[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

دعوت از 20 کاربر برای شرکت در جلسه هم اندیشی با در خواست امید هرندی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط rashtlove » يکشنبه جولاي 15, 2012 8:20 am

این کار بسیار کار عالی هست و همینطور که دوستان مدیریت گفتن سری به سری , از کاربرا برای شرکت در جلسات استفاده میکنن

اما دیدم بعضی ها میگن که شاید امکان یا قصد بدست اوردن سکو ها رو داره که باید بگم ابرار دیگه گزشته اون زمان ما ثابت کردیم با هیشکی تعارف نداریم چه تار تار چه دینورزاده چه عابدینی و... مطمئنم این جلسات ثمرش بیشتر به چشم میاد * که رفتم تو جلسه صحبتها رو شنیدم و حرف هرندی هم شنیدم مثال میگم(اصلا نیستم تواون جمع)دلیل نمیشه که بخوام پشت یه نفر کور کورانه وایسم بگم خوبه , اولویت ما تیمه این جلسات هم مطمئن باشید به نفع هردو هست هرندی هم انسانه و هیشکی کامل نیست خیلی از نظرات دوستانی که میرن تو اون جلسه میتونن تو تصمیم گیریاش تاثیر بزارن نمیگم نظراتشو عوضش میکنه حداقل تو برایندش تاثیر میزاره و هرندی واقعا با این کار نشون داد که کاریزما و طرز تفکر عالی هم داره ,همه اونایی که میرن با یه جلسه مسیر موفقیت داماش رو به چیز های دیگه ترجیح نمیدن و الویت موفقیت تیممون هست سر موقعش حمایت و سر موقع نقد هم میکنن مثلا همین که یه نفر یه تنه داره جلوی مشکلات وای میسته ما فقط به صورت معنوی داریم حمایت میکنیم اون شخص جز عابدینی کسی نیست پس اگه یه جاهای هم نقد داره اما خالصانه داره مایه میزاره و کار میکنه .

منظورم از این حرف اینه که تماشاگرای داماش باهوش هستن و جوی نیستن که بنا بدلایلی راهشون منحرف شه
تمام این حرفها کلی بود . در جواب کسی هم نبود.
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه جولاي 15, 2012 9:11 am

[quote:af92621ce3="mahyarmaya"]hamed-rashti :.اون بحث هم ازت خواستم بیخیال بشی به دلیلی که پایین توضیح میدم. .تو جامعه شناسی خونیدی و ارشد هم قبول شدی اما نمیدونم توی جامعه کوچیک ما چرا یه کارشناس مثل شما نمیتونه ما رو آروم کنه و ما رو راشاد کنه خلاصه هرچی باشه شما کارشناسی و 4 تا کتاب و فن از ما بیشتر بلدی .بهتر نیست این بحث ها توی محیط صمیمی تر و بهتر باشه ؟
نظراتت کاملا محترم اما این بحث ها به جایی نمیرسه .من هرگز نمیگم نقد نکنیما اما میگم بحثی که جدل باشه منطق نداره .الان بحث رفته توی جاده جدل و مو از ماست کشیدن و با این شرایط هرگز به جایی نمیرسیم و شخص سوم که این جدل رو میخونه نتیجه میگیره نه اون 2طرفی که صاحب بحث هستن.
غیر این هستش که شما سر تمرین ها میرید ؟!غیر این هستش که مهرداد و مازیار سر تمرین ها میرن ؟!غیر اینکه رو در رو صحبت کردن بهتره؟!چرا این کار رو نمیکنی ؟!
شما که هم واست مهم هستش هم خیلی با غیرتی("تا اونجایی که شناختمت علاوه به درسی که داشتی بازی ها رو اومدی و کاملا درک میکنم که چقدر سخته")یه روز همین جا با مهرداد یا مازیار هماهنگ کن 4 تا قدم بزنید توی عضدی گره رو باز کنید .من برخورد زیادی با مهرداد و مازیار نداشتم اما چند باری که بودیم خیلی پاسخگو بودن .ازت انتظار میره (از طرف من )یه وقت بذاری بحث رو خصوصی حل کنی.
انتظارم دارم توی جامعه به کوچیکی این سایت شما هدایت کنی و جامعه ما رو شما سمت سو بدی آبرار[/quote:af92621ce3]

من اگه چیزی ببینم که خلاف جریان عادی باشه ( حالا اسمش بحران یا انحراف فرقی نمیکنه) ؛ اعتراض میکنم. مهمترین چیز اینه که به کسی توهین نمیکنم و اخلاقی که خودم بهش اعتقاد دارم رو زیر پا نمیذارم. چون اخلاق یه امر نسبیه.
اما واقعا دوس دارم فضای سایت برگرد به قبل چون این سایت رو دوس دارم. البته بگم که اصلا اهل پاچه خواری و دستمال زدن نیستم.
بنابراین رسالت یک هوادار و یک کاربر واقعی تلاش برای بهبود نه تلاش برای پاک کردن صورت مساله ایجاد آرامش صوری.
این رو هم بهت بگم مهیار عزیز ؛ اصل رشته جامعه شناسی یعنی اعتراض به شرایط موجود . یعنی اپوزیسیون.
منم چند بار با آقا مهرداد صحبت کردم ولی اونروزا اوضاع و احوال سایت اینطوری نبود.
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه جولاي 15, 2012 10:08 am

[quote:2e6d1066b0="hamed-rashti"][quote:2e6d1066b0="mahyarmaya"]hamed-rashti :.اون بحث هم ازت خواستم بیخیال بشی به دلیلی که پایین توضیح میدم. .تو جامعه شناسی خونیدی و ارشد هم قبول شدی اما نمیدونم توی جامعه کوچیک ما چرا یه کارشناس مثل شما نمیتونه ما رو آروم کنه و ما رو راشاد کنه خلاصه هرچی باشه شما کارشناسی و 4 تا کتاب و فن از ما بیشتر بلدی .بهتر نیست این بحث ها توی محیط صمیمی تر و بهتر باشه ؟
نظراتت کاملا محترم اما این بحث ها به جایی نمیرسه .من هرگز نمیگم نقد نکنیما اما میگم بحثی که جدل باشه منطق نداره .الان بحث رفته توی جاده جدل و مو از ماست کشیدن و با این شرایط هرگز به جایی نمیرسیم و شخص سوم که این جدل رو میخونه نتیجه میگیره نه اون 2طرفی که صاحب بحث هستن.
غیر این هستش که شما سر تمرین ها میرید ؟!غیر این هستش که مهرداد و مازیار سر تمرین ها میرن ؟!غیر اینکه رو در رو صحبت کردن بهتره؟!چرا این کار رو نمیکنی ؟!
شما که هم واست مهم هستش هم خیلی با غیرتی("تا اونجایی که شناختمت علاوه به درسی که داشتی بازی ها رو اومدی و کاملا درک میکنم که چقدر سخته")یه روز همین جا با مهرداد یا مازیار هماهنگ کن 4 تا قدم بزنید توی عضدی گره رو باز کنید .من برخورد زیادی با مهرداد و مازیار نداشتم اما چند باری که بودیم خیلی پاسخگو بودن .ازت انتظار میره (از طرف من )یه وقت بذاری بحث رو خصوصی حل کنی.
انتظارم دارم توی جامعه به کوچیکی این سایت شما هدایت کنی و جامعه ما رو شما سمت سو بدی آبرار[/quote:2e6d1066b0]

من اگه چیزی ببینم که خلاف جریان عادی باشه ( حالا اسمش بحران یا انحراف فرقی نمیکنه) ؛ اعتراض میکنم. مهمترین چیز اینه که به کسی توهین نمیکنم و اخلاقی که خودم بهش اعتقاد دارم رو زیر پا نمیذارم. چون اخلاق یه امر نسبیه.
اما واقعا دوس دارم فضای سایت برگرد به قبل چون این سایت رو دوس دارم. البته بگم که اصلا اهل پاچه خواری و دستمال زدن نیستم.
بنابراین رسالت یک هوادار و یک کاربر واقعی تلاش برای بهبود نه تلاش برای پاک کردن صورت مساله ایجاد آرامش صوری.
این رو هم بهت بگم مهیار عزیز ؛ اصل رشته جامعه شناسی یعنی اعتراض به شرایط موجود . یعنی اپوزیسیون.
منم چند بار با آقا مهرداد صحبت کردم ولی اونروزا اوضاع و احوال سایت اینطوری نبود.[/quote:2e6d1066b0]
آخه دوستم خوبم شما میگی توهین نمیکنی!!! بفرمایید"بشین"بتمرگ هر 3تا یه معنی میده .شما وقتی میگی این سایت داره جهت یه سری مسایل رو میگیره خوب منظورت روشنه .این زشت هستش و اخلاقی نیست وقتی به تو گفته شد که از دوستای غلامی هستی مگه ناراحت نشدی؟!خب شدی دیگه پس کارت غیر اخلاقیه .
شما میگی رسالت کاربر اینه که توی بحث هایی که به نتیجه نمیرسه پای اول ماجرا باشه ؟!
آبرار من خیلی کم میشه تاپیک باز میکنم اما هر بار باز کردم برای پیش بردن هوادارن بوده اما عمرا" کسی توش شرکت نمیکنن فقط به مسایل روز گیر میدیم این نشد رسالت .
شما میگی آرامش صوری!!!!!دوست خوبم من میگم از انزلی زنگ زدن که سر صبح تعریف میکنن بعد نصف ب میگه دارید دعوا میگیرید کـــر کــر میخندن!!!آرامش صوری بهتره یا دشمن شاد کردن ؟اصلا نمیتونم درکت کنم توی این قضیه حامد .من پیشنهاد میکنم بری با مهرداد و مایاز نیم ساعت حرف بزنید این جا همه چیز رو نمیشه گفت.باز شما میگید صوری!!!!
شما عرض میکنید که فضا سایت مثل سابق بشه : کی بعدش میاد ؟وقتی پول بود وقتی روز های خوش ما بود از عابدینی میخواستیم که خورشید رو بیاره زمین اگه نمی آورد میگفتیم لنگی هستش دیگه !!!!!من خودم قبولش نداشتم چون گیلک نبود اما زمان متوجه ام کرد که عابدینی غیر بومی از شاد بومی بهتر هستش.
بذار این جوری بگم مردم کشوری که دولتمردان کشورش رو قبول نداشته باشه وقتی جنگ بشه با دولتمردهای کشور همسو میشه برای اصل قضیه (کشورش)"که اصل قضیه رو از دست ندن و باهم به جنگ دشمن میرن .این مثال مثل ماجرای ماست حالا که بد شانسی و مسولین دشمن ماست باید برای اصل قضیه (داماش )تحمل و هم سو باشیم.
در آخر شما 100% بهتر میدونید از جامعه شناسی اما من تا جاییی که مقاله و 4 تا کتاب خوندم این جوری یاد گرفتم که روش اعتراض و برای پیشبرد هدف هستش .که پیشبرد هدف شما با بحث توی سایت بوجود نمیاد باید برای این مهم بری با دوستان رو در رو حرف بزنی.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه جولاي 15, 2012 10:30 am

[quote:0efbfb2444="abarar1989"][size=18:0efbfb2444][color=black:0efbfb2444]شما چتون شده.چرا اینطوری میکنین؟!!!دیوانه کردین!!!یکی داره تو این شهر کار میکنه هی چوب لا چرخش میزارید.فکر کردین چه خبره.اینجا یه سایته شخصیه که با هزینه ی شخصی اداره میشه.یه کسایی هم به هر نحوی داره کمک میکنه تا سایت رونق بگیره(هرکی به اندازه ی خودش،یکی کم یکی زیاد).ولی یه عده بیرون نشستن میگن لنگش کن.بیاین تو کار.دیوانه کردین.یکی میگه اینا پول میگیرن.یکی میگه خطی ان.یکی میگه هیچی حالیشون نیست.یکی دیگه...
اونایی که خیلی ادعای با تعصب بودن دارن بیان تا یه گوشه ی کارو بگیرن ببینیم یه روز دووم میارن!!!ببینیم میتونین از جیب خرج بکنین و هرروز 20 تا ایمیل فحش هم براتون بیاد.
یکی میگه چرا اطلاع رسانی نمیکنید.برا مگه مدیرای این سایت باید اطلاع رسانی کنن.لطف کنید زنگ بزنید باشگاه ببینید تمرین ساعت چنده.
همش میگید چرا این اینطوری شد اون اون طوری شد.یکی میگه این روش دعوت باندبازیه،یکی میگه ما چرا نیستیم،برا اگه شما میتونید یه جلسه با هرندی بزاریدما نگاه کنیم.فقط شدید آیه ی یاس.به همه چیز گیر میدید.انقدر مهرداد اینا نجابت به خرج دادن فکر کردین این کارا وظیفه ست.از این خبرها نیست.تو این سایت اکثریت دارن کمک میکنن ولی یه عده که شاید تعدادشون به انگشتای یه دست هم نرسه دارن با اعصابه همه بازی میکنن.اینا باید از غریبه بخورن از خودی هم باید بخورن؟!!این چه وضعشه آخه برا!!!!
یه خورده کلاتونو قاضی کنید(البته بعد از اینکه گفتید این یارو هم پول گرفته و تو باند ایناست و...)
من به طور کلی گفتم و اصلا منظورم به با غیرتهای رشتی که مثل شیر پشت تیمه شهرشون هستن نیست.امیدوارم منو بخاطر تند صحبت کردن ببخشید...[/color:0efbfb2444][/size:0efbfb2444][/quote:0efbfb2444]

تره چیسه برار؟؟؟؟؟؟ همه آرام بوستیدی تو قاطی بوکودی؟!!!!!!!!
اگر میبینی این سایت خیلی ها رو به وحشت و حسادت انداخته بخاطر مدیریت و انتقادهای سازندست. شما هم بهتره کاسه داغتر از آش نشی. بهتره فضای سایت رو متشنج نکنید. شانس آوردیم ما بازیکن نیستیم والا پدر بیچاره مربی رو در میاوردیم که حتما توی ترکیب اصلی باشیم. هیچکس منکر زحمات مدیرها به خصوص مهرداد و مازیار عزیز نیست و همین بچه هایی که میبینی گاهی انتقاد میکنن به وقتش بزرگترین حامی های این سایت و مدیراش هستن. در مقابل هم قبول دارم که بعضی بچه ها زیادی یک انتقاد رو کش میدن ولی دلیل نمیشه شما با این لحن با کسی حرف بزنی.
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » يکشنبه جولاي 15, 2012 10:35 am

[quote:5e2e8885f1="navidmadan"][quote:5e2e8885f1="Inja-Rasht"]navidmadan: بیخیال دیگه آبرار. من خودم از منتقدین این شیوه بودم چون حس میکنم احترام یک سری از بچه ها باید نگه داشته میشد که خیلی زحمت کشیدن و میکشن (البته عملا و نه مثل من پشت کامپیوتر). من حقی برای خودم قائل نیستم که حتی در جلسات بعدی باشم و اگر بچه ها چنین لطفی هم بکنن برام مقدور نیست، دنبال فرافکنی هم نیستم. عیب این انتخاب بدون معیار بودنش بود که دیگه گذشت من فکر میکنم اگر بین بچه های فعال رای گیری میشد از اعضای سایت که هر کاربر 20 نفر رو انتخاب بکنه کار قشنگتری بود. در هر صورت این یک حرکت نو و خیر هست و وجدانا مدیرای سایت هم بی چشمداشت دارن از وقت و زندگیشون مایه میذارن پس اگر هم بی احترامی شده بهتره برادرانه ندید بگیریم تا این جریان با موفقیت مسیرش رو طی بکنه. /3/[/quote:5e2e8885f1]
چشم[/quote:5e2e8885f1]

بلا می سر :)
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه جولاي 15, 2012 10:44 am

1سئوال کی نسبت به این لیست اعتراض داره؟دلیل اعتراضش چیه؟الکی شلوغش نکنید.چیز خاصی پیش نیومده.امیدوارم فضای این تایپیک 1جوری عوض شه و چیزایی رو که میخایم توش بگیم تا بچه ها منعکس کنن نظر مارو فرق نداره کی بره مهم این که این نشست به نفع داماش تموم شه که همه ی ما هم تلاشمون همین.واقعا اعتراض به این لیست خنده دار چون من میدونم هیچ بی عدالتی توش صورت نگرفته
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه جولاي 15, 2012 11:29 am

من واقعا کف کردم از این نظرات دوستان !؟! /18/ /18/ /18/ /18/
دوستان متاسفانه سرعت عمل دارند ولی از دقت عمل خبری نیست !!! دوستان گل ، همونطوری که در عنوان و اولین پیغام این تاپیک نوشته شده ، اسامی انتخاب شده ، برای نشست اول هست و سایر دوستان هم در نشست های بعدی شرکت داده خواهند شد ... این خیلی ساده و به نثر بسیار شیوا و رسا اعلام شده و دیگه این جنگ و جدال از نظر من بی نهایت بی معنی هست ...
من برای عوض کردن جو می خوام مسائلی که مد نظرم برای این نشست هست رو اعلام کنم تا دوستان چیزی رو اضافه یا کم کنند بهش و بتونیم از نظرات همه استفاده کنیم ...
1. تشکر از ایجاد چنین نشستی .
2. نبود مربی بدنساز ؟
چند تای دیگه هم هست که صلاح می دونم با دوستام مشورت کنم و بعد در موردش صحبت کنم ...

دوستان به من و سایر کسانی که در این جلسه شرکت دارند کمک کنید تا پرچم این سایت رو ببریم بالا تا رغبتی برای مسئولین باشه تا جلسه به دور دوم و سوم و چندمین برسه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed-rashti » يکشنبه جولاي 15, 2012 11:32 am

[quote:b08a7155e9="mahyarmaya"][quote:b08a7155e9="hamed-rashti"][quote:b08a7155e9="mahyarmaya"]hamed-rashti :.اون بحث هم ازت خواستم بیخیال بشی به دلیلی که پایین توضیح میدم. .تو جامعه شناسی خونیدی و ارشد هم قبول شدی اما نمیدونم توی جامعه کوچیک ما چرا یه کارشناس مثل شما نمیتونه ما رو آروم کنه و ما رو راشاد کنه خلاصه هرچی باشه شما کارشناسی و 4 تا کتاب و فن از ما بیشتر بلدی .بهتر نیست این بحث ها توی محیط صمیمی تر و بهتر باشه ؟
انتظارم دارم توی جامعه به کوچیکی این سایت شما هدایت کنی و جامعه ما رو شما سمت سو بدی آبرار[/quote:b08a7155e9]

منم چند بار با آقا مهرداد صحبت کردم ولی اونروزا اوضاع و احوال سایت اینطوری نبود.[/quote:b08a7155e9]
آخه دوستم خوبم شما میگی توهین نمیکنی!!! بفرمایید"بشین"بتمرگ هر 3تا یه معنی میده .شما وقتی میگی این سایت داره جهت یه سری مسایل رو میگیره خوب منظورت روشنه .این زشت هستش و اخلاقی نیست وقتی به تو گفته شد که از دوستای غلامی هستی مگه ناراحت نشدی؟!خب شدی دیگه پس کارت غیر اخلاقیه .
شما میگی رسالت کاربر اینه که توی بحث هایی که به نتیجه نمیرسه پای اول ماجرا باشه ؟!
آبرار من خیلی کم میشه تاپیک باز میکنم اما هر بار باز کردم برای پیش بردن هوادارن بوده اما عمرا" کسی توش شرکت نمیکنن فقط به مسایل روز گیر میدیم این نشد رسالت .
شما میگی آرامش صوری!!!!!دوست خوبم من میگم از انزلی زنگ زدن که سر صبح تعریف میکنن بعد نصف ب میگه دارید دعوا میگیرید کـــر کــر میخندن!!!آرامش صوری بهتره یا دشمن شاد کردن ؟اصلا نمیتونم درکت کنم توی این قضیه حامد .من پیشنهاد میکنم بری با مهرداد و مایاز نیم ساعت حرف بزنید این جا همه چیز رو نمیشه گفت.باز شما میگید صوری!!!!
شما عرض میکنید که فضا سایت مثل سابق بشه : کی بعدش میاد ؟وقتی پول بود وقتی روز های خوش ما بود از عابدینی میخواستیم که خورشید رو بیاره زمین اگه نمی آورد میگفتیم لنگی هستش دیگه !!!!!من خودم قبولش نداشتم چون گیلک نبود اما زمان متوجه ام کرد که عابدینی غیر بومی از شاد بومی بهتر هستش.
بذار این جوری بگم مردم کشوری که دولتمردان کشورش رو قبول نداشته باشه وقتی جنگ بشه با دولتمردهای کشور همسو میشه برای اصل قضیه (کشورش)"که اصل قضیه رو از دست ندن و باهم به جنگ دشمن میرن .این مثال مثل ماجرای ماست حالا که بد شانسی و مسولین دشمن ماست باید برای اصل قضیه (داماش )تحمل و هم سو باشیم.
در آخر شما 100% بهتر میدونید از جامعه شناسی اما من تا جاییی که مقاله و 4 تا کتاب خوندم این جوری یاد گرفتم که روش اعتراض و برای پیشبرد هدف هستش .که پیشبرد هدف شما با بحث توی سایت بوجود نمیاد باید برای این مهم بری با دوستان رو در رو حرف بزنی.[/quote:b08a7155e9]

یه رفیق کرد داشتم , که خیلی باهم صمیمی بودیم. حیف که زیادی سوسیالیست بود وحرف حالیش نمیشد.
1چیز ازش یادم مونده , میگفت وقتی با آدمایی سر وکار داری که حرف همو نمیفهمید و بهتره نه باهم بحث کنید و نه بهم توهین کنید . بهترین کار اینه که چرت و پرت بگی تا فضا عوض شه .
من هم از این به بعد در وارش اسپرت ای ورژن نظر هارو میذارم .
اولیش هم خطاب به ریش سفید و مصلحت اندیش سایت آقا مهیار :
شب شبه ماه نوره شب شبه رقص و شوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamed-rashti در يکشنبه جولاي 15, 2012 11:43 am .
زندگی با احساس,تعصب,هیجان و عسق زیباست.
همه اینها تقدیم به شهر زادگاهم: رشت
نماد کاربر
hamed-rashti
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط aliabed » يکشنبه جولاي 15, 2012 11:33 am

ممنون از مازیار عزیز و همه بزرگوارانی که ترتیب چنین نشستی رو دارند! با کمال افتخار شرکت میکنم !
وظیفه همه ما حمایت از شهرمون و همه عزیزانی است که برای موفقیت و سربلندی شهر عزیزمون تلاش میکنند است.
چه اون افراد در زمینه علمی ورزشی و ... باشند و چه عزیزانی که در زمینه خبررسانی بدون هیچ مزد و منتی زحمت میکشند.
سربلند و سرفراز باشید
aliabed
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 04, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » يکشنبه جولاي 15, 2012 12:41 pm

ای بابا آخه این صحبتها چیه !
اصلا از این به بعد همچین نشستی پیش اومد به دوستانی که دعوت شدن پیغام خصوصی بدید که بعضی از این مسائل پیش نیاد ...
ما الان باید خوشحال باشیم که مربی تیممون هوادارها رو هم در تصمیم گیریها شرکت میده .
اینکه کی تو جلسه حضور پیدا میکنه مهم نیست مهم موفقیته تیمه . . .
خواهشا کاری نکنید که سوژه این و اون بشیم !
اتحاد فقط به گفتن نیست از همینجا باید نشون بدیم که مثل یه تیم پشت داماش هستیم . . .
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه جولاي 15, 2012 12:58 pm

مهرداد چون منو انتخاب نکردی تا آخر عمرم قهرم باهات /10/ /10/ /10/ /10/
بابا این مسخره بازیارو بزارین کنار خدایی
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 15, 2012 1:01 pm

lمن نمیفهمم چرا بعضی از دوستان چنین حرکتی در میارن.چون اسم شما نیست دلیل به بد بودن این جلسه نیست که.
نمیشه تو اولین جلسه همه باشن که.
اینجوری میخواین پشت تیم واستید ؟
با یه همچین قضیه کوچکی همه افتادین به جان هم که
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » يکشنبه جولاي 15, 2012 1:03 pm

عشق است داماش
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه جولاي 15, 2012 1:04 pm

من میگم مدیران عزیز سایت این چند دوستی رو که خودشون رو محق میدونن برای حضور در جلسه و البته نظرات کاربردی هم میدن همیشه رو هم به جلسه دعوت کنن حالا اخرش یک ساعت به تایم جلسه اضافه بشه مشکلی بوجود نمیاد حداقل صدای این دوستان هم شنیده میشه و از نظراتشون هم استفاده میشه
بازی فولاد نزدیکه میترسم این حاشیه ها کار دستمون بده
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه جولاي 15, 2012 1:25 pm

به نظرم کاربرانی که انتخاب شده اند باید از الان وضعیت خودشون رو مشخص کنند که ایا میتونند تو جلسه حضور داشته باشند ایا واقعا صحبتی ایده ای چیزی برای مطرح کردن دارند یا نه فقط میخوان حضور داشته باشند و فقط نگاه کنند الان وظیفه این کاربران سنگین تر شده چون به نمایندگی از بچه های وارش اسپورت حضور دارند پس باید بقیه کاربرها اگه صحبتی دارن بگند تادر جلسه مطرح بشه
در مورد نحوه گزینش برای شرکت در جلسه اگر به هر روشی دیگر انتخاب میشد باز هم دلخوری بوجود می اورد پس سر چیزهای پیش پا افتاده باعث خنده دشمن نشیم
فصل گذشته تو تیم زیاد اتحاد نبود ولی بین هواداران اتحاد فوق العاده ای بود امسال که تیم یکپارچه و متحد شده نباید بزاریم سر مسائل معمولی اتحاد هواداران از بین بره
به امید موفقیت محبوب ترین تیم شمال
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان