توسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 22, 2013 4:30 pm
[quote:3920040153="Majid_Rasht"][quote:3920040153="MAZIYAR"][quote:3920040153="Majid_Rasht"]اول از مازیار عزیز بابت بررسی سکو ها و یا بهتر بگویم عملکرد هواداران تشکرمی کنم . اما فکرمی کنم از 5 مورد تعریف و تمجیدی که از هواداران ارائه شده که به حق هم بوده نسبت به یک مورد انتقاد چند خطی نهایت لطف را نشان دادند . عبور از اپیزود 6 تنها با جند جمله متاسفانه هرگز بیان کننده وضعیت واقعی سکو های ما نیست . و اتفاقا این موضوعی است که باید به آن پرداخته شود می توان با جملات کلی و مقایسه آن با سایر شهرها از آن دفاع کرد اما این دلیل هرگز نمی تواند واقعیت زشتی را که متاسفانه ما ( به عنوان هواداران ) در آن گرفتاریم پوشش دهد . شاید در اینروزها که مقداری از نگاه نامحرمان مصون هستیم بتوانیم نگاهی عریانتر به وضعیت فرهنگی خودمان داشته باشیم .[/quote:3920040153]
حق با شماست آقا مجید و باید به مشکلاتمون بیشتر دقت کنیم و حساس باشیم.
اما دو تا دلیل داشت که زیاد در مقاله صفحه اصلی بهش اشاره نشد:
1-به موضوعات مختلف یک اشاره سطحی شد و به همین به این موضوع هم اشاره سطحی شد
2-در روزگاری هستیم که تمام رسانه ها بر علیه هواداران داماش می نویسند و از کاه کوه میسازند و اگر ما هم به صورت گسترده بپردازیم شاهد سکل خوشایندی نداشته باشه... در ضمن ما سایت هواداران هستیم و باید مدافع هواداران باشیم
اما باز هم حق با شماست[/quote:3920040153]
مازیار جان در رابطه با دلیل دوم من کاملا به شما حق می دهم خود من مدتها است که درگیر این مسئله هستم که چگونه به این مشکل به پردازیم و هر بار با خود سانسوری یا مصلحت اندیشی از خیرش گذشته ام اما یک چیز را مطمئن هستم که پرداخنتن به این مطلب شاید حتما نتیجه مثبت ندهد اما نپرداختن به آن بدون شک ادامه این وضعیت و مشکلات شدیدتری را برای داماش و هواداران در پی خواهد داشت واقعیت اینجاست که ما با این تفکری که داریم همیشه گرفتار خود سانسوری خواهیم بود و هرگز نمی توانیم به نقد رفتارهایمان دست بزنیم چون همیشه هستند کسانی که بر علیه ما با کینه هم قسم شد ه اند . گرچه آنان برای حمله به هوادار داماش شاید احتیاجی به جند خط ما نداشته باشند . که خود ما ماسفانه به راحتی بهانه دست آنان می دهیم . فکر می کنم با بالا بردن ظرفیت انتقاد پذیریمان و قبول وجود این معضل شاید بتوان به راهکارهایی رسید نمونه اش کامنت سالار عزیز است که ضمن قبول مشکلات به راهکار برون رفت از آن هم اشاره کرد[/quote:3920040153]
مجید جان مشکل عمده ما از بچه های سایت نیست ، بلکه اقلیتی هست که در استادیوم باعث تحریک باقی بچه ها میشند و استادیوم هست و تحت جو بودن باقی بچه ها
که اگر کسی از اول فصل جلوی اون جو رو گرفت که هیچی ، اگه نگرفت تا آخر فصل همان آش هست و کاسه!
اگر یادتون باشه فصل 90-91 تیفوسی ها کمترین فحاشی رو داشتند و در عوض بچه های H دهن ما رو سرویس کرده بودند ، اما امسال بر عکس شد و این مشکل از اول فصل پیش اومد که با جا به جایی لیدرها اون جایگاه دست یه سری افراد افتاد که نباید می افتاد و روز به روز هم داره بدتر میشه و هر کس ساز خودش رو میزنه.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"
"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"