[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تالار هوادارن محمد ابشک بازیکن بومی و اینده داره داماش گیلان

تالار هوادارن محمد ابشک بازیکن بومی و اینده داره داماش گیلان

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 888 » جمعه نوامبر 04, 2011 12:39 pm

[quote:a4ab95faae="pedram_1367"][quote:a4ab95faae="888"][quote:a4ab95faae="pedram_1367"][quote:a4ab95faae="888"]دیروز تو تمرین معلوم بود خیلی انگیزه داره خودشو به قاسمپور اثبات کنه

خدا کنه بااتفاقات بازی پرسپولیس قاسمپور کمر به نابود کردن اون نبسته باشه[/quote:a4ab95faae]

قاسمپور کیه که بخواد آبشک رو نابود کنه !!! من ترسم از اینه که نیم فصل یا آخر فصل بره و دیگه هم اینور نیاد ... همین الان آبشک تو هر تیمی حتی پرسپولیس و استقلال که بزرگترین تیمهای ایران هستند بره فیکسه بدون تعصب و اغراق ... ما بازیکنانی داریم که رفتن و اینور هم نمی یان یکیشون محمد نوری هست که الان شاهین هست ، یکی دیگه مرتضی ابراهیمی هست که الان سایپا هست ... اینا اصلا به فکر برگشتن به رشت نیستند ... نمی دونم چجوری باید از فراری دادن استعدادهای شهرمون جلوگیری کنیم ...
ابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی فرمانروا ....................!!!!!!!!!!!!!1[/quote:a4ab95faae] به نظرمن اشکالی نداره ابشک به تیم دیگه ای بره اما نه هر تیم دیگه ای. چون رفتن به استقلال پرسپولیس راه رو برا ملی پوش شدن ولژیونر شدنش هموارتر می کنه از طرفی ابشک از اون بازکنا نیست که اگه یه روز از این شهر بره اونو فراموش کنه وهر افتخاری هم بیاره واسه شهرمون .
درضمن مهدی نوری گیلانی نیست[/quote:a4ab95faae]

درمورد مهدی نوری شاید من اشتبه کرده باشم اما درباره احتمال رفتن آبشک به هیچ وجه باهات موافق نیستم ! مگه بازیکنانی مثل هادی سهرابی و نظرمحمدی و ... با میل خودشون از این تیم رفتن !؟ منظور من از برنگشتن به این شهر این هست که بازیکنی که به هر دلیلی باهاش ناسازگاری بشه ( البته کسی که از لحاظ فنی بالا باشه ) و با دلخوری از تیم بره دیگه این تیم واسش مهم نمیشه و به قول معروف از روی لجبازی هم شده دیگه نمیاد ...
ما الان آبشک رو آماده داریم و باید ازش استفاده کنیم تا هم واسه ما موفقیت بیاره و هم واسه خودش ... کسی چه می دونه که آبشک دو سال دیگه هم همینطوری می مونه یا بدتر و یا حتی بهتر میشه !!! الان باید ازش استفاده بشه تا پیشرفت کنه نه اینکه مربی ما که معلوم نیست از کجا اومده و هیچی بارش نیست بیاد و بخواد ادبش کنه ... البته من خودم با مربیه قاطع موافقم ولی این لجبازی با مردمی که دارن یکصدا آبشک رو صدا می زنن و همچنین لجبازی با بازیکن هست ... تنها دلیلش هم بازی دادن به یک پاتال مثل آقایی هست ... در حالیکه این کجا و اون کجا !!!
خدایی باز هم به این نتیجه می رسم که دینورزاده خیلی بالاتر از قاسمپور بود ... و تو برنامه شبکه باران ( بعد بازی با پرسپولیس ) مطمئن شدم که آدم بسیار سالمی هم هست ... امیدوارم هرجا هست موفق باشه ولی اینجا متاسفانه بد نتیجه گرفت ... ولی زیر بار مدیر فنی ای به نام قاسمپور نرفت حتما یه چیزی می دونست دیگه ...[/quote:a4ab95faae] من بااکثر حرفات موافقم ..منم دوست دارم ابشک بهترین بازیاشو واسه تیممون انجام بده وتیم ما نتیجه بگیره

اما مطمئنم ابشک با موندن تواینجا خیلی سخت بتونه به تیم ملی یالژیونر شدن برسه وپیشرفت کنه چون تیم ما هیچ حمایت رسانه ای وسیاسی روپشتش نداره
امااگه به تیمی بره که کسی رو داشته باشه ازش حمایت کنه توانایی اینو داره چند سال فیکس تیم ملی باشه
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 04, 2011 1:05 pm

