[quote="mahyarmaya"][quote:a5f4415c24="arsalan27"][quote:a5f4415c24="majid13"][quote:a5f4415c24="arsalan27"][quote:a5f4415c24="majid13"][quote:a5f4415c24="arsalan27"]راجب ویسی هم خیلی مربی با شخصیتیه خوب که ازش 1حمایت کوچیکی کنیم(ویسی دوس داشتنی) وشعار زیبای ویسی یادت باشه هرندی سرورته رو بدیم

[/quote:a5f4415c24]
این الان حمایت بود!

[/quote:a5f4415c24]
حمایت رو داخل پرانتز گذاشتم ,

فهمیدن این مطلب نیاز به گلبول زیادی نداشت[/quote:a5f4415c24]
اونو فهمیده بودم آقای فول گلبول (!). ولی بنظر تو کدوم تورکی بعد حمایت از یه شخص اونو با این شعار (ویسی یادت باشه هرندی سرورته) شستشو میده بعد پهنش میکنه رو طناب! تا حالا توو عمرم اینجور حمایت ندیده بودم!؟[/quote:a5f4415c24]
همون حدس میزدم بازم عین فصل قبل به داشته هامون اعتنا نکنیم.گفتم اگه تشویقی هست این باشه و حتما باید به سرمربی تیممون بفهمونیم که واسه ما مهم خودش که با تشویق سرمربی حریف از ما ناراحت نشه.در ضمن تو نظر من توهین به هیچ قومی وجود ندار[/quote:a5f4415c24]
ارصلان جان اگه بخوایم حمایت کنیم اون شار رو نمیدیم جاش سرور پورغلامی رو میدیم تا مربی ما هم مورد حمایت باشه اما اگه ویسی رو بگیم شاید 1% ناراحت بشه.
حالا به نظرت بهتر نیست ویسی رو 2 3 بار صدا کرد البته هرندی رو قبلش تشویق میکنیم بعد ویسی بعد هم هرندی رو بازم .نظرت چیه؟[/qu
و در این شرایط امید خان پیش خودش فکر کنه که ما به ویسی بیشتر علاقه داریم میدونید چی میشه؟همونجور که 1 عده از بچه های تیم از تشویق سعید دقیقی فصل قبل ناراحت بودن.تشویق کردن کار بدی نیست ولی نه تشویقی که به تیم اسیبی بزنه حتی کوجیکترین ناراحتی از سوی کل تیم و کادر فنی عزیز تیم خودمون.من فقط میخام قضیه جوری بشه که کادری از تیم داماش احساس ناراحتی نکنه.ویسی ادم خوب ولی مقایسه با امید خان دوس داری کدوم ناراحت کنی ابرار؟