[quote:a5f4041eb1="pedram_1367"]در مورد نقل و انتقالات امسال تقریبا تمام نظرات دوستان توی این مدت در این تاپیک رو خواندم ...
تاکید بیشتر دوستان بر این بود که باید بازیکنانمون رو حفظ کنیم که بسیار درست هست . اما خیلی از دوستان هم تا مصاحبه و خبری از بازیکن دیگه ای میشنیدند ؛ سریع تاکید بر خریدش داشتند !!
خدا رو شکر که ما توی این تیم خوب داریم آشغال ها رو بازیافت می کنیم !!
بازیکنانی که توی این 2 سال با رفتن به دفتر حاجی به این تیم اومدن و خودشون هم نمی دونند چجوری بازی بهشون رسید و در سیلاب موفقیت داماش غرق شدند و دوباره از لحاظ فوتبالی احیا شدند ... پارسال محمدی ، آقایی ، عسگری و زنیدپور رو داشتیم که وضعشون قبل از داماش و بعد از داماش کاملا فرق کرد ... محمدی به راه آهن ، آقایی به سنگ آهن بافق ( که از سرش هم زیاد بود ) ، عسگری به راه آهن و زنیدپور به سپاهان رفت ... البته سرلک هم بود که از فولاد گرفتیم و نیمفصل رفت تراکتور و بعدش هم رفت صنعت نفت ... از این حیث ما می تونیم نشان برتر مدیریت بازیافت رو بگیریم ...
اما امسال چون پولی در میان نبود ؛ روز آخر رودباریان بهمون اضافه شد ، قبلش هم حاجی زاده

... نیم فصل هم حلافی و نیکبخت !! حلافی سال بعد هم هست ، رودباریانی که آخرین روز بهمون اضافه شد الان میگن از سایپا پیشنهاد داره !! ، نیکبخت رو هم که فیشان ولی در عجبم حاجی زاده چرا به زادگاهش نمیره که یکم به اونجا خدمت کنه !! کیانی هم بود که خیلی تلاش کرد ...
خدا رو شکر این بازیکنان هیچ کدوم کم کاری نکردن و نهایت توانشون رو برای ما گذاشتند و براشون آرزوی موفقیت دارم
البته در این 2 فصل ما مربیان پاکی رو هم آوردیم !!! که یکیشون با استخاره

رفت و یکی هم نوبت عمل زیبایی داشت ...
خدا پدر دینورزاده ، تارتار و هرندی رو بیامرزه که اگه الان یکم تیممون شکل داره مدیون اونا هستیم ... این آخر هم که ناظمی اومد و به جز چند تا اشکال خوب بود و نیاز به زمان بیشتری داره ...
اما امسال ما پول نداریم که مشابه پارسال هست ولی بدترین خبر اینه که قرارداد های بازیکنانمون هم تموم شده !! ماشاالله تا دلمون بخواد هم تیمهای دیگه پول دارند !! حالا ما چجوری می خوایم توی این وضعیت بازیکنان رو نگه داریم خدا می دونه ... این وسط مصاحبه های مدیرعامل ما در مورد خرید ها و مدیریت پرسپولیس دیگه نوبر بود و هست و قطعا خواهد بود !!؟؟
در مورد بازیکنانمون ؛ من در مورد بازیکنان چون مهدوی ، حاجتی ، سهرابی ، رحیمی ، متوسل زاده ، چاووشی ، مختاری ، ابراهیمی ، محمدی ، فراهانی ، لایقی فر ، سروش نیا ، سیاه ، کوشکی و حلافی ؛ تقریبا ترسی از جداییشون ندارم و فکر می کنم بهترین مکان براشون همینجاست ...
حسین ابراهیمی ، آبشک و نظیفکار یکم از بابت رفتن ترسناک می شند که برداشت من از خصوصیات اخلاقیشون اینه که نسبت به پرداخت نشدن پول دلخور شدن و با تهدید به جدایی یا اقدام به جدایی می خوان یه جورایی عکس العمل نشون بدند که 10000...٪ حق دارند و در این زمینه من طرف اونا هستم ... البته این به این معنی نیست که بازیکنان دیگه راضی هستند که پول نگیرند اما شاید اونا صبرشون بیشتر هست ...
حالا هم که دو تا 900 میلیون + 1 میلیارد جهانبخش اومد به تیم ( البته اصلا مطمئن نیستم و منبع اخبار هست ) ؛ یه چیزی در حدود 3 میلیارد پول فعلا هست که با مدیریت عابدینی تو پرداخت ، قطعا همه راضی میشن و طبق گفته خودش در برنامه سکو ؛ فردا باید یک انزلیچی بگیریم دور هم پس لباس هاس نو رو از همین الان آماده کنید تا ببینیم این سحر خانوم رو شوهر می دیم یا نه !!
در مورد جذب بازیکن هم من به مطلب بازیافت بر می گردم !! قطعا یک دوره بازیافت باید در دروازه داشته باشیم و به دلم افتاده طالبلو دوره بازیافت رو در رشت طی می کنه !! البته با گوشه چشمی به معمارزاده و میرزاپور !!
در دفاع راست پارسال هرندی بازیافت زارعی رو نیمه کار گذاشته بود ولی درخشان آوردش !! ولی امسال خدا کنه در این پست بازیافتی نداشته باشیم ! هنوز مهدوی کیا یادمون نرفته ...
خدا رو شکر تو دفاع وسط ، دفاع چپ و هافبک دفاعی مشکلی نداریم فقط دنبال یک فرد آذری با سن 30 به بالا می گردم که حضور ذهن ندارم ! یه چیزایی تو مایه های آقایی و حاجی زاده ...
میمونه هافبک های کناری که با حضور حسین ابراهیمی و مظلوم در راست مشکلی نداریم و در چپ باید بازیکن بگیریم که نظرم روی صادقیان یا مسلمان هست ... فشنگچی هم خوبه و در نهایت میشه از نزهتی استفاده کرد ... ذخیره هم حلافی ...
مهاجم نوک که متوسل زاده و چاووشی رو داریم ، من فکر می کنم ایمون زاید یا غلامی برامون کارساز هست ... البته اگه علی کریمی هم توسط دوستان به دفتر حاجی برده شد و اومد اینجا ؛ برای مهاجم نوک مد نظرم هست چون هم خوب هد می زنه و هم خوب پنالتی میگیره

[/quote:a5f4041eb1]
مثل همیشه نظرتون کامل و دقیق بود