[quote:88bcac1b0e="888"][quote:88bcac1b0e="pedram_1367"][quote:88bcac1b0e="888"][quote:88bcac1b0e="pedram_1367"][quote:88bcac1b0e="888"]دیروز تو تمرین معلوم بود خیلی انگیزه داره خودشو به قاسمپور اثبات کنه

خدا کنه بااتفاقات بازی پرسپولیس قاسمپور کمر به نابود کردن اون نبسته باشه[/quote:88bcac1b0e]

قاسمپور کیه که بخواد آبشک رو نابود کنه !!! من ترسم از اینه که نیم فصل یا آخر فصل بره و دیگه هم اینور نیاد ... همین الان آبشک تو هر تیمی حتی پرسپولیس و استقلال که بزرگترین تیمهای ایران هستند بره فیکسه بدون تعصب و اغراق ... ما بازیکنانی داریم که رفتن و اینور هم نمی یان یکیشون محمد نوری هست که الان شاهین هست ، یکی دیگه مرتضی ابراهیمی هست که الان سایپا هست ... اینا اصلا به فکر برگشتن به رشت نیستند ... نمی دونم چجوری باید از فراری دادن استعدادهای شهرمون جلوگیری کنیم ...
ابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوی فرمانروا ....................!!!!!!!!!!!!!1[/quote:88bcac1b0e] به نظرمن اشکالی نداره ابشک به تیم دیگه ای بره اما نه هر تیم دیگه ای. چون رفتن به استقلال پرسپولیس راه رو برا ملی پوش شدن ولژیونر شدنش هموارتر می کنه از طرفی ابشک از اون بازکنا نیست که اگه یه روز از این شهر بره اونو فراموش کنه وهر افتخاری هم بیاره واسه شهرمون .
درضمن مهدی نوری گیلانی نیست[/quote:88bcac1b0e]

درمورد مهدی نوری شاید من اشتبه کرده باشم اما درباره احتمال رفتن آبشک به هیچ وجه باهات موافق نیستم ! مگه بازیکنانی مثل هادی سهرابی و نظرمحمدی و ... با میل خودشون از این تیم رفتن !؟ منظور من از برنگشتن به این شهر این هست که بازیکنی که به هر دلیلی باهاش ناسازگاری بشه ( البته کسی که از لحاظ فنی بالا باشه ) و با دلخوری از تیم بره دیگه این تیم واسش مهم نمیشه و به قول معروف از روی لجبازی هم شده دیگه نمیاد ...
ما الان آبشک رو آماده داریم و باید ازش استفاده کنیم تا هم واسه ما موفقیت بیاره و هم واسه خودش ... کسی چه می دونه که آبشک دو سال دیگه هم همینطوری می مونه یا بدتر و یا حتی بهتر میشه !!! الان باید ازش استفاده بشه تا پیشرفت کنه نه اینکه مربی ما که معلوم نیست از کجا اومده و هیچی بارش نیست بیاد و بخواد ادبش کنه ... البته من خودم با مربیه قاطع موافقم ولی این لجبازی با مردمی که دارن یکصدا آبشک رو صدا می زنن و همچنین لجبازی با بازیکن هست ... تنها دلیلش هم بازی دادن به یک پاتال مثل آقایی هست ... در حالیکه این کجا و اون کجا !!!
خدایی باز هم به این نتیجه می رسم که دینورزاده خیلی بالاتر از قاسمپور بود ... و تو برنامه شبکه باران ( بعد بازی با پرسپولیس ) مطمئن شدم که آدم بسیار سالمی هم هست ... امیدوارم هرجا هست موفق باشه ولی اینجا متاسفانه بد نتیجه گرفت ... ولی زیر بار مدیر فنی ای به نام قاسمپور نرفت حتما یه چیزی می دونست دیگه ...[/quote:88bcac1b0e] من بااکثر حرفات موافقم ..منم دوست دارم ابشک بهترین بازیاشو واسه تیممون انجام بده وتیم ما نتیجه بگیره

اما مطمئنم ابشک با موندن تواینجا خیلی سخت بتونه به تیم ملی یالژیونر شدن برسه وپیشرفت کنه چون تیم ما هیچ حمایت رسانه ای وسیاسی روپشتش نداره
امااگه به تیمی بره که کسی رو داشته باشه ازش حمایت کنه توانایی اینو داره چند سال فیکس تیم ملی باشه[/quote:88bcac1b0e]

منم دقیقا با همین موافقم ولی دوست دارم آبشک اینجا موفق بشه و سال بعد همه تیمها واسه گرفتنش سر و دست بشکونن و اونطوری بره ... این دقیقا میشه همون حرف من که بدون دلخوری از اینجا میره و آخرش هم فوتبالشو تو همین تیم تموم میکنه مثل مهدوی و چاووشی که رفتن و حالا هم اومدن ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه نوامبر 04, 2011 1:34 pm

فقط باید قدر خودشو بدونه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه نوامبر 04, 2011 6:19 pm

[quote:ca0fc3120d="mahyarmaya"]من نمیدونم چرا این طوری حرف میزنید.اون دوره گذشت که همه توی سر ما زدن .باید از یه جایی به خود باوری رسید .همین ترکا فوتبال شده واسشون بهونه تا باهم متحد بشن .ما هم کم کم فوتبال رو دست آویز میکنیم و نمیزاریم توی سر ما بزنه .
ما اون کمر رو میشکونیم که بواد برای بچه رشتی و آبرار ممد آبشک قد علم کنه.میخواد ابو باشه میخاد عابدینی باشه .
ممد برای من و امثال من سرشو میزاره جلوی توپ و منم و امثال منم باید با وجودیشون رو نشون بدن .اصلا یه مثال ساده همه کابر ها میزارن که یه غربیه به بچه محلتون بد بگه یا نابودش کنه ؟
آبرار نیستیم اگه توی بازی با سر چسمه بازی نداد یه سره آبرار ممد آبشک رو تشویق کنیم .[/quote:ca0fc3120d]

عااااااالی بووووود . تایید 100000%
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه نوامبر 05, 2011 12:28 am

امیدوارم از این تاپیک های اختصاصی مختلف که برای بچه های تیم درست شده به جایی نرسیم که بازیکن محور باشیم و همیشه تیم محور باشیم. امیدوارم دوباره بعضی از دوستان برنگردند به اون دوره که یکی از دوستان می گفت فلانی رو نذاره نتیجه نمیگیره فحش بدیم و یکی دیگه میگه نذاره باید فرصت داد به فلانی...

محمد آبشک به لحاظ بازی در حد تیم ملی هست و امیدوارم به جنبه های دیگه هم بیشتر توجه کنه و قدر خودش رو هم بدونه!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه نوامبر 05, 2011 7:01 am

مهرداد :حرفت یه کم کنایه داشت آبرار دوست داشتنی.
حرفت کاملا درسته اما این بار منطق قاطی این حرفها هست .به استناد به حرف خودت آبشک توی ملی باید باشه.یکی از دلیلی که توی کسی رئ ملی نداریم یا اصلا بازیکن بزرگ نداریم اینه که به امید تیمها ی تیم های دیگه هستن که بازیکن تنها میزارن میرن ما تنها میموننیم .خلاصه ما و همه میدونیم که آبشک از مگنو و آقایی برتری تام داره و شاید لابی آقایی خوب بوده که الان فیکس هستش اما ممد ما .....
با همه این توصیفات نباید ممد اولین و آخری باشه که تشویقش باید بکنیم ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه نوامبر 05, 2011 9:28 am

نه مهیارجان منظورم از این صحبت به شخص خاصی نیست من به طور کلی گفتم که احساس می کنم خیلی ها دارند شخص محور می شند . ضمن اینکه من نمیگم محمد آبشک نباید تشویق بشه و یا در ترکیب باشه کما اینکه خودم هم گفتم در حد تیم ملی هست و در همون اوایل لیگ هم به همراه چند بازیکن قرار بود به تیم ملی دعوت بشه اما نباید همه چیز رو احساسی دید. باید دنبال دلایل گشت...
به هر حال کسی نمی تونه منکر تحولات ابراهیم قاسمپور در تیم باشه و اونی که منکر بشه بدونید از پایه با این شخص به هر نحوی مشکل داشته یا مثلا از قیافش خوشش نمی اومده... هیچ مربی ای هم الکس فرگوسن نیست که همیشه روی نیمکت باشه و تو ایران هم هر کی بیشتر از یک سال تو یک تیم بمونه واقعا کار شاقی کرد اما میگم باید دنبال دلایل بود.
واقعا چرا وقتی ما با قاسمپور حرف میزنیم همیشه خودش از آبشک حرف میزد و رابطه این دو به غیر از رابطه مدیرعامل با محمد خوب بوده و در تمرینات هم نشون می دادند اما محمد که قرار بوده از نیمه دوم و یا حداکثر 60 به بعد وارد میدان بشه اینطور نمیشه؟ قاسمپور که حتی داخل بعضی از مصاحبه هاش با ما هم میگفت! باید گفت چرا و دلیلش رو از این دو نفر و چند نفر دیگه پرسید !
دوست دارم باز هم جلسه هم اندیشی بذاریم و اینبار همه بچه های سایت شرکت کنند تا راجع به همین مسائل و تشویق ها و همه چیز صحبت کنیم ولی خب تو این دوبار کسانی که براشون تو مواردی، چه بحث های مربوط به سایت چه مسائل تیمی ابهام بود شرکت نکردند و اکثرا کسانی حضور داشتند که در بیشتر مسائل نگاه موافق یا مثبت دارند .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط miladcivil » شنبه نوامبر 05, 2011 12:17 pm

[quote:bd0ac8250e="MEHRDAD"]امیدوارم از این تاپیک های اختصاصی مختلف که برای بچه های تیم درست شده به جایی نرسیم که بازیکن محور باشیم و همیشه تیم محور باشیم. امیدوارم دوباره بعضی از دوستان برنگردند به اون دوره که یکی از دوستان می گفت فلانی رو نذاره نتیجه نمیگیره فحش بدیم و یکی دیگه میگه نذاره باید فرصت داد به فلانی...
محمد آبشک به لحاظ بازی در حد تیم ملی هست و امیدوارم به جنبه های دیگه هم بیشتر توجه کنه و قدر خودش رو هم بدونه![/quote:bd0ac8250e]

دوست عزیزم MEHRDAD از کامنتت معلومه که تو هم حسابی بازی آبشک رو قبول داری . از زمان قاسمپور آبشک فقط یه بازی فیکس برابر نفت تو حذفی بازی کرد و چند دقیقه تو انزلی ....... اگه یارای ما مثل مهدوی و حاجتی که به همهنگی تقریبی در پست هافبک دفاعی رسیدن باشن ، ما همه تیم محوری میکنیم و مثل بازی ملوان اگه آبشک کم بازی کنه ، اعتراض نمیکنیم ..... اما اگه مثل بازی پرسپولیس یکی از این دو تا نباشه ، 100% باید آبشک بازی کنه ، بعدش مگنو و در آخر نوبت آقایی میشه .......... اما امان از ابوی فرمانروا !!!! امیدوارم این لجبازی که به عینه در برنامه بعد بازی پرسپولیس شاهدش بودیم به جاهای بازیک ختم نشه
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه نوامبر 06, 2011 11:20 am

خب معلومه که قبول دارم، کیه که قبول نداشته باشه؟! ضمن اینکه با آبشک دوستم... اما بحث اصلا مختص آبشک و این مسائل نیست بحث من چیز دیگست.
به هر حال یکی دو هفته دیگه که تیم از تهران برگشت و اینجا تمرین داشت یه جلسه می ذاریم و هر کی دوست داشت شرکت کنه تا بحث هایی که تو اینجا نمیشه گفت رو با هم مطرح کنیم و حرف بزنیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MIS7AGH » يکشنبه نوامبر 06, 2011 11:39 am

مشکل آبشک اینه که هنوز حرفه ای نشده هنوز خیلی راه داره
من خودم هم بهش گفتم که اگه حاشیه هاتو کم کنی امید اصلی ما برای تیم ملی میشی
البته محمد بازیکن با تعصبیه که فقط به خاطر غیرتشه که عصبی میشه و ناراحت
اما باید یاد بگیره که در کمال حرفه ای گری هم میشه بازی رو کنترل کرد
فقط تجربه میخواد که ایشالا با مشورت بزرگترای تیم حل میشه..
دوستت داریم داداش محمد.
برای من شخص مهم نیست... برای من داماش اصل است..
نماد کاربر
MIS7AGH
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 04, 2010 12:00 am

پستتوسط onelove » يکشنبه نوامبر 06, 2011 12:45 pm

WE LOVE YOU ABSHAK :x
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » يکشنبه نوامبر 06, 2011 2:28 pm

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآبشک کی میتونه عزیزهٍ من بااااااااشه ؟
کی میتونه توو قلب من جآآآآآآآآآآآآآآآآآ شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه مثل تو پیدآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ شه ؟
ممد آآآآآآبشک

کی میتونه عزیزهٍ من بااااااااشه ؟
کی میتونه توو قلب من جآآآآآآآآآآآآآآآآآ شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه مثل تو پیدآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ شه ؟
آهنگش رو همه بلدین.(تصور کن همه ورزشگاه بخونن گرچه تصور کردنش سخته )
:wink:
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه نوامبر 06, 2011 3:00 pm

چیز قشنگی میشه اگر بتونیم تو ورزشگاه عملیش کنیم که ایشاالله با هماهنگی بین بچه ها بتونیم این شعار رو تو ورزشگاه جا بندازیم .

مهیار با مازیار شعارای جالبی میگند . اگر تو این همنشینیها با هم بعضی شعارا رو هماهنگ کنید خوب میشه بنظرم .

تو همنشینی بعدی بنظرم باید حتما در مورد شعارای توی ورزشگاه صحبت زیادی بشه
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 06, 2011 4:04 pm

سبک شعر محمد علیزاده هست درسته؟
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه