:41 pm

[quote:8ba37c5850="soroosh8"]فراهانی برسه خیلی بهتره,چون خیلی دهقانی داغون تر از فراهانی هستش.[/quote:8ba37c5850]

دهقانی که چیزی فراتر از داغونه
در دو صحنه در حالی که مدافع ما با مهاجم حریف ددرگیره ولی رو توپ تسلط داره اون دروازه را خالی کرده اومده بیرون !!!! دلم میخاست سرمو بکوبم به دیوار.
فکر میکنم خدا دوستمون داره و فراهانی میرسه ولی در مورد رسیدن حسن زاده شک دارم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط 777 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:41 pm

من نمیدونم نتیجه بازی چی میشه نمی دونم ترکیب وسیستم احتمالی تیم چیه اما میدونم جمعه ابای کشیه وقطعا اخرسرهم از داماش یک امتیاز کسر میشه /15/
ان شالله ببریم وبه2امتیاز بازی برسیم /16/
نماد کاربر
777
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 01, 2012 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:41 pm

[quote:c1f70775c5="RASHTBOY"][size=24:c1f70775c5][color=red:c1f70775c5]الگيلانو در عضدي برگزار مي‌شود[/color:c1f70775c5][/size:c1f70775c5]

[color=darkblue:c1f70775c5]قربانعلي الماسخاله در مورد برگزاري دربي گيلان در هفته هفدهم ليگ برتر، گفت: باشگاه ملوان درخواست داده بود که به دليل مسايل امنيتي ديدار روز جمعه اين تيم با داماش گيلان در ورزشگاه سردار جنگل برگزار شود اما تعيين ورزشگاه مسابقه از امتيازهاي تيم ميزبان است و ميزبان مي‌تواند بازي را در ورزشگاه مورد نظرش برگزار کند. ضمن اينکه ورزشگاه عضدي شهر رشت تاييديه مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا را هم گرفته است و هيچ مشکلي براي برگزاري ديدار دو تيم ندارد.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: عظمتي فرماندار محترم مردم رشت که رئيس شوراي تامين هم هست نيز اعلام کرد که ديدار دو تيم داماش و ملوان در ورزشگاه عضدي رشت برگزار خواهد شد.[/color:c1f70775c5][/quote:c1f70775c5]

میدونید,انزلیچیها چقدر تمیز میخوان مارو ببرن توی حاشیه!حتی به استادیوم بازی هم که مطمئنن تغییر نمیکنه دارن گیر میدن تا مارو عصبی کنن.فقط فنی صحبت کردن در مورد این بازی و آدم حساب نکردن خاری توی چشمشونه.
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » شنبه نوامبر 30, 2013 6:50 pm

آبای های احمق نمیدونند این تو بمیری با توبمیری های قبلی فرق میکنه.
اینبار هر کلکی سوار کنند ما در زمین پیروزیم و باید خدا را شکر کنند در بازی رفت شکست نخوردند.
اما با حاشیه هایی که بعد از بازی رفت درست کردند هر رشتی که قبلا باهاشون دشمن نبود الان خواهان ریخته شدن خونشون بر زمین
من که تنها با ریخته شدن خون آبای در منظریه آروم میگیرم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » شنبه نوامبر 30, 2013 6:53 pm

[quote:e9770d7291="soroosh8"][quote:e9770d7291="nima_beckham"][quote:e9770d7291="soroosh8"]فراهانی
حاجتی/کاردوست
سهرابی/مهدوی/سیف اللهی
حسن زاده(چاووشی)

خوب بید؟؟؟؟ :lol: :lol: :lol:[/quote:e9770d7291]

چاوشی نیمه دوم بیاد با سرعتش خیلی بیشتر میتونه به ما کمک کنه .[/quote:e9770d7291]

نیما جان ولی دقت کردی هروقت امین نیمه دوم میاد ما نتیجه بهتری میگیریم؟[/quote:e9770d7291]

آره ابرار ، دقت کردم . میدونم اکثر بچه ها نظرشون اینه که امین نیمه دوم بیاد ولی به نظر من با توجه به اینکه افشین نیمه دوم همیشه انگیزش بالا میره و از اونجایی که سرعتی هست بیشتر میتونه کمکمون کنه .

