[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟نظرسنجی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

آیا با حضور مهدوی کیا در ترکیب اصلی موافقید؟

بله
20
30%
خیر
47
70%

کل آرا : 67

پستتوسط RASHTBOY » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:47 am

[quote="pedram_1367"]همونطور که گفتم قصدم ادامه دادن یا به قولی کل کل کردن نیست چون هم حوصله ندارم هم ارزش نداره ...
این کامنت من تو اون موضوع بود :
چه جالب ... من یادم نبود که داماش با پیراهن پگاه هم بازی میکرد ! به نظرم بهترین رنگ همون بود که خیلی تک بود ...
اینم لینکش :
http://varesh-sport.com/ftopic-1799-day ... sc-15.html
به هر حال سرعت عمل بالاست و دقت عمل پایین ...
در نهایت ما که هیچ ادعایی تو هواداری از این تیم نداریم و تاکید هم کردم که اطلاعات فوتبالی همه دوستان زیااااد و همه جزو طرفداران مادرزاد این تیم هستند و کسی تو این موضوع شکی نداره ...[/quote]
از همه دوستان عزیزم ، خصوصاً آقا pedram گل ، خواهش می کنم ، این مسئله را فراموش کنند و بجای پاسخگویی به کامنت های یکدیگر ، به فکر بازی با شاهین بوشهر باشند ، که صد البته همینطور است ، به نظر من هرکسی می تونه در چهارچوب ضوابط سایت ، آزادانه نظر بده و این به معنی نقض نظر دیگران نیست . آنچیزی که مشخص و دارای ارزش هست ، اینست که همه دوستان از روی دلسوزی و تعصبی که تیم شهرشون دارند ، نظر می دند ، بعبارت دیگر غایت نهایی همه نظر ها ماهیت خوبی دارد و این موضوع مهمی می باشد ؛ حال کدام نظر بهتر از دیگریست بماند ، چراکه خودمان می گوییم [b]نظر[/b] نه حکم. در هر صورت این نوشتار من را حمل به دخالت و بی ادبی نگذارید صرفاً هدفم اینست که یک محیط گرم و صمیمی بین همه دوستان برقرار بشه که بدون شک با توجه به شعور بالای کاربران و مدیران زحمتکش سایت ، این محیط فراهم است. با آرزوی سلامتی و بهروزی برای همه هواداران ، زحمتکشان و مردم شریف رشت .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط siakelach » دوشنبه دسامبر 12, 2011 7:50 am

[quote:80972eb6a3="saravani"]دوستان عزیز همه شما همیشه کنار ما بودید و با بد و خوب ما ساختید بردهای ما شادتان کرد و باخت ها اشک در چشمانتان سرازیر کرد اما یک سوال آیا از اول فصل مگر اعلام نکردیم امسال می خواهیم مطرح باشیم و بین تیمهای هفتم تا دوازدهم قرار بگیریم؟ آیا از مشکلات مالی شدید باشگاه مطلع نیستید؟ آیا چاووشی برای شهر ما کم افتخار آفرید که امروز مورد توهین قرار بگیرد؟ آیا مهدوی کیا را خودتان اسطوره فوتبال آسیا خطاب نکردید که امروز با توهینها دلش شکسته شود؟ الان تیم ششم جدولیم اینگونه است اگر شرایط ملوان را داشتیم سرمان را می شکستند چرا می گذارید عده ای که نه برای فوتبال بلکه برای تجارت؟!! پشت دروازه ما می نشینند اینگونه ترکتازی نمایند؟ الان وقت آن است که مسولان استان نمایندگان مجلس و مدیران را فراخوانید تا به کمک تیم شهرتان بیایند شما نشان دادید همیشه هستید و کنارمان خواهید بود آنان را فراخوانید بیایید به جای اینکه نظرسنجی برای بودن یا نبودن یک بازیکن یا چگونگی اذیت کردن فیروز بگذاریم به تهیه شعارهایی جهت فراخوانی مسولان اقدام کنیم مثل استاندار یادت باشه داماش باید باشه...[/quote:80972eb6a3]

