[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مس کرمان-داماش گیلان |تاپیک عکس ها -نظرات و خبرهای کوتاه

مس کرمان-داماش گیلان |تاپیک عکس ها -نظرات و خبرهای کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:48 am

[color=black:452498b211]جهانپور، کارشناس فوتبال درگفتگو با خبرگزاری پیام کوتاه نسیم: عملکرد داماش و سرمربی جوانش فراتر از انتظار بوده است/ ناظمی و کادر فنی داماش در آزمون خود در لیگ برتر موفق ظاهر شده‌اند/ این تیم از ابتدای فصل مشکلات مالی داشته و این مسأله کار را سخت می‌کند، اما ناظمی خوب این مشکلات را مدیریت کرد/ نتایج داماش در مجموع خوب بوده و امیدوارم آنها در نیم فصل دوم روند خود را حفظ کنند. /تیم باید تمرکز بالای خود را برای نیم فصل دوم هم حفظ کند و رضایت هواداران را جلب نماید.[/color:452498b211]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه نوامبر 03, 2013 5:55 am

[quote:0357728c0b="mahmood1331"][quote:0357728c0b="golsar-boy"][quote:0357728c0b="MAZIYAR"][quote:0357728c0b="golsar-boy"][quote:0357728c0b="MAZIYAR"][align=center:0357728c0b][b:0357728c0b][color=black:0357728c0b]میلاد فراهانی

ابوذر رحیمی - علیرضا نظیفکار - مرتضی ابراهیمی - هادی محمدی

محمد مختاری

سعید قدمی - مصطفی حاجتی - هادی سهرابی - روح الله سیف الهی

مسعود حسن زاده[/color:0357728c0b][/b:0357728c0b][/align:0357728c0b][/quote:0357728c0b]

این نظر شماست یا ترکیب احتمالیه که مربی میچینه؟[/quote:0357728c0b]

شما چی دوست داری؟ :arrow:[/quote:0357728c0b]
واقعا متاسفم که بخاطر بچه بازی ریش سفید فوتبال ایران، سرد و گرم چشیده ای که امیر ارتش داماش نامیده میشه داریم یکی از خوش استیل ترین و بافکر ترین و باهوش ترین هافبک هامونو از دست میدیم.
به نظر من حتی اگر فرزندی سرکشی کرد پدر خونه هرگز نباید از خونه بیرونش کنه چون عواقب به مراتب بدتری داره، حالا امیر بجای اینکه بیاد باهاش مدارا کنه داره بچه بازی در میاره. من خودم بارها گفتم اگر امیرعابدینی نبود الان همچین تیم خوبی نداشتیم ولی به همون اندازه اگر بازیکنان بومی ما هم نبودند چنین تیم قدرتمند و همچنین هواداران با تعصبی که امروزه شاهدش هستیم نداشتیم.
خیلی از دوستان به راحتی بازیکنی را با آبشک مقایسه میکنن و حتی از آبشک بهتر میدونن!!!
در صورتی که یکی از خوش فکر ترین بازیکنان تیم ما آبشک. اگر به بازیش دقت کرده باشین در جنگ میانه میدان با وجود اینکه هیکلش خیلی درشت نیست همیشه برندست و یا طوری بدن میذاره که بازیکن حریف جا بمونه و مجبور به خطا بشه.
در مورد پاسهای طلاییش و شوتهای سهمگینش (البته قبول دارم بعد از مصدومیت شوتهاش اون دقت قبل را نداره) کمتر کسی میتونه باهاش رقابت کنه.
پس خواهش میکنم در مورد بازیکنان خوبمون به این راحتی مهره سوزی نشه[/quote:0357728c0b]

[color=black:0357728c0b]1-آبشك دوست و رفيق جينگ برادر كوچيكه بنده هستش
2-رشتي بودن هم كه خودش بزرگترين دليل و بهانه واسه هر داماشي و گيلانيه
3-زحماتي كه تو اين چند وقته واسه ما كشيده هم از ياد بنده نميره
اينارو گفتم تا بدونين دليل واسه تعصب به ممد آبشك زياده . . . . . . . . . . . . . .. . . .

ولي با تمام اين تفاسير اين ممد آقاي آبشك دلش به هيچ عنوان،به هيچ وجه و تاكيد ميكنم حتي يك ذره با اين تيم نيست
اينايي كه ميگم با 20 سانتي متر فاصله لمس شُدست و اصلاً از شكم و سيراب شيردون نيست كاملاً ديده شده و احساس شُدست

از همه مهمتر تو 2 سال اخير اين ممد آقاي ما چه گلي به سر داماشمون زده
.
.
.
.
.
.
و ديگر هيچ
چون اين اسمش مُهره سوزي نيست و همه اينها كه گفته شد رو ميتونين دونه دونه فكر كنين و تحقيق كنين در موردش

و باز هم ديگر هيچ[/color:0357728c0b][/quote:0357728c0b]

هیچ هیچ که نمیشه
پس این بازیهای درخشانی که برای تیم انجام داده، این تعصبی که خرج کرده گلی بر سر داماش نیست، عزیز من هر کسی ممکنه با پیشنهادات نجومی تراکتور و پرسپولیس و ... هوایی بشه بخصوص در سن سال آبشک که جای پیشرفت بسیار داره و تازه ازدواج کرده و مشکلات مالی بیشتر بهش فشار میاره. بخصوص که در سال منتهی به جام جهانی هستیم و میدونی بازیکنا چطور از تیمهای لابی باز دعوت میشن
باید این دانسته ها را کنار هم بزاری بعد به بازیکن حق بدی که اشتباهاتی را داشته باشه. اما من میگم با وجود دیدن این اشتباهات باید با بازیکن مدارا بشه نه اینکه به این راحتی کنار بزنیمش.
یه نگاه به شاکله امسال بومی ترین تیم لیگ بنداز

دروازه بان که غیربومیه، دفاع راست که اهل محلات استان مرکزیه، مختاری و ابوذر رحیمی مازندرانین که حالا ما میگیم بومی! دو هافبک کناری (سیف اللهی و قدمی) که غیر بومین، ذخیره هاشونم (جهانگیر عسکری و سروش نیا) غیر بومی. نوک حمله هم که حسن زاده و متوسل زاده غیر بومی.
اشتباه برداشت نکنین اینها بهترین بازیکنان ما هستند و منم قبول دارم ولی میگم چه اتفاقی افتاده که تیم ما که بومی ترین تیم لیگه و همه میدونن که استان ما با استعدادترین استان فوتبال خیز کشوره تیم اولش داره به این سمت میره!!!!
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:08 am

[quote:5407e3fecd="golsar-boy"][quote:5407e3fecd="mahmood1331"][quote:5407e3fecd="golsar-boy"][quote:5407e3fecd="MAZIYAR"][quote:5407e3fecd="golsar-boy"][quote:5407e3fecd="MAZIYAR"][align=center:5407e3fecd][b:5407e3fecd][color=black:5407e3fecd]میلاد فراهانی

ابوذر رحیمی - علیرضا نظیفکار - مرتضی ابراهیمی - هادی محمدی

محمد مختاری

سعید قدمی - مصطفی حاجتی - هادی سهرابی - روح الله سیف الهی

مسعود حسن زاده[/color:5407e3fecd][/b:5407e3fecd][/align:5407e3fecd][/quote:5407e3fecd]

این نظر شماست یا ترکیب احتمالیه که مربی میچینه؟[/quote:5407e3fecd]

شما چی دوست داری؟ :arrow:[/quote:5407e3fecd]
واقعا متاسفم که بخاطر بچه بازی ریش سفید فوتبال ایران، سرد و گرم چشیده ای که امیر ارتش داماش نامیده میشه داریم یکی از خوش استیل ترین و بافکر ترین و باهوش ترین هافبک هامونو از دست میدیم.
به نظر من حتی اگر فرزندی سرکشی کرد پدر خونه هرگز نباید از خونه بیرونش کنه چون عواقب به مراتب بدتری داره، حالا امیر بجای اینکه بیاد باهاش مدارا کنه داره بچه بازی در میاره. من خودم بارها گفتم اگر امیرعابدینی نبود الان همچین تیم خوبی نداشتیم ولی به همون اندازه اگر بازیکنان بومی ما هم نبودند چنین تیم قدرتمند و همچنین هواداران با تعصبی که امروزه شاهدش هستیم نداشتیم.
خیلی از دوستان به راحتی بازیکنی را با آبشک مقایسه میکنن و حتی از آبشک بهتر میدونن!!!
در صورتی که یکی از خوش فکر ترین بازیکنان تیم ما آبشک. اگر به بازیش دقت کرده باشین در جنگ میانه میدان با وجود اینکه هیکلش خیلی درشت نیست همیشه برندست و یا طوری بدن میذاره که بازیکن حریف جا بمونه و مجبور به خطا بشه.
در مورد پاسهای طلاییش و شوتهای سهمگینش (البته قبول دارم بعد از مصدومیت شوتهاش اون دقت قبل را نداره) کمتر کسی میتونه باهاش رقابت کنه.
پس خواهش میکنم در مورد بازیکنان خوبمون به این راحتی مهره سوزی نشه[/quote:5407e3fecd]

[color=black:5407e3fecd]1-آبشك دوست و رفيق جينگ برادر كوچيكه بنده هستش
2-رشتي بودن هم كه خودش بزرگترين دليل و بهانه واسه هر داماشي و گيلانيه
3-زحماتي كه تو اين چند وقته واسه ما كشيده هم از ياد بنده نميره
اينارو گفتم تا بدونين دليل واسه تعصب به ممد آبشك زياده . . . . . . . . . . . . . .. . . .

ولي با تمام اين تفاسير اين ممد آقاي آبشك دلش به هيچ عنوان،به هيچ وجه و تاكيد ميكنم حتي يك ذره با اين تيم نيست
اينايي كه ميگم با 20 سانتي متر فاصله لمس شُدست و اصلاً از شكم و سيراب شيردون نيست كاملاً ديده شده و احساس شُدست

از همه مهمتر تو 2 سال اخير اين ممد آقاي ما چه گلي به سر داماشمون زده
.
.
.
.
.
.
و ديگر هيچ
چون اين اسمش مُهره سوزي نيست و همه اينها كه گفته شد رو ميتونين دونه دونه فكر كنين و تحقيق كنين در موردش

و باز هم ديگر هيچ[/color:5407e3fecd][/quote:5407e3fecd]

هیچ هیچ که نمیشه
پس این بازیهای درخشانی که برای تیم انجام داده، این تعصبی که خرج کرده گلی بر سر داماش نیست، عزیز من هر کسی ممکنه با پیشنهادات نجومی تراکتور و پرسپولیس و ... هوایی بشه بخصوص در سن سال آبشک که جای پیشرفت بسیار داره و تازه ازدواج کرده و مشکلات مالی بیشتر بهش فشار میاره. بخصوص که در سال منتهی به جام جهانی هستیم و میدونی بازیکنا چطور از تیمهای لابی باز دعوت میشن
باید این دانسته ها را کنار هم بزاری بعد به بازیکن حق بدی که اشتباهاتی را داشته باشه. اما من میگم با وجود دیدن این اشتباهات باید با بازیکن مدارا بشه نه اینکه به این راحتی کنار بزنیمش.
یه نگاه به شاکله امسال بومی ترین تیم لیگ بنداز

دروازه بان که غیربومیه، دفاع راست که اهل محلات استان مرکزیه، مختاری و ابوذر رحیمی مازندرانین که حالا ما میگیم بومی! دو هافبک کناری (سیف اللهی و قدمی) که غیر بومین، ذخیره هاشونم (جهانگیر عسکری و سروش نیا) غیر بومی. نوک حمله هم که حسن زاده و متوسل زاده غیر بومی.
اشتباه برداشت نکنین اینها بهترین بازیکنان ما هستند و منم قبول دارم ولی میگم چه اتفاقی افتاده که تیم ما که بومی ترین تیم لیگه و همه میدونن که استان ما با استعدادترین استان فوتبال خیز کشوره تیم اولش داره به این سمت میره!!!![/quote:5407e3fecd]

[size=18:5407e3fecd][color=red:5407e3fecd]ولي با تمام اين تفاسير اين ممد آقاي آبشك دلش به هيچ عنوان،به هيچ وجه و تاكيد ميكنم حتي يك ذره با اين تيم نيست

از همه مهمتر تو 2 سال اخير اين ممد آقاي ما چه گلي به سر داماشمون زده[/color:5407e3fecd][/size:5407e3fecd]

[color=blue:5407e3fecd]به غير از يكي دوتا بازي ،بازي درخشان ياد من بندازين تو اين 2 سال اخير[/color:5407e3fecd]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:15 am

یعنی واقعا بازی درخشان یادت نمیاد؟؟؟
بازی که در سرئار جنگل مقابل ترتر باختیم آبشک بد بازی کرد؟
بازیکن بدیه که این همه تیمها دنبالشن؟
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط mahmood1331 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:17 am

[quote:f08d84a885="golsar-boy"]یعنی واقعا بازی درخشان یادت نمیاد؟؟؟
بازی که در سرئار جنگل مقابل ترتر باختیم آبشک بد بازی کرد؟
بازیکن بدیه که این همه تیمها دنبالشن؟[/quote:f08d84a885]

ترتر واسه 4 سال پيش بود ،3 سال اخير يه بازي خوب ياد بيار
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:33 am

[quote:e3decaeb63="farhad2590076"]سلام
سهرابی و حاجتی ته خال مه خال نیستن اینها بازیکنان بومی ما هستند که باید با الفاظ صحیح از آنان تقدیر کنیم نه آنکه با اسامی نادرست به آنان توهین کنیم. بنابراین آقایانی که این کلمات را بکار می برند بدانند ما بازکنان بومی خود را دوست داریم پارسال آنان بودند که تیم را حفظ کردند باز هم به تیم کمک خواهند کرد. از آقایان خواهش می کنم توهین نکنند.
متشکرم فرهاد از رشت[/quote:e3decaeb63]

[color=blue:e3decaeb63]چشم چشم[/color:e3decaeb63] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[color=red:e3decaeb63]آی آی آی [فرهاد از رشت] عزیز...[/color:e3decaeb63]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_farse » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:34 am

[quote:898c0fbcd6="The_King_of_rasht"][quote:898c0fbcd6="ali_farse"][quote:898c0fbcd6="The_King_of_rasht"][quote:898c0fbcd6="ali_farse"]آقا این بازی جام حذفی زمانش مشخص نیست اصلاً ؟[/quote:898c0fbcd6]

خواهش میکنم مطالب سایت رو دنبال کنید چون بالای ده بار این سوال پرسیده شده و ده بار هم جواب داشته !
این تاپیک هم تاپیک بازی با مس کرمان هست . و اگر به هر بخش مربوط به موضوعتون رجوع کنید راحت به جواب می رسید.

این هم جواب شما:
جمعه 17 آبان ماه

داماش گيلان - راه آهن سورينت ورزشگاه عضدي رشت ساعت 15
به لینک زیر رجوع کنید

http://varesh-sport.com/ftopicp-173590.html#173590[/quote:898c0fbcd6]

آبرار من معذرت میخوام!! :) .چشم چشم.از بقیه کساییم که این حرف رو میخواستن بزنن و نزدن یخوام منو ببخشن! :wink:[/quote:898c0fbcd6]

اگه لحنم تند بود ببخشید کلا همینجوری هستم
به قول دوستان امر به معروف بود :wink:[/quote:898c0fbcd6]

ما خاک پاتیم حاجی.شوخی کردم منم :wink:
نماد کاربر
ali_farse
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 19, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:44 am

[font=Lucida Console:283432c7ae][size=24:283432c7ae]75 دقیقه
تا
شروع بازی
[color=blue:283432c7ae]داماش[/color:283432c7ae] و [color=orange:283432c7ae]مس[/color:283432c7ae][/size:283432c7ae] /22/[/font:283432c7ae]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 03, 2013 6:54 am

[b:8b15db911b]پخش زنده بازی مس کرمان - داماش گیلان بر روی اینترنت [/b:8b15db911b]

mms://77.36.237.142:1000/
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط dani_0131 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 7:08 am

Windows Media Player cannot play the file because a network error occurred. The server might not be available. Verify that you are connected to the network and that your proxy settings are correct.گفته بودین این اومد چی باید یکنیم
داماش تمام نشدنی است
نماد کاربر
dani_0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 04, 2013 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه نوامبر 03, 2013 7:18 am

بازی مس داماش رو شبکه کرمان نشون میده. /7/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aaataaa » يکشنبه نوامبر 03, 2013 7:48 am

[quote:3db2ecd74e="rashti_sarvar"]بازی مس داماش رو شبکه کرمان نشون میده. /7/[/quote:3db2ecd74e]

همه کانالا اومده واسه من جز کرمان.فرکانسش چیه
نماد کاربر
aaataaa
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » يکشنبه نوامبر 03, 2013 8:00 am

[quote:6ffda75c54="dani_0131"]Windows Media Player cannot play the file because a network error occurred. The server might not be available. Verify that you are connected to the network and that your proxy settings are correct.گفته بودین این اومد چی باید یکنیم[/quote:6ffda75c54]

[b:6ffda75c54][color=blue:6ffda75c54][size=24:6ffda75c54]مشکل منم همینه یکی به داد برسهههههههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!![/size:6ffda75c54][/color:6ffda75c54][/b:6ffda75c54]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه نوامبر 03, 2013 8:12 am

[quote:59c47bb59d="aaataaa"][quote:59c47bb59d="rashti_sarvar"]بازی مس داماش رو شبکه کرمان نشون میده. /7/[/quote:59c47bb59d]

همه کانالا اومده واسه من جز کرمان.فرکانسش چیه[/quote:59c47bb59d] فرکانس 12264
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 03, 2013 8:22 am

واسه دوستانی که نمیبینند
نیمه اول 0-0 تمام شد
بهتر از مس بودیم
بیشتر موقعیت داشتیم
یک گل هم سیف اللهی زد که آفساید اعلام شد.
نکته جالب اینه که رودباریان هنوز دو ضرب گیر هست!
بازیکنها اکثرا خوب بودند،نظیفکار از بقیه بهتر بود
حاجتی هم خوب بازی کرد
سهرابی کارت زرد گرفت
و همین فعلا
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان