[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

جام حذفي داماش گيلان -راه آهن سورينت تاپيك نظرات،خبرها ي كوتاه و عكسها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Dane_Ali » جمعه نوامبر 08, 2013 12:34 pm

[quote:cf02e4a3f1="soroosh8"][quote:cf02e4a3f1="meraj130"]ایشالا امروز به مظلوم هم بازی برسه - میتونه یه جهانبخش دیگه باشه برامون[/quote:cf02e4a3f1]

دیگه واقعا باید کم کم این اتفاق بیفته[/quote:cf02e4a3f1]

مظلوم جایگاه تیفوسیا نشسته بود :D
نماد کاربر
Dane_Ali
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 19, 2012 12:00 am

پستتوسط navidmadan » جمعه نوامبر 08, 2013 12:43 pm

[quote="sepidroudi"][quote:0cc7eb61a4="navidmadan"][color=black:0cc7eb61a4]متاسفانه گویا کلاً تیم ما و البته دقیق تر اگه بخوام بگم، کادر فنی ما چیزی به نام پلان B رو کلاً چیزی ازش نمیدونه که کیه و چیه !!!!!! ،،،،،،،،،،،،، کاری به راه آهن ندارم که به هیچ وجه در حد و اندازه ای نبود که به مرحله بعد بره و شکی در این نیست که اونها هم در این بازی ذره ای لیاقت بردن رو نداشتن ،،،،، من به تیم خودمون کار دارم ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، کادر فنی توی بازی با پرسپولیس 1 پلان رو برای بازیکنا ترسیم کرد و اون این بود که : ماشاالله بچه ها ! برید فقط گل نخورید زود تموم میشه برمیگردیم خونه ! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، نتیجش ------------> باخت با نتیجه 2-0 ،،،،، چرا؟ چون تیم پلان B نداشت که اگه گل خورد چی باید بکنه !!!
پلان ترسیم شده در بازی با مس کرمان : بچه ها فقط مســـــــــاوی ،،،، نتیجش -------> بازی در حالی که 1-1 بود و مس هم توی دروازه حتی دروازبان هم نداشت ، تیم با بی تفاوتیه کامل ، هیچ حرکتی که واسه بردن انجام نداد هیچ ، نزدیک بود توی 1 دقیقه آخر، بازی رو هم واگذار کنیم که خوشبختانه همون 1-1 (که هدف کادر فنی بود!!!) بازی تموم شد !!!!!!!!!!
پلان ترسیم شده برای بازی با راه آهن : بچه ها !! یادتونه پارسال هی بازیامون مساوی میشد میرفتیم توی پنالتیا میبردیم؟؟؟ ،،،،،، پس ایندفعه هم همون کارو میکنیم چون جواب میده ! ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، نتیجش -----------> تا دقیقه 80 کل 22 بازیکن داخل زمین در خواب ناز ،،،،،،،،،،،، فراهانی خسته میشه و با کمک هادی محمدی که متاسفانه کاملاً عملکردش شباهت به فراهانی داره و توی هر بازی همون تک اشتباه و غفلتش کافیه تا تیم به فنا بره ؛ گل میخوریم و تازه از دقیقه 85 بچه ها یادشون میفته که عقبن !!!!!!!!! اما دریغ از اینکه پلان B واسه تیم تعریف نشده که اگه گل خوردن باید چیکار کنن !!!!! و به راحتیه آب خوردن تیم حذف میشه ،،،،،، راحت تر از آنچه فکر میکردیم !!!!!
شاید تنها نکته مثبت این بازی این بود (متاسفانه) که تیم ، بد بازی کرد و باخت تا زیادتر از این حسرت نخوریم !!!!! حداقل میگیم بد بازی کردیمو نه برنامه ای داشتیم و نه تاکتیکی و حقمون بود که حذف بشیم !! (هرچند که راه آهنم حقش نبود که صعود کنه ! )