آقای سراوانی وظیفه ما هوادارا تشویق تیم برای بالا بردن روحیه بازیکناست.
فکر نمیکنید وسط یه بازی شعار بدیم استاندار یادت باشه داماش باید باشه باعث میشیم تیم به جای بازی فکرش بره به آینده نامعلوم تیم؟
این کار باعث ضرر بزرگی میشه.
بهترین راه حل اینه که تمام کارخانجات و شرکت های رشت رو تو یه گردهمایی دعوت کنیم و برای گرفتن یه مبلغ ماهیانه باهاشون به تفاهم برسیم.
بیشمار شرکت و کارخونه تو رشت هست هرکدوم ماهیانه مبلغ کمی رو کمک کنن میتونن تیم رو دوباره سرپا کنن.
یه فراخوان گردهمایی بدید.
در مورد نکات ریز این مسئله من در خدمتتون هستم.
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:07 am

آخه رشت بوی آدم بعضی حرف ها رو آدم میشنوه دلش می خواد سرش رو بکوبه به کامپیوتر آدم فکر می کنه یه ملوانی اومده اینجا. از مدیران سایت می خوام شکلکی مثل این رو پیدا کنند بذارند /9/ /10/
نظر خوبی هست که این شعار رو بدیم. هوادارها می تونند اینطوری نشون بدن /23/
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه دسامبر 12, 2011 8:20 am

خدایی قصد من ادامه دادن نیست و دیشب هم به یکی از دوستان گفتم که ادامه نمی دم و به احترام اون دوتا دوستمون هم ادامه نمی دم ولی وقتی این کامنت ها رو می خوانم تک و پهلوم به حرف میاد !!! چرا که من یه چیز دیگه می نویسم و یه چیز دیگه متوجه میشن !!! از این به بعد هم به خاطر دوستان ادامه نمی دم حالا اگه میخوان توهین هم کنن اشکال نداره ولی حرف من تغییر نمیکنه و همیشه روی حرفم هستم مخصوصا روی نظرم درباره حاجتی که دوستان کلا متوجه موضوع نشدند و همش میگن دفاع چپ و هافبک وسط و هافبک چپ و راست و دروازه و مهاجم و نوک و ... بازی کرده !!!!!!!! درحالیکه منظور من چیز دیگه ای هست که متاسفانه نتونستم توضیح بدم یا شاید هم دوستان نخواستن متوجه شن !!!
در ضمن به اون دوستمون هم که میگه منظور از حزب باد چیز دیگه ای بود هم باید بگم من از کسی ترس ندارم که بخوام نظرمو عوض کنم حالا شما هرچی دوست داری می تونی برداشت کنی و این اصلا مهم نیست چون به خودت ربط داره ... دوست عزیز من تاکید کردم میکنم و اگه در ادامه هم همینگونه باشه باز هم تاکید میکنم زمان مربی قبلی تیم تو ترکیب چیدن درست تر بود تمام حالا شما مخالفی ؟ نظر خودته من موافقم ؟ نظر خودمه ولی نه شما حق داری به من بگی نظرت غلطه و نه من حق دارم ... ولی می تونیم دلایل خودمون رو بگیم تا شاید نظراتمون عوض شه ... این باعث میشه یه بحث درست و شاید هم مفید راه بیوفته ... ولی اینکه شما میای تاکید میکنی من درست میگم یا من تاکید کنم درست میگم به نظرم اشتباهه ... منظور من هم از کل کل اینه که بیام مثل دوستان دیگه با بی احترامی بحث رو جلو ببرم که خیلی آسونه و شاید من تو اون بحث پیروز هم بشم ... حالا میای و میگی منظورت از کل کل یه چیز دیگه بود ...
دوستان متاسفانه فکر میکنن که همش خودشون درست میگن تا جایی که نظری که بر خلاف خودشون باشه حالا چه درست و چه غلط رو به هیچ وجه قبول نمی کنن !!!
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط monfared » دوشنبه دسامبر 12, 2011 9:05 am

[quote:d544cf2e6d="saravani"]دوستان عزیز همه شما همیشه کنار ما بودید و با بد و خوب ما ساختید بردهای ما شادتان کرد و باخت ها اشک در چشمانتان سرازیر کرد اما یک سوال آیا از اول فصل مگر اعلام نکردیم امسال می خواهیم مطرح باشیم و بین تیمهای هفتم تا دوازدهم قرار بگیریم؟ آیا از مشکلات مالی شدید باشگاه مطلع نیستید؟ آیا چاووشی برای شهر ما کم افتخار آفرید که امروز مورد توهین قرار بگیرد؟ آیا مهدوی کیا را خودتان اسطوره فوتبال آسیا خطاب نکردید که امروز با توهینها دلش شکسته شود؟ الان تیم ششم جدولیم اینگونه است اگر شرایط ملوان را داشتیم سرمان را می شکستند چرا می گذارید عده ای که نه برای فوتبال بلکه برای تجارت؟!! پشت دروازه ما می نشینند اینگونه ترکتازی نمایند؟ الان وقت آن است که مسولان استان نمایندگان مجلس و مدیران را فراخوانید تا به کمک تیم شهرتان بیایند شما نشان دادید همیشه هستید و کنارمان خواهید بود آنان را فراخوانید بیایید به جای اینکه نظرسنجی برای بودن یا نبودن یک بازیکن یا چگونگی اذیت کردن فیروز بگذاریم به تهیه شعارهایی جهت فراخوانی مسولان اقدام کنیم مثل استاندار یادت باشه داماش باید باشه...[/quote:d544cf2e6d]

من فکر می کنم آقای سراوانی فصل الخطاب این حرف ها را زدند و به ما یادآور شدند که در این شرایط بحرانی، ما به فرع پرداخته ایم و از اصل موضوع دور شده ایم.
این بحث ها در جای خود خوب است، اما الان تیم با بحران دیگری رو به رو هست و ما به عنوان عضوی کوچک از این تیم، به عنوان هوادار، انصافا وظیفه ی دیگری داریم که داریم از آن کوتاهی می کنیم.
هر کاری لازم هست بفرمایید.اگر اجتماعی هست جایی، طوماری هست که باید امضاء شود،از دفتر نمایندگان مجلس گرفته تا استانداری، هر جا لازم است برویم...
من وقتی این سطر ها را خواندم احساس شرمندگی کردم.
انصافا این همه تیم مان بالا کشیده در جدول علی رغم تمام مشکلات، حقش هست که الان هر حرفی هست زمین گذاشته شود و به مشکلی که در حال فلج کردن باشگاه است پرداخته شود.
فراموش نکنیم که تیم در دوران بحران مالی اش بوده که در جدول صعود کرده است!
بیاید این تایپیک را تمام کنیم و یک نظر سنجی یا هر چیزی در مورد راه های اظطراری کمک به بحران مالی تیم راه بیاندازیم، تا به لطف خدا چاره ای شود انشالله .
http://aryapayam.ir
آریا پیام؛ سامانه ی هوشمند پیام کوتاه
نماد کاربر
monfared
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » دوشنبه دسامبر 12, 2011 9:30 am

[quote:462824e7bf="monfared"][quote:462824e7bf="saravani"]دوستان عزیز همه شما همیشه کنار ما بودید و با بد و خوب ما ساختید بردهای ما شادتان کرد و باخت ها اشک در چشمانتان سرازیر کرد اما یک سوال آیا از اول فصل مگر اعلام نکردیم امسال می خواهیم مطرح باشیم و بین تیمهای هفتم تا دوازدهم قرار بگیریم؟ آیا از مشکلات مالی شدید باشگاه مطلع نیستید؟ آیا چاووشی برای شهر ما کم افتخار آفرید که امروز مورد توهین قرار بگیرد؟ آیا مهدوی کیا را خودتان اسطوره فوتبال آسیا خطاب نکردید که امروز با توهینها دلش شکسته شود؟ الان تیم ششم جدولیم اینگونه است اگر شرایط ملوان را داشتیم سرمان را می شکستند چرا می گذارید عده ای که نه برای فوتبال بلکه برای تجارت؟!! پشت دروازه ما می نشینند اینگونه ترکتازی نمایند؟ الان وقت آن است که مسولان استان نمایندگان مجلس و مدیران را فراخوانید تا به کمک تیم شهرتان بیایند شما نشان دادید همیشه هستید و کنارمان خواهید بود آنان را فراخوانید بیایید به جای اینکه نظرسنجی برای بودن یا نبودن یک بازیکن یا چگونگی اذیت کردن فیروز بگذاریم به تهیه شعارهایی جهت فراخوانی مسولان اقدام کنیم مثل استاندار یادت باشه داماش باید باشه...[/quote:462824e7bf]

من فکر می کنم آقای سراوانی فصل الخطاب این حرف ها را زدند و به ما یادآور شدند که در این شرایط بحرانی، ما به فرع پرداخته ایم و از اصل موضوع دور شده ایم.
این بحث ها در جای خود خوب است، اما الان تیم با بحران دیگری رو به رو هست و ما به عنوان عضوی کوچک از این تیم، به عنوان هوادار، انصافا وظیفه ی دیگری داریم که داریم از آن کوتاهی می کنیم.
هر کاری لازم هست بفرمایید.اگر اجتماعی هست جایی، طوماری هست که باید امضاء شود،از دفتر نمایندگان مجلس گرفته تا استانداری، هر جا لازم است برویم...
من وقتی این سطر ها را خواندم احساس شرمندگی کردم.
انصافا این همه تیم مان بالا کشیده در جدول علی رغم تمام مشکلات، حقش هست که الان هر حرفی هست زمین گذاشته شود و به مشکلی که در حال فلج کردن باشگاه است پرداخته شود.
فراموش نکنیم که تیم در دوران بحران مالی اش بوده که در جدول صعود کرده است!
بیاید این تایپیک را تمام کنیم و یک نظر سنجی یا هر چیزی در مورد راه های اظطراری کمک به بحران مالی تیم راه بیاندازیم، تا به لطف خدا چاره ای شود انشالله .[/quote:462824e7bf]
دوست عزیز ما پول داریم فقط باید موافقت کنند تا پرداخت بشه و مسولان استان باید دنبال این قضیه باشند باید از هر راهی که می شود جهت ورود مسولان به بحث داماش استفاده کرد
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه دسامبر 12, 2011 10:31 am

منظور آقاي سراواني اين هست كه:ما فقط بايد از مسئولان استاني بخواهيم كه پيگير درخواست داماش از وزارت ورزش باشند كه اگه اوكي بدند داماش تا ابد جاويدان ميمونه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط siakelach » دوشنبه دسامبر 12, 2011 11:53 am

آقای سراوانی طومار جمع کنیم؟
بین همه ی تیم های دنیا
عشق است داماش را
http://www.3pix.ir/viewer.php?file=hltl ... 8i6mu4.jpg
نماد کاربر
siakelach
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 12:15 pm

[quote:2948c4be02="siakelach"]بابا بیخیال پدارم بشید دیگه.
میگم میخواد موضوع نظر سنجی رو بذاریم پدارام.
خجالت بکشید دیگه.
اومدیم نظرمون رو در مورد تیم و بازیکنا بدیدم یا کاربرای سایت.
میخواید یه تایپیک کل کل درست کنید برید اونجا بزنید تو دهن همدیگه خیالتون راحت بشه.
ببینید آقای سراوانی چی میگه....[/quote:2948c4be02]

والله ..... موافقم باهات دوست من . من نمیدونم چه اصراری هست که هر دوستی که میره 4 تا عکس با بازیکنا میگیره خودشو جزیی از تیم میدونه ؟!؟! نکته خوب این بحثها و گفتگوها اینه که همه دلشون با تیمه و میخوان پیشرفت کنه . حالا یکی مثل پدرام میگه چینش بازیکنا زمان مربی قبلی بهتر بود ، منم باهاش موافقم . یکی مثل حامد میگه چون قاسمپور امتیاز خوبی گرفته مربی قبلی بد بود و یا یکی مثل آروند تعصب به تیم و شهر و .... از تاریخ عضویت در سایت میدونه ! در کل بهتره همه ما به نظر هم احترام بذاریم و نگیم حرف من درسته و حرف تو غلط . اگه نظر شخص دیگه ای رو قبول نداریم باهاش بحث نکنیم و به قول خودمون واااااا بدیم . چون این ادامه دادنا فقط اعصابخوردی و کاهش اتحاد رو میاره و چیز مثبتی نداره .
امیدوارم تونسته باشم منظورمو گفته باشم .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در دوشنبه دسامبر 12, 2011 4:40 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 12:20 pm

[quote:e4d4c5f7f6="Aberare_ba_tasob"]منظور آقاي سراواني اين هست كه:ما فقط بايد از مسئولان استاني بخواهيم كه پيگير درخواست داماش از وزارت ورزش باشند كه اگه اوكي بدند داماش تا ابد جاويدان ميمونه.[/quote:e4d4c5f7f6]

ایشالاه ......
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط arvand » دوشنبه دسامبر 12, 2011 1:10 pm

[quote:618e104dd1="miladcivil"][quote:618e104dd1="siakelach"]بابا بیخیال پدارم بشید دیگه.
خجالت بکشید دیگه.
میخواید یه تایپیک کل کل درست کنید برید اونجا بزنید تو دهن همدیگه خیالتون راحت بشه.
ببینید آقای سراوانی چی میگه....[/quote:618e104dd1]

والله ..... موفقم باهات دوست من . من نمیدونم چه اصراری هست که هر دوستی که میره 4 تا عکس با بازیکنا میگیره خودشو جزیی از تیم میدونه ؟!؟! نکته خوب این بحثها و گفتگوها اینه که همه دلشون با تیمه و میخوان پیشرفت کنه . حالا یکی مثل پدرام میگه چینش بازیکنا زمان مربی قبلی بهتر بود ، منم باهاش موافقم . یکی مثل حامد میگه چون قاسمپور امتیاز خوبی گرفته مربی قبلی بد بود و یا یکی مثل آروند تعصب به تیم و شهر و .... از تاریخ عضویت در سایت میدونه ! در کل بهتره همه ما به نظر هم احترام بذاریم و نگیم حرف من درسته و حرف تو غلط . اگه نظر شخص دیگه ای رو قبول نداریم باهاش بحث نکنیم و به قول خودمون واااااا بدیم . چون این ادامه دادنا فقط اعصابخوردی و کاهش اتحاد رو میاره و چیز مثبتی نداره .
امیدوارم تونسته باشم منظورمو گفته باشم .[/quote:618e104dd1]
آخه تو چی میگی بره؟؟؟؟من دیگه تموم کردم جواب ندادم تو الان به من تیکه میندازی؟من کی تعصبو به تاریخ عضویت ربط دادم بره.منظورتم با 4تا بازیکن عکس انداخته من بودم دیگه.حرفتو مستقیم بزن.من کوتاه اومده بودم ولی نظرتو خوندم مجبورم جوابتو بدم دیگه.آقا قضیه من با پدرام تموم شد دیگه این وسط نخ نندازین دیگه بره.
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » دوشنبه دسامبر 12, 2011 4:38 pm

[quote:5a7830e84c="arvand"][quote:5a7830e84c="miladcivil"][quote:5a7830e84c="siakelach"]بابا بیخیال پدارم بشید دیگه.
خجالت بکشید دیگه.
ببینید آقای سراوانی چی میگه....[/quote:5a7830e84c]

والله ..... موافقم باهات دوست من . من نمیدونم چه اصراری هست که هر دوستی که میره 4 تا عکس با بازیکنا میگیره خودشو جزیی از تیم میدونه ؟!؟! نکته خوب این بحثها و گفتگوها اینه که همه دلشون با تیمه و میخوان پیشرفت کنه . حالا یکی مثل پدرام میگه چینش بازیکنا زمان مربی قبلی بهتر بود ، منم باهاش موافقم . یکی مثل حامد میگه چون قاسمپور امتیاز خوبی گرفته مربی قبلی بد بود و یا یکی مثل آروند تعصب به تیم و شهر و .... از تاریخ عضویت در سایت میدونه ! در کل بهتره همه ما به نظر هم احترام بذاریم و نگیم حرف من درسته و حرف تو غلط . اگه نظر شخص دیگه ای رو قبول نداریم باهاش بحث نکنیم و به قول خودمون واااااا بدیم . چون این ادامه دادنا فقط اعصابخوردی و کاهش اتحاد رو میاره و چیز مثبتی نداره .
امیدوارم تونسته باشم منظورمو گفته باشم .[/quote:5a7830e84c]

آخه تو چی میگی بره؟؟؟؟من دیگه تموم کردم جواب ندادم تو الان به من تیکه میندازی؟من کی تعصبو به تاریخ عضویت ربط دادم بره.منظورتم با 4تا بازیکن عکس انداخته من بودم دیگه.حرفتو مستقیم بزن.من کوتاه اومده بودم ولی نظرتو خوندم مجبورم جوابتو بدم دیگه.آقا قضیه من با پدرام تموم شد دیگه این وسط نخ نندازین دیگه بره.[/quote:5a7830e84c]

:lol: :lol: آروند عزیز به عنوان یه دوست یا برادر بزرگت بهت پیشنهاد میکنم هر وقت فشار خونت بالا میره و آدرنالین ترشح میکنی ، اول یه لیوان آب میل کن . بهت توصیه میکنم مجددا" کامنتمو بخونی ، من در تایید صحبتهای دوست عزیزمون siakelach که گفت به بحث پایان بدید کامنت دادم . نخوندی گفتم وااااا بدید ؟؟؟؟ ایراد نداره این هم واسه تو ، چنتا چیز گفتی که نباید میگفتی ..... حال و حوصله بحث ندارم ... اما !!!!!! بیخیال /4/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » سه شنبه دسامبر 13, 2011 7:57 pm

کیا با پاس گل به هامبورگ بازگشت!

مهدی مهدوی کیا بازیکن سابق تیم هامبورگ که برای بازی خیریه مقبال ستارگان جهان به آلمان سفر کرده است، امشب بار دیگر با پیراهن شماره 7 در ترکیب اصلی تیم هامبورگ مقابل تیم یاران رونالدو و زیدان به میدان رفته است. کیا که در دوران 8 ساله حضورش در این تیم به ستاره محبوب هامبورگ تبدیل شده بود، با استقبال گرم تماشاگران در استادیوم ایمتک آره نا مواجه شد. او در دقیقه 8 سازنده گل اول هامبورگ بود تا ملادن پتریچ تیمش را 1- صفر از منتخب ستارگان جهان پیش بیندازد.
سایت هامبورگ که بطور زنده اتفاقات بازی را گزارش می کند نوشت: هواداران دوباره مهدی را
صدا می کنند، بازیکن محبوب آنها فراموش نشدنی است.
مهدی مهدوی کیا در 45 دقیقه اول در ترکیب هامبورگ حضور داشت و در بین دو نیمه تعویض شد. این بازی تا دقیقه 70 با نتیجه 5-3 به نفع منتخب ستارگان جهان در جریان است.
شبکه3 سیما نیز با تاخیر این بازی را روی آنتن برده است.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان