[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 22, 2013 7:51 pm

[color=black:0b03a7140a]ضمن تشکر از آقا مجید عزیز ؛
اگرچه کارشناس مسائل فرهنگی - اجتماعی نیستم و تصمیم بر ان گرفته بودم که در این زمینه نظری ندهم ، اما با هدف احترام به دوستان وارد نقد و بررسی مطلب می شوم، دوستان فرهیخته ام به درستی اشاره نمودند ، نباید ساکت نشست .
همانگونه که در کامنتهای پیشین ( سال گذشته) به آن اشاره کردم ، [b:0b03a7140a]بررسی ناهنجاری روی سکوها و رفتار سنجی تماشاگرنما ها [/b:0b03a7140a] مبحث پیچیده و دشواریست که پرداختن و حلاجی آن ، نیاز به تحقیق و برنامه ریزی درازمدت با درنظرگرفتن زوایای مختلف اجتماعی دارد ؛ به نظر بنده ، همه پارامترهای فوتبال ما با یکدیگر همخوانی دارند و باعث رزنانس این نوع رفتارها می شوند ، رئیس فدراسیونی که به درآوردن چشم یک داور می خندد ! ، مالکی که صرفاً بعلت سود مالی اقدام به خرید باشگاه می نماید ، اگرچه منفعت مادی حق مسلم اوست اما به چه قیمت ؟! ، مدیر عاملی که فاقد یک ثانیه سابقه ورزشی می باشد ، بازیکنی که از نظر مادی ، یک شبه ره صد ساله را طی نموده و به دوست پزشک بیکار خود به دیده تحقیر می نگرد ! ، جمع کثیری از تماشاگرنماها که صرفاً جهت اتلاف وقت در کنار عده ای جوان لایق ، وارد ورزشگاه می شوند .
حال به ارتباط بین این پارامترها می پردازم :
RASHTBOY جوان و جویای نام در حالی که خدمت سربازی را تمام نموده و بدنبال شغل مناسب می گردد ، با سن و سال کم تصمیم می گیرد با تنی چند از دوستان خود به بازی بین تیم شهرش با تیم مهمان برود ، مدیر عامل تیم حریف با لابی و باند بازی ،در تاریخ و ورزشگاه محل انجام مسابقه دخل و تصرف می نماید ، RASHTBOY نمی داند کی و در کجا بازی برگزار می گردد !!!
خلاصه پس از کش و قوس هایی این ابهامات مرتفع می شود ، در هنگام خرید بلیت ، RASHTBOY در صف طویل و بهم فشرده ای که [b:0b03a7140a]عده ای نادان تقدم و تاخر را رعایت نمی کنند[/b:0b03a7140a] ، می ایستد ، پس از تهیه بلیت متوجه می شود این بلیت بنام دو تیم دیگر چاپ شده و به آن می خندد ، هنوز چند قدمی وارد ورزشگاه نشده که از سوی چند سرباز به بدترین نحو ممکنه [b:0b03a7140a]مورد بازرسی بدنی[/b:0b03a7140a] قرار می گیرد ، حتی اجازه بردن یک تکه روزنامه را به او نمی دهند ، هنگام نشستن بر روی [b:0b03a7140a]صندلی های تمیز[/b:0b03a7140a] ورزشگاه اولین ناسزا را در دل خود با آن چند پسرک سرباز می دهد که چرا روزنامه را از دست او گرفتند!هنوز به آغاز مسابقه زمان زیادی باقیمانده است ، در تابستان دریغ از یک جرعه آب سرد و در زمستان ، برای یک لیوان چای دم نکشیده بایدمبلغی پرداخت نماید؛ پس از مدتی تیم حریف برای گرم کردن وارد زمین می شود ، بازیکنی که بدون آنکه در یک آکادمی فوتبال پرورش پیدا کنه و طعم سختی و مرارت را بچشد ، صرفاً بدلیل پارتی ّ با قرارداد کلانی وارد تیم حریف شده است ، احساس می کند ، عالم و آدم می بایست ، عبد و عبید او باشند ، بدون دلیل عمل غیر اخلاقی رو به سوی RASHTBOY و دوستان او انجام می دهد ، و در پاسخ او نیز به طرز بدتری به او توهین می نماید .این نوع رفتار او باعث تحریک سایر تماشاگران نیز می شود !
بازی شروع می شود [b:0b03a7140a]داور اهل بخیه [/b:0b03a7140a]، توپ از خط دروازه رد شده را گل اعلام نمی کند و . . . ، نیمه اول به اتمام می رسد هیچ امکاناتی در ورزشگاه وجود ندارد دریغ از یک شیر آب سالم !!، در نیمه دوم تیم مورد علاقه او موفق به گل زنی می شود ، در حالی که او مشغول بالا و پائین پریدن هست ، احساس درد در ناحیه پا می کند !!!!!!!!! [b:0b03a7140a]باتوم نیروی انتظامی [/b:0b03a7140a]!!!!!!!
در نهایت تیم حریف با اعلام یک پنالتی ناحق برنده مسابقه می شود از سوی دیگر بلندگوی ورزشگاه خبر پیروزی تیم منفور RASHTBOYرا اعلام می نماید ، RASHTBOY می پندارد فقط تیم او باید برنده باشد ، او طاقت برد به حق تیم حریف را هم ندارد چه برسد به این بازی با حاشیه !با خود فکر می کند امروز به ورزشگاه آمدم ، [b:0b03a7140a]فردا چه کنم ؟ [/b:0b03a7140a]در همین افکار لگدی به خودروی پارک شده در کنار خیابان می زند وشیشه آنرا خرد می کند ، تازه در فردای آن روز رسانه های دلیل باخت تیم او را وراونه جلوه می دهند و . . .
به نظر شما حق با RASHTBOY می باشد یا خیر ؟! من که او را مقصر مطلق و مجض نمی دانم ، خیلی از عوامل دست به دست هم داده اند تا از او یک عضو ناهنجار بسازند .
جهت جلوگیری از اطاله نوشتار ، وارد دتایل قضایا نمی شوم ، باز هم تاکید می کنم ، ریشه یابی این نوع رفتار ها بسیار بسیار پیچیده می باشد و مشمول زمان خواهد شد اما با عنایت به واقعیت های موجود و انکار ناپذیر موجود در جامعه ، بعنوان یک راهکار [b:0b03a7140a]،اطلاع رساتی کانون هواداران و رسانه هایی همچون سایت وارش اسپورت[/b:0b03a7140a] را عوامل کارسازی در بهبود ، کاهش و رفع معضلات روی سکوها می دانم .[/color:0b03a7140a]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه مه 22, 2013 10:22 pm

با تشکر از دوستان که بحث رو جدی گرفتن چون ترس بنده اصلا محرومیت و جـزای فوتبالی نیست ترس من از بین بردن فرهنگ نیاکان ماست.پیرمردی کنارم در ورزشگاه نشسته بود گفت خیلی وضع خرابِ!چون مـا فقط با اونـا یه چاقو ضامن دار کم داریم " دقیقا شدیم مثل اونـا !و حقیقت محض هستش!
بنظر بنده باید با خودمون رو راست بود"در این مسایل همیشه یک جمله تکراری به گوش میخوره((شــهر های دیگه بدترن ))به شخصه با این جمله مخالفم.
بازی با تراکتور یکی از ماموران نیرو انتظامی داشتیم حرف میزدیم که چرا رشت اینقدر فحاشی میشه !
من حرف های دوست عزیزRASHTBOY رو زدم "مامـور هم که زیاد بی ربط حرف نمیزد گفت :من رشت رو با اسپانیا مقایسه نکردم که با لرستان و اهوازی ها مقایسه کردم .منم در جواب فقط تونست با یک ظرافت از بحث فرار کنم تا هوادارمون ضایع نشـن.
من حرف دوست RASHTBOY رو قیاس به انگلیس اسپانیا آلمان قبول میکنم اما در مورد درون ایران مخالفم.در اهواز که بدتر هستش کـه!آب آلوده !نژاد های غریب(عرب)!گـرمـا!این اتفاق در هزمزگان هزار قومیت هم صدق میکنه!
اینـا همه مواردی بود که باید گفته میشد "امـا اگه قرار باشه آسیب شناسی بشه باید موارد را شناخت و بعد راه برای این مسایل تعیین کرداین جوری خیلی آسون تر میشه به نتیجه رسید .
چیزی که به ذهن من میرسه :
1.پایین بودن سن هواداران و نبود هوادارن سن بالا"یا سکنا کردن میانسال ها در جای خاصی از ورزشگاه(پشت نیمکت)
2.فشار های بی فرهنگی چندین ساله به شهر رشت و در کلیت به گیلان(جٌک و هـجـو چندین ساله علیه مردم با غیرت رشت)
3.حمایت نشدن از سمت مسولین(مثلا اینکه چون بازی رفت توی آبادان حمله کردن مـا....(اگـه مسولین پیگیر بشن و مقصر را مورد قصاص قرار بگیرن و هواداران جزای وارده رو ببینه آروم تر میشه و نیازی برای جبرانش پیدا نمیکنه)
4.نبودن لیدر های کـار بلد.
5.وجود آدم هایی کـه داماش را دوست دارن امـا از اخبار و عوافب بیخبرن
6.عدم برنامه مناسب باشگاه
7.نبود کانون هوادارن
8.؟؟؟
----
بنظرم کار سختی هستش چون برای یک هنجار سالها باید تلاش کرد اما برای ناهنجار چند دقیقه کافیست
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 23, 2013 7:17 am

یک مسئله دیگه هم که باید به حٌسن هواداران امسالی اضافه کرد اینکه امسال خیلی از تشویق ها یک دست داده شد .منظورم اینکه شعاری از تیفوسی آغار میشد با کمک H وسعت پیدا میکرد و Sو حتی Aهم همراهی میکردن .
من خودم همیشه زیر اسکوربرد میشینم (بدلیل خرافات :!: ) و این سمت پتانسیل خیلی بالایی داره برای تشویق و هر وقت شعار تیفوسی ها به Hرسیده توان این قسمت بوده .این قسمت خیلی سال پیش بی حالتر از امسال بود امــا امسال کمـی پور شورتر شده(به نسبت).
پیشنهاد میکنم این کانال (زیر اسکوربرد ) تحت نظر دوستان بیشتر قرار بگیره شعار ها وسعت بیشتری میگیره.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه مه 23, 2013 10:19 am

[quote:4acda6cb57="MAZIYAR"][quote:4acda6cb57="only_abarar"]کاملا قبول دارم که جایگاه H خیلی خوب شد و با اینکه همونقدر که با بچهای تیفوسی رفاقت و اشنایی دارم با بچه های سکوهای دیگه هم رفاقت دارم و دوست دارم هم سکوها مثل تیفوسی ها پور شور باشه و با اینکه دو سه تا بازی H بودم و چنتا بازی زیراسکوربود و سکوهای دیگه ولی بازم میگم سرامد تشویق ها باز هم تیفوسی ها بودن.اینکه تیم جلو باشه تشویق کردن کار سختی نیست.اینکه تیم عقب باشه و یه سکو با تشویقاش کل ورزشگاه رو به تشویق وادار کنه مهمه کاری که همیشه تیفوسی ها میکنن به جرات میگم که شور تیفوسی باز هم خیلی بیشتر بود ولی اینکه تیفوسی ها خیلی از مواقع درگیر حشایه شدن و H خیلی خیلی کم درگیر حاشیه شد کاملا قبول دارم و دوتا دلیل هم داره.دلیل اول اینه که وقتی یه جایگاه اینقدر میره سر زبونا طبیعیه که سال بعد خیلی از ادمای جدید به این جایگاه اضافه بشن کسایی که صرفا برای اینکه بگن ما تیفوسی هستیم می امدن و اصلا هیچ تشویقی نمیکردن و فقط موقع فحاشی و درگیری ها صداشون در می اد که این باعث شد یکپارچگی تیسفوسی ها از بین بره و دلیل دوم هم نزدیکیه این جایگاه به جایگاه میهمان و تنش بین این دو جایگاست.مثلا بازی سپاهان من نیمه اول پشت دروازه بودم و به وضوح توهین های سپاهانی هارو میشنیدم و وقتی هوادار عکسالعمل نشون میدادن واقعا نمیشد حرفی بهشون زد.چون مثلا وقتی اونا فحش میدادن و ما میگفتیم بره ول کنید میگفت اقا دارن تو شهر خودمون بهمون فحش میدن جواب ندیم ولی نیمه دوم H نشستم و جالب بود اصلا صدای توهین های سپاهانی ها تا اونجا نمی امد و طبیعی بود که H درگیر حاشیه نشه.به جرات میگم که هرکی از سکوهای دیگه بچهاش جای تیفوسی ها بشینن همونطور عکسالعمل نشون میدن و تنها راه ممکن عوض کردن سکوی مهمان که بهترین جا هم پشت نیمکت داماشه مثل اونموقع ها که با توجه به اینکه باید رختکن و نیمکت مهمان میزبانم هم با هم عوض شه نمیدونم تا چه حد امکانپذیره ولی ارزش داره.اما اشتباهاتی مثل توهین به سد جلال که تیفوسی ها انجام دادن مطمئنا غیر قابل انکاره و باید فکر به حالش کرد.که با معلوم شدن وضعیت باشگاه اگه اولیت سامان دهی سکوها باشه و همه نظم بهتری بگیره و یجورایی کار دست کسایی باشه که میتونن از عهده سکوها بر بیان تا حدود خیلی زیادی این مشکلات حل میشه.[/quote:4acda6cb57]
سالار جان خودت هم بهتر میدونی من هم از دل همون جایگاه هستم و به خوبی از زیر و بم اون جایگاه اطلاع دارم.و خودت هم گفتی اون جایگاه یکدست پارسال نبود و خودم هم امسال اکثر بازی ها رو مثل خودت اونجا بودم ، با این حرفت هم موافقم هر وقت تیفوسی ها یکدست شد کل استادیوم یک صدا یک شعار رو دادند ولی مقطعی بود.اما با توجه به مشاهدات من که در چهار بازی پایانی که از جایگاه خبرنگاران شرف بیشتری به جایگاه ها داشتم ، برداشت شخصی من(توی مقاله هم اشاره کردم) اینه که عملکرد بچه های H بهتره[/quote:4acda6cb57]
چنتا بازیه اخر پرتنش ترین بازیهای ما بودن و با وجود درگیری با هوادارای مهمان طبیعی بود که تیفوسی ها وارد حاشیه بشن و با توجه به اینکه H از حاشیه دور بود و حتی شعارهای تحریک امیز هوادارای مهمان حتی بهشون نمیرسید طبیعی بود که عملکرد بهتری داشته باشن.نکته اینجاست که من به جرات میگم چه H چه هر سکویی دیگه در این بازیها جاش با تیفوسی ها عوض میشد مطمئنا همین عکسالعملارو نشون میدن.اینو میگم چون از همه هوادارا و همه سکوها کاملا شناخت دارم.کم صبر شدن و حساس شدن هوادارای ما نسبت به کوچکترین حرکت از طرف مهمان باعث شده که بعضی وقتها کنترلمون از دست بره و به ضرر خودمون بشه.نمونش همین بازی با سپاهان و حرکت زشت گردان.من دقیقا H نشسته بودم.بعد اون حرکت گردان همه این روبرو از بچه 8/9 ساله تا مرد 60 ساله داشتن فحش میدادن!!حالا فکر کن همین H و S اگه شعار هوادارای سپاهان که میگفتن رشتیه بی غیرت رو میشنیدین یعنی از تیفوسی ها کمتر عکسالعمل نشون میدادن؟؟؟من اینطور فکر نمیکنم.چون وقتی رفتم اونجا بچها پرسیدن چرا تیفوسی ها اونقدر درگیرن(چون صدا نمرسید اونجا)گفتن سپاهانی ها دارن فحش میدن به ما.گفتن نههههههههههههه بره بیشیم بزنیم اشنه.........پس مساله تیفوسی یا H یا S نیست.مساله اینه که یه جوی تو هوادارای ما ایجاد شده که بعضی وقتها احساسی رفتار میکنن.البته بعضی وقتها لازمه ولی بعضی وقتها که به تیم ضربه میزنه هوادار باید اینقدر اگاه باشه که بتونه جلو خودشو بگیره که بعد از اون حرکت ما سواستفاده نشه علیه مون.که طبیعتا با توجه به نزدیکی تیفوسی ها به مهمان و شنیدن همه شعارا خیلی سریع وارد حاشیه میشن چه بسا که اگه جایگاه مهمان کنار هریک از جایگاه های دیگه باشه همین مشکل پیش میاد.ولی با همه اینا کاملا قبول دارم که تیفوسی ها یکپارچگی فصل قبل رو در بعضی بازیها نداشتن و دلیلش رو هم همونطور که گفتن وارد شدن یک سری افراد جدید بود که مطمئنا با سمامان دادن وضع سکوها تا حد زیادی میشه کنترل کرد ولی برای کنترل جو احساسی حاکم بر هوادارا فکر کنم زمان بیشتری ببره.البته همین که هوادارا به این رسیدن که باید در موقع لزوم همه جانبه از تیم حمایت کنن(حالا در حاشیه هم چنتا فحش به حریف بدن:دی) خیلی چیز خوبیه که خیلی از شهرا و تیما ارزوشو دارن
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه مه 23, 2013 10:42 am

گفتنی ها رو دوستان گفتند ولی چیزی که به ذهن معیوب من می رسه اینه:
فوتبال امروز فقط یه ورزش نیست بیستر از ورزش نشان دهنده وضع اجتماعی جامعه هست مخصوصا توی ایران که سیاست و اقتصاد کشور هم در اون دخیل شده،
من یادمه اون موقع ها که ما بچه تر بودیم توی همین عضدی اگه یه نفر میخواست سیگار روشن کنه از بغل دستی هایش عذر خواهی میکرد ولی اکنون اگه شامه ما درست کار کنه بوی حشیش و سیگاری رو هم میشه حس کرد! بر فرض که اون شخص هوادار دو آتیشه ای هم باشه ولی وقتی عقلش ضایع بشه با کوچکترین رخدادی از کوره در میره و شروع میکنه به فحاشی و ضربه نهایی رو فقط اون نمیزنه بلکه اون بچه های دانش آموزی میزنند (میانگین سنی12_15 سال) که با هزار بدبختی پول بلیط رو جور کردند و اومدند وقتی میبینند یه نفر داره فحش میده باهاش هم کلام میشن و متاسفانه الفاظی رو بکار میبرند که خود من تا 20 سالگی معنی اش رو نمیدونستم!
با این دو طیف باید چکار کرد: کسی که عقلش به خاطر افیون و مسکرات ضایع شده و کسی که اومده خودش رو تخلیه کنه! چون اینها از هیچ قانونی پیروی نمی کنند
دوستان نظر لطف دارند روی عملکرد جایگاه اچ و همچنین نظر سالار عزیز که فرمود صدای فحاشیهای هواداران مهمان به اچ نمی رسه کاملا درسته ولی از بچه های اچ خواهش میکنم بیان شهادت بدهند که خود من چند بار توی اچ دعوا گرفتم توی همین فصلی که گذشت با همین بچه های کم سن و سال و افراد از مخ تعطیل! در واقع یه کاری میکردیم که در نطفه خفه بشه ولی چه قدر میتونم دعوا بگیرم؟
آیا این وظیفه منه که جلوی همچین آدمهایی وایسم و بعدش با مامور پلیس درگیر بشم پس وظیفه کانون هواداران چیه فقط بیانیه نوشتن و نصب پلاکارد فحاشی ممنوع یا پاک کردن صورت مساله با آوردن بلندگوهای قوی به استادیوم!
ما هر چه قدر وظیفه سنگین داشته باشیم به همون اندازه بالا دستیهامون هم وظیفه سنگین تری دارند که البته فکر میکنم مسئولان کانون هواداران هم (با احترام به این بزرگواران) در انجام وظیفه خودشون کمتر از ما تلاش کردند
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 23, 2013 10:58 am

دوستان مواردی که میگید کاملا درست هستش اما روش بحث رو عوض کنیم که نتیجه بگیریم.
این ها که دوستان میگن کاملا صحت داره .
من از حرف های سالار یک پیشنهاد گرفتم .اگه پیشنهاد سالار عملی بشه فوقالعاده میشه.اینکه سمت نیمکت عوض بشه.راه حلی که کاملا شدنی هستش و خیلی هم کمک میکنه به آرامش.
خواهش میکنم راه حل بگید چون مشکلات رو اکثرا باخبریم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » پنج شنبه مه 23, 2013 11:09 am

[quote:a0f088b2a7="mahyarmaya"]دوستان مواردی که میگید کاملا درست هستش اما روش بحث رو عوض کنیم که نتیجه بگیریم.
من از حرف های سالار یک پیشنهاد گرفتم .اگه پیشنهاد سالار عملی بشه فوقالعاده میشه.اینکه سمت نیمکت عوض بشه.راه حلی که کاملا شدنی هستش و خیلی هم کمک میکنه به آرامش.
خواهش میکنم راه حل بگید چون مشکلات رو اکثرا باخبریم.[/quote:a0f088b2a7]

طبق قانون تو تمام مسابقات جهان اگه توجه کنی نیمکت تیم مهمان باید پشت کمک داور باشه.سکو تیم مهمان هم طبیعتا باید پشت نیمکت خودشون باشه دیگه.فکر نکنم ناظر ها اجازه بدن.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه مه 23, 2013 11:15 am

- [color=darkred:87b4b418ce]اینکه تیم جلو باشه تشویق کردن کار سختی نیست.اینکه تیم عقب باشه و یه سکو با تشویقاش کل ورزشگاه رو به تشویق وادار کنه مهمه کاری که همیشه تیفوسی ها میکنن به جرات میگم که شور تیفوسی باز هم خیلی بیشتر بود ولی اینکه تیفوسی ها خیلی از مواقع درگیر حشایه شدن و H خیلی خیلی کم درگیر حاشیه شد کاملا قبول دارم [/color:87b4b418ce]

- پرداخنتن به این مطلب شاید حتما نتیجه مثبت ندهد اما نپرداختن به آن بدون شک ادامه این وضعیت و مشکلات شدیدتری را برای داماش و هواداران در پی خواهد داشت
همه می دانیم که نسل امروز حاضر در ورزشگاه بسیار متفاوت با نسل گذشته است تعصب و عشق به زادگاه به گونه ای در این نسل ریشه دوانده که به جرعت می توان گفت این سرزمین نظیرش را کمتر به خاطر دارد .

[color=black:87b4b418ce]- فکر می کنم بهتر بود و هست اعضای سایت در کنار هوادار بودن در استادیوم هرکدام خود نقش یک لیدر را ایفا کنند.[/color:87b4b418ce]

-خود من چند بار توی اچ دعوا گرفتم توی همین فصلی که گذشت با همین بچه های کم سن و سال و افراد از مخ تعطیل! در واقع یه کاری میکردیم که در نطفه خفه بشه ولی چه قدر میتونم دعوا بگیرم؟ آیا این وظیفه منه که جلوی همچین آدمهایی وایسم و بعدش با مامور پلیس درگیر بشم پس وظیفه کانون هواداران چیه فقط بیانیه نوشتن و نصب پلاکارد فحاشی ممنوع یا پاک کردن صورت مساله با آوردن بلندگوهای قوی به استادیوم! ما هر چه قدر وظیفه سنگین داشته باشیم به همون اندازه بالا دستیهامون هم وظیفه سنگین تری دارند که البته فکر میکنم مسئولان کانون هواداران هم (با احترام به این بزرگواران) در انجام وظیفه خودشون کمتر از ما تلاش کردند

/14/
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه مه 23, 2013 11:32 am

[quote:59aa91c5c6="mahyarmaya"]دوستان مواردی که میگید کاملا درست هستش اما روش بحث رو عوض کنیم که نتیجه بگیریم.
خواهش میکنم راه حل بگید چون مشکلات رو اکثرا باخبریم.[/quote:59aa91c5c6]

فکر کنم قانون اینکه نیمکت مهمان به طرف10 درصد جایگاه هوادران مهمان باشه در تمامی بازیها هم سمت چپ قرار داره
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » پنج شنبه مه 23, 2013 11:59 am

واقعن از مازیار تشکر می کنم. دستت درد نکنه ابرار. اما یه سری چیزا به ذهنم می رسه که دوست دارم با گفتنشون تو این بحث شریک بشم.

وقتی یه موضوعی به بحث گذاشته میشه و بعد به رای گیری، معمولن یه عده میان با عنوان موافق و یه عده هم مخالف، صحبت می کنن. مجلس این رویه رو داره؛ اونی که میاد در دفاع از یه موضوع صحبت می کنه معنیش این نیست که به کم و کاست موضوع آگاه نیست و این موضوع دقیقا برای کسی که انتقاد می کنه هم صادقه. اجازه بدید تو این کامنت، موضع همون نماینده رو انتخاب کنم.

