[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - شرحی بر حرکات بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس پس از گل های اول و دوم + عکس

شرحی بر حرکات بی شرمانه بازیکنان پرسپولیس پس از گل های اول و دوم + عکس

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط ali126 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 5:57 pm

[quote:5573c2096b="ARYAN122"]آخه من از این خندم میگیره تو هر جا که میرم با رفقای پرسپولیسیم سر این ماجرا شوخی میکنم اونا ناراحت نیستن که هیچی تازه میگن وجود میخواد اینکارو انجام بدیم چون تا حالا هیشکی اینکارو نکرده آخه بازیکن اونجوری هوادار اینجوری به نظر من با این باشگاه زپرتیشون درشو تخته کنن بهتره[/quote:5573c2096b]

از ریشه باید کند :wink:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » سه شنبه نوامبر 01, 2011 6:01 pm

[quote:ed10fc14fa="ali126"][quote:ed10fc14fa="ARYAN122"]آخه من از این خندم میگیره تو هر جا که میرم با رفقای پرسپولیسیم سر این ماجرا شوخی میکنم اونا ناراحت نیستن که هیچی تازه میگن وجود میخواد اینکارو انجام بدیم چون تا حالا هیشکی اینکارو نکرده آخه بازیکن اونجوری هوادار اینجوری به نظر من با این باشگاه زپرتیشون درشو تخته کنن بهتره[/quote:ed10fc14fa]

از ریشه باید کند :wink:[/quote:ed10fc14fa] اونم بدجور :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 3:28 pm

حشمت مهاجراني:بايد به نصرتي جايزه مرد فداکار هم داد
حشمت مهاجراني کارشناس فوتبال گفت: پرسپوليس نقطه مثبتي ندارد که بخواهم حرف بزنم. اگر هم انتقاد کنم دوستان ناراحت مي شوند.

حشمت مهاجراني در گفت و گو با پانا در خصوص اوضاع پرسپوليس، حرکت زشت بازيکنان اين تيم، و برخي مسائل ديگر به سوالات پاسخ داد که در ادامه مي آيد:

آقاي مهاجراني خبري از شما نيست.
چرا هستم. قطعا زنگ نزديد احوالم را بپرسيد. خواهش مي کنم در مورد پرسپوليس از من سوال نکنيد.

چرا؟
چرا ندارد. اين تيم نقطه مثبتي ندارد که بخواهم حرفي بزنم و تعريف کنم.

ما نمي گوئيم تعريف کنيد.
چاره اي جز انتقاد نيست. مي دانيد اگر انتقاد هم کنيم رفقا ناراحت مي شوند و دلخوري پيش مي آيد. اين تيم خودش حاشيه اين قدر داشت که تا آخر فصل درگير آن باشد. حالا اين اتفاق هم که افتاده قوز بالا قوز شده. اين تيم در معذورات عجيبي گير کرده که اصلا نمي شود هيچ کاري برايش کرد. تماشاگران هم تحت فشارند. بالاخره فوتبالي که نتيجه گرا باشد اين چنين حوادثي هم پيش مي آيد. ما همه چيز را در نتيجه خلاصه مي کنيم. فوتبال ما در بحث فرهنگي چه کاري انجام داده که الان بخواهيم از آن سودي ببريم؟

حرکت بازيکنان پرسپوليس اين قدر زشت و فجيع بود که واقعا چهره فوتبال را خدشه دار کرد. فکر مي کنيد چه جريمه اي بايد برايشان در نظر گرفته شود؟
ببينيد پرسپوليس خودش در حاشيه بود و اين حرکت هم بيشترش کرد. در حالي که مي توانستند با شکست داماش ، فاصله امتيازها را کم کنند، عملي انجام گرفت که جاي هيچ حرفي را باقي نمي گذارد . فدراسيون هم که گفته به شديدترين نحو آنها را مجازات مي کند. بايد سريع تصميم خود را بگيرند تا جامعه بيشتر از اين ملتهب نشود. از رسانه ها مي خواهم اين موضوع را اين قدر "کش" ندهند. اين موضوع موقعي بدآموزي را بيشتر مي کند که دوباره رسانه ها به اين موضوع دامن بزنند. فعلا بايد همه صبر کنند تا تصميمات ببينيم چيست. برخوردها نبايد شخصي باشد. اين حرکت جامعه را در برگرفته و عفت عمومي را جريحه دار کرده است. واقعا حرکتشان اين قدر زشت و زننده است که نمي توان چشم روي آن بست.

دليل اين حرکات از کجا نشات مي گيرد؟
از بي فرهنگي است. خيلي بد است که بازيکن حرفه اي که ادعاي زيادي هم دارد، قدرت تشخيص نداشته باشد. يعني اين قدر قدرت تشخيص نداشتند بفهمند که اين چه کاري است مي کنند؟

نصرتي گفته که مي خواستم مانع سُر خوردن شيث شوم!
احسنت عجب انسان فداکاري! پس بايد به او جايزه مرد فداکار هم داد! وقتي کسي گير مي افتد براي تبرئه شدن دست به هرکاري مي زند و هرچيزي ممکن است بگويد.

نقش استيلي در اين جريان چيست؟
استيلي بايد تابع دستورات باشگاه باشد. در جايگاهي نيست که بتواند حرفي بزند. بازيکنانش کاري کردند که ديگر نمي تواند از آنها دفاع کند
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 3:30 pm

استيلي:نصرتي از خانه بيرون نمي‌آيد!
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: محمد نصرتي اکنون در وضعيت بدي است و از خانه بيرون نمي‌آيد.

حميد استيلي در نشست خبري پيش از مسابقه فردا با ناسيونال پاراگوئه در چارچوب جام ولايت گفت: بازي سنگيني با داماش داشتيم و شيريني برد برابر اين تيم خيلي زود به کام ما تلخ شد. ما هميشه به مسائل اخلاقي پايبند بوديم و چنين اتفاقاتي را قبول نداريم. اميدوارم ديگر چنين مسائلي را در فوتبال نبينيم.

وي تصريح کرد: بعد از مسابقه با داماش تمرينات را سه روز تعطيل کرديم و به بازيکنان استراحت داديم ولي به ما گفتند بايد در جام ولايت شرک کنيد. ما با احترام به اين جام به نفرات گفتيم به تمرينات بازگردند. البته برخي در مسافرت هستند و ظرف يکي دو روز آينده به ما ملحق خواهند شد.

استيلي ادامه داد: رضا نورمحمدي، حسين بادامکي و هادي نوروزي هنوز به جمع ما اضافه نشدند. 6 بازيکن ملي‌پوش داريم و دو بازيکن مصدوم هستند. هاشميان هم به مسافرت رفته است. 11 بازيکن را براي بازي در جام ولايت در اختيار نداريم. علي‌عسگر هم مصدوم است. با اين وجود با نفراتي که شايد به 11 نفر برسند و به همراه نفرات تيم "ب" خود در اين مسابقات شرکت مي‌کنيم.

وي گفت: خط دفاعي ما تازه شکل گرفته بود که با اين اتفاق شرايط سخت شد. در ديدار با داماش بازيکنان ما تمرکز لازم را نداشتند و روي دو اشتباه فردي دو گل خورديم. در ليگ برتر از 6 مسابقه در 4 بازي پيروز شده‌ايم. يک بازي را باخته‌ايم و با نفت هم مساوي کرديم. در کرمان هم که شکست خورديم، برابر مس 6- 7 بازيکن خود را نداشتيم.

اين مربي تاکيد کرد: تيم ما از ابتدا زير فشار بوده و تا مي‌آيد وضعيت خوب شود، شرايط بدي اتفاق مي‌افتد. ما به اخلاق در ورزش قهرماني اهميت زيادي مي‌دهيم اما بايد قبول کرد که همه چيز در کشور مدينه فاضله نيست. يک جوان 17 ساله روح‌الله داداشي را کشت، ‌بنابراين اين مسائل پيش مي‌آيد. در کشور ما همه گناه مي‌کنند و اينگونه نيست که همه چيز خوب باشد اما خداوند ستارالعيوب است و حضرت علي (ع) کار ديده را نديده قلمداد کرد.

استيلي با اشاره به بخش خبري 20:30 عنوان کرد: اين حرکت زشت را در تلويزيون نشان دادند. اگر اين اتفاق نمي‌افتد خيلي بهتر مي‌توانستيم جلوي اين مسائل را بگيريم. اين کار را محکوم و صددرصد با آن برخورد مي‌کنيم اما شما ببينيد در ورزشگا‌ه‌هاي ما چه اتفاقي مي‌افتد. وتماشاگران ما چه ناسزاهايي را بر زبان مي‌آورند. در ورزشگاه رشت فحش‌هاي زيادي به مازيار زارع و به همه افراد خانواده‌اش دادند و به خود من هم فحش دادند. کاري به داماش ندارم. من مي‌گويم بايد فرهنگ‌سازي کنيم و دنبال حاشيه نگرديم.

وي با اشاره به برنامه 90 اظهار داشت: به فردوسي‌پور هم گفتم بايد اخلاق را مدنظر قرار داد و نبايد فقط به دنبال جلب مخاطب و پيش بردن برنامه خود باشيم. بايد بتوانيم مسائل را ارزيابي کنيم. واقعيت اين است که در فوتبال ما هر بازيکني که حاشيه دارد صدا و سيما و رسانه‌ها بيشتر به او بها مي‌دهند. بازيکنان حاشيه‌دار همواره عکس‌شان روي جلد روزنامه‌هاست و صدا و سيما نيز بيشتر با آنها مصاحبه مي‌کند اما به آنها که ساکتند و به مسائل اخلاقي توجه دارند کمتر توجه مي‌شود. اين ريشه در فرهنگ ما دارد.

استيلي يادآور شد: مي‌توانيم گردن اين دو نفر را بزنيم؛‌ کارشان اشتباه بوده اما بايد ريشه را درست کنيم نه آنکه دنبال شاخ و برگ باشيم. در ليگ دسته يک، دو،‌ جوانان و نوجوانان اين اتفاقات مي‌افتد اما چون استقلال و پرسپوليس هميشه در ديد عموم هستند اين مسائل بزرگ‌نمايي مي شود. آيا هيئت مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس فقط دولتي هستند، همه باشگاه‌هاي ما اعضاي هيئت مديره آن دولتي هستند، چرا فقط به اين دو باشگاه پرداختند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 3:31 pm

کريمي:تاوان اشتباه نصرتي و شيث را نبايد خانواده‌هايشان پس بدهند
کاپيتان پرسپوليس گفت: يکي از مسئولان باشگاه با مصاحبه هايش حواشي پرسپوليس را بيشتر کرده است. اي کاش بجاي اين مصاحبه هايي که يکي از مسئولان باشگاه انجام مي‌دهد به فکر بازيکني باشند که شب‌ ها در اتاق نگهباني ورزشگاه درفشي‌فر مي‌خوابد.

سايت رسمي علي کريمي - وي در مورد وضعيت تيم ملي گفت: شرايط خوب است وبراي دوبازي سخت مقابل بحرين واندونزي آماده مي‌شويم.خوشبختانه جو بسيار خوبي در تيم ملي حاکم است وبازيکنان با انگيزه زياد تمرين مي‌کنند.اميدوارم در اين دو بازي امتياز لازم را به دست آوريم تاصعودمان به مرحله بعد آسانتر شود.

وي در خصوص مسئله محمدنصرتي وشيث رضايي اظهار داشت: رفتار اين دوبازيکن را هيچ کس تاييد نمي‌کندو همانطور که ديديد کميته انضباطي باشگاه و فدراسيون فوتبال بلافاصله واکنش نشان دادند و قطعا"بهترين تصميم را هم اتخاذ مي‌کنند.اما متاسفانه بعضي‌ها که هيچ تخصصي در اين زمينه ندارند اينقدر درمورداين مسئله صحبت کردند تا برخي رسانه‌هاي خارجي هم به آن اشاره داشتند.

کريمي افزود: اين دو بازيکن اشتباه کرده‌اند اما نبايد به اين فکر کرد که آنها خانواده دارند وحداقل تاوان اشتباه آنها را خانواده‌هايشان نبايد پس بدهند. اي کاش اين افراد اجازه مي‌دادند مسئولان فدراسيون در محيطي آرام در اين خصوص تصميم گيري کنند.بهرحال پرداختن بيش از حد به اين موضوع نوعي خودزني‌است.

کاپيتان پرسپوليس درمورد اتفاقات اخير تيمش گفت: پس از پيروزي با ارزش در مقابل داماش به آرامش احتياج داشتيم وانتظار هم ميرفت که اين اتفاق بيفتد اما متاسفانه يکي از مسئولان باشگاه بامصاحبه‌هاي هر روز خود که با موضع مديرعامل محترم نيز همسو نيست حاشيه ها را بيشتر کرده است.

وي درادامه افزود: اگرقرار است تصميمي گرفته شود باشگاه هيئت مديره و مديرعامل دارد و آنها اينکار را انجام مي دهند.شک نکنيد تکرار اين مصاحبه ها خيلي زود تاثير منفي‌اش را در تيم نشان مي‌دهد و باعث نوعي بي‌اعتمادي مي شود.همين الان براي بازيکنان اين سوال به وجودآمده که چرا بايد شنونده اين همه اخبار ضد و نقيض باشند.

کريمي درپايان گفت: اي کاش بجاي اين مصاحبه هايي که يکي از مسئولان باشگاه انجام مي‌دهد به فکر بازيکني باشند که شب‌ ها در اتاق نگهباني ورزشگاه درفشي‌فر مي‌خوابد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYAN122 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 8:15 pm

بعد از این ماجرا زنگی فوتبالی وشخصی این 2 تا الدنگ نابود شده باهاتون شرط میبندم بعد از دوران محرومیت اینا دیگه نمیتونن تو یه تیم لیگ برتری بازی کنن و زندگی شخصیشونم به طور کل نابود شده آخه یه آدم چقد میتونه احمق باشه جلوی 10000 تماشاچی این همه دوربین تلویزیونی و با این که میدونستن این بازی در کل دنیا پخش میشه اینکارو انجام دادن تازه حالا این ممکنه اشتباهی باشه که از یه نفر رخ بده اینا دسته جمعی با هم دال آورده بودن و این حرکت زشتشون بازتاب زیادی تو شبکه های خارجی مخصوصا عربی داشت و هنوز هم دارن راجع بهش صحبت میکنن.
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط sepahan » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 8:21 pm

[color=red:8db72ee8b5][b:8db72ee8b5]شيث رضايي: نورمحمدي را قلقلک دادم[/b:8db72ee8b5][/color:8db72ee8b5]

[color=black:8db72ee8b5]شیث رضایی در اولین مصاحبه مفصل خود پس از بازی پرسپولیس مقابل داماش در گفتگو با اوج نیوز گفت"هر کس در خیابان مرا می‌بیند می‌گوید مگر تو چکار کردی؟" وی افزود: "هیچکس نفهمید چه اتفاقی افتاد اما بازتاب منفی و گسترده آن زایده تفکرات منفی برخی بود که با من مشکل شخصی داشتند. سال‌هاست در سطح اول فوتبال بازی می‌کنم. می‌فهمم در بازی پخش مستقیم آن هم در این مقطع همه زیر ذره‌بین هستند. من شیطنت دارم ولی بی ادب نیستم."

او ادامه داد: "دلم می‌خواهد تلویزیون دقیقا آن صحنه را پخش کند. هیچ مشکلی ندارم، باز هم تاکید می‌کنم کار خلافی انجام ندادم. من رضا نورمحمدی را قلقلک می‌دادم اما بعضی‌ها قصد دارند از شکل صحنه چیز دیگری جلوه بدهند."

شیث با اشاره به داستان مربوط به هواپیمای پرسپولیس در مسیر تهران-شیراز یادآور شد: "من آن اشتباه را مرتکب و بخاطر آن مجازات شدم اما این بحث چه ارتباطی به امروز دارد؟ خودم از کمیته انضباطی و منشور اخلاقی خواستم به صورت محرمانه از پلیس امنیت، دادگاه‌ها و تمام مراجع قضایی استعلام کند و اگر من فقط یک بار سابقه ارتکاب به عمل خلاف داشته یا دستگیر شده‌ام تا آخر عمر محرومم کنند."

بازیکن با سابقه پرسپولیس تاکید کرد: "شکل آن صحنه به گونه‌ای است که بعضی‌ها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم. حاج آقا عرشیان‌فر حدیثی از امام جعفر صادق نقل می‌کنند که «اگر 70 نفر کاری را تایید کنند اما خود فرد آن را رد کند باید به حرف آن شخص استناد کرد.» من هم قسم می‌خورم فقط رضا نورمحمدی را قلقلک دادم."

رضایی با حمایت از محمد نصرتی اظهار داشت: "محمد سابقه هیچ‌گونه عملی ندارد. نباید با او چنین رفتاری کنیم. یک لحظه اشتباهی صورت گرفت. اگر من جای محمد بودم احتمالا اعدامم می‌کردند."

او با اشاره به برنامه 90 و فردوسی‌پور گفت: "بعد از دیدن برنامه متوجه شدم چقدر دشمن دارم. فردوسی‌پور را به خدا واگذار می‌کنم."

وی درباره اظهار نظر علی دایی که گفته بود من قبلا درباره این بازیکن هشدارهایی داده بودم گفت: "ایرادی ندارد. من هم خدایی دارم و این عزیزان را به آن خدای بزرگم می‌سپارم. از آن روز به بعد اکثرا در خانه بودم و اصلا حال و روز خوبی ندارم. به خدا قسم ما هم خانواده داریم. مادرم که عزیزترین چیز زندگی من است، از این هجمه شوکه شده است. باید از حاج آقا مایلی کهن یک تشکر ویژه کنم. ایشان کسی بود که زنگ زد و به من دلداری داد. همچنین حاج آقا عرشیان‌فر مدیر سابق فرهنگی باشگاه پرسپولیس که زنگ زد و مرا دلداری داد تا دلگرمی پیدا کنم که در این روزگار هنوز هم مرد وجود دارد."[/color:8db72ee8b5]
نماد کاربر
sepahan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 21, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 8:31 pm

[quote:dc5d221d25="sepahan"][color=red:dc5d221d25][b:dc5d221d25]شيث رضايي: نورمحمدي را قلقلک دادم[/b:dc5d221d25][/color:dc5d221d25]

[color=black:dc5d221d25]شیث رضایی در اولین مصاحبه مفصل خود پس از بازی پرسپولیس مقابل داماش در گفتگو با اوج نیوز گفت"هر کس در خیابان مرا می‌بیند می‌گوید مگر تو چکار کردی؟" وی افزود: "هیچکس نفهمید چه اتفاقی افتاد اما بازتاب منفی و گسترده آن زایده تفکرات منفی برخی بود که با من مشکل شخصی داشتند. سال‌هاست در سطح اول فوتبال بازی می‌کنم. می‌فهمم در بازی پخش مستقیم آن هم در این مقطع همه زیر ذره‌بین هستند. من شیطنت دارم ولی بی ادب نیستم."

او ادامه داد: "دلم می‌خواهد تلویزیون دقیقا آن صحنه را پخش کند. هیچ مشکلی ندارم، باز هم تاکید می‌کنم کار خلافی انجام ندادم. من رضا نورمحمدی را قلقلک می‌دادم اما بعضی‌ها قصد دارند از شکل صحنه چیز دیگری جلوه بدهند."

شیث با اشاره به داستان مربوط به هواپیمای پرسپولیس در مسیر تهران-شیراز یادآور شد: "من آن اشتباه را مرتکب و بخاطر آن مجازات شدم اما این بحث چه ارتباطی به امروز دارد؟ خودم از کمیته انضباطی و منشور اخلاقی خواستم به صورت محرمانه از پلیس امنیت، دادگاه‌ها و تمام مراجع قضایی استعلام کند و اگر من فقط یک بار سابقه ارتکاب به عمل خلاف داشته یا دستگیر شده‌ام تا آخر عمر محرومم کنند."

بازیکن با سابقه پرسپولیس تاکید کرد: "شکل آن صحنه به گونه‌ای است که بعضی‌ها قصد دارند منظور بدی از اتفاق افتاده برسانند، اما من فقط در حال قلقلک دادن نورمحمدی هستم. حاج آقا عرشیان‌فر حدیثی از امام جعفر صادق نقل می‌کنند که «اگر 70 نفر کاری را تایید کنند اما خود فرد آن را رد کند باید به حرف آن شخص استناد کرد.» من هم قسم می‌خورم فقط رضا نورمحمدی را قلقلک دادم."

رضایی با حمایت از محمد نصرتی اظهار داشت: "محمد سابقه هیچ‌گونه عملی ندارد. نباید با او چنین رفتاری کنیم. یک لحظه اشتباهی صورت گرفت. اگر من جای محمد بودم احتمالا اعدامم می‌کردند."

او با اشاره به برنامه 90 و فردوسی‌پور گفت: "بعد از دیدن برنامه متوجه شدم چقدر دشمن دارم. فردوسی‌پور را به خدا واگذار می‌کنم."

وی درباره اظهار نظر علی دایی که گفته بود من قبلا درباره این بازیکن هشدارهایی داده بودم گفت: "ایرادی ندارد. من هم خدایی دارم و این عزیزان را به آن خدای بزرگم می‌سپارم. از آن روز به بعد اکثرا در خانه بودم و اصلا حال و روز خوبی ندارم. به خدا قسم ما هم خانواده داریم. مادرم که عزیزترین چیز زندگی من است، از این هجمه شوکه شده است. باید از حاج آقا مایلی کهن یک تشکر ویژه کنم. ایشان کسی بود که زنگ زد و به من دلداری داد. همچنین حاج آقا عرشیان‌فر مدیر سابق فرهنگی باشگاه پرسپولیس که زنگ زد و مرا دلداری داد تا دلگرمی پیدا کنم که در این روزگار هنوز هم مرد وجود دارد."[/color:dc5d221d25][/quote:dc5d221d25]هاهاها جان مادرت راست میگی از کی تا حالا لا پا رو قلقلک میدن :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط ARYAN122 » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 8:59 pm

حالا خیلی کار خوبی کرده طلبکارم هست بدبخت هم جنس باز
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mamadkhomami » چهارشنبه نوامبر 02, 2011 10:19 pm

شیث را باید از صحنه فوتبال محو کنن که دیگه تو جامه فوتبالی پاشو نذاره
باید بفرستن این دو تا بازیکن رو تو تیم دسته 2 قزوین بازی کنن نه تو لیگ برتر
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه نوامبر 05, 2011 12:14 pm

اره اینا حتما باید برن لیگ قزوین :lol:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه نوامبر 05, 2011 12:19 pm

به به باغت اباد انگوری /10/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه نوامبر 05, 2011 3:13 pm

[quote:5170466456="hamed1992"]اره اینا حتما باید برن لیگ قزوین :lol:[/quote:5170466456]

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه نوامبر 05, 2011 4:02 pm

فوتبال کثیف یعنی این
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه نوامبر 05, 2011 6:55 pm

سگ اين دو موجود پست ، شرف داره به صد تا ز ا ر ع /9/ /9/ /9/
توي اين باشگاه به اين بزرگي يكي نيست ، حركت اون آشغال رو به كميته انظباطي منتقل كنه . /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 9 مهمان