امیدوارم هر کدومشون فیکس هستند تیم 15 دقیقه اول بازی کار رو تموم کنه و اولین گل رو بزنه تا بتونیم با اختلاف ببریمشون . با توجه به جو جهنمی عضدی و فشاری که رویه بازیکنای ملوان هست راحت میشه دقایق اول کار رو تموم کرد .
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » شنبه نوامبر 30, 2013 6:54 pm

سیف اللهی:عابدینی یک تنه همه کارها را پیش می برد/ در دربی شمال دل مردم رشت را شاد می کنیم
طعا برای کسب سه امتیاز به میدان می رویم چون فقط با برد در دربی شمال می توانیم دل مردم رشت را شاد کنیم که امیدوارم این اتفاق هم بیافتد

سایت گل – روح الله سیف اللهی مهاجم جوان داماش چراغ اول تیمش را در کرج روشن کرد تا چهارمین گلش را مقابل تیم فیرات به ثمر برساند.سیف اللهی درباره بازی و برد خارج از خانه تیمش مقابل سایپا می گوید:« بازی سختی بود چون در خانه حریف بازی می کردیم.موقعیت سایپا در جدول بهتر از ما بود ضمن اینکه آنها مربی خوبی هم دارند و نتایج خوبی گرفته بودند.از طرفی تیم ما بدون بازی تدارکاتی وارد این میدان شد و با اینکه اولین بازی مان بعد از تعطیلات بود شرایط خوبی داشتیم.»

وی ادامه می دهد:«در 20 دقیقه ابتدایی بازی اسیر جو مسابقه شدیم و بد کار کردیم اما بعد از آن به گل رسیدیم.بعد از این گل ،دو گل بد خوردیم اما خدا را شکر در همان نیمه اول گل مساوی را زدیم و با روحیه خوب به رختکن رفتیم.در نیمه دوم هم خیلی بهتر از نیمه اول بازی کردیم و کادر فنی هم خیلی راضی بود.در مجموع خوب بودیم و سرانجام با گل سه امتیازی متوسل زاده به پیروزی رسیدیم.»

سیف اللهی که تا حالا دو پاس گل داده و یک پنالتی هم برای داماش گرفته درباره مشکلات مالی داماش می گوید:«من نباید درباره مشکلات مالی حرف بزنم چون بزرگترهای تیم هستند و بهتر است آنها بگویند اما باید بگویم آقای عابدینی واقعا تنهاست .او یک تنه همه کارها را انجام می دهد و با مشکلات کنار می آید .با این حال مشکلات مالی در بازی ما تاثیری نمی گذارد و بازیکنان داماش کار خودشان را به بهترین شکل انجام می دهند.»

مهاجم جوان داماش در آستانه بازی با ملوان می گوید:«ملوان به غیر از بازی با استقلال در 4- 3 بازی اخیرش نتایج خیلی خوبی گرفته و تیم های بزرگی را شکست داده.آنها مربی خوبی دارند که نشان داده می تواند در فوتبال ایران موفق باشد .با این حال ما هم داماش هستیم و قطعا برای کسب سه امتیاز به میدان می رویم چون فقط با برد در دربی شمال می توانیم دل مردم رشت را شاد کنیم که امیدوارم این اتفاق هم بیافتد.»
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه نوامبر 30, 2013 7:01 pm

[quote:4c980053c3="golsar-boy"]آبای های احمق نمیدونند این تو بمیری با توبمیری های قبلی فرق میکنه.
اینبار هر کلکی سوار کنند ما در زمین پیروزیم و باید خدا را شکر کنند در بازی رفت شکست نخوردند.
اما با حاشیه هایی که بعد از بازی رفت درست کردند هر رشتی که قبلا باهاشون دشمن نبود الان خواهان ریخته شدن خونشون بر زمین
من که تنها با ریخته شدن خون آبای در منظریه آروم میگیرم[/quote:4c980053c3]

!!!!!!!!!!!!!!!!

جنگه یا بازی فوتبال؟!
آرامش خودتون رو حفظ کنید لطفاً. خونشون رو میریزم و اینا چیه؟!
از یه رشتی با فرهنگ بالای خودش که زبان زد خاص و عام هست تو ایران بعیده چنین حرف هایی بزنه اونم واسه یه شهر دیگه که 30 کیلومتر اونور تره و با هم همزبان و هم استانی هستیم!
اگر یه عده آتش جنگ و بی ادبی به پا می کنند، یه رشتی به عنوان شهر مرکز استان با این همه غنای فرهنگی خودش باید آبی باشه رو آتش
رشت امروز شهری هست که جمعیت مهاجر زیادی از تمام شهرهای گیلان و حتی خارج از استان داره. انزلیچی های زیادی هستند که امروز به نوعی با ما همشهری هستند. اگر یه عده تو فوتبالشون بد دهنی میکنند و به اتوبوس و ... حمله می کنند قرار نیست ما هم مثل اونا رفتار کنیم که! یعنی میخوایم فرهنگ خودمون رو زیر سوال ببریم؟!
ما رشتی ها خودمون باید این بد رفتاری هایی که تو این دو شهر بین یه عده هست اصلاح کنیم. خیلی از انزلیچی ها هستند که روابط خیلی خوبی با رشتی ها دارند و خیلی از رشتی ها هم همین طور. این مسخره بازی های فحش و این چیزا متاسفانه عمدتاً در این فوتبال هست. وگرنه مردم این دو شهر روابط عادی و خوب خودشون رو دارند.
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه نوامبر 30, 2013 7:13 pm

[quote:6ea320c750="mohammadrashti22"][quote:6ea320c750="golsar-boy"]آبای های احمق نمیدونند این تو بمیری با توبمیری های قبلی فرق میکنه.
من که تنها با ریخته شدن خون آبای در منظریه آروم میگیرم[/quote:6ea320c750]

!!!!!!!!!!!!!!!!

جنگه یا بازی فوتبال؟!
از یه رشتی با فرهنگ بالای خودش که زبان زد خاص و عام هست تو ایران بعیده چنین حرف هایی بزنه اونم واسه یه شهر دیگه که 30 کیلومتر اونور تره و با هم همزبان و هم استانی هستیم!
اگر یه عده آتش جنگ و بی ادبی به پا می کنند، یه رشتی به عنوان شهر مرکز استان با این همه غنای فرهنگی خودش باید آبی باشه رو آتش
رشت امروز شهری هست که جمعیت مهاجر زیادی از تمام شهرهای گیلان و حتی خارج از استان داره. انزلیچی های زیادی هستند که امروز به نوعی با ما همشهری هستند. اگر یه عده تو فوتبالشون بد دهنی میکنند و به اتوبوس و ... حمله می کنند قرار نیست ما هم مثل اونا رفتار کنیم که! یعنی میخوایم فرهنگ خودمون رو زیر سوال ببریم؟![/quote:6ea320c750]

نه اشتباه نکن این جنگ با هم استانی نیست بلکه جنگ با وطن فروشاست
بله من هم قبول دارم در همه جا خوب و بد وجو داره حتی در عنزلی!!!
اما آبای هایی که در بازی رفت طبل جنگ را کوبیدند مطمئنم این احنمال را میدند که در بازی برگشت چه در انتظارشونه و انزلیچی های مقیم رشت و یا انزلیچی های بافرهنگ هرگز پاشونو به عضدی نمیزارن ولی 1000 نفر *# با تخم مغول اجین شده ای که به عضدی میان تا فحش بدند به خیال خودشون خیلی ادعا دارند و اینجاست که سکوت ما باعث کج اندیشی اونا میشه و چه بسا در سال آتی اتفاقات بسیار ناگوارتری برای هواداران و بازیکنان ما در عنزلی بیفته. باید یکبار واسه همیشه طوری ادبشون کنیم تا دیگه از این غلطها نکنند.

من یکبار دیگه تاکید میکنم ما باید سکوها را آروم جلوه بدیم و در زمین پیروز باشیم و سپس در جشن پیروزیمون در منظریه آبای قربونی کنیم
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه نوامبر 30, 2013 7:18 pm

[quote:f87351983e="golsar-boy"][quote:f87351983e="mohammadrashti22"][quote:f87351983e="golsar-boy"]آبای های احمق نمیدونند این تو بمیری با توبمیری های قبلی فرق میکنه.
من که تنها با ریخته شدن خون آبای در منظریه آروم میگیرم[/quote:f87351983e]

!!!!!!!!!!!!!!!!

جنگه یا بازی فوتبال؟!
رشت امروز شهری هست که جمعیت مهاجر زیادی از تمام شهرهای گیلان و حتی خارج از استان داره. انزلیچی های زیادی هستند که امروز به نوعی با ما همشهری هستند. اگر یه عده تو فوتبالشون بد دهنی میکنند و به اتوبوس و ... حمله می کنند قرار نیست ما هم مثل اونا رفتار کنیم که! یعنی میخوایم فرهنگ خودمون رو زیر سوال ببریم؟![/quote:f87351983e]

نه اشتباه نکن این جنگ با هم استانی نیست بلکه جنگ با وطن فروشاست
بله من هم قبول دارم در همه جا خوب و بد وجو داره حتی در عنزلی!!!
اما آبای هایی که در بازی رفت طبل جنگ را کوبیدند مطمئنم این احنمال را میدند که در بازی برگشت چه در انتظارشونه و انزلیچی های مقیم رشت و یا انزلیچی های بافرهنگ هرگز پاشونو به عضدی نمیزارن ولی 1000 نفر *# با تخم مغول اجین شده ای که به عضدی میان تا فحش بدند به خیال خودشون خیلی ادعا دارند و اینجاست که سکوت ما باعث کج اندیشی اونا میشه و چه بسا در سال آتی اتفاقات بسیار ناگوارتری برای هواداران و بازیکنان ما در عنزلی بیفته. باید یکبار واسه همیشه طوری ادبشون کنیم تا دیگه از این غلطها نکنند.

من یکبار دیگه تاکید میکنم ما باید سکوها را آروم جلوه بدیم و در زمین پیروز باشیم و سپس در جشن پیروزیمون در منظریه آبای قربونی کنیم[/quote:f87351983e]

!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط shervin1381 » شنبه نوامبر 30, 2013 7:29 pm

کعبه امال وارزوهای همه ما هواداران اینه که در بازی روز جمعه نه تنها 3امتیاز رو با یک نتیجه خوب بگیریم بلکه کاری کنیم که از انزلی چیها امتیاز هم کسر بشه که فاصله امتیازیمون با اونا افزایش پیداکنه ورسیدن به چنین هدفی نیاز به انجام چند کار داره
1. با عشق به داماش وتفکر به موفقیت ان ومقدم شمردن اهداف کلی باشگاه وهوادار به اهداف شخصی
2.تشویق بی وقفه وجانانه در طول 90دقیقه جهت رسیدن به 3امتیاز ویک برد با نتیجه خوب
3.وظیفه هریک از ماجلوگیری از فحاشی افرادی که در اینروز فقط برای خالی کردن عقده های شخصی به استادیوم می ایند ودر کل بازی برای یکبار هم نام زیبای داماش از دهان کثیفشان خارج نمیشود
4.مواظب باشیم که ممکن است هواداران تیم ملوان خود را قاطی تماشاگرانمان کنند وبا اقدام به فحاشی اینگونه نشان دهند که طرفداران داماش مسبب این کار هستند وازاین روش هواداران را از مسیر اصلی تشویق تیم خارج کنند وبا فحاشی، کمیته انظباطی را مجاب نمایند تا امتیاز از تیممان کسر نماید
باهمه این اوصاف بازهم به همشریان گل وهوادار داماش توصیه وسفارش (خواهش )میکنم که مواظب این موارد باشیم
به امید پیروزی داماش وبرد شیرین وپرگل
/13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/ /13/
نماد کاربر
shervin1381
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه مارس 31, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان