[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تشویقهای جدید

تشویقهای جدید

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه جولاي 04, 2013 5:12 pm

[quote:6dfc490a16="RainyGilman"][quote:6dfc490a16="mahmood1331"][color=green:6dfc490a16][size=24:6dfc490a16]/6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ كميته انضباطي با ما مشكل داره
هر كدوم از بچه ها كه اين كامنت رو ميخونين ،تو رو خدا سعي كنين رو سكوها تاثير گذار باشين اونم از نوع خيلي خيلي خيلي مثبت /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/ /6/[/size:6dfc490a16][/color:6dfc490a16][/quote:6dfc490a16]

تا حالا چند تا از بچه ها این حرف رو زدند ولی به نظر من اصلا هیچ ربطی به سکو ها نداره. یعنی اگه بخوان ما رو محروم کنن، به 89+1 ماموریت میدن که یه دلقک مثل او یارو نیما (فامیلیش یادم نیست) پیدا کنه،تا با یه گزارش دروغین القا کنن که ما فحش دادیم. بعد قاطر بیاد بگه که " یه سری تصاویر آقای ماجدی فرستادن ، یه سری هم آقای دردگر فرستادن، (و برای اطمینان خاطر ببننده) "یکمم تماشاگرای شما زیادی افراط میکنن"!
ما هم که رسانه نداریم حرفمون رو ثابت کنیم.

اصلا من موندم دردگر تصویر از کجا آورده فرستاده؟ فقط می خواست ذهن ها رو معطوف بازی با ملوان کنه و بگه این بازی هم مثل اون بازی، چه فرقی میکنه.
چطور سر بازی با میوان تصویر داشت و نشون داد; اینجا نشون نداد، چون تصاویرش به اندازه کافی خوب نبودن. فقط میخواست از دل استقلالی ها در بیاره.

[color=black:6dfc490a16]-کلش یعنی اینکه حتی اگه ما کاری نکنیم با ساخت یه گزارش دروغین (که تو رشت خیلی راحته) توسط مافیای فوتبال ایران (عادل فردوسی پور) به راحتی آب خوردن محروم میشیم.
[/color:6dfc490a16]
اصلا شدیدا با این نوع نصیحت ها مخالفم چون که فکر میکنم اینجور حرفا فقط باعث این میشه که اون عوضیا فکر کنن که ما میترسیم. مطمئن باشید اینجوری مشکل حل نمیشه نهایتش اینه که بجای فصلی 4 جلسه به 3 یا 2 جلسه راضی بشن بچه ها.

چه اشکالی داره به هر اندازه که ما رو عصبانی میکنن عصبی باشیم؟ نه از این کارا که ما میکنیم نصف میخوان عصبانیتشون رو خالی کنن، نصفی هم دارن بال بال میزن جو رو آروم کنن.
در هر صورت همه باید یک طرف باشیم یا همه اینور یا همه اونور. حتی اگه اشتباه باشه باید همه یه طرف باشیم.

در ضمن ابرار به خودت نگیر من منظورم به همه کسانی هست که چنین باوری دارن و نظر شخصیم رو گفتم.[/quote:6dfc490a16]
[b:6dfc490a16][color=black:6dfc490a16]نمیتونیم بگیم ربطی به سکوها نداره.صدر درصد اعمال ما باعث محرومیت میشه.کینه ی شتری رئسای فدارسیون و کمیته ی انظباتی هم بی تقصیر نیست.البته نمیشه از برنامه ی ضد رشتی نودهم گذشت ولی بخش زیادی از مشکلات از خودمونه.ما نباید خودمون بهانه دستشون بدیم.بله شاید نشه در بعضی بازیها مثل دربی گیلان طرفدارها رو کاملا کنترل کرد ولی تو خیلی از بازیها میشه.ما باید یاد بگیریم کاری رو انجام بدیم که به صلاح تیممونه نه اون چیزی که خودمون خوشمون میاد.البته سازماندهی سکوها به خیلی چیزها بستگی داره که مهم ترینش کانون هوادران قوی که از دل هوادارانمون هستن نه این کانونی که شکل گرفته.متاسفانه خیلی از کارهامون رو روال نیست و بصورت کاملا نامنظم و سلیقه ای انجام میشه که این به تیم ضربه میزنه.هر وقت سکوها به حاشیه میره تیم هم به همراهش میره تو حاشیه.باید حواسمون رو جمع کنیم.باید سازماندهی داشته باشیم.باید کارهامون برنامه ریزی شده باشه.
البته تو سکوها خیلی چیزها تاثیر دارن مثل شرایط اجتماعی و اقتصادی و ... جامعه که کار ما نیست درستش کنیم ولی کارهایی که ازمون بر میاد رو میتونیم درست انجام بدیم...
به نظر من قدم اول که کانون هواداران مستقل و مردمی هست باید تشکیل بشه و کار کنه نه اینکه شاهد کانونی باشیم که سلیقه ای انتخاب شده و فقط دو سه تا بیانیه ازش میبینم...
هزاری هم اینجا بحث کنیم فقط حرف زدیم تا رو برنامه ی مدون رفتار نکنیم شرایط همینه...[/color:6dfc490a16][/b:6dfc490a16]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط saeid-nedved » جمعه جولاي 05, 2013 10:11 pm

1 : با بی پولی میسازیم****چون از خاک میرزاییم
2: نه ذوب و فجر نه تهران **** نیستن حریف گیلان
3: انزلی چی آبایه***همیشه زیر مایه
4: تاجی رفت و برگشت*** سرورته کل رشت
5: لنگیایه بی غیرت**** ده نفره؛خجالت
6: آبای نی ام،رشتی ام**** *# نی ام،ایرانی ام

والا نمیدونم شعارهای خوبی ان یا نه،همشونم همین الان فکر کردم و گفتم،امیدوارم خوشتون بیاد،خودم به شخصه از آخریه خوشم اومد. // به امید آسیایی شدن داماش و ساختن شعارهای برون مرزی واسه تیم محبوب شهرمون /7/
نماد کاربر
saeid-nedved
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه مارس 16, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه جولاي 06, 2013 3:02 am

[quote:6354aae00c="saeid-nedved"]1 : با بی پولی میسازیم****چون از خاک میرزاییم
2: نه ذوب و فجر نه تهران **** نیستن حریف گیلان
3: انزلی چی آبایه***همیشه زیر مایه
4: تاجی رفت و برگشت*** سرورته کل رشت
5: لنگیایه بی غیرت**** ده نفره؛خجالت
6: آبای نی ام،رشتی ام**** *# نی ام،ایرانی ام

والا نمیدونم شعارهای خوبی ان یا نه،همشونم همین الان فکر کردم و گفتم،امیدوارم خوشتون بیاد،خودم به شخصه از آخریه خوشم اومد. // به امید آسیایی شدن داماش و ساختن شعارهای برون مرزی واسه تیم محبوب شهرمون /7/[/quote:6354aae00c]
شعارهای قشنگی بود آبرار در مورد شماره چهار به نظر من
اس اس رفت و برگشت *** سرورته تیم رشت
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه جولاي 07, 2013 4:03 pm

آبراران کسی دانه الان مسول کانون هواداران کیسه؟اصلا چنین چیزی داریم؟تا الان کانون هواداران چه کار مثبتی بگوده؟برنامه کانون هواداران برای ا فصل چیه؟
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 08, 2013 5:19 am

[quote:c7d9be97c1="pezhman-paskiyabi"]آبراران کسی دانه الان مسول کانون هواداران کیسه؟اصلا چنین چیزی داریم؟تا الان کانون هواداران چه کار مثبتی بگوده؟برنامه کانون هواداران برای ا فصل چیه؟[/quote:c7d9be97c1]

آبرار مسئولیت کانون هواداران با آقای سراوتنیه
طبق گفته خود آقای سراوانی باتوجه به نداشتن بودجه نمیشه کار چندانی کرد. حتی به پرده نویسی که تاریخ بازیها را مینویسه بدهکارن (البته من یه پیشنهادی دارم، رو همین پرده ها که معمولا 5-6 روز تو خیابون نصب میشه و تاریخ مسابقه را مینویسه میشه تبلیغات کرد)
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط golsar-boy » دوشنبه جولاي 08, 2013 5:52 am

آبرارا به نظر من بجای اینکه موقع گرم کردن تیم فقط چندتا از بازیکنا رو صدا بزنیم و تشویق کنیم باید همه بازیکنا رو تشویق کنیم تا همشون روحیه بگیرن، به همین خاطر شعار پایین را نوشتم، البته یه جاهاییش بهتر تغییر بکنه
عقاب دروازه ی ما *** میلاد فراهانیه (حبیب دهقانیه)
دفاع مستحکم ما *** علیرضا نظیف کاره
سیم خاردارِ تیم ما *** محمدِ مختاریه (برج بلند تیم ما *** مرتضی ابراهیمیه)
دفاع راستِ تیم ما *** هادیِ سهرابیه
دفاع چپِ تیم ما *** ابوذر رحیمیه
هافبک چپ تیم ما *** مصطفی حاجتیه (علی صبوریه)
هافبک راست تیم ما *** سعید حلافیه
هافبک تکنیکی ما *** محمد سس فابرگاسه (کاردوست سس فابرگاسه)
بازیساز محبوب تیم ما *** رضای مهدویه
فوروارد با اخلاق ما *** امین لوکا تونیه (فوروارد سرعتیه ما *** جهانگیر عسگریه)
گلزن خوب تیم ما *** افشین *# سوراخ کنه (کبه ی آرپیجی زنه)
مربی خوش فکر تیم ما *** افشین ناظمیه
تیم محبوب قلب ما *** داماش شهر بارانه
هوهو داماش شهر باران
هوهو داماش شهر باران
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahmood1331 » سه شنبه جولاي 09, 2013 10:01 am

[size=18:de9a8e960b]با شروع ليگ امسال فرهنگ والا و سبقه شهريت خود را به روي سكوها متعالي خواهيم كرد تا پشت دستيِ محكمي باشد براي پايتخت نشينانِ لمپن و از خود راضي.
زنده باد تمدن و تاريخِ كهنِ سرزمينمان [color=green:de9a8e960b]،گيلانِ سرسبز [/color:de9a8e960b]و به گواهِ تاريخ و آمار ،روشنفكرترين مردمانِ سرزمين آريايي[/size:de9a8e960b]
کوروش کبیر: من برای متنفر بودن از کسانیکه از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا گرفتار دوست داشتن کسانی هستم که مرا دوست دارند
mahmood1331
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 13, 2013 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه جولاي 12, 2013 7:12 am

به نظر من باید یه شعار قشنگ واسه حمایت از جهانبخش و حق خوری در انتخاب پدیده لیگ بسازیم و در هفته دوم تو انزلی بخونیم تا حسابی بسوزن
پیشنهاد من :

سعید تو رختکنه *** جهابخش تو هلنده
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ashkan0131 » جمعه جولاي 12, 2013 7:25 am

همه با هم یک صدا////داماش داماش داماش ///کور شه چشمه دشمنا
شعار بچه رشتی////بردیمتو راستی راستی
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 8:04 am

[quote:54b1168085="golsar-boy"]به نظر من باید یه شعار قشنگ واسه حمایت از جهانبخش و حق خوری در انتخاب پدیده لیگ بسازیم و در هفته دوم تو انزلی بخونیم تا حسابی بسوزن
پیشنهاد من :

سعید تو رختکنه *** جهابخش تو هلنده[/quote:54b1168085]

این شعار رو من این جوری تکمیل میکنم با اجازه شما البته:

[b:54b1168085]سعیده [/b:54b1168085]شون تو رختکنه***********جهانبخش تو هلنده
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه جولاي 12, 2013 8:09 am

یکی از دوستان یک شعاری درست کرده بود برای جهانبخش که میشد به صورت دوطرفه و خیلی شیک و با ریتم اجراش کرد ...

جهانبخش تو هلنده .................... داماشی سربلنده

امیدوارم دوستان یادشون باشه که این رو تو اولین بازی و همچنین در بازی های دیگه حتما اجرا کنیم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه جولاي 12, 2013 8:17 am

شعاری که پدرام نوشته برای علیرضا رو ترجیح میدم به اون شعاری که توش اسم باازیکن شهرک هستش

اون شعار س...هشون تو رختکنه// جهانبخش تو هلنده ، فقط باعث الکی گنده کردن اون بازیکن هستش ! چون داریم اونو با جهانبخش مقایسه می کنیم !! البته اینا از نظر منِ
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » جمعه جولاي 12, 2013 10:27 am

[quote:4fad534da5="antiros"]شعاری که پدرام نوشته برای علیرضا رو ترجیح میدم به اون شعاری که توش اسم باازیکن شهرک هستش

اون شعار س...هشون تو رختکنه// جهانبخش تو هلنده ، فقط باعث الکی گنده کردن اون بازیکن هستش ! چون داریم اونو با جهانبخش مقایسه می کنیم !! البته اینا از نظر منِ[/quote:4fad534da5]

آبرار البته شعار س.. تو رختکنه خیلی معنی ها میده و اصلا منظور قیاس با جهانبخش نیست. مثلا یکیش میتونه این باشه که داره تو رختکن چه کاری میکنه که امسالم بتونه پدیده باشه :lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar0131 » جمعه جولاي 12, 2013 11:41 am

اگه می شد مثل ورزشگاه های آلمان اسم کوچیک بازیکن توسط ورزشگاه بعد گل گفته بشه تماشاچیا فامیلی یا لقب محبوبش رو بگن خییییییییییییلی خوب بود بازیکن هم کلی روحیه می گرفت.حیف!
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه جولاي 12, 2013 1:01 pm

این شعار همچین یهو به ذهنم رسید و با توجه به این که مصطفی حاجتی بازیکنی که در سخت ترین شرایط تیم تو دسته یک هم تیمو تنها نزاشت و خیلی کم هم تشویق شده و لقبی هم نداره نظرتون درباره این لقب چیه؟
حاجتیه رایان گیگز (با توجه به سابقه و هم پست بودن)
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 7 مهمان