- [color=darkred:87b4b418ce]اینکه تیم جلو باشه تشویق کردن کار سختی نیست.اینکه تیم عقب باشه و یه سکو با تشویقاش کل ورزشگاه رو به تشویق وادار کنه مهمه کاری که همیشه تیفوسی ها میکنن به جرات میگم که شور تیفوسی باز هم خیلی بیشتر بود ولی اینکه تیفوسی ها خیلی از مواقع درگیر حشایه شدن و H خیلی خیلی کم درگیر حاشیه شد کاملا قبول دارم [/color:87b4b418ce]
- پرداخنتن به این مطلب شاید حتما نتیجه مثبت ندهد اما نپرداختن به آن بدون شک ادامه این وضعیت و مشکلات شدیدتری را برای داماش و هواداران در پی خواهد داشت
همه می دانیم که نسل امروز حاضر در ورزشگاه بسیار متفاوت با نسل گذشته است تعصب و عشق به زادگاه به گونه ای در این نسل ریشه دوانده که به جرعت می توان گفت این سرزمین نظیرش را کمتر به خاطر دارد .
[color=black:87b4b418ce]- فکر می کنم بهتر بود و هست اعضای سایت در کنار هوادار بودن در استادیوم هرکدام خود نقش یک لیدر را ایفا کنند.[/color:87b4b418ce]
-خود من چند بار توی اچ دعوا گرفتم توی همین فصلی که گذشت با همین بچه های کم سن و سال و افراد از مخ تعطیل! در واقع یه کاری میکردیم که در نطفه خفه بشه ولی چه قدر میتونم دعوا بگیرم؟ آیا این وظیفه منه که جلوی همچین آدمهایی وایسم و بعدش با مامور پلیس درگیر بشم پس وظیفه کانون هواداران چیه فقط بیانیه نوشتن و نصب پلاکارد فحاشی ممنوع یا پاک کردن صورت مساله با آوردن بلندگوهای قوی به استادیوم! ما هر چه قدر وظیفه سنگین داشته باشیم به همون اندازه بالا دستیهامون هم وظیفه سنگین تری دارند که البته فکر میکنم مسئولان کانون هواداران هم (با احترام به این بزرگواران) در انجام وظیفه خودشون کمتر از ما تلاش کردند