[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

بحث و گفتگو در حول اخبار صفحه اصلی سایت و خبرگزاری ها

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Chikchi » سه شنبه مه 21, 2013 2:11 am

از حامد الطافی بابت طراحی زیباش تشکر می کنم. مخصوصا اینکه لباس بازیکنا یه دست بود و لباسی انتخاب شد که نشون میده اسپانسر که هیچ مالک اصلی باشگاه هواداران.
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 22, 2013 1:42 pm

[b:478f3a9ff7][color=black:478f3a9ff7]تحليل سکوهاي عضدي و نقش هواداران در داماش مدل 91-92 [/color:478f3a9ff7][/b:478f3a9ff7]

http://www.varesh-sport.com/1419-%D8%AA ... 9%84-91-92
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » چهارشنبه مه 22, 2013 2:07 pm

[quote:36a2a42c82="MAZIYAR"][b:36a2a42c82][color=black:36a2a42c82]تحليل سکوهاي عضدي و نقش هواداران در داماش مدل 91-92 [/color:36a2a42c82][/b:36a2a42c82]

http://www.varesh-sport.com/1419-%D8%AA ... 9%84-91-92[/quote:36a2a42c82]

[b:36a2a42c82][color=blue:36a2a42c82]این بار بجای آنالیز بازی ، تحلیل سکوها انجام گردید ؛ بسیار جامع و جالب بود[/color:36a2a42c82] [/b:36a2a42c82]
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 22, 2013 2:26 pm

[quote:2daff8414b="RASHTBOY"][quote:2daff8414b="MAZIYAR"][b:2daff8414b][color=black:2daff8414b]تحليل سکوهاي عضدي و نقش هواداران در داماش مدل 91-92 [/color:2daff8414b][/b:2daff8414b]

http://www.varesh-sport.com/1419-%D8%AA ... 9%84-91-92[/quote:2daff8414b]

[b:2daff8414b][color=blue:2daff8414b]این بار بجای آنالیز بازی ، تحلیل سکوها انجام گردید ؛ بسیار جامع و جالب بود[/color:2daff8414b] [/b:2daff8414b][/quote:2daff8414b]

[b:2daff8414b][color=black:2daff8414b]این هم تحلیل فصل قبل سکوها و جایگاه های هواداران بود ، که به نظر خودم اون مقاله سوژه های بهتری داشت...[/color:2daff8414b][/b:2daff8414b]
http://www.varesh-sport.com/ftopict-380 ... d830143075

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه مه 22, 2013 2:34 pm

اول از مازیار عزیز بابت بررسی سکو ها و یا بهتر بگویم عملکرد هواداران تشکرمی کنم . اما فکرمی کنم از 5 مورد تعریف و تمجیدی که از هواداران ارائه شده که به حق هم بوده نسبت به یک مورد انتقاد چند خطی نهایت لطف را نشان دادند . عبور از اپیزود 6 تنها با جند جمله متاسفانه هرگز بیان کننده وضعیت واقعی سکو های ما نیست . و اتفاقا این موضوعی است که باید به آن پرداخته شود می توان با جملات کلی و مقایسه آن با سایر شهرها از آن دفاع کرد اما این دلیل هرگز نمی تواند واقعیت زشتی را که متاسفانه ما ( به عنوان هواداران ) در آن گرفتاریم پوشش دهد . شاید در اینروزها که مقداری از نگاه نامحرمان مصون هستیم بتوانیم نگاهی عریانتر به وضعیت فرهنگی خودمان داشته باشیم .
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 22, 2013 3:06 pm

[quote:6360973c9e="Majid_Rasht"]اول از مازیار عزیز بابت بررسی سکو ها و یا بهتر بگویم عملکرد هواداران تشکرمی کنم . اما فکرمی کنم از 5 مورد تعریف و تمجیدی که از هواداران ارائه شده که به حق هم بوده نسبت به یک مورد انتقاد چند خطی نهایت لطف را نشان دادند . عبور از اپیزود 6 تنها با جند جمله متاسفانه هرگز بیان کننده وضعیت واقعی سکو های ما نیست . و اتفاقا این موضوعی است که باید به آن پرداخته شود می توان با جملات کلی و مقایسه آن با سایر شهرها از آن دفاع کرد اما این دلیل هرگز نمی تواند واقعیت زشتی را که متاسفانه ما ( به عنوان هواداران ) در آن گرفتاریم پوشش دهد . شاید در اینروزها که مقداری از نگاه نامحرمان مصون هستیم بتوانیم نگاهی عریانتر به وضعیت فرهنگی خودمان داشته باشیم .[/quote:6360973c9e]
حق با شماست آقا مجید و باید به مشکلاتمون بیشتر دقت کنیم و حساس باشیم.
اما دو تا دلیل داشت که زیاد در مقاله صفحه اصلی بهش اشاره نشد:
1-به موضوعات مختلف یک اشاره سطحی شد و به همین به این موضوع هم اشاره سطحی شد
2-در روزگاری هستیم که تمام رسانه ها بر علیه هواداران داماش می نویسند و از کاه کوه میسازند و اگر ما هم به صورت گسترده بپردازیم شاهد سکل خوشایندی نداشته باشه... در ضمن ما سایت هواداران هستیم و باید مدافع هواداران باشیم
اما باز هم حق با شماست

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه مه 22, 2013 3:13 pm

کاملا قبول دارم که جایگاه H خیلی خوب شد و با اینکه همونقدر که با بچهای تیفوسی رفاقت و اشنایی دارم با بچه های سکوهای دیگه هم رفاقت دارم و دوست دارم هم سکوها مثل تیفوسی ها پور شور باشه و با اینکه دو سه تا بازی H بودم و چنتا بازی زیراسکوربود و سکوهای دیگه ولی بازم میگم سرامد تشویق ها باز هم تیفوسی ها بودن.اینکه تیم جلو باشه تشویق کردن کار سختی نیست.اینکه تیم عقب باشه و یه سکو با تشویقاش کل ورزشگاه رو به تشویق وادار کنه مهمه کاری که همیشه تیفوسی ها میکنن به جرات میگم که شور تیفوسی باز هم خیلی بیشتر بود ولی اینکه تیفوسی ها خیلی از مواقع درگیر حشایه شدن و H خیلی خیلی کم درگیر حاشیه شد کاملا قبول دارم و دوتا دلیل هم داره.دلیل اول اینه که وقتی یه جایگاه اینقدر میره سر زبونا طبیعیه که سال بعد خیلی از ادمای جدید به این جایگاه اضافه بشن کسایی که صرفا برای اینکه بگن ما تیفوسی هستیم می امدن و اصلا هیچ تشویقی نمیکردن و فقط موقع فحاشی و درگیری ها صداشون در می اد که این باعث شد یکپارچگی تیسفوسی ها از بین بره و دلیل دوم هم نزدیکیه این جایگاه به جایگاه میهمان و تنش بین این دو جایگاست.مثلا بازی سپاهان من نیمه اول پشت دروازه بودم و به وضوح توهین های سپاهانی هارو میشنیدم و وقتی هوادار عکسالعمل نشون میدادن واقعا نمیشد حرفی بهشون زد.چون مثلا وقتی اونا فحش میدادن و ما میگفتیم بره ول کنید میگفت اقا دارن تو شهر خودمون بهمون فحش میدن جواب ندیم ولی نیمه دوم H نشستم و جالب بود اصلا صدای توهین های سپاهانی ها تا اونجا نمی امد و طبیعی بود که H درگیر حاشیه نشه.به جرات میگم که هرکی از سکوهای دیگه بچهاش جای تیفوسی ها بشینن همونطور عکسالعمل نشون میدن و تنها راه ممکن عوض کردن سکوی مهمان که بهترین جا هم پشت نیمکت داماشه مثل اونموقع ها که با توجه به اینکه باید رختکن و نیمکت مهمان میزبانم هم با هم عوض شه نمیدونم تا چه حد امکانپذیره ولی ارزش داره.اما اشتباهاتی مثل توهین به سد جلال که تیفوسی ها انجام دادن مطمئنا غیر قابل انکاره و باید فکر به حالش کرد.که با معلوم شدن وضعیت باشگاه اگه اولیت سامان دهی سکوها باشه و همه نظم بهتری بگیره و یجورایی کار دست کسایی باشه که میتونن از عهده سکوها بر بیان تا حدود خیلی زیادی این مشکلات حل میشه.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط popo131 » چهارشنبه مه 22, 2013 3:17 pm

[size=24:b45daecdb2][color=darkblue:b45daecdb2]HHHHHHHHH[/color:b45daecdb2][/size:b45daecdb2]

:P :P :P :P :P :P :P :P
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » چهارشنبه مه 22, 2013 3:28 pm

جایگاه H و تیفوسی بهترین جایگاه های عضدی هستن شکی نیست من با بیشتر حرف های سالار موافقم بچه های H که خود من اونجا هستم 2 ساله هم دیگه رو میشناسیم و میانگین سنی بچه های H بالای 20 هست در صورتی که تیفوسی بیشتر بچه های دانش اموز و ... اینها می ان رو خودشون کنترل ندارن بعضی موقع ها به هر حال از کوره در میرن و احساسی تر شعار میدن پارسال بهترین تیفوسی بود امسال هم H اما شعار اصلی اینه
H و تیفوسی نریم / داماش امان دوست داریم
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه مه 22, 2013 3:33 pm

[size=14:8638a73887][color=black:8638a73887]درود بر شما دوستان عزیز که باعث شدید بعد از مدتها بحث و تبادل نظری در مورد هواداران انجام بشه که به درد تیم میخوره و به نفع داماش و هواداراش باشه. ما نیاز به این گونه تبادل نظرها داریم.از کامنتها و نظرات بسیار استفاده کردم و همه نظرات دارای ظرافتهای خاصی بودند. این یعنی بررسی زوایای مختلف هواداران "[/color:8638a73887][color=blue:8638a73887]دامـــاش [b:8638a73887]گیـــلان[/b:8638a73887][/color:8638a73887][color=black:8638a73887]"[/color:8638a73887][/size:8638a73887]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه مه 22, 2013 3:45 pm

[quote:422ad925c1="MAZIYAR"][quote:422ad925c1="Majid_Rasht"]اول از مازیار عزیز بابت بررسی سکو ها و یا بهتر بگویم عملکرد هواداران تشکرمی کنم . اما فکرمی کنم از 5 مورد تعریف و تمجیدی که از هواداران ارائه شده که به حق هم بوده نسبت به یک مورد انتقاد چند خطی نهایت لطف را نشان دادند . عبور از اپیزود 6 تنها با جند جمله متاسفانه هرگز بیان کننده وضعیت واقعی سکو های ما نیست . و اتفاقا این موضوعی است که باید به آن پرداخته شود می توان با جملات کلی و مقایسه آن با سایر شهرها از آن دفاع کرد اما این دلیل هرگز نمی تواند واقعیت زشتی را که متاسفانه ما ( به عنوان هواداران ) در آن گرفتاریم پوشش دهد . شاید در اینروزها که مقداری از نگاه نامحرمان مصون هستیم بتوانیم نگاهی عریانتر به وضعیت فرهنگی خودمان داشته باشیم .[/quote:422ad925c1]
2-در روزگاری هستیم که تمام رسانه ها بر علیه هواداران داماش می نویسند و از کاه کوه میسازند و اگر ما هم به صورت گسترده بپردازیم شاهد سکل خوشایندی نداشته باشه... در ضمن ما سایت هواداران هستیم و باید مدافع هواداران باشیم
اما باز هم حق با شماست[/quote:422ad925c1]

مازیار جان در رابطه با دلیل دوم من کاملا به شما حق می دهم خود من مدتها است که درگیر این مسئله هستم که چگونه به این مشکل به پردازیم و هر بار با خود سانسوری یا مصلحت اندیشی از خیرش گذشته ام اما یک چیز را مطمئن هستم که پرداخنتن به این مطلب شاید حتما نتیجه مثبت ندهد اما نپرداختن به آن بدون شک ادامه این وضعیت و مشکلات شدیدتری را برای داماش و هواداران در پی خواهد داشت واقعیت اینجاست که ما با این تفکری که داریم همیشه گرفتار خود سانسوری خواهیم بود و هرگز نمی توانیم به نقد رفتارهایمان دست بزنیم چون همیشه هستند کسانی که بر علیه ما با کینه هم قسم شد ه اند . گرچه آنان برای حمله به هوادار داماش شاید احتیاجی به جند خط ما نداشته باشند . که خود ما ماسفانه به راحتی بهانه دست آنان می دهیم . فکر می کنم با بالا بردن ظرفیت انتقاد پذیریمان و قبول وجود این معضل شاید بتوان به راهکارهایی رسید نمونه اش کامنت سالار عزیز است که ضمن قبول مشکلات به راهکار برون رفت از آن هم اشاره کرد
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 22, 2013 4:25 pm

[quote:ed3031217f="only_abarar"]کاملا قبول دارم که جایگاه H خیلی خوب شد و با اینکه همونقدر که با بچهای تیفوسی رفاقت و اشنایی دارم با بچه های سکوهای دیگه هم رفاقت دارم و دوست دارم هم سکوها مثل تیفوسی ها پور شور باشه و با اینکه دو سه تا بازی H بودم و چنتا بازی زیراسکوربود و سکوهای دیگه ولی بازم میگم سرامد تشویق ها باز هم تیفوسی ها بودن.اینکه تیم جلو باشه تشویق کردن کار سختی نیست.اینکه تیم عقب باشه و یه سکو با تشویقاش کل ورزشگاه رو به تشویق وادار کنه مهمه کاری که همیشه تیفوسی ها میکنن به جرات میگم که شور تیفوسی باز هم خیلی بیشتر بود ولی اینکه تیفوسی ها خیلی از مواقع درگیر حشایه شدن و H خیلی خیلی کم درگیر حاشیه شد کاملا قبول دارم و دوتا دلیل هم داره.دلیل اول اینه که وقتی یه جایگاه اینقدر میره سر زبونا طبیعیه که سال بعد خیلی از ادمای جدید به این جایگاه اضافه بشن کسایی که صرفا برای اینکه بگن ما تیفوسی هستیم می امدن و اصلا هیچ تشویقی نمیکردن و فقط موقع فحاشی و درگیری ها صداشون در می اد که این باعث شد یکپارچگی تیسفوسی ها از بین بره و دلیل دوم هم نزدیکیه این جایگاه به جایگاه میهمان و تنش بین این دو جایگاست.مثلا بازی سپاهان من نیمه اول پشت دروازه بودم و به وضوح توهین های سپاهانی هارو میشنیدم و وقتی هوادار عکسالعمل نشون میدادن واقعا نمیشد حرفی بهشون زد.چون مثلا وقتی اونا فحش میدادن و ما میگفتیم بره ول کنید میگفت اقا دارن تو شهر خودمون بهمون فحش میدن جواب ندیم ولی نیمه دوم H نشستم و جالب بود اصلا صدای توهین های سپاهانی ها تا اونجا نمی امد و طبیعی بود که H درگیر حاشیه نشه.به جرات میگم که هرکی از سکوهای دیگه بچهاش جای تیفوسی ها بشینن همونطور عکسالعمل نشون میدن و تنها راه ممکن عوض کردن سکوی مهمان که بهترین جا هم پشت نیمکت داماشه مثل اونموقع ها که با توجه به اینکه باید رختکن و نیمکت مهمان میزبانم هم با هم عوض شه نمیدونم تا چه حد امکانپذیره ولی ارزش داره.اما اشتباهاتی مثل توهین به سد جلال که تیفوسی ها انجام دادن مطمئنا غیر قابل انکاره و باید فکر به حالش کرد.که با معلوم شدن وضعیت باشگاه اگه اولیت سامان دهی سکوها باشه و همه نظم بهتری بگیره و یجورایی کار دست کسایی باشه که میتونن از عهده سکوها بر بیان تا حدود خیلی زیادی این مشکلات حل میشه.[/quote:ed3031217f]
سالار جان خودت هم بهتر میدونی من هم از دل همون جایگاه هستم و به خوبی از زیر و بم اون جایگاه اطلاع دارم.و خودت هم گفتی اون جایگاه یکدست پارسال نبود و خودم هم امسال اکثر بازی ها رو مثل خودت اونجا بودم ، با این حرفت هم موافقم هر وقت تیفوسی ها یکدست شد کل استادیوم یک صدا یک شعار رو دادند ولی مقطعی بود.اما با توجه به مشاهدات من که در چهار بازی پایانی که از جایگاه خبرنگاران شرف بیشتری به جایگاه ها داشتم ، برداشت شخصی من(توی مقاله هم اشاره کردم) اینه که عملکرد بچه های H بهتره

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه مه 22, 2013 4:30 pm

[quote:3920040153="Majid_Rasht"][quote:3920040153="MAZIYAR"][quote:3920040153="Majid_Rasht"]اول از مازیار عزیز بابت بررسی سکو ها و یا بهتر بگویم عملکرد هواداران تشکرمی کنم . اما فکرمی کنم از 5 مورد تعریف و تمجیدی که از هواداران ارائه شده که به حق هم بوده نسبت به یک مورد انتقاد چند خطی نهایت لطف را نشان دادند . عبور از اپیزود 6 تنها با جند جمله متاسفانه هرگز بیان کننده وضعیت واقعی سکو های ما نیست . و اتفاقا این موضوعی است که باید به آن پرداخته شود می توان با جملات کلی و مقایسه آن با سایر شهرها از آن دفاع کرد اما این دلیل هرگز نمی تواند واقعیت زشتی را که متاسفانه ما ( به عنوان هواداران ) در آن گرفتاریم پوشش دهد . شاید در اینروزها که مقداری از نگاه نامحرمان مصون هستیم بتوانیم نگاهی عریانتر به وضعیت فرهنگی خودمان داشته باشیم .[/quote:3920040153]
اما باز هم حق با شماست[/quote:3920040153]

مازیار جان در رابطه با دلیل دوم من کاملا به شما حق می دهم خود من مدتها است که درگیر این مسئله هستم که چگونه به این مشکل به پردازیم و هر بار با خود سانسوری یا مصلحت اندیشی از خیرش گذشته ام اما یک چیز را مطمئن هستم که پرداخنتن به این مطلب شاید حتما نتیجه مثبت ندهد اما نپرداختن به آن بدون شک ادامه این وضعیت و مشکلات شدیدتری را برای داماش و هواداران در پی خواهد داشت واقعیت اینجاست که ما با این تفکری که داریم همیشه گرفتار خود سانسوری خواهیم بود و هرگز نمی توانیم به نقد رفتارهایمان دست بزنیم چون همیشه هستند کسانی که بر علیه ما با کینه هم قسم شد ه اند . گرچه آنان برای حمله به هوادار داماش شاید احتیاجی به جند خط ما نداشته باشند . که خود ما ماسفانه به راحتی بهانه دست آنان می دهیم . فکر می کنم با بالا بردن ظرفیت انتقاد پذیریمان و قبول وجود این معضل شاید بتوان به راهکارهایی رسید نمونه اش کامنت سالار عزیز است که ضمن قبول مشکلات به راهکار برون رفت از آن هم اشاره کرد[/quote:3920040153]
مجید جان مشکل عمده ما از بچه های سایت نیست ، بلکه اقلیتی هست که در استادیوم باعث تحریک باقی بچه ها میشند و استادیوم هست و تحت جو بودن باقی بچه ها
که اگر کسی از اول فصل جلوی اون جو رو گرفت که هیچی ، اگه نگرفت تا آخر فصل همان آش هست و کاسه!
اگر یادتون باشه فصل 90-91 تیفوسی ها کمترین فحاشی رو داشتند و در عوض بچه های H دهن ما رو سرویس کرده بودند ، اما امسال بر عکس شد و این مشکل از اول فصل پیش اومد که با جا به جایی لیدرها اون جایگاه دست یه سری افراد افتاد که نباید می افتاد و روز به روز هم داره بدتر میشه و هر کس ساز خودش رو میزنه.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط khorami201 » چهارشنبه مه 22, 2013 5:04 pm

[color=black:5860356422][size=13:5860356422]نظر بنده هم در مورد سهم بسیار بسیار اندک کاربران وارش اسپرت در حواشی مطرح شده به آقا مازیار نزدیکه. معمولا این اتفاقات ناگوار از سوی افرادی به وجود میاد که اطلاع و آگاهی کافی از اوضاع و احوال تیم و کمیته انضباطی و و و ندارند و صرفا عاشق داماشند اما راه و رسم عاشقی هاشون با راه و رسم جدید آداپته نشده. فکر می کنم بهتر بود و هست اعضای سایت در کنار هوادار بودن در استادیوم هرکدام خود نقش یک لیدر را ایفا کنند. خوشبختانه در این سایت اهداف بسیار عالی و زیبایی قبل از بازیها و در تایپیکهای مختلف مطرح میشه که باتوجه به توانایی های اعضای سایت (همان طور که بارها اثبات کردند) میشه در یک دوره ( شاید هم کمی مدت دار) به نتایج بسیار خوب و عالی و درخشانی رسید.
انتشار بروشور و توزیع در ورزشگاه ، جذب تعداد بیشتری از حاضران در استادیوم در سایت ، هماهنگی مدیران سایت و کانون هواداران در اجرای طرحهای بلند مدت و کوتاه مدت ووو همه و همه میتونند از اقداماتی باشند که شاید یه خورده آرمانگرایانه به نظر برسند اما باید پذیرفت انجامشون دور از واقعیت و محال هم نیست. [/size:5860356422][/color:5860356422]
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Majid_Rasht » چهارشنبه مه 22, 2013 5:20 pm

مازیار جان خیلی خوشحالم گه با ادامه دادن بحث اجازه دادی بیشتر به این مسائل بپردازیم قبل از حرفام واقعا ازبچه های سایت خواهش می کنم که نظرشون رو اینجا بیان کنند با اینکه همیشه سعی میکنم اسم خاصی نبرم اما اینبار با اجازه دوستان میخوام از دوستانی مانند آقایان خرمی، مهرداد، RASHTBOY ، میلاد ، مهیار ؛حامد ، رضا ،نیما ، حمزه ، مرداب ، معین ،منفرد و همه بچه های گل سایت که در این موضوع شریک بشند.

همه می دانیم که نسل امروز حاضر در ورزشگاه بسیار متفاوت با نسل گذشته است تعصب و عشق به زادگاه به گونه ای در این نسل ریشه دوانده که به جرعت می توان گفت این سرزمین نظیرش را کمتر به خاطر دارد . اینکه پیدایش این حس با چه زمینه ای همراه بوده شاید بتوان در ان مورد تحقیق و مطالب جداگانه ای بیان کرد اما چیزی که مسلم است این عشق در کنار سالها ظلم و تحقیری که عمدتا از جانب مرکز نشینان همراه بوده باعث پیدایش حس مبارزه طلبی و زادگاه پرستی شده که البته ریشه یابی آن هم در این چند سطر نمی گنجد اما به هر حال این حس غرور انگیز را می توان نه تنها در محیط های ورزشی بلکه در کوچه بازار نیز مشاهده کرد حسی که یک رشتی بدون هیچ شرمندگی از آوای لهجه خود در شلوغترین مکانهای پایتخت هم با زبان مادریش سخن می گوید که باور کنید تا یک دهه قبل چنین حسی آنقدر کمیاب بود که شاید نتوان یرایش نمونه ای اورد اما با نسل جدید و زایش پدیده ای به نام داماش این حس غرور انگیز امکان ابراز وجود یافت و در کنار عشق به داماش دیگر عناصر فرهنگی و اجتماعی امکان تبلور بیشتری یافتند به عنوان مثال نهضت جنگل و میرزای بزرگ را می توان نام برد نسلی که در یک سایت ورزشی فرهنگ سرزمینش را عاشقانه فریاد زد و راه غرور فرهنگی و قومیتی خود را در میان قلب جوانان ، باز کرد برای همین اگر می گوییم که داماش هویت گیلان را در خود جای داده بیراه نمی گوییم اما با همه این خوبیها همراه با این عشق و تعصب ستودنی آفت و یک درد فرهنگی نیز را ه خود را به میان این هواداران باز کرد . دردی که خود به بدترین دشمن این هوادار نبدیل شده . . . منتظر نظر دوستان عزیز هستم باور کنیم که فقط با هم می توانیم این مشکل را حل کنیم و اگر هم نکردیم حداقل سعیمان را کرده ایم
نماد کاربر
Majid_Rasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان