[quote:5cdc18426f="civilboy"][quote:5cdc18426f="Saeeed"][quote:5cdc18426f="ardavan"]دوستان برین ورزش و مردم رو ببینید . رویانیان فتح الله زاده و بهرام شفیع ( مجری ) دارن به هر دری می زنن تا رای رو برگردونن. اگه کمیته استیناف رای رو عوض کرد تعجب نکنید . مثل همیشه از داماش هم کسی نیست تا جوابشونو بده.[/quote:5cdc18426f]
خداییش این ترکا حق دارن بابا.آخه این چیه؟؟
انگار ایران تهران و استقلال پرسپولیس هست.رویانیان چی میگه اخه.میگه رای ما پر رنگ تر بود که به کفاشیان دادیم.حالا چون رای دادی باید منت بذاری؟
خداییش از ماست که بر ماست...[/quote:5cdc18426f]
خوب معلومه ایران فقط اس اس و پس پس، غیر اینه مگه؟
مگه تو همین رشت اس اسی و پرسپولیسی نداریم
روز اولم گفتم 3-0 به نفع داماش میشه
در مورد دو امتیازم دیگه واضح و مبرهنه کمیته استیناف میبخشه، این جینگولک بازیارو دیگه لوثش کردن، کلا رایی شده که قاطع باشه و کمیته استینافم عوضش نکنه
شیث و نصرتیو یادتون رفت چجوری بخشیدنشون، این دو امتیاز که چیزی نیست، شما دعا کن واسه رفع کدورتا 2 امتیاز به پس پس اضافه نکنن.
انصافنم اگه بخواهیم منطقی نگا کنیم بازیاشون با تراکتور حواشی بیشتری داشت، اگه مبنای تصمیم گیریشون اینجور باشه پس تو بازی تراکتور - استقلال باید از تراکتورم امتیاز کم میکردن.[/quote:5cdc18426f]
من اصلا قصد طرفداری از تیم شهری رو ندارم ولی زمانی که تو لیگ برتر تیم نداشتیم میگفتیم بابا این تیم ها شورشو در آوردن که همش میگن حق تیم ما رو خوردن و دادن مثلا به پرسپولس یا استقلال !
الان متوجه میشیم بدبختا حق داشتن ، وقتی خودمون تو لیگ تیم داریمو از نزدیک میبینیم چطور همه جوره به تیمهای سوگولیشون حال میدن واقعا اعصابمون بهم میریزه . . .
جالب اینجاست هرچی که بیشتر بهشون حال میدن بیشتر گند میزنن . . .
در هر صورت همیشه خدایی هست ، همینطور که میبینیم با این همه مشکل بازم سربلندیم واسه من و همه ی دوستان افتخارِ . . .
ایشالا امروز با اختلاف میبریم تا جوابِ همشون رو بدیم . . .
رشتی همیشه سربلندِ