اما در آخر میخوام برای نقل و انتقالات نیم فصلمون یه پیشنهاد بدم !!!!!! با توجه به اینکه هر 15 تا تیم لیگ برتر کاملاً واقفن که فقط کافیه 1 اشتباه از هادی محمدی و فراهانی سر بزنه تا نتیجه رو به نفع خودشون رقم بزنن ، و با توجه به اینکه شرایط مالی باشگاه هم به شدت بده ،،،،،،،،،، یه راه حل اقتصادی و ارزان به نظرم اومد و اونم اینه که حالا که ما کلاً اعتقادی به خرید دروازبان خوب یا حتی درجه 2 و 3 نداریم ،،،،، بیاییم حداقل یدونه درخت اون وسط دروازه بکاریم که این همه تک به تکارو راحت گل نخوریم !!!!! ،،،،،،،،،،،،،،،،، با توجه به تصویر زیر که بازسازی شده صحنه گل راه آهن به داماش هست،،،، کاملاً واضحه که این تدبیر جواب میده ،،،، چرا که همیشه توی صحنه های تک به تک ، هم فراهانی و هم دهقانی هر دو به جای اینکه در مسیر مستقیم توپ قرار بگیرن ، اونقدر در جهت مخالف توپ جاگیری میکنن که عمراً دستشون به توپ نمیرسه !!!!!! در این تصویر مشاهده میکنید که اگه اون تنه درخت وسط دروازه بود ، امروز ما حداقل توی 90 دقیقه نمیباختیم چون توپ بعد از رد شدن از فراهانی، با برخورد به تنه درخت برمیگشت و دفاع های جاموندمون مثل شیر توپ رو برگشت میدادن !!!!!!
( البته اینم بگم که با این تصویر به هیچ وجه قصد توهین به کسی رو ندارم و فقط از شدت عصبانیت بی نهایتمه که باعث شد این سکانس تکراری رو که هر دفعه داره واسمون تکرار میشه به زبان طنز در بیارم... ،،،،،، امیدوارم به کسی بر نخورده باشه ! چون اون کسانی که باید امروز بهشون برخورده باشه همین هوادارا هستن که اومدن و تیم رو تشویق کردن اما فوتبال از داماش ندیدن و باز هم در کمال مردونگی خم به ابرو نیاوردن و ورزشگاه رو بدون حاشیه ترک کردن ....) و البته اینم بگم که به هیچ وجه منظورم این نیست که تمام تقصیرا گردن فراهانی هستش، به هیچ وجه ،،،، همه بد بودن امروز ، از کادر فنی بگیر تا کل بازیکنا،،،، اما به هر حال دروازبان هم دقیقاً وظیفش اینه که توی یه همچین صحنه ها و دقایقی به داد تیم برسه و تیم رو نجات بده اما [/color:0cc7eb61a4][color=red:0cc7eb61a4]متاسفانه ما ناجی توی تیممون نداریم ، چه توی پست دفاعی و چه در پست حمله ..................!!!!![/color:0cc7eb61a4]

:D آبرار اونی که افتاده کیه؟؟ :!:[/quote:0cc7eb61a4]
هادی محمدی :D
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط navidmadan در جمعه نوامبر 08, 2013 1:35 pm .
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط farhad2590076 » جمعه نوامبر 08, 2013 12:54 pm

[b:15a45ebbba]سلام
دلسوزی آقایان برای تیم و باخت امروز قابل تقدیر است. ولی بعضی آقایان فکر می کنند همه چیز مهیاست و تنها مانده بازیکن و کادر فنی کار خود را انجام دهد.نه اینطور نیست سپاهان با آن بضاعت مالی مگه ندیدید توسط تیم لیگ یکی صنعت نفت حذف شد این همه پول ایت همه بازیکن و تشکیلات قوی باشگاهی. ما چه 2 بازیکن کناری ما که حداقل 40 درصد قدرت خط هافبک ما بودند رفتند ولی ما 2 بازیکن را به خدمت گرفتیم که دیپورتی تیم های دیگر بودند و اسم و رسمی نداشتند و از همه مهمتر جوان و کم تجربه بودند و هیچ تیمی هم آنان را نمی خواست. این بخاطر شرایط بد مالی است و بحرانی است که 3 سال گریبان ما را گرفته البته تیم های رشتی چهل و اندی سال است که خصوصی هستند و این مشکلات چیز جدیدی نیست. منظور من این است که آقایا ن بیش از اندازه از این تیم با این بضاعت و مشکلاتی که دارد توقع دارند. خواهش میکنم سطح توقعات را پایین بیاورید و واقع بین باشید. من حاضرم کادر فنی ما بومی باشد و 70 درصد تیم هم بومی باشد و رده بین 8 تا 11 جدول مال ما باشد. همین برای ما با این مشکلاتی که داریم کافی است. افشین ناظمی هم تا حالا با این بضاعتی که داریم خوب کار کرده . با عرض پوزش توقع زیادی ممنوع! به همینی که داریم قانع باشیم و نا شکری نکنیم و تیم را تشویق کنیم و پیگیر تیم های پایه باشیم که اصل کار آنجاست.

متشکرم فرهاد از رشت[/b:15a45ebbba][size=12:15a45ebbba] [/size:15a45ebbba][color=red:15a45ebbba] [/color:15a45ebbba]
نماد کاربر
farhad2590076
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 16, 2013 12:00 am

پستتوسط gilan-astaneh » جمعه نوامبر 08, 2013 12:56 pm

navidmadan جان دست درد نکنه کلی خندیدم خیلی باهال بود دمت گرم
اعصابم خیلی خراب بود اما کامنتت دیدم ترکیدم!
در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند
گرتو نمی پسندی تغییر ده قضا را
gilan-astaneh
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه مه 11, 2012 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه نوامبر 08, 2013 1:30 pm

این تعویض خدابنده لو چیه که در دو بازی مد شده؟!!!
آقایونی که می گفتید آبشک به درد نمیخوره و کاپیتان آماده نیست در این دو بازی اخیر دیدید که تیم در میانه میدان هیچ خلاقیتی نداره و تنها تاکتیک تیم شده بزن زیرش!!!

کم کم با این ترکیب چینی و تعویض ها دارم به استقلال تفکراتافشین ناظمی شک میکنم
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » جمعه نوامبر 08, 2013 1:33 pm

[quote:9a0bc9cbef="golsar-boy"]این تعویض خدابنده لو چیه که در دو بازی مد شده؟!!!
آقایونی که می گفتید آبشک به درد نمیخوره و کاپیتان آماده نیست در این دو بازی اخیر دیدید که تیم در میانه میدان هیچ خلاقیتی نداره و تنها تاکتیک تیم شده بزن زیرش!!!

کم کم با این ترکیب چینی و تعویض ها دارم به استقلال تفکراتافشین ناظمی شک میکنم[/quote:9a0bc9cbef]
بزن زیرش در بازی رفت هم به طور واضح :( مشاهده می شد
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط Amir0131 » جمعه نوامبر 08, 2013 1:39 pm

[b:233666a154]هواداران داماش شیشه اتوبوس را شکستند/ راه‌آهنی‌ها تهدید شدند!
[/b:233666a154]
[color=blue:233666a154]خبرگزاری تسنیم: مدیر روابط عمومی و رسانه‌ای باشگاه راه‌آهن سورینت از حمله طرفداران داماش به اتوبوس این تیم خبر داد.[/color:233666a154]

امید گلمکانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد حمله تماشاگران داماش گیلان به اتوبوس راه‌آهن سورینت، گفت: بعد از بازی با داماش هواداران این تیم مقابل رختکن ما جمع شدند و شروع به فحاشی کردند، بعد از آن داماشی‌ها با فرزاد آشوبی درگیر شدند که ما آنها را جدا کردیم.
وی ادامه داد: هواداران داماش گیلان بعد از این ما را تهدید کردند که بیرون از ورزشگاه شما را می‌بینیم! پس از تمام این اتفاقات با اسکورت پلیس در 2 اتوبوس از ورزشگاه خارج شدیم و پس از صرف شام، پلیس تا خارج از شهر ما را اسکورت کرد اما پایان یافتن اسکورت به اتوبوس‌های ما حمله شد. هواداران داماش شیشه‌های یک اتوبوس را شکستند و بدنه اتوبوس دیگر را با سنگ مورد حمله قرار دادند.
مدیر روابط عمومی باشگاه راه‌آهن سورینت، گفت: امیدواریم کمیته انضباطی با برخی هواداران داماش که این کارها را انجام می‌دهند و سابقه نیز داشته است، برخورد کند.
نماد کاربر
Amir0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه نوامبر 08, 2013 1:42 pm

[quote:49b95b2663="dani_0131"][quote:49b95b2663="golsar-boy"]این تعویض خدابنده لو چیه که در دو بازی مد شده؟!!!

کم کم با این ترکیب چینی و تعویض ها دارم به استقلال تفکراتافشین ناظمی شک میکنم[/quote:49b95b2663]
بزن زیرش در بازی رفت هم به طور واضح :( مشاهده می شد[/quote:49b95b2663]

بازی رفت لیگ در تهران بود و ما کلا در زمین حریف کبریت بی خطریم ولی حکایت داماش در عضدی فرق میکنه
اینجا اینجور بازی تو کَت هوادار نمیره
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه نوامبر 08, 2013 1:46 pm

بد بازی کردیم باختیم
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط fire_boy » جمعه نوامبر 08, 2013 1:59 pm

با دیدن این بازی یاد کارتون پت و مت افتادم!
باز خدارو شکر 40 دقیقه اول بازی رو ندیدم. چون دنبال جای پارک بودم!
چرا هر بازی کاندید اول تعویض باید هادی سهرابی باشه؟؟؟
در صورتی که حاجی زاده و حاجتی تو این بازی گزینه مناسب برای تعویض بودن
از دوستان کادر فنی خواهشمندم یا وظایف و عملکرد هادی محمدی رو تفهیمش کنن یا بازیش ندن(عملکردش مثل ستون پنجم دشمن!!)
یه تشکر ویژه دارم از بچه های تیفوسی که به نحو احسن کبه رو تشویق کردن بقیه سکو ها چنگی به دل نمیزد!
بازیکنی که مرام و معرفت رو با این کارش معنی کرد لایق تشویق بهتری بود...
[size=18:7c13c60777][color=blue:7c13c60777] viva Kébé[/color:7c13c60777][/size:7c13c60777]
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am

پستتوسط r4sht » جمعه نوامبر 08, 2013 2:03 pm

[quote:0f32136f7e="amirdamashcity"][quote:0f32136f7e="kiavash"][quote:0f32136f7e="amirdamashcity"][quote:0f32136f7e="mahmood1331"][quote:0f32136f7e="r4sht"]پرونده این جام که این همه روش حساب باز کردیم بسته شد
حالا دیگه هیچ انگیزه فوتبالی ندارم واسه امسال
توی لیگ برتر که اصلا فکر اینکه بتونیم سهمیه چهارم رو هم کسب کنیم ندارم با این اوضاع
یک نیم فصل داریم واسه میانه جدول ماندن
دیگه حتی حس کامنت گذاشتن رو ندارم
واقعا امروز باید برای ناظمی و تیم داماش متاسفم بود
بدترین شکل ممکن بازی کردیم
جالب اینکه راه اهن بدتر از ما بود و به این تیم باختن واقعا دردناکه[/quote:0f32136f7e]

[size=18:0f32136f7e][color=black:0f32136f7e]دوستان عزيز دنيا كه به آخر نرسيده
با شرايطي كه از نظر مالي و نيمكت ذخيره ها داريم بايد خدا رو شكر كنيم كه تيم تو نيم فصل اول ،تك رقمي شديم
با نيمكت جوون و كم وزني كه داريم نبايستي زياد از حذف تو جام حذفي ناراحت باشيم

ضمناً دوست عزيز r4sht به فرض كه بيايم و با جام حذفي الان آسيايي بشيم ،به نظر شما با اين وضعيت بودجه اي تو مسابقات آسيايي چيكار ميتونيم انجام بديم به غير از كيسه گل شدن؟

من هم با بقيه دوستان هم نظر هستم كه بايد واسه نيم فصل دوم چند تا بازيكن مثمر ثمر بگيريم

ضمناً امروز فوق بي انگيزه بوديم و يه طورايي ،چه رو سكو و چه تو تيم خودمون رو از پيش برنده ميدونستيم[/color:0f32136f7e][/size:0f32136f7e][/quote:0f32136f7e]

چرا میخوایم خودمون رو گول بزنیم الان اگه سرمربی غیر بومی بود شما اینطوری منطقی برخورد میکردی؟ اتفاقا اگه جلوی این مشکل یا بهتره بگیم فاجعه گرفته نشه بله دنیا به آخر میرسه. من امروز که از ورزشگاه داشتم میومدم خونه امیدوار بودم اینجور کامنت هایی که همش میخوان هوادارا رو به آرامش دعوت کنن نبینم.چرا ما نباید مشکلات تیمو بزرگ کنیم؟چون مربی بومیه؟چون اگه خدای نکرده بیفتیم دسته یک به خاطر مربی بومی ما رو نگه میدارن تو لیگ؟ بخدا داریم به تیم خیانت میکنیم الان هر تیم دیگه بود هواداراش به حرف اومده بودن اینقدر ما آروم هستیم کل تیم باورشون شده چه ببریم چه ببازیم اعتراضی نیست و مهم نیست چه نتیجه ای میگیریم برای همین بی تفاوت شدن.مگه برای همین تارتار تو ورزشگاه به خاطر تاکتیک زیرتوپ زدن حیا کن رها کن راه ننداختیم؟ حالا من نمیگم اینکارو کنیم ولی حداقل اینقدر ریلکس رو مشکلات سرپوش نذاریم بهتره نقاط ضعف رو گنده کنیم تا تیم مجبور به رفعش بشن نه ما رو به عنوان یه بازیچه فرض کنن.بهانه نیمکت و مالی دیگه قدیمی شده این تیم تاکتیک نداره بهتر اینو قبول کنیم.البته من از شیوه بازی تیم ناراحتم وگرنه امیدی به قهرمانی در جام حذفی نداشتم و از قبل پیش بینی کرده بودم حذف میشیم.[/quote:0f32136f7e]
شما فکر میکنی مشکلات تیم به این راحتی حل میشه؟؟؟؟عابدینی با این همه سابقه و همتی که کرد آخرش تسلیم شد!!مثلا ما بیایم شعار بدیم مشکلی حل میشه؟جز اینکه تو تیم چند دستگی پیش میادو خدای نکرده سقوط؟؟؟؟فکر میکنی بعد چی میشه؟یهو همه چیز درست میشه؟مشکلات تیم به این راحتیا نیست!داداش من اینقدر تاکتیک تاکتیک نکنید!کدوم تیما تو ایران الان با تاکتیک بازی میکنن؟در حال حاضر تیمی با تاکتیک میتونه بازی کنه که پول داشته باشه تا بتونه مربی و بازیکن داشته باشه!ما نه پول داریم نه بازیکن و نه مربی در حد بالا.بعد دم از تاکتیک میزنی؟همین راه آهن تاکتیکی بازی میکنه که پایین جدوله؟بجز سرخابی ها-سپاهان-تراکتور-نفت-سایپا که هم پول دارن هم بازیکن بقیه تیما دارن چک وپر میزنن.چه مس و ذوب با اون همه سرمایه!چه سپاسی و ملوان که مثل ما بی پولن.همه بی تاکتیک هستیم.مگه بدون بازیکن و مربی وپول میشه تاکتیکی هم بازی کرد؟؟وقتی تیمت بازیکن سطح بالا نداره مربیش دستش خالیه وخودشم کم تجربه.به همه اینا بی پولی رو هم اضافه کن.اونوقت انتظار تاکتیک داری؟تا همینجاشم ما شاهکار کردیم!خودتو بذار جای تماشاگرای مس یا ذوب بعد ببین در مورد داماش چی میگی!مطمئنا اونا میگن آخه داماش بدون پول بدون بازیکن اومده نیمه بالای جدول اما ما چی؟یکم انصاف هم خوبه بلا میسر.البته شما هم دلت واسه تیم میسوزه.اما الان زمان حمایته[/quote:0f32136f7e]
1- جوابم رو گرفتم اصل قضیه همین بود ما نه بازیکن درست وحسابی داریم و نه سرمربی این جمله رو قبول دارم
2- من نگفتم شعار بدیم حتی ذکر کردم کار درستی نیست و منظورم این بود نباید به بهانه مالی رو اشتباهات تیم سرپوش گذاشت، وگرنه من از همه مشکلات تیم مثل شما با خبرم
3-راه آهن از نظر من من مثل داماش استحقاق برد رو نداشت و به هیج وجه نمیگم این تیم تاکتیک خوبی داره.
4-من چرا باید خودمو بزارم جای هوادارن ذوب و مس ما داریم واسه این تیم خون و دل میخوریم و حق انتقاد داریم ولی اونا چی اون اصلا حق اظهار نظر ندارن چون کاری واسه تیمشون انجام نمیدن.من وقتی داماش میبازه تا یه ماه ناراحتم ولی شما اگه یه هوادار از این دو تیم بیاری اینطوری باشه من دیگه حرفی ندارم.
5-ممنون از اینکه درک کردی این حرفا از روی دلسوزیه وگرنه این مسائل منفعتی واسه من نداره.[/quote:0f32136f7e]

[color=blue:0f32136f7e]راستش الان اومدم دیدم بچه ها از درد دل و ناراحتیم این همه کامنت گذاشتن شرمنده شدم نظر ندم . ببینید دوستان حرف یکی از بچه ها درسته کدوم یکی از تیم ها واقعا تاکتیک دارن ؟ با ثبات و رو به رشد بازی میکنند ؟ فوتبال ایران احساسی هست و داماش از این قاعده مستثنا نیست [/color:0f32136f7e]
[color=blue:0f32136f7e]نگاه کنید همین داماش چطور ذوب اهن رو 5 تا میزنه بعد به راه اهن بحران زده توی رشت توی عضدی میبازه ؟ اینکه دوستان میگن راه اهن تیم خوبیه کاملا در اشتباه هستند اونا 4 تا پاس سالم نداشتن و کلا واسه پنالتی اومده بودن ولی ما جوری بازی کردیم انگار 2 تا گل زدیم . ما واقعا بد بازی کردیم و شخص ناظمی باید مسولیت این حذف شدن رو به گردن بگیره چون ترکیب بسیار بدی فرستاد توی زمین و نتیجش هم شکست خفت بار از راه اهن ته جدولی تو رشت شد بعدش اینکه چرا دوستان میگن داماش اگه حتی اسیایی میشد با کدوم پول میخواست بازی کنه ؟ در جواب باید بگم اولا کلی اسپانسر پیدا میشد و بعد کلی بازیکن باری بازی در آسیا از خداشون بود بیاد داماش و خودت ای اف سی مبلغی به همه تیم ها کمک میکنه همین طور فدراسیون و در اخر سطح فوتبال رشت بسیار بالاتر میرفت و همه اینا فقط 4 تا برد میخواست که محال نبود ولی باور نداشتن مجموعه باعث شد اولین بازی ما اخریش توی حذفی باشه / از طرفی با اختلاف امتیار و بازی های نا امید کننده ای که داریم میکنیم حتی فکر سهمیه گرفتن از لیگ هم در حد رویاست حالا من هوادار واقعا به چی دل خوش کنم ؟ در اخر اینم باید بگم که ناظمی سرمربی ترسویی هست یا شده و این بومی بودن باعث میشه هوادارا حجب و حیا به خرج بدن - در اخر به عنوان یه برادر دست همه بچه ها رو میبوسم و از زحماتشون تشکر میکنم که توی سرما و گرما پشت این تیم هستن . به امید روز های خوب برای داماش [/color:0f32136f7e]
زنده باد ایران
زنده باد گیلان
زنده با رشت
درود به داماش
( شاهین )
نماد کاربر
r4sht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » جمعه نوامبر 08, 2013 2:55 pm

از اینکه از جام حذفی کنار رفتیم ناراحت نیستم ما با این بضاعت تو لیگ تک رقمی شدیم که جای تحسین داره این رو هم باید بپذیریم که با وجود استقلال و پرسپولیس به تیمهای شهرستانی که جام نمی دن چه فایده تمام نیروی تیم رو تو جام حذفی تموم می کردیم و آخرش این بود که تا فینال می رسیدیم اونوقت باز هم ما رو حذف می کردند چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه نوامبر 08, 2013 2:57 pm

[quote:d731758c62="Amir0131"][b:d731758c62]هواداران داماش شیشه اتوبوس را شکستند/ راه‌آهنی‌ها تهدید شدند!
[/b:d731758c62]
[color=blue:d731758c62]خبرگزاری تسنیم: مدیر روابط عمومی و رسانه‌ای باشگاه راه‌آهن سورینت از حمله طرفداران داماش به اتوبوس این تیم خبر داد.[/color:d731758c62]

امید گلمکانی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد حمله تماشاگران داماش گیلان به اتوبوس راه‌آهن سورینت، گفت: بعد از بازی با داماش هواداران این تیم مقابل رختکن ما جمع شدند و شروع به فحاشی کردند، بعد از آن داماشی‌ها با فرزاد آشوبی درگیر شدند که ما آنها را جدا کردیم.
وی ادامه داد: هواداران داماش گیلان بعد از این ما را تهدید کردند که بیرون از ورزشگاه شما را می‌بینیم! پس از تمام این اتفاقات با اسکورت پلیس در 2 اتوبوس از ورزشگاه خارج شدیم و پس از صرف شام، پلیس تا خارج از شهر ما را اسکورت کرد اما پایان یافتن اسکورت به اتوبوس‌های ما حمله شد. هواداران داماش شیشه‌های یک اتوبوس را شکستند و بدنه اتوبوس دیگر را با سنگ مورد حمله قرار دادند.
مدیر روابط عمومی باشگاه راه‌آهن سورینت، گفت: امیدواریم کمیته انضباطی با برخی هواداران داماش که این کارها را انجام می‌دهند و سابقه نیز داشته است، برخورد کند.[/quote:d731758c62]

[size=24:d731758c62] [color=orange:d731758c62]واقعاً همچین اتفاقی افتاد ؟![/color:d731758c62] [/size:d731758c62]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه نوامبر 08, 2013 3:06 pm

من اتوبوسشون رو دیدم که جلوی رستوران محرم ایستاده بود و بازیکنهاش برای شام رفته بودند داخل،البته اون موقع که من دیدم اتوبوس سالم بود بازیکنها هم سر حال توی رستوران نشسته بودند!
البته اسکورت پلیس هم بود و دوتا ماشین پلیس هم جلوی رستوران توفق کرده بود.
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه نوامبر 08, 2013 3:49 pm

من خبرگزاری تسنیم رو زیر و رو کردم خبری از شکستن شیشه اتوبوس ندیدم.
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 6 مهمان