[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - قویدل عابدینی را برکنار کرد

قویدل عابدینی را برکنار کرد

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 15, 2013 10:09 pm

آقا به اینم توجه کنیم عابدینی رو هوا که حرف نمیزنه,اون میگه اینکار قانونی امکان پذیر نیست!!
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » جمعه مارس 15, 2013 10:10 pm

عابدینی از مدیرعاملی داماش برکنار شد/ دروازه بان پیشین تیم ملی سرپرست باشگاه شد
مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه داماش از برکناری امیر عابدینی از مدیرعاملی این باشگاه و سرپرستی هادی طباطبائی در این باشگاه خبر داد.

شهرام قویدل در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان خبر برکناری امیر عابدینی از مدیر عاملی باشگاه داماش گیلان گفت: به دلیل آنکه امیر عابدینی برخلاف سیاست‌های هیات مدیره و باشگاه داماش رفتار کرده و بسیاری از اقدامات این مدیر بدون هماهنگی با هیات مدیره صورت گرفته است، با تصمیم بنده، وی از سمتش برکنار شد.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل حساسیتی که بازی‌های داماش در مرحله نیمه نهایی جام حذفی و لیگ برتر پیش رو دارد، تا پایان فصل جاری هادی طباطبایی که پیشینه بسیاری خوبی در عرصه ملی و باشگاهی دارد، به عنوان سرپرست باشگاه داماش جایگزین امیر عابدینی می‌شود.

مالک و رئیس هیات مدیره باشگاه داماش همچنین گفت: با توجه به اتهامات دروغین امیر عابدینی به مالک باشگاه و شرکت صدرا که حامی مالی باشگاه است، وکلای مجموعه از این مدیر به مراجع قضایی شکایت می‌کنند.
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط Milad_7 » جمعه مارس 15, 2013 10:12 pm

تا ما هستیم ! عابدینی هم هست !

---------------
نه !خدایی ! این قویدل با خودش چی فکر کرده ؟ به قرض عابدینی رو بر کنار کرد ! جرات داره پاشو تو رشت بزاره؟
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 15, 2013 10:12 pm

آبرار میشه هی داغ دلمونو تازه نکنی؟ :?
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali_damashi » جمعه مارس 15, 2013 10:15 pm

آبرار فقط خواستم اطلاع رساني كنم
در مورد اين حرف قويدل كه هادي سابقه خوبي داره تو اين شكي نيست اما سابقه مدريتي و اجرايي نداره و قطعا انتخاب هادي به عنوان سپر دفاعي در مقابل هواداران هست
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط amirdamashcity » جمعه مارس 15, 2013 10:17 pm

1-قویدل در حدی نیست که بتونه همچین کاری کنه /9//9/
2-عابدینی هم هیچ وقت بدون مدرک همچین اتهامی رو به کسی نمیزنه چون میدونه اگه نتونه اتهام رو ثابت کنه بدبخت میشه
3-درخشان ... میخوره برگرده پاشو بزاره رشت دهنش سرویسه/9//9/
4-هادی طباطبایی ...!!!!!!!!! /9/ /9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط amirdamashcity در جمعه مارس 15, 2013 10:19 pm .
نماد کاربر
amirdamashcity
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 22, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 15, 2013 10:18 pm

هادی اگه رشتیه اینکارو نمیکنه,تجربشم داشت نباید بکنه...
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Milad_7 » جمعه مارس 15, 2013 10:19 pm

[quote:541bc2f111="ali_damashi"]آبرار فقط خواستم اطلاع رساني كنم
در مورد اين حرف قويدل كه هادي سابقه خوبي داره تو اين شكي نيست اما سابقه مدريتي و اجرايي نداره و قطعا انتخاب هادي به عنوان سپر دفاعي در مقابل هواداران هست[/quote:541bc2f111]

:|

این انتخاب باطله حاجی!
هیشکی هم به رسمیت نمیشناسه این انتخابو !

هادی رو همه ماها دوست داریم مگه اینکه دست از پا خطا کنه !

این حرف ها رو نزنید دیگه! فقط وقت حمایت از عابدینی هست الان !
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط moji » جمعه مارس 15, 2013 10:23 pm

8O 8O 8O 8O 8O 8O :cry: :cry: :cry: :cry:

/15/ /15/ /15/ /15/ /15/ /15/

:? cheraa ma inghad badbakhtim !!!
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط hatam » جمعه مارس 15, 2013 10:32 pm

قویدل کی هست اصلا؟ /4/

مدیر عاملمون عابدینی هست و خواهد بود...
♥ دامـــــاش ♥

تصوير
hatam
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه مارس 15, 2013 10:32 pm

قویدل ... خورد با تمام کسو کارش .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Milad_7 » جمعه مارس 15, 2013 10:44 pm

[quote:5187e0829a="moji"]8O 8O 8O 8O 8O 8O :cry: :cry: :cry: :cry:

/15/ /15/ /15/ /15/ /15/ /15/

:? cheraa ma inghad badbakhtim !!![/quote:5187e0829a]

این خود ماییم که انتخاب میکنیم خوشبخت باشیم یا بدبخت !

سرنوشتمون دست خودمونه !

چرا همش باید منتظر بمونیم دیگران کاری برامون انجام یدن ؟

چرا هیچ وقت نمیخوایم که خودمون آستین بالا بزنیم و دست به کار بشیم؟
نماد کاربر
Milad_7
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه مارس 15, 2013 10:52 pm

من تازه اومدم خونه اومدم تو سایت تا نیم ساعت هنگ بودم که چه خبر شده فقط داشتم صفحه ی سایت رو نگاه میکردم بعد هم تموم کامنت ها و خبرها رو خوندم تازه یکم به خودم اومدم گفتم کامنت بزارم . راستش آتیش تموم وجودمو گرفته یعنی واقعا دلم میخواد قویدل و درخشان کثیف رو با دستای خودم خفه کنم . آقای قویدل بازیه بدی رو شروع کردی بهت هشدار داده بودیم حواست باشه دیگه ... زیادی خوردی عوضی . دست گذاشتی رو چیزی که نباید میذاشتی . داماش عشق ماست از نظر ما هم حاج امیر عابدینی پدر این تیمه . ما رو بخوای بی پدر کنی بی پدرت میکنیم * . اون کوچولوی درخشان هم خوب گوش کنه مردک تو جرات داری پاتو بزار تو رشت دیگه به هر حال میبینیمت که آدم از تو کثیف تر و ذلیل تر ندیدم . حقت بود تو همون جلسه به فحش میکشیدیمت به احترام حاج امیر بهت احترام گذاشتیم اما دیگه از این به بعد داریم برات مگر اینکه ما رشتیا مرده باشیم که توی کثافت پاتو بزاری تو این شهر مقدس . حرف آخرم هم به هادی طباطبایه . هادی جان تو اسطوره ی رشتی ما هم دوست داریم اگه تو هم ما رو دوس داری پاتو از این بازیه کثیف بکش کنار وگرنه اگه چسبیدی به اون آدمای کثیف واسه همیشه دور اسم رشت رو خط بکش . در ضمن واسه من رشتی بومی با غیر بومی فرقی نداره مهم واسه من صداقت و مردونگی و مرام آدماست و از همه مهم تر احترامیه که به مردم رشت میزارن و از شهر و مردممون دفاع میکنن . حاج آقا عابدینی تموم این کارا رو واسه منه رشتی کرده بخاطر همینه که از صد تا بومی بی غیرت واسم عزیزتره تو قلبمه . آره قویدل من خط بگیر حاج امیرم من نوکر عابدینیم چون مرده چون به مردم شهرم خدمت کرده تا آخر عمر خاک پاشم چون جوونای ما رو از خیلی چیزای کثیف دور کرد آورد سمت ورزش چون به خاطر منه رشتی داد زد فریاد زد حقمو از همه گرفت . آره من آدم عابدینیم چون عابدینی واسه من یه رشتیه آره من اوباشم اما اینو بهت بگم روزگارتو سیاه میکنم اگه بخوای به حاج امیر یا داماش یا رشت یا آقای سراوانی لطمه ای وارد کنی چون اینا قلب و عشق ما رشتیان .
زیاد حوصله ی حرف زدن ندارم فقط اینکه به احترام حرف مازیار داداش گلمون یکم صبر میکنیم تا با عقل و فکر تصمیم بگیریم وگرنه اگه با احساس میخواستم کاری کنم دلم میخواست این آدمای کثیفو بکشم اینقد عصبیو داغونم .
امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه و مسئولای ما غیرتشون به جوش بیاد . در ضمن بچه سوسول جنگ بدیو شروع کردی پشت عابدینی و سراوانی مردم رشت هستن . جنگ با رشتیا هم بدترین عواقب رو واست داره . تو کله ی ما رشتیا حرف زور نمیره .
رشت عشق ماست داماش لشکر عشقه عابدینی هم امیرش .
دلم میخواد تو فقط این کارایی که گفتی رو بکنی بعد داریم برات دیگه ...
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه مارس 15, 2013 11:45 pm

[color=blue:cc14b9b6eb][b:cc14b9b6eb]آخر شبی اومدم یه سر به سایت بزنم و برم 1 ساعته میخ شدم!!!چه پرو شدن این ترانیا!!!اون درخشان نفهم و ببینا!
ولی دلم روشنه که اتفاق خاصی نمیفته...دلایلم اینه.
الف-درخشان عمرا بیاد تو تیم چون میدونه گورش تو رشت کندس و حتی بهترین نتایجم یگیره با غرور مردم بازی کرده پس بای بای حمیده خانوم و تماسش با بازیکنا فقط و فقط واسه بهم زدنه جو تیمه تا نتیجه نگیریم...

ب:عابدینی واقعا آدم با سیاستیه...و واقعا داماش رو دوست داره و همینطور قدرتو...و حتما میخواد در راس باشه و همین شرطش هم بود که...
پس جلوی قویدل وایمیسته و به این راحتیا تیمی که با جون و دل به اینجا رسونده رو به اون جوجه فکلی نمیده...

ج:پرونده قویدل سیاه تر از اونچیزیه که فکر میکنید و آقای سفیدکولی کلی علامت سوال تو فعالیتهای اقتصادیش هست که باعش شده بازرسی کشور و قوه قضاییه رو ایشون وحسین دولابی حساس باشه زیاد نمیتونه غلطی بکنه و باید کم کم گورشونو گم کنن ضمن اینکه طبق شواهد و قرائن مالک فعلیه تیم قوه قضاییس چون اون دالتون نتونسته چکاشو پاس کنه...پس شعرو ور زیاد میگه. و این رفتاراشم ربط به جلسه با روباهیانه بنزین فروش داره و دلیل باز شدنه پای بنزین دزد به این ماجرا چند چیزه:

1.به اثبات رسیدنه حرف عابدینی و مردم رشت و هیئت فوتبال گیلان تو بازی رفت و برگزاری بازی تو عضدی و حالا قصد جبران و انتقام گیری داره!
2.له شدنه لنگ با اون همه خرج جلوی تیم 10 نفره داماش و سوزش بیشتر دارو دسته لنگی!
3.ندادن جهانبخش به لنگ!
4.گدا بودن قویدل و پولدار بودنه آقای بنزین دزد!
5.وجود آشغالی به اسم حمیده درخشان که یه لنگیه!

به این دلایل منم میگم فعلا خشم خودمونو نگه میداریم و اگر غیر این بود اون وقت آغایون میدونند و خشم و غیرت فرزندان گیل و دیلم...[/b:cc14b9b6eb][/color:cc14b9b6eb]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط fire_boy » شنبه مارس 16, 2013 1:11 am

هر دم از اين باغ بري ميرسد ـ تازه تر از تازه تري ميرسد 8O
تصوير
fire_boy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 18, 2013 12:00 am