دوستان انقدر نظرات خوبی دارن که من اصلن نمی تونم بی حرف بشینم
-دوست عزیز RASHTBOY من واقعن لذت بردم از کامنت اول شما. دقیقا فکر کردم که دارم فیلم می بینم. خیلی قشنگ و مجلسی. ممنونم.
و ممنونم از کامنت دومتون. خیلی می گشتم دنبال راهی که بتونم اون چیزی رو که مد نظرم هست رو به نحوی بهتر بگم اما کمی عصبیت بابت مظلوم واقع شدن هوادارا (من معتقدم که این هوادار اشتباه هم می کنه؛ حتی اشتباه بزرگ) نمی ذاشت. یعنی من شاید کلن به این جمله نمی رسیدم:"به نظر بنده ، هر باشگاهی موظف است جهت ساماندهی و ثبات رفتاری سکوها ، حداقل حمایت های خود را آشکار نماید". باز هم ممنونم.
-mahyarmaya عزیز، ارادت من به شما از وقتی که طرح اولیه و کلی حرکت هوادارا تو بازی با تراکتور تو لیگ 12 از جانب شما مطرح شد دو چندان شده و مخلصیم کلن. اما من تو بحث هوادارا با شما موافق نیستم. به نظرم درست کردن "فقط" سکوها، مثل این می مونه که وقت ساختن یه ساختمون، بدون ساختن طبقه ی همکف بریم سراغ طبقه ی دوم. این هوادار یا هر اسمی که بشه روش گذاشت از محیط بیرون ورزشگاه میاد و خواه ناخواه از منشی که تو بیرون ورزشگاه داره، داره تاثیر می گیره. و اینکه واقعن نباید انتظار داشت که اینجور تماشاگرا دیده نشن؛ انتظار من اینه که به قول دوستان حرف این تماشاگر زیاد نفوذ نداشته باشه و تاثیرگذار نباشه. این تماشاگر می تونه کسی باشه که بعد از مرخصی از ســـرِکاری مشقت آور در آن سوی ایران، به ورزشگاه اومده باشه یا یه کاسب ساده و یا هر شخص دیگری. فکر می کنم جنگ روانی سالم با بازیکنان حریف هم اصلن موردی نداره و خیلی نقش ما رو پررنگ تر می کنه و اینکه حرکت های هماهنگی مثل بازی با تراکتور علیرغم مشکلات کم و زیادشون، علاوه بر متحد کردن هوادارای فعال، جو ورزشگاه رو آروم آروم و به تدریج تغییر می ده. من می گم اون قسمت مثبت رو بیشتر ببینیم و پر رنگ کنیم و گرنه فکر نمی کنم تا چن سال دیگه هم بتونیم جوی رو داشته باشیم که "کاملن" مورد رضایت باشه.