هر كدوم از بچه ها كه اين كامنت رو ميخونين ،تو رو خدا سعي كنين رو سكوها تاثير گذار باشين اونم از نوع خيلي خيلي خيلي مثبت

تا حالا چند تا از بچه ها این حرف رو زدند ولی به نظر من اصلا هیچ ربطی به سکو ها نداره. یعنی اگه بخوان ما رو محروم کنن، به 89+1 ماموریت میدن که یه دلقک مثل او یارو نیما (فامیلیش یادم نیست) پیدا کنه،تا با یه گزارش دروغین القا کنن که ما فحش دادیم. بعد قاطر بیاد بگه که " یه سری تصاویر آقای ماجدی فرستادن ، یه سری هم آقای دردگر فرستادن، (و برای اطمینان خاطر ببننده) "یکمم تماشاگرای شما زیادی افراط میکنن"!
ما هم که رسانه نداریم حرفمون رو ثابت کنیم.
اصلا من موندم دردگر تصویر از کجا آورده فرستاده؟ فقط می خواست ذهن ها رو معطوف بازی با ملوان کنه و بگه این بازی هم مثل اون بازی، چه فرقی میکنه.
چطور سر بازی با میوان تصویر داشت و نشون داد; اینجا نشون نداد، چون تصاویرش به اندازه کافی خوب نبودن. فقط میخواست از دل استقلالی ها در بیاره.
[color=black:6dfc490a16]-کلش یعنی اینکه حتی اگه ما کاری نکنیم با ساخت یه گزارش دروغین (که تو رشت خیلی راحته) توسط مافیای فوتبال ایران (عادل فردوسی پور) به راحتی آب خوردن محروم میشیم.
[/color:6dfc490a16]
اصلا شدیدا با این نوع نصیحت ها مخالفم چون که فکر میکنم اینجور حرفا فقط باعث این میشه که اون عوضیا فکر کنن که ما میترسیم. مطمئن باشید اینجوری مشکل حل نمیشه نهایتش اینه که بجای فصلی 4 جلسه به 3 یا 2 جلسه راضی بشن بچه ها.
چه اشکالی داره به هر اندازه که ما رو عصبانی میکنن عصبی باشیم؟ نه از این کارا که ما میکنیم نصف میخوان عصبانیتشون رو خالی کنن، نصفی هم دارن بال بال میزن جو رو آروم کنن.
در هر صورت همه باید یک طرف باشیم یا همه اینور یا همه اونور. حتی اگه اشتباه باشه باید همه یه طرف باشیم.
در ضمن ابرار به خودت نگیر من منظورم به همه کسانی هست که چنین باوری دارن و نظر شخصیم رو گفتم.[/quote:6dfc490a16]
[b:6dfc490a16][color=black:6dfc490a16]نمیتونیم بگیم ربطی به سکوها نداره.صدر درصد اعمال ما باعث محرومیت میشه.کینه ی شتری رئسای فدارسیون و کمیته ی انظباتی هم بی تقصیر نیست.البته نمیشه از برنامه ی ضد رشتی نودهم گذشت ولی بخش زیادی از مشکلات از خودمونه.ما نباید خودمون بهانه دستشون بدیم.بله شاید نشه در بعضی بازیها مثل دربی گیلان طرفدارها رو کاملا کنترل کرد ولی تو خیلی از بازیها میشه.ما باید یاد بگیریم کاری رو انجام بدیم که به صلاح تیممونه نه اون چیزی که خودمون خوشمون میاد.البته سازماندهی سکوها به خیلی چیزها بستگی داره که مهم ترینش کانون هوادران قوی که از دل هوادارانمون هستن نه این کانونی که شکل گرفته.متاسفانه خیلی از کارهامون رو روال نیست و بصورت کاملا نامنظم و سلیقه ای انجام میشه که این به تیم ضربه میزنه.هر وقت سکوها به حاشیه میره تیم هم به همراهش میره تو حاشیه.باید حواسمون رو جمع کنیم.باید سازماندهی داشته باشیم.باید کارهامون برنامه ریزی شده باشه.
البته تو سکوها خیلی چیزها تاثیر دارن مثل شرایط اجتماعی و اقتصادی و ... جامعه که کار ما نیست درستش کنیم ولی کارهایی که ازمون بر میاد رو میتونیم درست انجام بدیم...
به نظر من قدم اول که کانون هواداران مستقل و مردمی هست باید تشکیل بشه و کار کنه نه اینکه شاهد کانونی باشیم که سلیقه ای انتخاب شده و فقط دو سه تا بیانیه ازش میبینم...
هزاری هم اینجا بحث کنیم فقط حرف زدیم تا رو برنامه ی مدون رفتار نکنیم شرایط همینه...[/color:6dfc490a16][/b:6dfc490a16]