با عرض ادب واحترام خدمت ابراران گل برگزارکننده جشن 3سالگی وارش اسپرت وخسته نباشید خدمت دوستان گل وسروران عزیز
گرامیان همیشه اگر به مراسمی دعوت میشدم ونمیتوانستم در ان حضور پیدا کنم به خودم میگفتم که حیف، سعادت بزرگی رو از دست دادم که نتونستم در ان حضور پیدا کنم حالا که در این جشن نبودم به خودم میگم که لیاقتش رو نداشتم چرا که این جشن مال من بود برای من ترتیب داده شده بود من به نوعی هم میزبان بودم هم میهمان به واقع صاحب جشن بودم حالا هم که این سعادت نصیبم نشد مطمئنا لیاقتش رو نداشتم
اما در مورد بازیکنان تیم محبوبم داماش اینکه با تمام احترام نسبت به انها فکر میکنم انان نیز مثل من لیاقت نداشتند واگر مسائل دیگری در میان هست که مانع حضورشان شد د مطمئن باشند که دود این دهن کجیها به چشم همه خواهد رفت باید بدانند که رشد هرسه گروه تیم ،بازیکن وهوادار در گرو احترام متقابل و رفتارهای شایسته است در همچین مواقعی است که دشمنان اماده بهره برداری هستند بنابر این بهوش باشیم واز لج و لجبازی دست برداریم
ودر پایان از همه کسانی که در این جشن بزرگ حضور داشتند وهمچنین از بانیان وبرگزارکنندگان این جشن کمال سپاس وتشکر را دارم وخسته نباشید میگوییم وامیدوارم که همه ما روزی شاهدبرگزاری جشن 100سالگی این نوزاد 3ساله را که بزرگانی از علم وادب وفرهنگ و ورزش این دیار را در خود گرفته ، باشیم