خطاب به دوستان گلم كه براي يكديگر كامنت آنچناني مي گذارند ، اين مطلب بنده صرفاً جهت [b:56ab55b2a0]يادآوري يكسري نكات در مورد ، كامنت نوشتن خودم هست[/b:56ab55b2a0] و در كنارش با دوستان عزيز ، گپي برادرانه دارم بنابراين اميدوارم ناراحت نشويد :
من كه از خارج گود ، كامنت هاي دوستان رو مي بينم ، به راحتي متوجه مي شم غايت منظور طرفين مباحثه ، سربلندي داماش و رشت هستش ، ولي راه رسيدن به اين مهم متفاوته ، بعنوان مثال ، يكي از طريق افرادي مثل عابديني ، يكي بدون عابديني مي خواد اين مسير رو طي كنه ، اما هر دو نفر نيت خير دارند ، بنابراين با اينكه مي دونم ظرف هفته اخير فشار هاي روحي زيادي بر ما وارد آمده بنابراين يك مقدار اعصاب ها مغشوش هستش ، باور كنيد خود من بعد از برنامه هرندي ، قصد داشتم خيلي چيزها رو كنار بگذارم .
بنابراين اميدوارم ضمن احترام به نظرات هم ، اين موضوع رو مد نظر داشته باشيم كه [b:56ab55b2a0]اين محيط سالم و دوست داشتني سايت ، محل تبادل نظر هست نه تحميل نظر [/b:56ab55b2a0]كه صد البته بارها سو تفاهماتي هم بوجود مياد .
در ضمن حمزه جان ، به دل نگير دوست گلم ، پيش مياد ديگه ، بدون حمزه عزيز وساير دوستان هرگز