[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 23, 2013 8:35 pm

ممنون از آقا مجید که منظور بنده رو روشن تر بیان کردند.
RASHTBOY عزیز ممنون که گزینه"" 3.حمایت نشدن از سمت مسولین(مثلا اینکه چون بازی رفت توی آبادان حمله کردن مـا....(اگـه مسولین پیگیر بشن و مقصر را مورد قصاص قرار بگیرن و هواداران جزای وارده رو ببینه آروم تر میشه و نیازی برای جبرانش پیدا نمیکنه) ""اشاره کرد .
همچنان متقعدم فحاشی خلعتبری به بیرون استادیوم که شرایط بد باشه یا خوب مربوط نمیشه !
وقتی خودمون میگیم گردان باید برقصه!منتظر عکس عملی هم باید باشیم.وقتی عده ای برای سرگرمی وقت گرم کردن گردان شروع به توهین میکنن و خلاصه موافق میشن که همه استادیوم رو تحریک کنن نباید از گردان انتظار داشت!
باور کنیم که خیلی جاها مقصر هستیم!ما حتی به خودی هم رحم نمیکنیم !بازی با مس بود باختیم و بازی بعدی با ملوان یک عده داشتن شروع میکردن به شعار بازیکن بی ... نمیخوایم !این پرده حیـا در ورزشگاه پاره شده .وقتی به هم محلی همشهری رحم نمیشه به غیر خودی بدتر خواهد شد .اگـه بزرگتری باشه (بزرگتر به معنای واقعی )جلوی این افراد کم سن سال گرفته میشه !
باید سطح کلاس بچه ها بالاتر بره "باید سن بچه ها یا بهتر بگم بزرگتر ها بیشتر بشه.باید از از برزگتر ها دعوت شه "وقتی پشت نیمکت کمترین فحاشی رخ میده نشانده اینکه این تجربه کمک میکنه.
این سن بالا میتونه لیدر باشه و زحمت این مسایل رو بکشه .کسی که توی استادیوم دارای احترام باشه و همه روی سن بالا بودنش سکوت کنن.متاسفانه سن بالای ما با شیپور 6.8 میزنه و غــر میده و اگـه روزی مانع فحاشی بشه اعتباری نخواهد داشت.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » جمعه مه 24, 2013 1:21 pm

دوستان انقدر نظرات خوبی دارن که من اصلن نمی تونم بی حرف بشینم :arrow:

-دوست عزیز RASHTBOY من واقعن لذت بردم از کامنت اول شما. دقیقا فکر کردم که دارم فیلم می بینم. خیلی قشنگ و مجلسی. ممنونم.
و ممنونم از کامنت دومتون. خیلی می گشتم دنبال راهی که بتونم اون چیزی رو که مد نظرم هست رو به نحوی بهتر بگم اما کمی عصبیت بابت مظلوم واقع شدن هوادارا (من معتقدم که این هوادار اشتباه هم می کنه؛ حتی اشتباه بزرگ) نمی ذاشت. یعنی من شاید کلن به این جمله نمی رسیدم:"به نظر بنده ، هر باشگاهی موظف است جهت ساماندهی و ثبات رفتاری سکوها ، حداقل حمایت های خود را آشکار نماید". باز هم ممنونم.

-mahyarmaya عزیز، ارادت من به شما از وقتی که طرح اولیه و کلی حرکت هوادارا تو بازی با تراکتور تو لیگ 12 از جانب شما مطرح شد دو چندان شده و مخلصیم کلن. اما من تو بحث هوادارا با شما موافق نیستم. به نظرم درست کردن "فقط" سکوها، مثل این می مونه که وقت ساختن یه ساختمون، بدون ساختن طبقه ی همکف بریم سراغ طبقه ی دوم. این هوادار یا هر اسمی که بشه روش گذاشت از محیط بیرون ورزشگاه میاد و خواه ناخواه از منشی که تو بیرون ورزشگاه داره، داره تاثیر می گیره. و اینکه واقعن نباید انتظار داشت که اینجور تماشاگرا دیده نشن؛ انتظار من اینه که به قول دوستان حرف این تماشاگر زیاد نفوذ نداشته باشه و تاثیرگذار نباشه. این تماشاگر می تونه کسی باشه که بعد از مرخصی از ســـرِکاری مشقت آور در آن سوی ایران، به ورزشگاه اومده باشه یا یه کاسب ساده و یا هر شخص دیگری. فکر می کنم جنگ روانی سالم با بازیکنان حریف هم اصلن موردی نداره و خیلی نقش ما رو پررنگ تر می کنه و اینکه حرکت های هماهنگی مثل بازی با تراکتور علیرغم مشکلات کم و زیادشون، علاوه بر متحد کردن هوادارای فعال، جو ورزشگاه رو آروم آروم و به تدریج تغییر می ده. من می گم اون قسمت مثبت رو بیشتر ببینیم و پر رنگ کنیم و گرنه فکر نمی کنم تا چن سال دیگه هم بتونیم جوی رو داشته باشیم که "کاملن" مورد رضایت باشه.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 24, 2013 1:52 pm

در مورد بنر باید بگم نماد اتحاد در عین نداری بود هواداران باغیرت بوده و همیشه ماندگار میمونه این خاطره .
منم چهرتون رو بخاظر دارم بلامیسرم و امیدوارم فصل جدید بیشتر ببینمتون تا ارادتم رو ثابت کنم .
من که منکر این مسایل نیستم که جامعه ما بدجور سر پایین رو با سرعت طی میکنه !امروز اس ام اسی اومد که حاویه این بود که واژه های که معادل در رشت استفاده میشه :عجب عقلی داری=> تی مغزَ من ب...!(عذر میخوام)
امـا بلامیسر میشه جامعه رو منو شما درست کنیم ؟!توان منو شما در استادیوم که همه هدف مشترک داریم دشوار هستش وای به جامعه ...!
من مخالفم چون باید از ورزشگاه شروع بشه نه از جامعه "چون گام اول باید کوچک باشد تا جواب مثبت بگیریم.کار من و شما نیست جامعه را بسازیم "اما کار منو شما هست استادیوم را باب دلمان کنیم و شاید این حس به بیرون هم ترویج پیدا کنه .
من هنوز دلیل این مسایل رو درک نکردم که چرا تبریزی وقتی گل میخورن میگن عیبی یُخ!با اینکه مسافت طولانی تر برای استادیوم طی میکنه و راه بازگشت توی سرمـا (اکثرا)سختی دارن.
امـا ما به نسبت شرایط آسون تر به استادیوم میایم به نسبت" اما وقتی خطایی از خودی میبینیم میگیم ""تـی ... غــم!!!!....!
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط The_King_of_rasht » جمعه مه 24, 2013 4:09 pm

یکی از دلایلی که وجود عملی کانون هواداران(نه فقط در حد حرف) رو الزامی میکنه اینه که میتونه با برنامه ریزی درست به راحتی جو سکو ها رو در دست بگیره مثلا اگه کانون با شرایط خاص شروع به عضو گیری کنه و اعضای کانون با تیشرت های متحد الشکل وارد ورزشگاه بشن و از اون طرف با نیروهای امنیتی هم هماهنگ بشه که حرف این اعضای در موازات حرف باشگاه هست اون وقت اگه یکی از اعضای کانون خواست جلوی کسی که داره جو میده رو بگیره ،اگه خدای نکرده بحث بالا بگیره پلیس می دونه باید طرف کی رو بگیره
یه چیز دیگه هم که جز قوانین حرفه ای شدن فیفا هست و در ایران تیمها فقط زیر کاغذش رو امضا میکنند اینه که هر باشگاه باید پلیس اختصاصی داشته باشه از بین هواداران به تعداد کافی نه اینکه یگان امداد و یا یگان ویژه بیاد و با چماغ بالای سر هواداران بایسته و بخواد جو رو پادگانی اداراه کنه چون انسان دشمن چیزی هست که ندونه و حریص به چیزی که ازش به زور بگیرن!
یه پیشنهاد دیگه اینه که ورود بانوان آزاد بشه باور بفرمایید میتونه بیش از 80% جو ورزشگاه رو آروم کنه
یه مثال دیگه همین بنر بار اول که میخواستیم تازه بازش کنیم باید به همه توضیح میدادیم و لی بار دوم بازی با پرسپولیس احتیاج به توضیح کمتر بود و راحتر باز شد و همکاری هوادارا بیشتر از بازی قبلی شد
کانون باید با همکاری هواداران از این دست کارها بکنه چون این کارها روی ضمیر ناخود آگاه افراد تاثیر مستقیم داره
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه مه 24, 2013 4:10 pm

دوستان ببخشید که بی مقدمه وارد بحث می شم و تجربه حضورمم تو سایت خیلی کمتر از بقیه دوستان صاحب نظر هستش.
حقیقتش من 2 سال اخیر اکثر بازیای خونگی در امتداد خط وسط نشستم یعنی بین s و Hخداییش اکثر بچه های H از قدیمی های این جایگاهن و اتحاد مثال زدنی با هم دارن یادمه تو اون بازی که بحث صدرا و امیرخان بود چن تا باج بگیرای قویدل برای چند لحظه خیلی کوتاه اومدن خودنمایی کنن ولی وقتی هجوم 5 6 نفری بچه های H رو دیدن به معنای واقعی لالللل شدن بعد دوباره شعار ایران آسیا امیر عابدینی رو دادیم همه اینا رو گفتم که اول یه تشکر ویژه از این بچه ها که اکثر موقع هام سزپا بازیا رو 90دقیقه می بینن بکنم و یک انتقاد جزیی البته با عرض پوزش و اونم اینه که اکثر بازیا تو Hما شاهد دعوا و درگیری هستیم و متاسفانه طرفین از رکیک ترین الفاظ به هم استفاده می کنن گاها شده دوستای خوبمون هم تو دعوا ها شرکت می کنن امیدوارم تو لیگ جدید شاهد این داستان ها نباشیم البته یکی از دلایل دعواها هم حضور افرادی هست که همیشه به استادیوم نمیان و وقتی هم که میان با رفتارای ناشایست خودشون از جمله فحاشی بعضا به بازیکن خودی باعث تشویش اعصاب بچه های اصلی S,Hمی شند.
البته یک نکته قابل توجه اینه که بچه های اصلی این جایگاه نه تنها تو فحاشی به تیم حریف و... شرکت نمی کنن بلکه اکثرا به عینه شاهد تلاششون برای آروم کردن سکو بودم.
شرمنده زیادی حرف زدم.
حاجتی رایان گیکز
به احترام کاپیتان سوم ارزشمند داماش شهر باران
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 11, 2013 12:00 am

پستتوسط popo131 » جمعه مه 24, 2013 4:39 pm

اون افراد ....... با آقای ش ..ح ..رابطه مستقیم دارن ..البته فکر میکنم ... :?: :?:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه مه 24, 2013 4:53 pm

[quote:656e43ccf7="popo131"]اون افراد ....... با آقای ش ..ح ..رابطه مستقیم دارن ..البته فکر میکنم ... :?: :?:[/quote:656e43ccf7]
آقای ش،ق!!!
نظرم به نظر شما نزدیکه. :wink:
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط popo131 » جمعه مه 24, 2013 4:55 pm

[quote:eae0cbd79d="abarar0131"][quote:eae0cbd79d="popo131"]اون افراد ....... با آقای ش ..ح ..رابطه مستقیم دارن ..البته فکر میکنم ... :?: :?:[/quote:eae0cbd79d]
آقای ش،ق!!!
نظرم به نظر شما نزدیکه. :wink:[/quote:eae0cbd79d]

ش.ق نه ...... ش. ح
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abarar0131 » جمعه مه 24, 2013 4:57 pm

[quote:c83699514c="popo131"][quote:c83699514c="abarar0131"][quote:c83699514c="popo131"]اون افراد ....... با آقای ش ..ح ..رابطه مستقیم دارن ..البته فکر میکنم ... :?: :?:[/quote:c83699514c]
آقای ش،ق!!!
نظرم به نظر شما نزدیکه. :wink:[/quote:c83699514c]

ش.ق نه ...... ش. ح[/quote:c83699514c]
:?:
نماد کاربر
abarar0131
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط toshiba » جمعه مه 24, 2013 5:37 pm

بچه های پشت دروازه همیشه باهم متحد هستند وهمشون یه شعار میدند وناهماهنگی داخل بچه های پشت دروازه دیده نمیشه که بخواد هرکس واسعه خودش شعار بده ولی روبرو جایگاه به جز جایگاه H جایگاههای دیگه باهم متحد نیستن عباس وصادق کنارهم هستن عباس یه جور تشویق میکنه صادق یه جور باعث میشه ناهماهنگیهای زیادی بوجودبیاد که آدمواذیت میکنه
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » جمعه مه 24, 2013 7:02 pm

جای خوشحالی دارد که دوستان این بحث رو جدی گرفتند و یک گله از دیگر دوستانی که هم تفکر و هم توان شرکت در بحث را دارند اما متاسفانه از شرکت در آن خود داری می کنند ! شاید به این فکر می کنند که انتقاد از همدیگر بار منفی در ذهن یاران به بار خواهد اورد در حالی که عقیده من اینست که اگر کسی حق انتقاد از من و عملکرد من در روی سکو ها را دارد همین هواداران ( وارشی ها) هستند مگر اینکه ابرار گفتن ما یک حرف خالی از عمل باشد !
قبل از بازی ملوان فصل پیش زمانی که نسبت به جو موجود انتقاداتی شد دوستانی عزیز به این نکته اشاره کردند که زمان کوتاه است و این یک فرهنگ سازی دراز مدت را می طلبد حالا که نه شب قبل از بازی است و نه حتی فصل شروع شده ! شاید چند خط نوشتن حداقلی از ان فرهنگ سازی باشد که از ما دریغ می کنید .
میان نظراتی که بیان شد شاید بیشترین انتقادات را من و مهیار و حمزه بیان کردیم همه می دانند که نظر ما درباره عملکرد بی نظیر هوادارن در حمایت از داماش چیست کامنتهایمان در طول سال خود گواه این مطلب است اما این دلیل نمی شود که چشم بر کاستی هایمان ببندیم .
من با توصیفی که RASHTBOY عزیز از روزگار هوادار امروز بیان کرد همدردم گرچه با دلایل مهیار برای عدم پذیرش جو موجود بخاطر شرایط محیطی که در آن زندگی می کنیم کاملا موافقم . چرا که این شرایط متاسفانه چون یک لکه سیاه تمام ویژگی های مثبت ما را تحت الشاع قرار داده . حمزه عزیز کاملا درست می گوید مدیریت باشگاه و کانون هواداران باید بصورت جدی در این مسئله وارد شود چرا که بی توجه ای به آن منافع باشگاه را به خطر انداخته . با ادامه این وضع چه کسی می تواند بگوید که در فصل اینده چند امتیاز را ما هواداران تقدیم حریفان خواهیم کرد ؟!! فقط در دو بازی آخر به یاد بیاورید که درست در دقایقی که ما از تشویق طوفانی خودمان غافل و اسیر حاشیه های بی ارزش شدیم دروازه داماش باز شد چه در بازی با سپاهان و چه بازی با پرسپولیس ( حتی خود من گل مساوی پرسپولیس را خوب ندیدم )پیشنهادات جمزه عزیز ( غیر از حضور بانوان که خارج از اختیارات باشگاه است ) مطلبی است که باید جدی گرفته شود همانطور که حرفهای سالار عزیز هم توسط باشگاه قابل پیگیری است و اینکه باشگاه با نیروی انتظامی در تعامل بیشتری باشد که برخوردی جدی تر با فحاشی هواداران مهمان داشته باشتد که منجر به حوادث بعدی نگردد . و یا پخش برشور هایی در رابطه با عواقب فحاشی برای باشگاه ( البته با دقت در انتخاب انشای آن که موجب سوء استفاده دیگران نگردد )
اینها مواردی است که باید جدی گرفته شود ( شاید اگر دیگر دوستان هم بصورت جدی وارد بحث می شدند می شد راهکار های بهتری بیان کرد )
دوستان عزیز صحبت از اچ و یا تیفوسی ها کردن در اینجا به نظر این حقیر بی فایده است اینکه در هر قسمت دوستانی کم و بیش هستند که به فحاشی و جو موجود اعتراض می کنند کاملا قابل قبول است اما شاید من و مهیار عزیز که در زیر اسکور برد و یا کمی گوشه تر نشسته ایم بهتر می بینیم که این جو موجود شامل همه هست چه اچ نشین باشی چه تیفوسی چه جایی که ما نشسته ام کمی به حافظه خود رجوع کنید غیر از این است ؟! این درست در بازی های حساس جمعیت بیشتری به ورزشگاه می اید و درست در همین زمان است که ما به کار تبلیغی بیشتری نیاز داریم . تا بفهمند فریادی که می زنند در اصل تیشه به ریشه تیم محبوبشان است
شاید در داز مدت بتوانیم در ورزشگاهمان فقط فریاد و تشویق وحشتناک و غرور اگیز هوادران را بشنویم .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » جمعه مه 24, 2013 7:05 pm

مهیار جان سلام. واقعیتش منظورم این نیست که بریم اول جامعه رو درست کنیم. من هم با نظر شما موافقم. اول از جز شروع کنیم و بعد جز رو به کل تعمیم بدیم. مثلا تو بهتر کردن جو ورزشگاه که انزلیچی و پروژه ای طولانی و زمان بری هست، نمی شه شرایط سختی رو که تو جامعه هست رو ندید. شرایطی که رو آدم های اون جامعه هم تاثیر میذاره. حالا در نظر بگیر می خوای یه کاری رو که هیچ وقت انجام نشده و اصلن بخش اعظمشو ارگان های دیگه باید انجام بدن، خودت انجام بدی. بعد هم بجای اینکه حمایت و تشویق و تشکر ببینی، سکوت، بی محلی و بایکوت و ازین جور چیزا نصیبت بشه. خوب باید خیلی ظرفیت آدم بالا باشه که دَووم بیاره. در مورد اون اس ام اسیَم که گفتی دقیقا نشون میده که حالیه چه شرایطی موجود هست. و این شرایط هم عینا به ورزشگاه منتقل میشه.
تمام حرفم اینه که این حرکتی که می خواد به امید خدا انجام بشه، خیلی حرکت بزرگیه و باید خیلی حوصله کنیم.
/3/
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه مه 24, 2013 7:48 pm

Chikchi :صـد البته .کار نیک از پـر کردن است .مـا خیلی سوخت دادیم تـا هم "چیزی که بچشم میاد 2 جلسه محرومیت هستش منهای خراب کردن جـو ورزشگاه"الگوی بد بودن برای سن پایان هـا"بد نـام کردن رشتت جماعـت.
------------------------
بنظر بنده باید کاری کرد که هیچ قسمتی سـرخود تشویق نکنه!
الان این اتفاق در تیفوسی و H رخ داده !اگـه خود بچه های ساکن این 2 قسمت اراده کنن بازی رو بی فحاشی انجام میدیم اگـه هم میلشون بکشه جنجالی میشه بازی .
وقتی قسمت تیفوسی وسعت پیدا کنه و لیدر ها هماهنگ و باشن هرگز کاری بدون اراده جمع رخ نمیده یـا متر رخ میده .
اتحادی کـه توی بچه های مذکوز هست در هیچ قسمتی نیست "از این اتحاد باید استفاده کرد و بجای اینکه بچه های پـر انرژی دم گوش هم فریاد بزنن میشه پخش بشن و جایگاه رو وسعت داد .
این رو چند بار من متذکر میشم امـا دقیقا نمیدونم اون گوشـه گوشـه چه اتفاقی میوفته که همـه مشتاقن به سمت هستن و هرکی گوشه تـر باشه نمـاد تیفوسی تر رو میرسونه !
خلاصه حرفم اینکـه اگـه جایگاه H بچه های پـر انرژی داره 5 تـا توی 5 باشن و 5 تـا در جایگاه T.
تیفوسی ها هم بچه های میتونن تا زیر اسکوربرد رو برای خودشون بکنن فقط کافیه اراده کنن و از اون قسمت خاص دل بکنن .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » جمعه مه 24, 2013 8:08 pm

[color=black:a31e4e2af0][size=13:a31e4e2af0]دوستان عزیزم همه نکات ریز و درشت مرتبط با این مبحث رو با ظرافت و موشکافانه تشریح کردند ، من در این کامنت بیشتر روی صحبتم با کانون هواداران داماش گیلان است که [b:a31e4e2af0]آقا مهرداد[/b:a31e4e2af0] هم به عنوان یکی از اعضای کانون در بین ما وارشی ها هستند و میتوانند آنالیز کننده این مباحث و انتقال دهنده به دیگر اعضای کانون باشند.
متاسفانه کانون هواداران داماش عملا جز اسم ، چیزی برای گفتن نداشته که شاید هم بنابر دلایلی از جمله نبود ردیف بودجه مشخص و اوضاع نابه سامان باشگاه، تا حدودی حق هم با آنها باشد امـــا باید اذعان داشت و قبول کرد اگر کانون هواداران فعال و پویا شود بسیاری از مشکلات و هماهنگی ها و پیاده نمودن ایده های هواداران با سهولت و سرعت بیشتری قابل اجراست.
[b:a31e4e2af0]کانونی که در تعامل بسیار نزدیک با هوادار ، مسئولان باشگاه ، نمایندگان اصحاب رسانه ، نیروی انتظامی ، مسئولان برگزاری مسابقات و هیئت فوتبال باشد ، کانونی که برای قبل حین و بعد از مسابقه برنامه ریزی دقیق و مدونی داشته و نیروهای آموزش دیده و مجرب بروی سکوها اجرا کننده اهداف آنها باشند.[/b:a31e4e2af0]
مهمترین کاری که باید توسط کانون هواداران داماش در اولویت قرار گیرد شناسنامه دار کردن هواداران داماش است و به دنبال آن برگزاری جلسات مدون با هواداران و تبادل نظر و اندیشه با آنها به صورت مجازی یا حضوری.
بسیار آرزومندم و امیدوارم که کانون هوادارانی قوی برای رسیدن به اهداف عالی داشته باشیم ، کانون هوادارانی که در فیسبوک خلاصه نشود و به نوعی همه گیر و روشن و واضح وارد عمل شود. [/size:a31e4e2af0][/color:a31e4e2af0]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه مه 25, 2013 12:51 am

[color=black:931f0e2753]چندین و چند بار متنهایی رو نوشتم و ارسال نشده پاک کردم.خیلی حرفها برای گفتن دارم ولی توی محیط سایت اصلا جایی برای گفتن این حرفها نیست.سعی میکنم تا اونجایی که میشه گفتنی ها رو نگم و چشم روی همه ی اونها ببندم(البته فقط توی محیط سایت).شاید چند نفر منظورم رو متوجه بشن.خیلی با خودم کلنجار رفتم که اصلا توی این بحث شرکت نکنم ولی تک و پهلوم به حرف اومد...
با وجود تلاش های فراوان توسط هوادران مخصوصا وارشی ها و با توجه به حرکتهایی خیلی خوب توی تماشاگرانمون متاسفانه اصلا آینده ی خوبی رو برای سکوها نمیبینم.
نه از لحاظ فرهنگی.نه.بحث فرهنگی مقوله ی جداگانه ست در موردش صحبت کردین .اصلا نمیخوام در مورد این مسائل صحبت کنم.بحث من بحث فحاشی و سیگار کشیدن و حشیش کشیدن تو استادیوم نیست.بحث سر پول حشیش بعضی هاست!خیلی چیزها باید حل بشه تا بعد برسیم سر بحث فحاشی توی استادیوم و خیلی مواردی که دوستان عزیز مطرح کردن.وگرنه:[/color:931f0e2753] [color=darkblue:931f0e2753]هَچین خُشکه دَشتا ماشک زَن دَریم...[/color:931f0e2753]
[color=black:931f0e2753]متاسفانه بعضی ها دارن آب رو از هوادارانمون میگیرن تا شنا نکنند،بالا و پر دادن به افرادی که تا دیوز معلوم نبود کجای کارند باعث این شد که ...
تغریبا کل متنی که نوشتم رو پاک کردم و ناچارا بازهم پناه میبرم به کامنت گذاشتن تو تاپیک زنگ تفریح![/color:931f0e2753]

[b:931f0e2753][size=24:931f0e2753][color=red:931f0e2753]طرفدارِ داماشیم/تا آخرش باهاشیم
[/color:931f0e2753][/size:931f0e2753][/b:931f0e2753]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان