[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نقل و انتقالات لیگ برتر

نقل و انتقالات لیگ برتر

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط nariman_aberar » شنبه ژوئن 01, 2013 7:24 am

هادی عقیلی : اولویتم سپاهان است / با استقلال فقط تلفنی حرف زدیم

هفته ديگر زمان مي‌خواهد انتخاب كند تيمي را كه قرار است فصل آينده ليگ برتر در آن بازي كند. هادي عقيلي را مي‌گوييم، بازيكني كه دل كنده از فوتبال قطر و مي‌خواهد برگردد ايران تا خللي در تحصيلات پسرش به وجود نيايد. سپاهان و استقلال، 2 باشگاهي هستند كه براي جذب مدافع القطر تور خود را پهن كرده‌اند. البته كه شانس سپاهان بيشتر است اما استقلالي‌ها هم قصد دارند عقيلي را جانشين منتظري كنند. بازگشت عقيلي به قطر و پيشنهاد استقلال و سپاهان بهانه‌اي شد براي صحبت با مدافعي كه مي‌گويند پيراهن شماره 5 را در اصفهان برايش كنار گذاشته‌اند.

این مصاحبه را به نقل از ایران ورزشی بخوانید:

خيلي‌ها دوست دارند بدانند تكليف تيم آينده هادي عقيلي چه زماني مشخص مي‌شود؟

هنوز كه چيزي مشخص نيست. فكر كنم 2، 3 هفته ديگر كه به ايران برگشتم تيم جديدم را انتخاب كنم.

اين تيم جديد يا استقلال است يا سپاهان؟

فعلا كه اين 2 تيم بزرگ به من پيشنهاد داده‌اند اما هنوز تصميم‌ام را نگرفته‌ام.

وقتي در ايران بوديد با مسوولان دو تيم مذاكره كرديد؟ اين مذاكرات تا چه حد پيش رفت؟

من براي انجام كارهاي شخصي‌ام به تهران آمدم اما مسوولان اين دو تيم با من در تماس بودند. نه اينكه بنشينيم و مذاكره كنيم. آنها به صورت تلفني پيشنهادهاي‌شان را به من دادند و من هم از طريق مدير برنامه‌هايم پيگير اين پيشنهادها هستم.

ولي مي‌گويند مذاكرات شما با سپاهاني‌ها خيلي موفقيت‌آميز بوده...

‌ ببينيد وقتي 6 ماه پيش آمدم ايران، حرف از اين بود كه من براي فصل جديد با سپاهان قرارداد مي‌بندم. اين حرف‌ها هم به خاطر 7 سالي بود كه آنجا بازي كردم و سال‌هاي خوبي را گذراندم. به خاطر آن 7 سال و علاقه‌مندي‌ام به هواداران سپاهان ترجيح دادم تيم اولم يا همان اولويتم سپاهان باشد.

پس مي‌توانيم بگوييم براي فصل جديد پيراهن سپاهان را مي‌پوشي؟

هنوز صددرصد نه. امضاي قرارداد من با سپاهان بستگي به يكسري شرايط دارد. دوست ندارم شرايطم مثل 7 سالي باشد كه آنجا بازي مي‌كردم.

اين شرايط مالي است؟

اصلا. مشكل من با سپاهان اصلا مالي نيست اما نمي‌توانم بگويم كه چه شرايطي را مي‌خواهم.

قاسم دهنوي با سپاهان قرارداد بسته و وقتي مي‌خواسته شماره 5 را انتخاب كند مسوولان باشگاه تاكيد كرده‌اند كه شماره 5 متعلق به هادي عقيلي است؟اين مساله نشان مي‌دهد كار شما با سپاهان تمام است كه شماره 5 سابقتان را كنار گذاشته‌اند. اينطور نيست؟

هنوز كه فصل شروع نشده و كسي پيراهني را نپوشيده. همانطور كه پارسال پيراهن شماره 5 را پوشيدند شايد امسال هم بپوشند. ضمن اينكه شماره پيراهن مساله مهمي نيست و باور كنيد تا الان كه شما مي‌گوييد از اين موضوع اطلاعي نداشتم.

بحث استقلالي‌ شدن شما به كجا رسيد؟ اصلا از چه زماني استقلالي‌ها براي جذب شما پيشنهاد دادند؟

2، 3 ماه پيش بود كه استقلالي‌ها تماس گرفتند. آمدم تهران، دوباره تماس گرفتند. چون مي‌خواستم به كارهاي شخصي‌ام برسم در تهران نتوانستم با آنها مذاكره حضوري داشته باشم. مذاكره با استقلال در همين حد بود، حالا هم مدير برنامه‌هايم پيگير اين پيشنهاد و همچنين پيشنهاد سپاهان است تا ببينيم چه شرايطي رقم مي‌خورد.

به عنوان سوال پاياني، دليل اينكه ديگر در قطر بازي نمي‌كنيد چيست؟

چند ماه پيش با سايت الكاس قطر مصاحبه كردم كه گفتم ديگر نمي‌خواهم در ليگ ستارگان بازي كنم. پرسيدند از كشور قطر يا فوتبالش خوشت نمي‌آيد؟ كه گفتم نه. به خاطر تحصيلات پسرم ديگر نمي‌توانم در قطر بازي كنم. همين موضوع دليل اصلي بازگشتم به ايران است.
گـــــــــــــیلان تره قوربان تره قوربان ♥ ♥
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه مه 29, 2013 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » شنبه ژوئن 01, 2013 7:33 am

ریبری: پاسخ من به پیشنهاد رئال منفی است

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، تاکید کرد که از شرایطش در این باشگاه کاملا راضی است و قصد ندارد راهی بایرن مونیخ شود.

این ملی پوش فرانسوی در گذشته در آستانه پیوستن به رئال قرارداد داشت و با معرفی زین الدین زیدان به عنوان مسئول نقل و انتقالات باشگاه رئال از سوی فلورنتینو پرس، شایعاتی در مورد پیوستن ریبری به کهکشانی در این تابستان منتشر شد.

با این وجود، ریبری تاکید کرد که زیدان نباید وقتش را برای مذاکره با او تلف کند زیرا قصد ندارد آلیانس آره نا را ترک کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر زیدان با من تماس بگیرد، به او خواهم گفت که شرایط خوبی در بایرن دارم و فکر می کنم او من را درک خواهد کرد.

من در گذشته در آستانه رفتن به رئال بودم اما این اتفاق رخ نداد. من از این مسئله خوشحالم و می خواهم تا پایان دوران حرفه ای ام در بایرن بمانم."
ریبری تا سال 2015 با بایرن قرارداد دارد اما گفته می شود به زودی قراردادش را برای دو سال دیگر تمدید خواهد کرد.
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » شنبه ژوئن 01, 2013 7:38 am

هنوز تصمیم قطعی در مورد ترکیب فصل آینده نشده
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه ژوئن 01, 2013 7:48 am

[color=red:da1fe68d0f][size=24:da1fe68d0f]ابهام در وضعيت چند پرسپوليسي:[/size:da1fe68d0f][/color:da1fe68d0f]
[color=black:da1fe68d0f]در حالي که پرسپوليس تمرين‌هاي خود را براي فصل جديد ليگ برتر آغاز کرده، 5-4 بازيکن اين تيم وضعيت مبهمي دارند.
در حالي که 20 روز از آغاز فصل نقل و انتقالات گذشته است و تيم‌ها با توجه به برنامه‌اي که براي فصل بعد دارند جذب بازيکن را آغاز کرده‌اند، پرسپوليس جنب‌وجوش زيادي داشته است.
به گزارش ايسنا ، در اين ميان چهار بازيکن پرسپوليس با وجود اين‌که با اين تيم در فصل بعد قرارداد دارند، اما وضعيتشان مبهم است. باشگاه پرسپوليس بعد از پايان فصل گذشته فهرست مازادي اعلام نکرده اما بعضي‌ها در فهرست مورد نظر علي دايي براي فصل بعد نيستند.
مهرزاد معدنچي، عادل کلاه‌کج، ميثم نقي‌زاده و افشين اسماعيل‌زاده چهار بازيکني هستند که با پرسپوليس قرارداد دارند اما نمي‌دانند براي فصل بعد چه وضعيتي دارند.
کلاه‌کج که در نخستين تمرين پرسپوليس در اين فصل شرکت کرده بود با نظر مثبت دايي روبه‌رو نشد چرا که در ليست اين مربي حضور ندارد.
اسماعيل‌زاده هم که نيم‌فصل دوم سال گذشته از سوي ژوزه در ليست مازاد قرار گرفته بود و با آمدن گل‌محمدي به پرسپوليس برگشت هم بلاتکليف است. از سوي ديگر ميثم نقي‌زاده هم وضعيت مبهمي دارد. او در تمرين‌هاي پرسپوليس در چند روز گذشته حضور نداشته اما از بين اين چهار بازيکن شانس بيشتري براي ماندن در پرسپوليس دارد. البته اين در صورتي است که باشگاه نتواند بازيکنان مورد نياز خود را جذب کند.[/color:da1fe68d0f]
[color=blue:da1fe68d0f]هم‌چنين اميرحسين فشنگچي بعد از خط خوردن از تيم ملي هنوز در تمرين‌هاي پرسپوليس حضور نيافته و او هم مثل اين چهار نفر براي فصل آينده وضعيت نامشخصي دارد.[/color:da1fe68d0f]

= = = = = = = = = = = =

[color=brown:da1fe68d0f]من حس میکنم فشنگچی بتونه به عنوان گوش چپ با ابوذر خوب مچ بشه و نه مثل جهانبخش اما خب رضایتبخش کار کنه . [/color:da1fe68d0f]
[color=darkblue:da1fe68d0f]هرچند که بعید نیست بره تیم یحیی (نفت) .[/color:da1fe68d0f] [color=red:da1fe68d0f]در صورتیکه حسین ابراهیمی برگرده ،[/color:da1fe68d0f] [color=blue:da1fe68d0f]فقط واسه چپ بازیکنی در همین سطح
میخوایم که فشنگچس یا نزهتی خوب به نظر میرسن[/color:da1fe68d0f] :wink:
[color=black:da1fe68d0f]اما حس میکنم که امید عالیشاه هم بدک نباشه ، هم جوونه هم سرعتی و هم با انگیزه ![/color:da1fe68d0f]
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط hojjat-damash » شنبه ژوئن 01, 2013 8:21 am

[quote:b7e209f915="miladcivil"][color=red:b7e209f915][size=24:b7e209f915]ابهام در وضعيت چند پرسپوليسي:[/size:b7e209f915][/color:b7e209f915]
[color=black:b7e209f915]در حالي که پرسپوليس تمرين‌هاي خود را براي فصل جديد ليگ برتر آغاز کرده، 5-4 بازيکن اين تيم وضعيت مبهمي دارند.
در حالي که 20 روز از آغاز فصل نقل و انتقالات گذشته است و تيم‌ها با توجه به برنامه‌اي که براي فصل بعد دارند جذب بازيکن را آغاز کرده‌اند، پرسپوليس جنب‌وجوش زيادي داشته است.
به گزارش ايسنا ، در اين ميان چهار بازيکن پرسپوليس با وجود اين‌که با اين تيم در فصل بعد قرارداد دارند، اما وضعيتشان مبهم است. باشگاه پرسپوليس بعد از پايان فصل گذشته فهرست مازادي اعلام نکرده اما بعضي‌ها در فهرست مورد نظر علي دايي براي فصل بعد نيستند.
مهرزاد معدنچي، عادل کلاه‌کج، ميثم نقي‌زاده و افشين اسماعيل‌زاده چهار بازيکني هستند که با پرسپوليس قرارداد دارند اما نمي‌دانند براي فصل بعد چه وضعيتي دارند.
کلاه‌کج که در نخستين تمرين پرسپوليس در اين فصل شرکت کرده بود با نظر مثبت دايي روبه‌رو نشد چرا که در ليست اين مربي حضور ندارد.
اسماعيل‌زاده هم که نيم‌فصل دوم سال گذشته از سوي ژوزه در ليست مازاد قرار گرفته بود و با آمدن گل‌محمدي به پرسپوليس برگشت هم بلاتکليف است. از سوي ديگر ميثم نقي‌زاده هم وضعيت مبهمي دارد. او در تمرين‌هاي پرسپوليس در چند روز گذشته حضور نداشته اما از بين اين چهار بازيکن شانس بيشتري براي ماندن در پرسپوليس دارد. البته اين در صورتي است که باشگاه نتواند بازيکنان مورد نياز خود را جذب کند.[/color:b7e209f915]
[color=blue:b7e209f915]هم‌چنين اميرحسين فشنگچي بعد از خط خوردن از تيم ملي هنوز در تمرين‌هاي پرسپوليس حضور نيافته و او هم مثل اين چهار نفر براي فصل آينده وضعيت نامشخصي دارد.[/color:b7e209f915]

= = = = = = = = = = = =

[color=brown:b7e209f915]من حس میکنم فشنگچی بتونه به عنوان گوش چپ با ابوذر خوب مچ بشه و نه مثل جهانبخش اما خب رضایتبخش کار کنه . [/color:b7e209f915]
[color=darkblue:b7e209f915]هرچند که بعید نیست بره تیم یحیی (نفت) .[/color:b7e209f915] [color=red:b7e209f915]در صورتیکه حسین ابراهیمی برگرده ،[/color:b7e209f915] [color=blue:b7e209f915]فقط واسه چپ بازیکنی در همین سطح
میخوایم که فشنگچس یا نزهتی خوب به نظر میرسن[/color:b7e209f915] :wink:
[color=black:b7e209f915]اما حس میکنم که امید عالیشاه هم بدک نباشه ، هم جوونه هم سرعتی و هم با انگیزه ![/color:b7e209f915][/quote:b7e209f915]

فک نکنم عالیشاه با وجود پیشنهاداتی که از تیم های پرسپولیس و سپاهان داره به داماش بیاد ولی بازیکن خیلی خوبیه و اگه بتونیم جذبش کنیم فوق العاده میشه
دنیا فقط رشت،تیم فقط داماش گیلان
همین،نه بیشتر،نه کمتر
نماد کاربر
hojjat-damash
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه مارس 22, 2013 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » شنبه ژوئن 01, 2013 8:41 am

[quote:884e0428ba="golsar-boy"][quote:884e0428ba="RASHTBOY"][color=black:884e0428ba]به گزارش گل، مهدي مهدوي‌کيا براي علي کريمي پيام فرستاده است.

اين پيام اوست:

بردار عزيزم علي کريمي" قلبم روز به روز ميشکند از نامهرباني ها.

ظهر امروز خبري منتشر شد که گوياي نفرت شخصي افراد از تو بود.

هر روز بيشتر از پيش براي فوتبال ايران ناراحت مي شوم.

اسطوره ي عزيز و بزرگ کشورم " هميشه و در همه حال مي تواني بر دوستي من حساب باز کني. همواره در کنارت و همسوي تو هستم.

اميدوارم تيم پرسپوليس به صاحبانش بازگردد تا هواداران بخندند زيرا هدف امثال من و تو همين بود و هست. تو سکوت کن و حرفي نزن که موج خشمت بسيار مهيب است. لبخند بزن و بدان امثال تو صاحبان پرسپوليس هستند و هواداران تو رو تنها نخواهند گذاشت.

مهدي مهدوي کيا[/color:884e0428ba][/quote:884e0428ba]
الان این چه ربطی به نقل و انتقالات داشت؟!![/quote:884e0428ba]

[b:884e0428ba]http://www.varesh-sport.com/modules/Forums/images/smiles/icon_nocomment.gif [/b:884e0428ba]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه ژوئن 01, 2013 9:11 am

در مورد نقل و انتقالات امسال تقریبا تمام نظرات دوستان توی این مدت در این تاپیک رو خواندم ...

تاکید بیشتر دوستان بر این بود که باید بازیکنانمون رو حفظ کنیم که بسیار درست هست . اما خیلی از دوستان هم تا مصاحبه و خبری از بازیکن دیگه ای میشنیدند ؛ سریع تاکید بر خریدش داشتند !!

خدا رو شکر که ما توی این تیم خوب داریم آشغال ها رو بازیافت می کنیم !!

بازیکنانی که توی این 2 سال با رفتن به دفتر حاجی به این تیم اومدن و خودشون هم نمی دونند چجوری بازی بهشون رسید و در سیلاب موفقیت داماش غرق شدند و دوباره از لحاظ فوتبالی احیا شدند ... پارسال محمدی‌‌‌ ، آقایی ، عسگری و زنیدپور رو داشتیم که وضعشون قبل از داماش و بعد از داماش کاملا فرق کرد ... محمدی به راه آهن ، آقایی به سنگ آهن بافق ( که از سرش هم زیاد بود ) ، عسگری به راه آهن و زنیدپور به سپاهان رفت ... البته سرلک هم بود که از فولاد گرفتیم و نیمفصل رفت تراکتور و بعدش هم رفت صنعت نفت ... از این حیث ما می تونیم نشان برتر مدیریت بازیافت رو بگیریم ... :idea:

اما امسال چون پولی در میان نبود ؛ روز آخر رودباریان بهمون اضافه شد ، قبلش هم حاجی زاده /17/ ... نیم فصل هم حلافی و نیکبخت !! حلافی سال بعد هم هست ، رودباریانی که آخرین روز بهمون اضافه شد الان میگن از سایپا پیشنهاد داره !! ، نیکبخت رو هم که فیشان ولی در عجبم حاجی زاده چرا به زادگاهش نمیره که یکم به اونجا خدمت کنه !! کیانی هم بود که خیلی تلاش کرد ...

خدا رو شکر این بازیکنان هیچ کدوم کم کاری نکردن و نهایت توانشون رو برای ما گذاشتند و براشون آرزوی موفقیت دارم /7/

البته در این 2 فصل ما مربیان پاکی رو هم آوردیم !!! که یکیشون با استخاره :idea: رفت و یکی هم نوبت عمل زیبایی داشت ... :arrow:

خدا پدر دینورزاده ، تارتار و هرندی رو بیامرزه که اگه الان یکم تیممون شکل داره مدیون اونا هستیم ... این آخر هم که ناظمی اومد و به جز چند تا اشکال خوب بود و نیاز به زمان بیشتری داره ...

اما امسال ما پول نداریم که مشابه پارسال هست ولی بدترین خبر اینه که قرارداد های بازیکنانمون هم تموم شده !! ماشاالله تا دلمون بخواد هم تیمهای دیگه پول دارند !! حالا ما چجوری می خوایم توی این وضعیت بازیکنان رو نگه داریم خدا می دونه ... این وسط مصاحبه های مدیرعامل ما در مورد خرید ها و مدیریت پرسپولیس دیگه نوبر بود و هست و قطعا خواهد بود !!؟؟

در مورد بازیکنانمون ؛ من در مورد بازیکنان چون مهدوی ، حاجتی ، سهرابی ، رحیمی ، متوسل زاده ، چاووشی ، مختاری ، ابراهیمی ، محمدی ، فراهانی ، لایقی فر ، سروش نیا ، سیاه ، کوشکی و حلافی ؛ تقریبا ترسی از جداییشون ندارم و فکر می کنم بهترین مکان براشون همینجاست ...

حسین ابراهیمی ، آبشک و نظیفکار یکم از بابت رفتن ترسناک می شند که برداشت من از خصوصیات اخلاقیشون اینه که نسبت به پرداخت نشدن پول دلخور شدن و با تهدید به جدایی یا اقدام به جدایی می خوان یه جورایی عکس العمل نشون بدند که 10000...٪ حق دارند و در این زمینه من طرف اونا هستم ... البته این به این معنی نیست که بازیکنان دیگه راضی هستند که پول نگیرند اما شاید اونا صبرشون بیشتر هست ...

حالا هم که دو تا 900 میلیون + 1 میلیارد جهانبخش اومد به تیم ( البته اصلا مطمئن نیستم و منبع اخبار هست ) ؛ یه چیزی در حدود 3 میلیارد پول فعلا هست که با مدیریت عابدینی تو پرداخت ، قطعا همه راضی میشن و طبق گفته خودش در برنامه سکو ؛ فردا باید یک انزلیچی بگیریم دور هم پس لباس هاس نو رو از همین الان آماده کنید تا ببینیم این سحر خانوم رو شوهر می دیم یا نه !!

در مورد جذب بازیکن هم من به مطلب بازیافت بر می گردم !! قطعا یک دوره بازیافت باید در دروازه داشته باشیم و به دلم افتاده طالبلو دوره بازیافت رو در رشت طی می کنه !! البته با گوشه چشمی به معمارزاده و میرزاپور !!

در دفاع راست پارسال هرندی بازیافت زارعی رو نیمه کار گذاشته بود ولی درخشان آوردش !! ولی امسال خدا کنه در این پست بازیافتی نداشته باشیم ! هنوز مهدوی کیا یادمون نرفته ...

خدا رو شکر تو دفاع وسط ، دفاع چپ و هافبک دفاعی مشکلی نداریم فقط دنبال یک فرد آذری با سن 30 به بالا می گردم که حضور ذهن ندارم ! یه چیزایی تو مایه های آقایی و حاجی زاده ...

میمونه هافبک های کناری که با حضور حسین ابراهیمی و مظلوم در راست مشکلی نداریم و در چپ باید بازیکن بگیریم که نظرم روی صادقیان یا مسلمان هست ... فشنگچی هم خوبه و در نهایت میشه از نزهتی استفاده کرد ... ذخیره هم حلافی ...

مهاجم نوک که متوسل زاده و چاووشی رو داریم ، من فکر می کنم ایمون زاید یا غلامی برامون کارساز هست ... البته اگه علی کریمی هم توسط دوستان به دفتر حاجی برده شد و اومد اینجا ؛ برای مهاجم نوک مد نظرم هست چون هم خوب هد می زنه و هم خوب پنالتی میگیره /7/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » شنبه ژوئن 01, 2013 9:24 am

[quote:a5f4041eb1="pedram_1367"]در مورد نقل و انتقالات امسال تقریبا تمام نظرات دوستان توی این مدت در این تاپیک رو خواندم ...

تاکید بیشتر دوستان بر این بود که باید بازیکنانمون رو حفظ کنیم که بسیار درست هست . اما خیلی از دوستان هم تا مصاحبه و خبری از بازیکن دیگه ای میشنیدند ؛ سریع تاکید بر خریدش داشتند !!

خدا رو شکر که ما توی این تیم خوب داریم آشغال ها رو بازیافت می کنیم !!

بازیکنانی که توی این 2 سال با رفتن به دفتر حاجی به این تیم اومدن و خودشون هم نمی دونند چجوری بازی بهشون رسید و در سیلاب موفقیت داماش غرق شدند و دوباره از لحاظ فوتبالی احیا شدند ... پارسال محمدی‌‌‌ ، آقایی ، عسگری و زنیدپور رو داشتیم که وضعشون قبل از داماش و بعد از داماش کاملا فرق کرد ... محمدی به راه آهن ، آقایی به سنگ آهن بافق ( که از سرش هم زیاد بود ) ، عسگری به راه آهن و زنیدپور به سپاهان رفت ... البته سرلک هم بود که از فولاد گرفتیم و نیمفصل رفت تراکتور و بعدش هم رفت صنعت نفت ... از این حیث ما می تونیم نشان برتر مدیریت بازیافت رو بگیریم ... :idea:

اما امسال چون پولی در میان نبود ؛ روز آخر رودباریان بهمون اضافه شد ، قبلش هم حاجی زاده /17/ ... نیم فصل هم حلافی و نیکبخت !! حلافی سال بعد هم هست ، رودباریانی که آخرین روز بهمون اضافه شد الان میگن از سایپا پیشنهاد داره !! ، نیکبخت رو هم که فیشان ولی در عجبم حاجی زاده چرا به زادگاهش نمیره که یکم به اونجا خدمت کنه !! کیانی هم بود که خیلی تلاش کرد ...

خدا رو شکر این بازیکنان هیچ کدوم کم کاری نکردن و نهایت توانشون رو برای ما گذاشتند و براشون آرزوی موفقیت دارم /7/

البته در این 2 فصل ما مربیان پاکی رو هم آوردیم !!! که یکیشون با استخاره :idea: رفت و یکی هم نوبت عمل زیبایی داشت ... :arrow:

خدا پدر دینورزاده ، تارتار و هرندی رو بیامرزه که اگه الان یکم تیممون شکل داره مدیون اونا هستیم ... این آخر هم که ناظمی اومد و به جز چند تا اشکال خوب بود و نیاز به زمان بیشتری داره ...

اما امسال ما پول نداریم که مشابه پارسال هست ولی بدترین خبر اینه که قرارداد های بازیکنانمون هم تموم شده !! ماشاالله تا دلمون بخواد هم تیمهای دیگه پول دارند !! حالا ما چجوری می خوایم توی این وضعیت بازیکنان رو نگه داریم خدا می دونه ... این وسط مصاحبه های مدیرعامل ما در مورد خرید ها و مدیریت پرسپولیس دیگه نوبر بود و هست و قطعا خواهد بود !!؟؟

در مورد بازیکنانمون ؛ من در مورد بازیکنان چون مهدوی ، حاجتی ، سهرابی ، رحیمی ، متوسل زاده ، چاووشی ، مختاری ، ابراهیمی ، محمدی ، فراهانی ، لایقی فر ، سروش نیا ، سیاه ، کوشکی و حلافی ؛ تقریبا ترسی از جداییشون ندارم و فکر می کنم بهترین مکان براشون همینجاست ...

حسین ابراهیمی ، آبشک و نظیفکار یکم از بابت رفتن ترسناک می شند که برداشت من از خصوصیات اخلاقیشون اینه که نسبت به پرداخت نشدن پول دلخور شدن و با تهدید به جدایی یا اقدام به جدایی می خوان یه جورایی عکس العمل نشون بدند که 10000...٪ حق دارند و در این زمینه من طرف اونا هستم ... البته این به این معنی نیست که بازیکنان دیگه راضی هستند که پول نگیرند اما شاید اونا صبرشون بیشتر هست ...

حالا هم که دو تا 900 میلیون + 1 میلیارد جهانبخش اومد به تیم ( البته اصلا مطمئن نیستم و منبع اخبار هست ) ؛ یه چیزی در حدود 3 میلیارد پول فعلا هست که با مدیریت عابدینی تو پرداخت ، قطعا همه راضی میشن و طبق گفته خودش در برنامه سکو ؛ فردا باید یک انزلیچی بگیریم دور هم پس لباس هاس نو رو از همین الان آماده کنید تا ببینیم این سحر خانوم رو شوهر می دیم یا نه !!

در مورد جذب بازیکن هم من به مطلب بازیافت بر می گردم !! قطعا یک دوره بازیافت باید در دروازه داشته باشیم و به دلم افتاده طالبلو دوره بازیافت رو در رشت طی می کنه !! البته با گوشه چشمی به معمارزاده و میرزاپور !!

در دفاع راست پارسال هرندی بازیافت زارعی رو نیمه کار گذاشته بود ولی درخشان آوردش !! ولی امسال خدا کنه در این پست بازیافتی نداشته باشیم ! هنوز مهدوی کیا یادمون نرفته ...

خدا رو شکر تو دفاع وسط ، دفاع چپ و هافبک دفاعی مشکلی نداریم فقط دنبال یک فرد آذری با سن 30 به بالا می گردم که حضور ذهن ندارم ! یه چیزایی تو مایه های آقایی و حاجی زاده ...

میمونه هافبک های کناری که با حضور حسین ابراهیمی و مظلوم در راست مشکلی نداریم و در چپ باید بازیکن بگیریم که نظرم روی صادقیان یا مسلمان هست ... فشنگچی هم خوبه و در نهایت میشه از نزهتی استفاده کرد ... ذخیره هم حلافی ...

مهاجم نوک که متوسل زاده و چاووشی رو داریم ، من فکر می کنم ایمون زاید یا غلامی برامون کارساز هست ... البته اگه علی کریمی هم توسط دوستان به دفتر حاجی برده شد و اومد اینجا ؛ برای مهاجم نوک مد نظرم هست چون هم خوب هد می زنه و هم خوب پنالتی میگیره /7/[/quote:a5f4041eb1]

مثل همیشه نظرتون کامل و دقیق بود :P
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarevaghey » شنبه ژوئن 01, 2013 9:38 am

شاگرد ممتاز تیم اکبرمحمدی حالا در سنی استثنایی به لیگ هلند می رود . این یک موقعیت ویژه برای جهانبخش و فوتبال ایران است اکر او قدرش را بداند ... که می داند.

سایت گل – علیرضا جهانبخش حرفهایش را از اینجا آغاز می کند که : با باشگاه ان ای سی هلند در حال طی کردن مراحل نهایی هستیم تقریباً کارم تمام شده است ،اگر اتفاق خاصی نیفتد.

کی به هلند می روی؟

منتظر ویزا هستم که فکر کنم در این هفته برسد و من به هلند بروم.

از تیمی که می خواهی به آن بپیوندی بگو؟

قرارداد من 3ساله است.تیم نک یا ان ای سی ، یکی از تیمهای قدیمی و بازیکن سازاست که هر ساله به تیم های سطح اول بازیکن می دهد . این تیم متعلق است به شهر نیمسان هلند که یک شهر خوب و قدیمی با مردمی شاد و سر زنده شبیه خود ما ایرانی ها ست با شرایط اقلیمی مناسب که فکر کنم از نظر زندگی هم شرایط خوبی برایم فراهم باشد.

با پرداختی هایی که در ایران می شود شاید می ماندی بیشتر هم پول می گرفتی؟

بله خب ممکن بود که در ایران بیشتر هم بگیرم.اما اولویت من پول نبود و بیشتر به فکر پیشرفت هستم . ضمن اینکه مطمئن هستم در پیشرفت کردن پول هم وجود دارد.

پس از تصمیمت راضی هستی؟

بله تصمیم خوبی گرفتم. خیلی سخت بود. از همان اول هدفم اروپا بود و شرایطم طوری بود که خیلی دوست داشتم به اروپا بروم. قطعاً انتخاب سختی بود که با مشورت هایی که انجام دادم در نهایت تصمیم خودم را گرفتم.

بعد از تیم جوانان و امید به تیم ملی هم می رسی ؟

خب با رفتن من به لیگ هلند این احتمال زیاد است که به تیم ملی دعوت شوم اما پیش از هر چیز باید ابتدا بتوانم آنجا فیکس بازی کنم تا بتوانم نظر مساعد سرمربی تیم ملی را کسب کنم.این آرزوی من است که به تیم ملی بروم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.
نماد کاربر
havadarevaghey
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 12, 2011 12:00 am

پستتوسط moji » شنبه ژوئن 01, 2013 9:53 am

[quote:714b63e59c="MAZIYAR"][quote:714b63e59c="miladcivil"][quote:714b63e59c="moji"][img:714b63e59c]http://8pic.ir/images/69161701236222779426.jpg[/img:714b63e59c]

اقای ناظمی این اقارو میشناسید حتما!!!

حسین گوهری ..... دفاع راست بومی خوبه فصل گذشته سایپا قائمشهر...... فقط باید کمی بگردید میبینید که بازیکن بومی خوب که به درده ما بخوره کم نداریم 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)[/quote:714b63e59c]

[color=black:714b63e59c]البته علاوه بر گوهری ، مرداب عزیز هم یک پیشنهادی داشتن ، بازیکن سال قبل گسترش فولاد به نم تیزرو ، شاید از این
دو عزیز و همچنین کوشکی و سیاه بشه در [/color:714b63e59c][color=red:714b63e59c]مجموع 2 دفاع راست نصف و نیمه[/color:714b63e59c] [color=black:714b63e59c]واسه سال بعد لیگ برتر پیدا کرد ![/color:714b63e59c][/quote:714b63e59c]
یکی از دفاع راست های سال دیگمون آرمین منفردوست هست[/quote:714b63e59c]

ابرار مازیار با افشین خان بگو این حسین رو در نظر بگیره.... شاگرده خوده افشین ناظمی بوده بیاد دیگه خیالمون راحته از دفاع راست:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
نماد کاربر
moji
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه سپتامبر 05, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه ژوئن 01, 2013 10:06 am

مگه من دلالم ره
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » شنبه ژوئن 01, 2013 10:19 am

[quote:44c3e503a8="MAZIYAR"]مگه من دلالم ره[/quote:44c3e503a8]

[color=blue:44c3e503a8] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

آقا میتونی جابجا کنی ما هم بریم تو تیم؟
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/color:44c3e503a8]
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » شنبه ژوئن 01, 2013 10:52 am

تقوي سرمربي مس کرمان شد
مجتبي تقوي با عقد قراردادي يکساله سرمربي مس کرمان شد و هدايت اين تيم را در فصل آينده برعهده خواهد داشت.

به گزارش فارس، مهدي محمدي يکي از مربيان کرماني نيز به عنوان دستيارش انتخاب شده است.

تقوي فصل گذشته هدايت تيم سايپا را برعهده داشت.

/8/ /8/ /8/
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط popo131 » شنبه ژوئن 01, 2013 10:54 am

مهمترین شایعات و اخبار رسمی بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران توجه کنید

نفت ، نزهتی را تور زد
نفت تهران امروز قراردادی 2 ساله با پویا نزهتی بازیکن تیم فوتبال ملوان انزلی امضا کرد.نزهتی قبل گفته بود که برای ادامه فوتبال به تهران می آید .
شهاب گردان در آغوش منصور؟

شهاب گردان ممکن است دوباره به تهران بیاید تا این بار زیر نظر مربی مورد علاقه اش منصور ابراهیم زاده کار کند . او که با حضور رحمان احمدی در سپاهان جایی در این تیم ندارد با دریافت رضایتنامه به احتمال زیاد به سورینت (راه آهن) می آید . راه آهنی ها از بین طالب لو یا فرشیدکریمی هم یکی را انتخاب می کنند.

مهرآزما از نفت رفت

محمد حسين مهرآزما هافبك مياني فصل گذشته نفت تهران از اين تيم چدا شد.مهرآزما كه در يكي دو فصل گذشته جزو بازيكنان اصلي نفت به حساب مي آمد و بازي هاي تاثيرگذاري در تركيب تيمش انجام داده بود امروز بعد از تسويه حساب مالي با نفت رسما از اين تيم جدا شد.فعلا مقصد بعدي اين بازيكن مشخص نيست اما گفته مي شود وي از دو تيم صنعتي پيشنهاد دارد.

شیرنی سپاهان را تهدید کرد

دعوای پرسپولیس و سپاهان روی موضوع قاسم دهنوی کلید شده است . امروز سعید شیرینی گفت: ما فعلا در رابطه با دهنوی سكوت كرده ایم . او با پرسپولیس مذاكره كرده و با سپاهان قرارداد امضا كرده است.

سرپرست پرسپولیس سپس شروع به تهدید کرد و گفت : اگر ما این اتفاق را پیگیری كنیم سپاهان ضرر می كند ، زیرا دو بازیكن این تیم با ما قرارداد داخلی امضا كرده و بعد به سپاهان رفته اند. البته اگرسپاهانی ها در باره دهنوی حرفه ای عمل كنند و او را بازگردانند، دیگر به آن سه بازیكن كاری نداریم. منظور شیرینی از این سه بازیکن شامل یعقوب کریمی و رحمان احمدی است و کی؟

حسین بادامکی از ملوان جدا شد

حسین بادامکی بازیکن مشهدی فصل پیش ملوان از این باشگاه جدا شد . او که برای دریافت مبلغ قراردادش به این دروآن در می زند ، احتمالا در یک تیم تهرانی به بازی ادامه خواهد داد .

پولادی از پرسپولیس رفت؟

مهرداد پولادی دفاع چپ ملی پوش پرسپولیس اعلام کرد که از پرسپولیس جدا می شود . او به احتمال زیاد به سپاهان خواهد پیوست.

ابراهیم زاده تمدید کرد

مسعود ابراهیم زاده' مهاجم تبریزی تیم فوتبال تراكتورسازی تبریز در این تیم ماندنی شد.،این بازیكن با حضور در باشگاه قرارداد خود با این تیم را یكسال دیگر تمدید كرد.تاكنون 'مرتضی اسدی' مدافع و سرگروه سه فصل گذشته تراكتورسازی نیز با این تیم یكساله تمدید كرده و حامد لك دروازه بان صبا و محسن دلیر مهاجم گسترش فولاد نیز به عنوان بازیكن جدید به این تیم ملحق شده اند.

نکونام ؛ آقا مجید پشت خطه!

جواد نکونام به شدت مورد درخواست مجید جلالی است . این دو که قبلا با هم قهرمانی ایران را با پاس تجربه کرده اند مذاکراتی جدی با هم داشته اند . جلالی که امروز به تبریز رفته خود انزلیچی نقل و انتقالات را در باشگاه تراکتور زیر نظر دارد.

مهدی خیری شاید استقلال خوزستان

عبدالله ویسی در استقلال خوزستان دست به کار استخدام مهره های لیگ برتری است . بعد از قرارداد با سهراب بختیاری زاده ،او میلاد میداوودی را می خواهد و در عین حال با مهدی خیری بازیکن این فصل نفت تهران تماس گرفته است .

دستیار رسول از تراکتور

باشگاه گسترش فولاد به دنبال یک گلر تراز اول است و در عین حال مشغول ترمیم نقاط ضعف خود . به نوشته اوج نیوز غلامرضا باغ آبادی که طی سالهای اخیر به عنوان مربی در تراکتورسازی فعالیت می کرد به کادر فنی تیم گسترش فولاد خواهد پیوست.

سعید دقیقی شاید نفت

سعید دقیقی مهاجم تندو تیز سایپا ، یه احتمال زیاد به باشگاه نفت تهران می رود . دقیقی با گسترش فولاد هم مذاکراتی داشت که به نتیجه خاصی نرسیده است .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط popo131 در شنبه ژوئن 01, 2013 10:57 am .
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nariman_aberar » شنبه ژوئن 01, 2013 10:55 am

مورينيو کارانکا را در چلسي مي‌خواهد

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد در صورت پيوستن به چلسي دستيارش را به همراه ببرد.

مورينيو کارانکا را در چلسي مي‌خواهد

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد در صورت پيوستن به چلسي دستيارش را به همراه ببرد.

جونم چلسی ♥ /16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
nariman_aberar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان