[quote:5a7830e84c="arvand"][quote:5a7830e84c="miladcivil"][quote:5a7830e84c="siakelach"]بابا بیخیال پدارم بشید دیگه.
میگم میخواد موضوع نظر سنجی رو بذاریم پدارام.
خجالت بکشید دیگه.
اومدیم نظرمون رو در مورد تیم و بازیکنا بدیدم یا کاربرای سایت.
میخواید یه تایپیک کل کل درست کنید برید اونجا بزنید تو دهن همدیگه خیالتون راحت بشه.
ببینید آقای سراوانی چی میگه....[/quote:5a7830e84c]
والله ..... موافقم باهات دوست من . من نمیدونم چه اصراری هست که هر دوستی که میره 4 تا عکس با بازیکنا میگیره خودشو جزیی از تیم میدونه ؟!؟! نکته خوب این بحثها و گفتگوها اینه که همه دلشون با تیمه و میخوان پیشرفت کنه . حالا یکی مثل پدرام میگه چینش بازیکنا زمان مربی قبلی بهتر بود ، منم باهاش موافقم . یکی مثل حامد میگه چون قاسمپور امتیاز خوبی گرفته مربی قبلی بد بود و یا یکی مثل آروند تعصب به تیم و شهر و .... از تاریخ عضویت در سایت میدونه ! در کل بهتره همه ما به نظر هم احترام بذاریم و نگیم حرف من درسته و حرف تو غلط . اگه نظر شخص دیگه ای رو قبول نداریم باهاش بحث نکنیم و به قول خودمون واااااا بدیم . چون این ادامه دادنا فقط اعصابخوردی و کاهش اتحاد رو میاره و چیز مثبتی نداره .
امیدوارم تونسته باشم منظورمو گفته باشم .[/quote:5a7830e84c]
آخه تو چی میگی بره؟؟؟؟من دیگه تموم کردم جواب ندادم تو الان به من تیکه میندازی؟من کی تعصبو به تاریخ عضویت ربط دادم بره.منظورتم با 4تا بازیکن عکس انداخته من بودم دیگه.حرفتو مستقیم بزن.من کوتاه اومده بودم ولی نظرتو خوندم مجبورم جوابتو بدم دیگه.آقا قضیه من با پدرام تموم شد دیگه این وسط نخ نندازین دیگه بره.[/quote:5a7830e84c]

آروند عزیز به عنوان یه دوست یا برادر بزرگت بهت پیشنهاد میکنم هر وقت فشار خونت بالا میره و آدرنالین ترشح میکنی ، اول یه لیوان آب میل کن . بهت توصیه میکنم مجددا" کامنتمو بخونی ، من در تایید صحبتهای دوست عزیزمون siakelach که گفت به بحث پایان بدید کامنت دادم . نخوندی گفتم وااااا بدید ؟؟؟؟ ایراد نداره این هم واسه تو ، چنتا چیز گفتی که نباید میگفتی ..... حال و حوصله بحث ندارم ... اما !!!!!! بیخیال