-تقریبا هممون هم رای هستیم که حرکت قابل تحسینی در دو سال اخیر در هوادارای ما شکل گرفته و هممون هم متفق القول می گیم که این حرکت نوپاست و جدید. حرکتی که در به وجود آمدنش هیچ گونه هماهنگی سازمان یافته ای وجود نداشته (از قهرمانی یک تیم که باعث یه دل شدن هوادارا میشه تا حرکت های فرهنگی ای که باشگاه و سایر ارگان های مربوطه ی فرهنگی می تونن انجام بدن) و در عوض نگرانی از رخ دادن یه اتفاق ناگوار دل هوادارا رو به هم وصل کرده، طبیعی هست که با نوساناتی به کار خودش ادامه بده. باید به روند کلی این حرکت نگاه کرد. یعنی نگاه به نقطه ی ابتدایی و سپس انتهایی. متاسفانه بحثایی که این واقعیت رو ندیده می گیرن منو به جوابی از چرایی عدم حمایت باشگاه از هوادارا می رسونه. و اون اینکه "شما مقصرید". اینجوری یعنی خیلی بد. یعنی اینکه نشده از تهدیدها واسه خودمون فرصت بسازیم. یعنی اینکه تا زمانی که همه چی گل و بلبل نشه ما هم نمی تونیم کاری کنیم. یعنی متاسفانه اینکه "تو برو خود را باش". اگه همه ی شرایط خوب بشه و ما سکوهای سالمی داشته باشیم که دیگه نیازی به این کارا نیست. بلکه تو این برهه باید نقاط مثبت رو گرفت و به روش درستی (این یه کار مدیریتیه و من وافقم که کار سختیه) از کنار حواشی دور و پیرامون تیم گذشت. که ما تنها تو این مدت سکوت محض نصیبمون شده.

-جدا از بحثای رویایی-تخیلی بالا، خیلی مهمه که بحث آسیب شناسی هوادارا بدون در نظر گرفتن شرایط حاکم بر اجتماع بررسی نشه. و اینکه واضح عنوان بشه که چه موقع ما می تونیم بگیم که مشکل هوادارا رو حل کردیم. یعنی وقتی ورزشگاه چه طوری باشه ما میگیم مشکل حل شده.

-جمله ی "شــهر های دیگه بدترن" اصلن از کجا اومده؟ به نظرم اینم از نوعی اجحاف به این هوادارا و این مردم نشئت می گیره. اینکه وقتی هر جا میرن به قدری به شایستگی ازشون استقبال می شه که یه جورایی لذت بخشه! و راهش این نیست که بخوایم به سرکوب خودمون بپردازیم.

[size=12:88561c4b27][b:88561c4b27]می افتخاره کی منم داماش هوادارمَ[/b:88561c4b27][/size:88561c4b27]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Chikchi در پنج شنبه مه 23, 2013 1:21 pm .
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه مه 23, 2013 12:02 pm

zxzx 888 عزیز من دقیق نمیدونم امـا نقض این قانونی که شمـا عرض کردید رو دیدم .
آخرین بازی استقلال داماش .سپاهان با استقلال و سپاهان پرسپولیس .هر دفع یک جـا بودن !
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » پنج شنبه مه 23, 2013 12:20 pm

[quote:555aae470f="mahyarmaya"]zxzx 888 عزیز من دقیق نمیدونم امـا نقض این قانونی که شمـا عرض کردید رو دیدم .
آخرین بازی استقلال داماش .سپاهان با استقلال و سپاهان پرسپولیس .هر دفع یک جـا بودن ![/quote:555aae470f]

ازادی استثناست....اون موضوع نیمکت مهمان پشت کمک داور تو همه بازی ها هست اگه توجه کنی.اما در مورد هوادارای استقلال پرسپولیس چون جایگاه استقلالیا همیشه سمت راست vip ازادی وپرسپولیسیا سمت چپ هستن همیشه هوادارای تیم مقابل رو می فرستن طرف مقابل اونا.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » پنج شنبه مه 23, 2013 1:30 pm

[quote:7603b82e1c="888"][quote:7603b82e1c="mahyarmaya"]zxzx 888 عزیز من دقیق نمیدونم امـا نقض این قانونی که شمـا عرض کردید رو دیدم .
آخرین بازی استقلال داماش .سپاهان با استقلال و سپاهان پرسپولیس .هر دفع یک جـا بودن ![/quote:7603b82e1c]

ازادی استثناست....اون موضوع نیمکت مهمان پشت کمک داور تو همه بازی ها هست اگه توجه کنی.اما در مورد هوادارای استقلال پرسپولیس چون جایگاه استقلالیا همیشه سمت راست vip ازادی وپرسپولیسیا سمت چپ هستن همیشه هوادارای تیم مقابل رو می فرستن طرف مقابل اونا.[/quote:7603b82e1c]

من اکثر بازیها که دقت کردم نیمکت تیم مهمان سمت چپ بوده حالا اینکه قوانین این رو میگه که باید سمت چپ باشه یا نه رو نمیدونم در مورد تماشاگران هم تماشاگران تیم مهمان باید پشت نیمکت تیم خودشون بشینند چون امنیت بیشتری واسه نیمکت تیم مهمان برقراره

در مورد ورزشگاه ازادی هم درسته ازادی یک استثناست چون همیشه بازیهای استقلال و پرسپولیس نیمکت قرمز ها سمت راسته نیمکت ابی ها هم سمت چپ هیچ ربطی هم به میزبان ومهمان بودنشون نداره
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » پنج شنبه مه 23, 2013 3:00 pm

[size=13:b84181bd63]اول از همه باید از همه دوستانی که در بحث شرکت می کنند تشکر کرد گرچه هنوز جای نظر خیلی از دوستان دیگر خالی به نظر می رسه . . .
میان نظرات دوستانم RASHTBOY عزیز به زیبایی وصف حال یک هوادار را بیان کرد گرچه
مهیار جان نیز به نکته درستی اشاره کرده که ما در فضایی زندگی می کنیم که حتی آرم استاندارد آن هم با استاندارد های دنیا فاصله بسیار دارد! اما به هرشکل زیستن و مبارزه کردن در این فضا را پذیرفته ایم همه می دانیم که چه ناداوریها بر داماش انجام شده . همه می دانیم که کمیته انظباطی چشم کم سوی خود را فقط به داماش معطوف کرده هه می دانیم که مافیای فوتبال اگر فرصت کند لحظه ای به ما رحم نخواهد کرد اما ما با همه این دانسته ها و آگاهی به این قواعد ناعدلانه ،وارد بازی شده ایم پس باید خود را اماده مقابله به بهترین شکل با این دشمنیها بکنیم وگرنه ماشین پارک شده در گوشه خیابان هرگز درد دل لگد زننده را درک نخواهد کرد.
حرفهای حمزه برایم بسیار جالب بود . حمزه از روزهای دور گفت و عذر خواهی برای کشیدن سیگار ! اگر حمزه جان اجازه بده من از روزگار کمی دورتر بگویم در همین سکویی که حالا جای هواداران تیم مهمان است طرفداران تیم استقلال رشت می نشستند بازی سپیدرود و استقلال بود در یک صحنه یکی از هواداران استقلال بلند می شود وبه یک بازیکن سپیدرود که خطا انجام داده بود ناسزا می گوید فورا چندین نفر بلند می شوند و به او اعتراض می کنند که خجالت بکشد اینجا بچه نشسته ! و این صحنه ای بود ه که من بارها در این استادیوم شاهد بودم
حالا یکی بگوید ما کجای کار ایستاده ایم ؟!!!
حمزه درست می گوید طرف مست خمار پا به ورزشگاه می گزارد کنار او بچه 10 دوازده ساله می نشیند و فقط کارشان همراهی و آغاز فحاشی است . حالا یکی مثل حمزه ّبه آن اعتراض می کند و حتما عواقبش را هم به جان می خرد !
ولی حرف من غیر از وجود این افراد یک درد دیگر هم هست من نمی گم که جوانی که به ورزشگاه می آید باید پاستوریزه باشد خود من بارها عصبانی شده ام و حتی ناسزا هم گفته ام ! نمی خواهم از خودم دفاع کنم ولی هیجان آنی و در پی آن واکنشها در فوتبال امر غیر طبیعی نیست این را حتی در بازی های اروپایی اگر به سکو های پایین ورزشگاه توجه کنید براحتی می توان دید ولی دوستان عزیز درد اینجاست که فرهنگی بر همه ما در حال حاکم شدن است که تعصب را در فحاشی و ناسزاگویی به بدترین شکل ممکن معنی می کند تمام حرفهای حمزه و RASHTBOY صحیح است روابط اجتماعی و حتی زبان گیلکی ما دچار آفت پرخاشگری و تکرار الفاظ رکیک شده ! من از همه دوستان عزیزم عذرمی خوام که مقداری شفافتر صحبت می کنم باور کنید که هیچ چیزی سخت تر از ان نیست بخواهی خود را به نقد بکشی !
برای همین من این دردرا مختص چند ادم سیگاری کش و چند نوجوان نمی دانم شما خود بگوید وقتی با دقت هرچه تمامتر اشعار آنچنانی ساخته می شود و بدون اغراق جند هزار نفر بیت اول ان را می گویند و چند هزار نفر جوابش را می دهند به من بگویید که چند نفر انان سیگاری کشیده اند و یا بچه مدرسه ای هستند ؟!
و بدون رو در بایستی این هیچ ربطی به اچ ویا تیفوسی ها و یا زیر اسکوربرد ندارد .
دوستان خوبم تعصب وازه زیبایی است اما متاسفانه معنی ان برای اکثر ما این شده که اگر یکی بگوید "تو "ما خواهر و مادر طرف را جلوی چشمانش . . . دوستان عزیز ما همیشه از رفتار بعضی از بازیکنان حریف شکایت داریم و حتی در همین سایت خواستار برخورد کمیته انظباطی با آنها هستیم اما به عنوان مثال چرا یکی نمی گوید از لحظه ای که گردان پا به زمین برای گرم کردن گذاشت با شعار گردان بچه . . . روبه روشد چرا نمی گویم که او بعد از تحمل چند دقیقه فحاشی دست به واکنش زد ؟!
چرا نمی گوییم که سید صالحی از لحظه ورودش 90 دقیقه زیر فشار فحاشی که البته خوش شانش بوده که خیلی نامودبانه نبود قرار داشت ! چرا نمی گوییم که سید جلال به کدامین کناه باید زیر تیغ زشت ترین الفاظ ما باشد . چرا یکبار لحظه ای به احساس یک انسان فکر نمی کنیم و دردی که از تحمل این فحاشی ها می کشد . من صحبت از زارع و حتی نوری نمی کنم که صحبت درباره آنان جای خود را دارد من درباره تماشاگری صحبت می کنم که در ورزشگاه هیچ خط قرمزی برای خود قائل نیست و تازه از دیگرا ن انتظار دار د که مدافع بی چون و چرایش باشند ! این همه الفاظ زشت کدام فرهنگی را که مدعی آن هستیم به نمایش میگزارد ؟
صحبت از یک نفر یا ده ها نفر نیست صحبت از هواداران داماش است همانطور که تیزهوشی و درایت 200 هوادار داماش در زابطه با درخشان به پای همه هواداران نوشته شد حمله به شاگر د راننده اتوبوسی که ما را برای دیدن مسابقات هم برده و شکستن صندلی های ان هم به پای هواداران نوشته می شود که تازه در همین سایت از آن به عنوان خاطره از آن یاد می شود !!!! تمام حرف من اینست که قبول کنیم این درد مشترک همه ماست نه یک عده خاص متاسفانه امروز هوادار داماش هیچ فرقی با هوادار تهرانی تبریزی و اصفهانی و حتی انزلی چی ندارد که اگر این افتخار ماست که مبارکمان باشد !
من واقعا با حرفهای حمزه در مورد کانون هوادارا ن موافقم جناب سراوانی ودیگر دوستان وظیفه ندارند که به دنبال هوادار دربدر پاسگاه و بازداشتگاه باشند ( که اگر انجام می دهند از بلندی نظرشان است ) اما این وظیفه را دارند که فکری اساسی برای حل این معضل داشته باشند . چون مطمئن هستم که اگر برای آن فکری نشود با وجود دشمنانی که نیاز به نام بردن و شمارش ندارند داماش بیشترین متضرر آن خواهد بود .
از همه بابت طولانی بودن و همچنین کمی رک بودن متنم عذر خواهی می کنم[/size:b84181bd63]
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه مه 23, 2013 5:19 pm

[color=darkblue:197993dc3c]از نظرات دوستان بهرمند شدم ، از همگی ممنونم ، هر یک از عزیزان به نکاتی اشاره کردند که درست بود .
در تکمیل کامنت اول بنده و ضمن ادغام آن با نظرات سایر دوستان ، باید عنوان کنم :
اصولاً هواداران تیم مهمان به چه دلیل می بایست به ما فحاشی نمایند ؟
آیا در هیچ شهری ، توهین هواداران تیم مهمان بر علیه شهر میزبان را شاهد بوده اید ؟
اگر در تهران چنین واکنشی از سوی برخی رخ داد ، به حق یا ناحق چوبش را خوردیم ، اما چرا هواداران تیم زرد تا حومه رشت اسکورت شدند؟ ( که معتقدم کار درستی بود )
حال که فحاشی اصفهانی ها محرز شد ، چه مرجعی باید این معضل را رفع نماید ؟
در طی این دوسال ، لقب آسانسور به ما دادند ، خشن ترین تیم لیگ شناخته شدیم ، بیشترین آمار محرومیت از دیدارهای خانگی را کسب نمودیم ، بیشترین لطمات داوری را پذیرفتیم ، در انزلی و تهران انواع و اقسام توهین ها به ما شد ، وقتی حرکتی مشاهده نشد ، اینبار اصفهانی ها در شهرخودمان به ما توهین نمودند !!!!مسئولین تیم های فوتبال سیاه ، از هیچ ترفندی جهت تشویش اذهان بازیکنان و هوادارن دریغ نکردند ، در رسانه های عمومی ، شدیداً مورد اهانت قرار گرفتیم و . . .

نتیجه گیری و تکمیل کامنت اول :
همانقدر که جلسات هم اندیشی و فراخوان های مدیران ، باعث وحدت نظر ، اتحاد و انسجام هواداران و باشگاه گردید ، هر چقدر اثرات شفابخش جلسات هم اندیشی را شاهد بودیم ، هزاران برابر ان ، تساهل ، مسامحه مکرر ، خودزنی مسئولین باشگاه ، باعث تخریب تمامی ان حرکات بدیع و زیبا گردید ،
جهت تضییع پیاپی حق ، جلوگیری از توهین به مردم یک شهر ،باشگاه داماش موظف بود ، حرکتی انجام دهد ، موقعی که هوادار جوان ما ، فعلی از مسئولین داماش مشاهده و احساس نکرد ، مجبور می شود خود وارد عمل گردیده و تبعات منفی آن دامن همه را بگیرد .
به نظر بنده ، هر باشگاهی موظف است جهت ساماندهی و ثبات رفتاری سکوها ، حداقل حمایت های خود را آشکار نماید ، نه آنکه در خصوص باشگاه سوگلی ابراز عقیده نموده اما برای خود کوتاهی نماید ، این نوع رفتار در باشگاه داماش نوبرانه می باشد !!!!!!! موقعی که هوادار پشت و پناهی برای خود نبیند ، مجبور به عکس العمل احساسی می باشد
مسئولینی که جهت پاسخگویی به سوالات هواداران ، توانایی تنظیم برنامه و زمانبندی مقتضی برای ارتباط با هوادار را ندارند ،جای بسی تاسف را بهمراه دارد ؛آیا او و همکاران او توانایی احقاق حق هواداران را دارا هستند ؟ در هر حال جهت رفع احتقاق و انسداد عروق باشگاه ، نیاز به جراحی باز می باشد ، باشگاه داماش نیازمند عروق تازه وهمانا نفرات کارگشا و متنفذ می باشد تا با نفوذ خود ، از حیله ها و دام های جلوی پای باشگاه جلوگیری نمایند .

از همه دوستان عذر خواهی می نمایم ، حرف های زیادی در دل دارم که گاهاً به جاده خاکی منتهی می شود .[/color:197993dc3c]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان