[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

داماش گیلان Vsپيکان/تاپیک ویژه نظرات،عکس ها و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

Re: ‏

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه جولاي 30, 2012 11:35 pm

[quote:85f98079dc="majid13"][quote:85f98079dc="arsalan27"]راجب ویسی هم خیلی مربی با شخصیتیه خوب که ازش 1حمایت کوچیکی کنیم(ویسی دوس داشتنی) وشعار زیبای ویسی یادت باشه هرندی سرورته رو بدیم /8/[/quote:85f98079dc]‎
این الان حمایت بود!‏‎ ‎ :roll:[/quote:85f98079dc]

حمایت رو داخل پرانتز گذاشتم , :roll: فهمیدن این مطلب نیاز به گلبول زیادی نداشت
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pegah » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:06 am

من یه شعار باحال دارم که ملغمه ای از تمام پارمترهایی گه باید باشه ( جهت اطلاع و هر گونه اقدام بایسته)
امیرخان،شهرام خان پیوندتان مبارک/ حریف رو گلبارون کنید تیم داماش مبارک ( در واقع هون تواد دوباره داماش مبارک)
رشت زیبای من ای دولت سرای آشنایم
ای قدمگاه من ای مهمانسرای باوفایم
بشکند دستی که میخواهد غرور تو بگیرد
ای بمیرد آنکه میخواهد غرور تو بمیرد
نماد کاربر
pegah
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 17, 2011 12:00 am

پستتوسط monaj381 » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:26 am

پيش‌بازي داماش- پیکان؛ اولين گام مالك بلندپرواز

هرندی در آخرین مصاحبه‌اش پیش از آغاز مسابقه 3 امتیاز بازی با پیکان را مهم‌ترین 3 امتیاز فصل داماش دانست.

سايت گل- دیدار داماش گیلان و پیکان تهران برای رشتی‌ها یادآور خاطره‌ی بسیار تلخی است. در دوران حضور بگوویچ در داماش (پگاه) این تیم تا مرحله پلی‌آف رقابت‌های دسته اول صعود کرد اما با شکست در مجموع دو مسابقه مقابل پیکان نتوانست جواز حضور در لیگ برتر را کسب کند. حالا داماشی‌ها که فصل گذشته عملکرد خوبی در رقابت‌های لیگ داشته‌اند مقابل پیکان تازه صعود کرده صف‌آرایی خواهند کرد تا شاید در مقیاسی کوچک‌تر از تیم تهرانی انتقام بگیرند.

مصدومیت محمد آبشک و غیبت احتمالی او تا نیم‌فصل هواداران داماش را به شدت نگران کرده است. محرومیت یا مصدومیت این هافبک دفاعی سربالا حتی در مسابقات فصل گذشته داماش پرستاره نیز حس می‌شد. نگرانی اصلی پیکانی‌ها نیز اوضاع خط دفاعی و گلرشان است که در 2 مسابقه 5 گل دریافت کرده‌اند. البته داماش دیگر تمام‌کننده کلاسیکی مثل محمد غلامی ندارد و در شرایط فعلی نخواهد توانست روی تمام‌کنندگی مهاجمانش حساب ویژه‌ای باز کند.

داماشی‌ها تقریبا تمام بازیکنان بومی فصل گذشته را حفظ کرده‌اند و با توجه به تغییرات وسیع ایجاد شده توسط ویسی در پیکان به مراتب از این تیم هماهنگ‌تر خواهند بود. آبی‌های رشت همچنین از حمایت طرفداران‌شان نیز برخوردارند که در روزهای سخت و پراسترس بی‌پولی باشگاه با تمام وجود پای تیم‌شان ایستادند و از مالک جدید نیز به خوبی استقبال کردند. حالا که دغدغه‌های مالی تیم هم برطرف شده رشتی‌ها به آینده داماش امیدوارترند و احتمالا ورزشگاه عضدی را در این مسابقه پر خواهند کرد.
مهم‌ترین بحث پیرامون داماش در روزهای اخیر تمایل این تیم به جذب فرهاد مجیدی بوده است. مالک جدید داماش همچنین مذاکره با چند چهره سرشناس بیرون مانده را آغاز کرده تا نشان دهد با توپ پر وارد عرصه تیمداری شده است. صحبت‌های ابتدایی او البته کمی بلندپروازانه به نظر می‌رسد. او به گفته خودش در فصل جاری به دنبال سهمیه آسیایی برای داماش خواهد بود. با این روند کار هرندی بسیار دشوارتر از گذشته خواهد بود و 3 امتیاز بازی با پیکان و تثبیت اولین پیروزی فصل برای او و شاگردانش بسیار حیاتی به نظر می‌رسد. هرندی در آخرین مصاحبه‌اش پیش از آغاز مسابقه 3 امتیاز بازی با پیکان را مهم‌ترین 3 امتیاز فصل داماش دانسته است. در سمت مقابل عبدالله ویسی قصد دارد شخصیت تیمی صبای فصل گذشته را به پیکان تزریق کند اما تا کنون عملکرد موفقی نداشته است. یک پیروزی خارج از خانه شاید همه چیز را براي ويسي و تيمش تغییر دهد.
نماد کاربر
monaj381
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 11, 2012 12:00 am

سلام

پستتوسط majid13 » سه شنبه جولاي 31, 2012 2:03 am

[quote:bff6fa19cc="arsalan27"][quote:bff6fa19cc="majid13"][quote:bff6fa19cc="arsalan27"]راجب ویسی هم خیلی مربی با شخصیتیه خوب که ازش 1حمایت کوچیکی کنیم(ویسی دوس داشتنی) وشعار زیبای ویسی یادت باشه هرندی سرورته رو بدیم /8/[/quote:bff6fa19cc]‎
این الان حمایت بود!‏‎ ‎ :roll:[/quote:bff6fa19cc]

حمایت رو داخل پرانتز گذاشتم , :roll: فهمیدن این مطلب نیاز به گلبول زیادی نداشت[/quote:bff6fa19cc]‎
اونو فهمیده بودم آقای فول گلبول (!). ولی بنظر تو کدوم تورکی بعد حمایت از یه شخص اونو با این شعار (ویسی یادت باشه هرندی سرورته) شستشو میده بعد پهنش میکنه رو طناب! تا حالا توو عمرم اینجور حمایت ندیده بودم!؟
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه جولاي 31, 2012 3:28 am

هم مسعود و هم ویسی تشویق بشند ، جنبه بهتری برای ما داره /13/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

Re: سلام

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه جولاي 31, 2012 8:40 am

[quote:3a651d27a7="majid13"][quote:3a651d27a7="arsalan27"][quote:3a651d27a7="majid13"][quote:3a651d27a7="arsalan27"]راجب ویسی هم خیلی مربی با شخصیتیه خوب که ازش 1حمایت کوچیکی کنیم(ویسی دوس داشتنی) وشعار زیبای ویسی یادت باشه هرندی سرورته رو بدیم /8/[/quote:3a651d27a7]‎
این الان حمایت بود!‏‎ ‎ :roll:[/quote:3a651d27a7]

حمایت رو داخل پرانتز گذاشتم , :roll: فهمیدن این مطلب نیاز به گلبول زیادی نداشت[/quote:3a651d27a7]‎
اونو فهمیده بودم آقای فول گلبول (!). ولی بنظر تو کدوم تورکی بعد حمایت از یه شخص اونو با این شعار (ویسی یادت باشه هرندی سرورته) شستشو میده بعد پهنش میکنه رو طناب! تا حالا توو عمرم اینجور حمایت ندیده بودم!؟[/quote:3a651d27a7]

همون حدس میزدم بازم عین فصل قبل به داشته هامون اعتنا نکنیم.گفتم اگه تشویقی هست این باشه و حتما باید به سرمربی تیممون بفهمونیم که واسه ما مهم خودش که با تشویق سرمربی حریف از ما ناراحت نشه.در ضمن تو نظر من توهین به هیچ قومی وجود ندار
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط The_King_of_rasht » سه شنبه جولاي 31, 2012 8:48 am

[size=24:d86cf30b8a][color=blue:d86cf30b8a]00 روز
و
8 ساعت
و
43 دقیقه[/color:d86cf30b8a]
[color=green:d86cf30b8a]تا به آتش کشیدن پیکان در[/color:d86cf30b8a][color=red:d86cf30b8a]جهنم عضدی[/color:d86cf30b8a][/size:d86cf30b8a]
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 31, 2012 8:50 am

[quote:14886c5daf="arsalan27"][quote:14886c5daf="majid13"][quote:14886c5daf="arsalan27"][quote:14886c5daf="majid13"][quote:14886c5daf="arsalan27"]راجب ویسی هم خیلی مربی با شخصیتیه خوب که ازش 1حمایت کوچیکی کنیم(ویسی دوس داشتنی) وشعار زیبای ویسی یادت باشه هرندی سرورته رو بدیم /8/[/quote:14886c5daf]‎
این الان حمایت بود!‏‎ ‎ :roll:[/quote:14886c5daf]

حمایت رو داخل پرانتز گذاشتم , :roll: فهمیدن این مطلب نیاز به گلبول زیادی نداشت[/quote:14886c5daf]‎
اونو فهمیده بودم آقای فول گلبول (!). ولی بنظر تو کدوم تورکی بعد حمایت از یه شخص اونو با این شعار (ویسی یادت باشه هرندی سرورته) شستشو میده بعد پهنش میکنه رو طناب! تا حالا توو عمرم اینجور حمایت ندیده بودم!؟[/quote:14886c5daf]

همون حدس میزدم بازم عین فصل قبل به داشته هامون اعتنا نکنیم.گفتم اگه تشویقی هست این باشه و حتما باید به سرمربی تیممون بفهمونیم که واسه ما مهم خودش که با تشویق سرمربی حریف از ما ناراحت نشه.در ضمن تو نظر من توهین به هیچ قومی وجود ندار[/quote:14886c5daf]
ارصلان جان اگه بخوایم حمایت کنیم اون شار رو نمیدیم جاش سرور پورغلامی رو میدیم تا مربی ما هم مورد حمایت باشه اما اگه ویسی رو بگیم شاید 1% ناراحت بشه.
حالا به نظرت بهتر نیست ویسی رو 2 3 بار صدا کرد البته هرندی رو قبلش تشویق میکنیم بعد ویسی بعد هم هرندی رو بازم .نظرت چیه؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » سه شنبه جولاي 31, 2012 9:04 am

[quote="mahyarmaya"][quote:a5f4415c24="arsalan27"][quote:a5f4415c24="majid13"][quote:a5f4415c24="arsalan27"][quote:a5f4415c24="majid13"][quote:a5f4415c24="arsalan27"]راجب ویسی هم خیلی مربی با شخصیتیه خوب که ازش 1حمایت کوچیکی کنیم(ویسی دوس داشتنی) وشعار زیبای ویسی یادت باشه هرندی سرورته رو بدیم /8/[/quote:a5f4415c24]‎
این الان حمایت بود!‏‎ ‎ :roll:[/quote:a5f4415c24]

حمایت رو داخل پرانتز گذاشتم , :roll: فهمیدن این مطلب نیاز به گلبول زیادی نداشت[/quote:a5f4415c24]‎
اونو فهمیده بودم آقای فول گلبول (!). ولی بنظر تو کدوم تورکی بعد حمایت از یه شخص اونو با این شعار (ویسی یادت باشه هرندی سرورته) شستشو میده بعد پهنش میکنه رو طناب! تا حالا توو عمرم اینجور حمایت ندیده بودم!؟[/quote:a5f4415c24]

همون حدس میزدم بازم عین فصل قبل به داشته هامون اعتنا نکنیم.گفتم اگه تشویقی هست این باشه و حتما باید به سرمربی تیممون بفهمونیم که واسه ما مهم خودش که با تشویق سرمربی حریف از ما ناراحت نشه.در ضمن تو نظر من توهین به هیچ قومی وجود ندار[/quote:a5f4415c24]
ارصلان جان اگه بخوایم حمایت کنیم اون شار رو نمیدیم جاش سرور پورغلامی رو میدیم تا مربی ما هم مورد حمایت باشه اما اگه ویسی رو بگیم شاید 1% ناراحت بشه.
حالا به نظرت بهتر نیست ویسی رو 2 3 بار صدا کرد البته هرندی رو قبلش تشویق میکنیم بعد ویسی بعد هم هرندی رو بازم .نظرت چیه؟[/qu

و در این شرایط امید خان پیش خودش فکر کنه که ما به ویسی بیشتر علاقه داریم میدونید چی میشه؟همونجور که 1 عده از بچه های تیم از تشویق سعید دقیقی فصل قبل ناراحت بودن.تشویق کردن کار بدی نیست ولی نه تشویقی که به تیم اسیبی بزنه حتی کوجیکترین ناراحتی از سوی کل تیم و کادر فنی عزیز تیم خودمون.من فقط میخام قضیه جوری بشه که کادری از تیم داماش احساس ناراحتی نکنه.ویسی ادم خوب ولی مقایسه با امید خان دوس داری کدوم ناراحت کنی ابرار؟
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط rashtlove » سه شنبه جولاي 31, 2012 9:06 am

[quote:ee84d7a817="pegah"]من یه شعار باحال دارم که ملغمه ای از تمام پارمترهایی گه باید باشه ( جهت اطلاع و هر گونه اقدام بایسته)
امیرخان،شهرام خان پیوندتان مبارک/ حریف رو گلبارون کنید تیم داماش مبارک ( در واقع هون تواد دوباره داماش مبارک)[/quote:ee84d7a817]

همشهری گلم نگید این جور چیزا رو بخدا 4 نفر سو استفاده میکنن این واقعا الان شعر بود!!!!!
حتما شعر نو هم بوده :D
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:05 am

امیدوارم اولین پیروزی رو در مقابل پیکان به دست بیاریم
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط vahidn » سه شنبه جولاي 31, 2012 10:15 am

من دقیقا نمیخوام بگم چه چیزی گفته بشه.فقط می خوام بگم که بازیکنای تیم خودمون تشویق بشن و کادر فنی و به تیمهای دیگه کار نداشته باشیم.
تجربه فوتبالیه من ثابت کرده : وقتی ما داریم به تیم دیگه احانت میکنیم و یا حاشیه میریم،بازیکنا از لحاظ روحی لطمه میخورن و احساس میکنن تو شهر خودشون بازی نمیکنندو طرفدارایی که به امید اونها بازی میکنن باهاشون نیستند، وتنها هستند در زمین.عملا یار دوازدهم کشک.
به امید روزی که تو ورزشگاه رشت دیگه احانتی به هیچ کس نشه مثل بازی قبل.
این صحبتها کاملا برادرانه بود.
نماد کاربر
vahidn
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه فبريه 23, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » سه شنبه جولاي 31, 2012 12:04 pm

[size=18:89acd60532][color=black:89acd60532]آبراران عزیز بساط آتیش بازی امشب هم اوکی شد...[/color:89acd60532][/size:89acd60532]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط moein_mn2 » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:27 pm

اتیش بازی هو هو هو اتیش بازی رو عشقه
نماد کاربر
moein_mn2
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه جولاي 31, 2012 1:31 pm

[quote:3d903afb23="abarar1989"][size=18:3d903afb23][color=black:3d903afb23]آبراران عزیز بساط آتیش بازی امشب هم اوکی شد...[/color:3d903afb23][/size:3d903afb23][/quote:3d903afb23]

آبرار آتیش بازی همونجا که دفع پیش انجام دادی بیار ... دس خوش :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 10 مهمان